Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 22:32:17
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Če me je kdo pogrešal sem tuuuuuuuuuuuuuuuuu. Kaj dogaja? zbiramo kandidatke za kavo jutri, ker vse odpovedujejo. zaenkrat smo 3. prideš? Ja pa seveda. Ne zamudim za nič na sveti. Kaj velja še isti termin in lokacija. Mater pa toti rr spet nekaj šteka. majke mu vidim sunčano.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 22:33:40
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 [Mater pa toti rr spet nekaj šteka. majke mu vidim sunčano. PODPIS.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 22:35:02
|
|
|
|
ly117
|
Kere vse pridejo nakafetkanje?
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 22:38:18
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kere vse pridejo nakafetkanje? Jaz vam pojem, ve pa le na kavo mislite! Tak, zaj pa si grem eno naret.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 22:44:25
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kere vse pridejo nakafetkanje? Jaz vam pojem, ve pa le na kavo mislite! Tak, zaj pa si grem eno naret. Pa preden si šla bi mi lahko odgovorila. Pa zelo lep glas imaš.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 22:45:39
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kere vse pridejo nakafetkanje? Jaz vam pojem, ve pa le na kavo mislite! Tak, zaj pa si grem eno naret. Pa preden si šla bi mi lahko odgovorila. Pa zelo lep glas imaš. Ne poznam odgovora. Hvala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 22:46:51
|
|
|
|
majakla
|
Mislim da Bambi, Matcar, pa Lenči se mi zdi. Pa Sami, samo se že 2 dni ne javi prav. ???
< Sporočilo je popravil majakla -- 26.1.2011 22:47:43 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 22:50:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Mislim da Bambi, Matcar, pa Lenči se mi zdi. Pa Sami, samo se že 2 dni ne javi prav. ??? Hvala, sem jaz zdaj ko sem vas prebrala, (pa tak mimo grede 2 strani - spet neko zatišje pred navalom čvekanja ) tudi ugotovila kere pridejo.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 22:53:30
|
|
|
|
ly117
|
Pozabla povedat. Danes v službi sem dobila nagradno sobotno popoldan. Jupi še en dan ko me otrok celo popolne ne bo vido. Sunce jim na špagi vidim. Pol pa ko se jim bo sprdnilo pa bom sredi tedna doma.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 23:00:12
|
|
|
|
ly117
|
Grem jaz . Če jutri pride do spremembe mi javite posim ker me zjutraj ne bo nič na rr. Nočko bočko in eno bolho za pompčko.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 26.1.2011 23:10:17
|
|
|
|
majakla
|
Lahko noč Ly. Jaz tudi grem, pogledam še Ich bin ein Star ... do konca in HOP k Nikcu. LAHKO NOČ evribadi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 27.1.2011 8:03:20
|
|
|
|
bambixxx
|
dobro jutro kak je grdo sivo vuni . po snegu diši...bljak
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 27.1.2011 8:19:59
|
|
|
|
arabela*
|
morning
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 27.1.2011 8:20:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kak je grdo sivo vuni . po snegu diši...bljak pa ni tak hudo...niti mrzlo ni preveč
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 27.1.2011 8:27:17
|
|
|
|
arabela*
|
končno se vsi spokali od doma....da imava z M mir ........ona lenari in risanke gleda, pa že drugo mleko pije.....jaz pa pospravljam....pa prostor rihtam v otroški, ker bo treba dat kinderpet ven in pisalna bo čez par dni tukaj
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 27.1.2011 8:32:47
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kak je grdo sivo vuni . po snegu diši...bljak pa ni tak hudo...niti mrzlo ni preveč fajn, da vsaj mrzlo ni. še mi ni uspelo nosa vem pomolit. prideš na kavico?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 27.1.2011 8:40:18
|
|
|
|
sami0804
|
Morgen! Na kavo jaz pridem,ne vem pa kako dolgo bom ostala-je odvisno,če pridem v mesto sama ali me pripelje moj-šofer . Upam,da ne bom na koncu sama obsedela tam...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 27.1.2011 8:40:50
|
|
|
|
sami0804
|
Aja,pri nas je ponoči že snežilo...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 27.1.2011 8:42:50
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Otrok v vrtcu, ena položnica že plačana, trebušček poln pa še na rr sem uspela prit.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 27.1.2011 8:43:52
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Morgen! Na kavo jaz pridem,ne vem pa kako dolgo bom ostala-je odvisno,če pridem v mesto sama ali me pripelje moj-šofer . Upam,da ne bom na koncu sama obsedela tam...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 27.1.2011 8:50:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kak je grdo sivo vuni . po snegu diši...bljak pa ni tak hudo...niti mrzlo ni preveč fajn, da vsaj mrzlo ni. še mi ni uspelo nosa vem pomolit. prideš na kavico? jaz imam fajn šprancir do vrtca in mi prav paše ne bo me ne kofe.....po pravici povedano bi prišla, če bi moj bil doma, z M pa mi ni ...čakam na poletje.......pol pa mi ziher ne uide nobena kavica
< Sporočilo je popravil Saraya -- 27.1.2011 8:52:04 >
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 27.1.2011 8:51:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Otrok v vrtcu, ena položnica že plačana, trebušček poln pa še na rr sem uspela prit. brzinka
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 27.1.2011 8:52:04
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Morgen! Na kavo jaz pridem,ne vem pa kako dolgo bom ostala-je odvisno,če pridem v mesto sama ali me pripelje moj-šofer . Upam,da ne bom na koncu sama obsedela tam... sem že mislila,da ploskaš onemu,da bom sama sedela na kavi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 27.1.2011 8:52:54
|
|
|
|
arabela*
|
kje naj take mehke stenske nalepke kupim?...lahko tud v obliki likov, živali.....pa poceni.....
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 27.1.2011 9:00:23
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Morgen! Na kavo jaz pridem,ne vem pa kako dolgo bom ostala-je odvisno,če pridem v mesto sama ali me pripelje moj-šofer . Upam,da ne bom na koncu sama obsedela tam... sem že mislila,da ploskaš onemu,da bom sama sedela na kavi
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?