Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 17:07:20
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx mali je dobil pikico, pol pa sva srečala taso in elevitko smo šli na kavico oz. čajček. kak je pasalo . hvala punci še enkrat za družbo in kavico oz. čajček. še malo počivama, pol pa že dalje šibama na ft. danes pa se bo mati nahodila . meni se je tud luštala kavica, ko sem bla v mestu. Škoda, da vas nisem srečala. Kje ste ble? Kavajo pri bolnici. škoda. pa saj se jutri vidimo, ne? aja, ste ble na drugi strani Drave. Ja, škoda. Kava jutri, načeloma pridem, če ne bo kaj izrednega! SO ob 10?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 18:05:47
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx mali je dobil pikico, pol pa sva srečala taso in elevitko smo šli na kavico oz. čajček. kak je pasalo . hvala punci še enkrat za družbo in kavico oz. čajček. še malo počivama, pol pa že dalje šibama na ft. danes pa se bo mati nahodila . meni se je tud luštala kavica, ko sem bla v mestu. Škoda, da vas nisem srečala. Kje ste ble? Kavajo pri bolnici. škoda. pa saj se jutri vidimo, ne? aja, ste ble na drugi strani Drave. Ja, škoda. Kava jutri, načeloma pridem, če ne bo kaj izrednega! SO ob 10? da
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 18:14:26
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ matcar, super da punčka lepo raste in da je vse ok! Podpis. Ej, že imate ime??? punce eno vprašanje - kdaj ste začele dajat kravje mleko zvečer v flaško za spanje, namesto AM? Saj ne vem več, mislim da pri 9. mesecih, ja, na morju smo že ja, točno. Joj, kak vse pozabim!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 18:15:56
|
|
|
|
majakla
|
Čeeer! Kak ste? Nik kuha - 39. Za pop...it je to!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 19:06:23
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ matcar, super da punčka lepo raste in da je vse ok! Podpis. Ej, že imate ime??? punce eno vprašanje - kdaj ste začele dajat kravje mleko zvečer v flaško za spanje, namesto AM? Saj ne vem več, mislim da pri 9. mesecih, ja, na morju smo že ja, točno. Joj, kak vse pozabim! Jaz ga že imam,samo se nobeden ne strinja z njim. Imenom mislim. Glede mleka,pa sem jaz pri obeh začela ob dopolnjenem 1.-vem letu,to je bil čokolino,ki še je zaj na sporedu pred spanjem.Do 1-ga leta pa sta imela samo AM pred spanjem.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 19:07:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Čeeer! Kak ste? Nik kuha - 39. Za pop...it je to! Bošček!
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 19:10:08
|
|
|
|
marta82
|
za Nika (in ostale bolančke, če sem koga spregledala). Matcar za pregled in seveda bom glasovala. Javi kdaj in kako.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 19:11:17
|
|
|
|
marta82
|
Lepo se imejte jutri na kavici. Jaz sem v službi. Upam pa da se kdaj popoldan zmenimo in da bomo zdravi, da se po dolgem času vidimo (z nekaterimi pa prvič).
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 19:12:51
|
|
|
|
marta82
|
Kravje mleko sem začela dajati po dopolnjenem prvem letu. Jaz sem se pri uvajanju držala "navodil" al pa celo za kakšen mesec "zategnila", glede na to, da je bil alergik (jajca).
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 20:01:07
|
|
|
|
botrca
|
Čer , pridem kasneje...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 20:19:03
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Čer , pridem kasneje... Kam bežiš zaj?
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 20:32:54
|
|
|
|
katy83
|
čer. Sem prišla za 10 minut na čvek. Skratka iz moje strani za jutri še ne morem nič rečt. Če bo T zjutraj kakal in če bo to normalno kakanje prideva , če ne pa ne...ker ne bi rada raskirala, da nas tam kakšna driska preseneti.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 20:36:26
|
|
|
|
katy83
|
aja: za Nika. Majakla, pa ne bit jezna, te imamo rade. Matcar za pregled in uživaj v bolniški. Lenći ...mi še vedno nimamo izvidov ali je T alergičen na mleko ali ne tak da zdaj mu dajam AM. Pa mu še bom ziher kakšna 2 meseca, tudi če alergije ne bo. Če pa ne bi imeli težav oz. se ne bi začele, pa bi mu verjetno že dajalo navadno mleko.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 20:44:53
|
|
|
|
Lenči_
|
večer, hvala vsem za odgovore Študiram, da bi ukinli zizo, pa ne vem ali bi dali kr navadno mleko al AM. Ampak sem se odločila, da bomo kr AM za začetek, pol pa okoli 1 leta na kravje, pa rešeno. Ponoči, ko se zbudi pa tak ne rabi več mleka in dobi čaj a ne? To bo še podvig in luštno M. še ne spi. Moj jo zdaj nekaj nosi, samo kolk sem špegala slabo kaže
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 20:45:17
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Lepo se imejte jutri na kavici. Jaz sem v službi. Upam pa da se kdaj popoldan zmenimo in da bomo zdravi, da se po dolgem času vidimo (z nekaterimi pa prvič). škoda, upam, da se kmalu spoznamo!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 20:46:06
|
|
|
|
matcar
|
Mene pa kišta zjeza nekaj in ne vem,če mi ne bo crknilo vse skupaj.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 20:46:50
|
|
|
|
katy83
|
nič, jaz pa grem T dat spat, potem pa napad na diplomo...sem danes dobila nekaj novih idej Se vidimo mogoče jutri
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 20:47:01
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mene pa kišta zjeza nekaj in ne vem,če mi ne bo crknilo vse skupaj. kaj pa te?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 20:47:24
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ večer, hvala vsem za odgovore Študiram, da bi ukinli zizo, pa ne vem ali bi dali kr navadno mleko al AM. Ampak sem se odločila, da bomo kr AM za začetek, pol pa okoli 1 leta na kravje, pa rešeno. Ponoči, ko se zbudi pa tak ne rabi več mleka in dobi čaj a ne? To bo še podvig in luštno M. še ne spi. Moj jo zdaj nekaj nosi, samo kolk sem špegala slabo kaže ponoči sem jaz skozi dajala čaj,če je bila potreba,zato sta še zaj navajena,da je flaša polna čez noč.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 20:51:29
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mene pa kišta zjeza nekaj in ne vem,če mi ne bo crknilo vse skupaj. kaj pa te? Pa ne vem,kaj mu je,od popoldneva mi monitor bliska nekaj,pa se kr ugasne sam od sebe,pa ga nazaj ne morem prižgat(iz spečega stanja).In to non-stop zdaj dela.Kaj bi to blo lahko? Moj pravi,da bo grafična crknila,te sem pa tak pečenka.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 20:52:44
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 nič, jaz pa grem T dat spat, potem pa napad na diplomo...sem danes dobila nekaj novih idej Se vidimo mogoče jutri za ideje in fajn napadi diplomo!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 20:54:06
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 nič, jaz pa grem T dat spat, potem pa napad na diplomo...sem danes dobila nekaj novih idej Se vidimo mogoče jutri za ideje in fajn napadi diplomo! Podpis!
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 20:56:48
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mene pa kišta zjeza nekaj in ne vem,če mi ne bo crknilo vse skupaj. kaj pa te? Pa ne vem,kaj mu je,od popoldneva mi monitor bliska nekaj,pa se kr ugasne sam od sebe,pa ga nazaj ne morem prižgat(iz spečega stanja).In to non-stop zdaj dela.Kaj bi to blo lahko? Moj pravi,da bo grafična crknila,te sem pa tak pečenka. bed! mojga sem vprašala in je tud namigoval na grafično, samo to je tak treba v živo videt kak pa kaj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 21:00:37
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mene pa kišta zjeza nekaj in ne vem,če mi ne bo crknilo vse skupaj. kaj pa te? Pa ne vem,kaj mu je,od popoldneva mi monitor bliska nekaj,pa se kr ugasne sam od sebe,pa ga nazaj ne morem prižgat(iz spečega stanja).In to non-stop zdaj dela.Kaj bi to blo lahko? Moj pravi,da bo grafična crknila,te sem pa tak pečenka. Kako ga pa potem nazaj prižgeš? Na grafični je en hladilnik z ventilatorjem (lahko je tudi brez) - to očisti in očisti še hladilnik na procesorju (srebrna zadeva na sredini matične plošče), možno da se ti pregreva in bo potem ok. Tak moj pravi.
< Sporočilo je popravil marta82 -- 26.1.2011 21:01:08 >
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 21:05:05
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mene pa kišta zjeza nekaj in ne vem,če mi ne bo crknilo vse skupaj. kaj pa te? Pa ne vem,kaj mu je,od popoldneva mi monitor bliska nekaj,pa se kr ugasne sam od sebe,pa ga nazaj ne morem prižgat(iz spečega stanja).In to non-stop zdaj dela.Kaj bi to blo lahko? Moj pravi,da bo grafična crknila,te sem pa tak pečenka. Kako ga pa potem nazaj prižgeš? Na grafični je en hladilnik z ventilatorjem (lahko je tudi brez) - to očisti in očisti še hladilnik na procesorju (srebrna zadeva na sredini matične plošče), možno da se ti pregreva in bo potem ok. Tak moj pravi. Ja,bom naredla tak,pa javim.Moj tudi sicer pravi,da bi mogla spucat.Upam,da bo kaj haska!
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?