|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
27.1.2011 9:32:52   
vesna_b
claudi - živjo in dobrodošla user posted image user posted image
dolgo si rabila, da si se opogumila user posted image , ampak sedaj pa kar pogumno - v čvekanje z nami.


(odgovor članu Claudi)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
   RE: Majčice 2011
27.1.2011 9:45:44   
Klaraklara30
claudi Dobrodošla!user posted image user posted image user posted image user posted image Če se ne motim, nas je pa sedaj že 100! user posted image user posted image user posted image user posted image

anchika Ja, lekadol lahko vzameš. Tudi do 5 na dan. Samo držim pesti, da te bo že po prvem nehala boleti glava. Hitro se pozdravi in vsi tvoji seveda!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
   RE: Majčice 2011
27.1.2011 9:56:02   
RAKICA2007
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
   RE: Majčice 2011
27.1.2011 9:57:09   
RAKICA2007
user posted image user posted image user posted image  jaz se ne grem več
user posted image user posted image user posted image user posted image  RR

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
   RE: Majčice 2011
27.1.2011 9:59:54   
ovnica7
Ojla punce. Jaz sem se včeraj vrnila z bolnice, kjer sem bila na preiskavah zakaj posteljica dobro ne deluje. Zaenkrat niso še nič ugotovili, vseh rezultatov pa še ni. Meni se sicer zdi, da gre na bolje (trebušček raste), vendar se v 1-2 tednih rast težko opazi. Zdravniki pa so žal drugačnega mnenja. Imela sem UZ pri 3  različnih zdravnikih in vsi pravijo, da mi nič optimističnega ne morejo reči in da nimajo upanja za tega user posted image (ki ima cca 350g)user posted image user posted image user posted image . Vsak pregled me zato sesuje, potem se pa sestavljam. Ampak zanimivo pa je, da je user posted image  živahen, kljub predvidevanjem, da bi moral biti bolj len, ker je po tabelah podhranjen.
Tako sem spet začela hoditi k bioenergetiku pa da vidimo ali se da kaj narediti. Dokler srček bije se obupati pač ne sme. Samo se pa človek vmes vpraša do katere meje vztrajati oz. kdaj nastopi trenutek, ko ugotoviš, da se nekih stvari pač ne da spremeniti, ampak le sprejeti, ker je tako namenjeno. Jaz mislim, da dokler srček bije in dokler ne rečejo, da so kot posledica nastale še druge telesne okvare, mora upanje ostati.

Hijenca - ali si ti tudi bila pri F.L., ker on med terapijo pripoveduje zgodbice in je omenjal tudi eno, ki je šla zaradi dvojčkov na operacijo v London in jo je prek daljave spremljal?

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
   RE: Majčice 2011
27.1.2011 10:01:29   
RAKICA2007
vseeno jutro user posted image

bom pa iz preventiva veliko entrala... madoniš sem jezna... grrrrrr

no, mi2 sva od včeraj popoldan sami doma user posted image ... saj čez dan še gre, zvečer je pa kriza in to pri obeh... včerja je tamalčka jokala; hočem atija, hočem atija... in na koncu sva jokali obe user posted image user posted image user posted image  ja saj vem, malo me tudi hormoni dajejo-pa še lunca- pa vse skupaj... saj bo teden hitro naokoli in bomo spet skupaaaaj... ampak jaz ga vseeno zelooo pogrešam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
   RE: Majčice 2011
27.1.2011 10:05:30   
RAKICA2007
ovnica7 se je javila... te grem prebrat...
user posted image

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
   RE: Majčice 2011
27.1.2011 10:06:37   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: ovnica7
Imela sem UZ pri 3  različnih zdravnikih in vsi pravijo, da mi nič optimističnega ne morejo reči in da nimajo upanja za tega user posted image (ki ima cca 350g)user posted image user posted image user posted image . Vsak pregled me zato sesuje, potem se pa sestavljam. Ampak zanimivo pa je, da je user posted image  živahen, kljub predvidevanjem, da bi moral biti bolj len, ker je po tabelah podhranjen.
Tako sem spet začela hoditi k bioenergetiku pa da vidimo ali se da kaj narediti. Dokler srček bije se obupati pač ne sme. Samo se pa človek vmes vpraša do katere meje vztrajati oz. kdaj nastopi trenutek, ko ugotoviš, da se nekih stvari pač ne da spremeniti, ampak le sprejeti, ker je tako namenjeno. Jaz mislim, da dokler srček bije in dokler ne rečejo, da so kot posledica nastale še druge telesne okvare, mora upanje ostati.


o, ovnica - ti pošiljam user posted image
ne obupaj. kot praviš, dokler srček dela, dokler ni drugih okvar, dokler ti zdravniki ne rečejo - konec je, to je to, ne obupaj. in če je tvoj malček živahen - naj ti bo to samo dodatna vzpodbuda.
vem, težko je, in občudujem te. ampak ne obupaj!
mislim nate in ti pošiljam dobre misli in vso pozitivno energijo, kar jo premorem. drži se!

(odgovor članu ovnica7)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
   RE: Majčice 2011
27.1.2011 10:09:52   
fluf
ok k smo pri prebivališčih....

jaz bom prejemala otroški dodatek... bi pa rada prijavila otroka stalno na možovem stalnem naslovu (ker nama bo kasneje lažje zaradi vrtca) in na svojem nato samo začasno... in ne mi predlagat naj še jaz stalenga spremenim, ker ga ne bom :)

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
   RE: Majčice 2011
27.1.2011 10:11:25   
RAKICA2007
IZVIRNO SPOROČILO: ovnica7

Ojla punce. Jaz sem se včeraj vrnila z bolnice, kjer sem bila na preiskavah zakaj posteljica dobro ne deluje. Zaenkrat niso še nič ugotovili, vseh rezultatov pa še ni. Meni se sicer zdi, da gre na bolje (trebušček raste), vendar se v 1-2 tednih rast težko opazi. Zdravniki pa so žal drugačnega mnenja. Imela sem UZ pri 3  različnih zdravnikih in vsi pravijo, da mi nič optimističnega ne morejo reči in da nimajo upanja za tega user posted image (ki ima cca 350g)user posted image user posted image user posted image . vseeno, kaj govorijo, me smo s teboj in držimo pestke... na koncu boš videla vse bo OK in iz malega fižolčka se bo razvila najlepša roža... ne damo te... user posted image user posted image

Vsak pregled me zato sesuje, potem se pa sestavljam. Ampak zanimivo pa je, da je user posted image  živahen, kljub predvidevanjem, da bi moral biti bolj len, ker je po tabelah podhranjen. BRAVO mali fižolček user posted image user posted image user posted image  tako se dela, dokaži jim da se motijo in da je vse v najlepšem redu user posted image user posted image user posted image


Tako sem spet začela hoditi k bioenergetiku pa da vidimo ali se da kaj narediti. Dokler srček bije se obupati pač ne sme. Da ne bi user posted image  obupala namreč... user posted image  Samo se pa človek vmes vpraša do katere meje vztrajati oz. kdaj nastopi trenutek, ko ugotoviš, da se nekih stvari pač ne da spremeniti, ampak le sprejeti, ker je tako namenjeno. pikica, takrat, ko veš da se ne da nič več spremeniti in da je stvar dokončno določena... ko si postavljena pred dokaze in ne domneve... takrat lahko rečeš, da je konec, da se ne da pomagati, da nima smisla več vztrajati user posted image    Jaz mislim, da dokler srček bije in dokler ne rečejo, da so kot posledica nastale še druge telesne okvare, mora upanje ostati user posted image user posted image user posted image  tako se govori user posted image user posted image user posted image .



mislim nate

(odgovor članu ovnica7)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
   RE: Majčice 2011
27.1.2011 10:12:40   
zmaja2
ovnica smo s tabo in mislimo na najbolje. Držim pesti, saj dokler je upanje, je še velik možnosti. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
   RE: Majčice 2011
27.1.2011 10:14:57   
coris
ovnica 7 ...nikar obupat

jaz sem ravno en teden nazaj brala na pušenjakovem forumu da so pri živalih že dokazala pri ljudeh pa še ni povsem dokazano, pa vendar se dogaja tudi pri človeškem plodu-zarodku da ima embrionalni spanec al neki takega, ko lahko plod tudi dlje časa ne napreduje potem pa na enkrat vse nadoknadi. je pa povezano s pomladjo in letnimi časi. grem prav poiskat tisti odgovor če ga najdem ti ga prilepim sem.


(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
   RE: Majčice 2011
27.1.2011 10:21:11   
coris
 Sem ga našla. osebno poznam 1 tak primer kot sem že enkrat napisala in je bilo vse ok :) Spoštovani,

težko bi znanstveno utemeljil takšne scenarij, ki očitno bolj kaže na 7 tedensko kot na 9 tedensko nosečnost. kakorkoli, dokler se vidi biti plodovo srce, imamo upanje in lahko verjamemo, da je vse v redu. Že večkrat sem omenil pojav, ki pri človeški vrsti nikoli ni bil dokazan, obstaja pa pri nekaterih drugih sesalcih, npr. pri srnjadi in jelenjadi, ko zarodek celo več mesecev v maternici "miruje", torej ne raste in začne ponovno rasti šele, ko se bliža pomlad in perspektiva, da bo na voljo dovolj hrane za mladiče (embriopavza). Morda gre tudi pri človeški vrsti včasih za krajšo embriopavzo, ki jo je v tako kratkih obdobjih skoraj nemogoče pojasniti in dokazati, saj je bolj verjetno, da je do zanositve prišlo kasneje kot vse ostalo. Sicer pa se z vašimi očitki, da bi ob pozitivnem testu 17.12. sklepal, da je nosečnost stara vsaj 8/9 tednov. Test bi lahko bil teoretično pozitiven tudi že skoraj teden dni pred pričakovano M. Če bi imeli na voljo krvni izvid ßhCG, bi bil to žal mnogo bolj verodostojen podatek, saj je lahko urinski test včasih tudi lažno pozitiven ravno v času LH vrha, ko se praviloma zgodi šele ovulacija in bi to npr. celo pojasnilo "primanjkljaj" 14 dni pri zarodku.

mag.Stanko Pušenjak,dr.med.,specialist ginekolog in porodničar OdgovoriCitiraj sporočilo

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
   RE: Majčice 2011
27.1.2011 10:28:47   
RAKICA2007
WELCOME nove user posted image user posted image user posted image  jeeee sedaj pa nas je tam-tam,  okoli 97-98 user posted image  še malo še malo...
sedaj pa tudi nove, na velikoooo čvekajmo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
   RE: Majčice 2011
27.1.2011 10:30:14   
RAKICA2007
Za vse ki ste bolani, oz. se cajtate user posted image user posted image user posted image user posted image  da čimprej mine in da se kaj hitro pozdravite....

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
   RE: Majčice 2011
27.1.2011 10:34:01   
Dada2
]ovnica 7 ...nikar obupat
Fuf to lahko narediš jaz in hčera imava stalno prebivališče na mojen naslovu, začasno pa na partnerjevem, ker drugače nebi dobili vrtca, ker je tam preveč zaseden.

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
   RE: Majčice 2011
27.1.2011 10:47:10   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: fluf

ok k smo pri prebivališčih....

jaz bom prejemala otroški dodatek... bi pa rada prijavila otroka stalno na možovem stalnem naslovu (ker nama bo kasneje lažje zaradi vrtca) in na svojem nato samo začasno... in ne mi predlagat naj še jaz stalenga spremenim, ker ga ne bom :)


pa si začasnega uredi. čisto brez problemov. ker kot sem rekla, če bo otrok prijavljen tam kot mož, ti pa ne, bo potem samo on lahko koristil bolniško za otroka.

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
   RE: Majčice 2011
27.1.2011 10:53:34   
Nitkica11
dobrodosle vse nove user posted image moram posodobit seznam da vidmo koliko nas je user posted image

ovnica7 en user posted image objamcek zate ves da smo s tabo in mislimo nate! Tvoj mali je borec in vrjamem da se bo vse dobro koncalo in se bomo v maju skupaj veselile.

Midva z mojim imava tudi stalno prebivalisce razlicno in bova user posted image tudi vrjetno prijavila na partnerjev stalni naslov saj obcina vec da pa se vrtec nama bo tam bolj prav prisel zacasnega pa bomo imeli vsi istega saj ziviva v najemu in dokler ne dobimo svojega stanovanja se niti jaz ne bom menjala stalnega prebivalisca.

se tukaj danes bla na pregledu z user posted image vse vredu naslednji pregled 17.2 in ga ze komaj cakam user posted image


_____________________________

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu Dada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
   RE: Majčice 2011
27.1.2011 10:55:44   
pika21
hojla!

Jutri nastopim 24 teden in moj otroček le redkokdaj brcne pa še to narahlo.user posted image
.Na morfologiji v 20 tednu je bilo vse v redu. Zdej me pa skrbi glede intenzivnosti brcik.
Kaj pa ostale, ki ste že v 24 tednu, kako kaj vaši otročički brcajo?



(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
   RE: Majčice 2011
27.1.2011 11:02:29   
Nitkica11

IZVIRNO SPOROČILO: pika21

hojla!

Jutri nastopim 24 teden in moj otroček le redkokdaj brcne pa še to narahlo.user posted image
.Na morfologiji v 20 tednu je bilo vse v redu. Zdej me pa skrbi glede intenzivnosti brcik.
Kaj pa ostale, ki ste že v 24 tednu, kako kaj vaši otročički brcajo?





to je cisto odvisno od otroka do otroka kako brca jaz poznam dve, ki prvega otroka sploh nista ne vem kaj cutile celo nosecnost pa je bilo vse vredu je pac bolj umirjen in se ne premika prav veliko ce pa se ze pa zgleda ne tako mocno da bi ga ti cutila.

_____________________________

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu pika21)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
   RE: Majčice 2011
27.1.2011 11:17:51   
fluf



IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

IZVIRNO SPOROČILO: fluf

ok k smo pri prebivališčih....

jaz bom prejemala otroški dodatek... bi pa rada prijavila otroka stalno na možovem stalnem naslovu (ker nama bo kasneje lažje zaradi vrtca) in na svojem nato samo začasno... in ne mi predlagat naj še jaz stalenga spremenim, ker ga ne bom :)

 
pa si začasnega uredi. čisto brez problemov. ker kot sem rekla, če bo otrok prijavljen tam kot mož, ti pa ne, bo potem samo on lahko koristil bolniško za otroka.


ne vem če nisem nekje zasledila, da morva jaz in otork met isto stalno, če želim prejemat dodatek... za boliško ni panike, ker sem jaz študentka še, tako da s tem ne bo težav vsaj ne na začetku, potem pa upam, da se nama tale razseljena situacija končno uredi user posted image



(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
   RE: Majčice 2011
27.1.2011 11:21:53   
Anonimen
dan dan punce...

jaz bi tudi imela eno vprašanje, ker vidim da se pogovarjate o stalnih prebivališčih....

stalno prebivališče imava oba trenutno urejeno vsak na svojem domu, začetek aprila se seliva v svoje stanovanje, kjer bo on urejal stalno prebivališče, jaz pa še ne vem...kaj je pa pri meni boljše...ker papirje moraš oddajat 60 dni pred pdp (pdp imam pa recimo 12.5)...a se prijavim prvo začasno, pa se čez 3 mesece prijavim tam za stalno...al kako...to sem spraševala že na csd pa očitno takrat gospa ni imela glih dober dan, ker mi je rekla, da se vse prebere na netu...pa nisva poročena...

ena je spraševala o lekadolih...lahko jemlješ sigurno 2 na dan za več pa ne vem oz sem že pozabla...vem pa da, da mi je v lekarni tako rekla in sem si sama dala maksimum da bom vzela 2 več ne.....

claudi dobrodošla imaš zs :)

ovnica7 držim pesti, da bo vse kul...po pisanju vidim, da si močna, tako da se drži še naprej :) :) ....pa vse bomo zdržale do aprila če ne do maja :)...a je prav :)

rakica-naj ti dnevi čimprej bežijo, da bo oči kmalu doma :) :) ....

pika21...ne sekiraj se glede brcik...bodo taprave še prišle...jaz ga tudi čutim bolj poredko pa še to me ne pobrca tko močno... me bolj popraska, zjutraj in zvečer, da mi vošči dober dan in lahko noč hehhee....samo danes ponoči sva se motila :) ...me je pa ene parkrat zbudil ker sem tudi ležala čist pokrčena in očitno ni imel dovolj prostora.....

punce jaz čakam jutri...upam, da bodo tud novice lepe :) :) (poročam na gmailu :))

fajn se imejte pa uzivajte...

lp anonimna :)

(odgovor članu vesna_b)
  Neposredna povezava do sporočila: 3322
   RE: Majčice 2011
27.1.2011 11:36:05   
vesna_b
anonimna - joj, to pa ne vem. jaz sem si prvič urejala prebivališče med nosečnostjo, sam pred oddajo papirjev. ni ti pa treba oddat papirje 60 dni prej, ampak lahko maksimalno 60 dni prej.

začasno prebivališče načeloma dobiš za 1 leto in moraš potem vsako leto podaljševat. ni pa ti treba menjat dokumentov. hm, pri tebi pa res ne vem. oddaš vlogo s starim naslovom, potem pa naknadno javiš, da si se preselila, in jim daš nov naslov. ker ti bodo tudi vso pošto priporočeno pošiljali na naslov, ki jim ga boš javila.

in seveda držim pesti s tabo za dobre novice...

< Sporočilo je popravil vesna_b -- 27.1.2011 11:38:37 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
   RE: Majčice 2011
27.1.2011 11:55:32   
rakica 2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tok sm besna gggggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,bom pop probala spet pisat,zej mam 200 pritiska user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej to bo pa zihr objavlo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
   RE: Majčice 2011
27.1.2011 11:56:32   
rakica 2
sej sm vedlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?