|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembr-ke/čki 2006 - nadaljevanje
16.1.2011 10:46:47   
Barbk
Pri nas je noro, zato vam bom zaželela prav nič noro in lepo nedeljo.
Žiga fasal norice v precej hujši obliki ko Manca, še luliju niso prizanesle.
Brina tečna za pop.izdit, noric še ni...
Manca in dragi pa pridna user posted image
Tintara kaj to je imel rsv al spet bronhitis al ima on bronhiolitise? Noro, men bi se odpeljal s tako cimro. Pa verjetno nisi imela kaj, k so pomoje bolnice zdaj čist polne?
Ema a kr Grčijo, bom kr fouš...user posted image
Frufru, bonči, res sem vesela za vas in vašo novo pikico. user posted image  Prečudovito nosečnost in zdravega bebija vam želim.
Naja a si delavna?

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
16.1.2011 20:43:27   
Najaa
Barbk delovna ja. Takole - moj si je včeri ferderbu nogo in je cel dan preležal. Tija je bla pri babici, kjer je zadnje čase raje kot doma. user posted image Z Niko sva pa zajahali kolo in šli na zrak v lep sončen dan. Mala je carica, res, men je taka faca na tem kolesu... Tak da dan je bil lep.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
16.1.2011 20:59:59   
Barbk
Kaj bo kaka fotko male carice na kolesu?user posted image
Za možeka sem pa neki na fb-ju ujela, da je Shorty čarovnica al kako. user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
16.1.2011 21:18:17   
Najaa
Ja, sva se včeri pogovarjali po tel. in me je vmes klicu pa je rekla, da kaj če se je kej poškodoval. user posted image Jaz sem bila pa ziher, da kliče zarad nečesa drugega... Joooj pol mi pa reče, da si je nogo poškodoval. user posted image Sej se ne smejem njegovi nesreči, ampak temu "čarovništvu"  user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
18.1.2011 21:16:59   
Barbk
Čer na hitro. Bom šla malo prej spat, ker danes ponoči ni bilo nič od spanja. Žiga se je stalno zbujal v joku, pa zaspal za pol ure, pa ponovi vajo. Kuhal na 39.6. Okrog 4h se mu je v joku pridružila še Brina. Žiga je kar precej bogi, pike ( nekatere se že sušijo, nastajajo pa še zmeraj novi mehučki) so res povsod-po obrazu jih je ogromn, pa v laseh, da se ga sploh ne upam počesat, pa ena se mu je naredila v ušesku (na začetku zunanjega sluhovoda, tako da mu v tem ušesku še vročine ne morem merit), pod pleničko je katastrofa. Sem brala, da tam nekje do 6 dni nastajajo novi, danes je 5 dan. Je pa precej izmučen, skoz joka, ne pusti mi prdnit user posted image , skoz mi visi v naročju. SEm popoldne klicala v ZD eno drugo P, ker je bilo že grozno-kričeč jok, ne pomaga Calpol, ne Claritin ne pena...Pa je sestra rekla, da gre enim pač mimo brez posebnosti (naša Manca) druge pa doleti težja oblika. Pa nimaš kaj, razen, da mu vročino ne bi mogla zbijat, pol pa it na metelkovo. Upam, da bo noč ok, čeprav sta že začela oba na pol ure jokat. Upam, da vsaj Brina ne bo dobila tako hude oblike, čeprav pravjo, da vsak naslednji v družini dobi težjo obliko.
Sem mal pojamrala...
Naja kako možek? SEm vidla na fb-ju, da je spremenjen plan za nore zadeve...mrbit je pa tko prav. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
18.1.2011 22:09:35   
Najaa
Barbk kar groza me je, ko sem tole prebrala. Revček mali Žiga, da tako trpi. Res upam, da bo kmalu boljše in da Brina ne bo tak boga.
Naj ti povem, da v Nikinem vrtcu razsajajo norice. Tak da če bo, jih bo tam dobila.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
19.1.2011 12:26:23   
Najaa
Barbk kako ste danes?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
19.1.2011 12:43:56   
Barbk
much better...Brinč spala po dozi Calpola, Žiga pa tud po nekajkratnem joku in borbi, da mu izmerim vročino (sem mogla mojga zbudit, da sva ga oba držala) in po dozi Calpola spal precej mirnejše. Danes še zmer 38.7, pa še zmer visi na men. Ugotovila, da so se mu naredile pike še v ustih-ena na jezičku, dve pa na nebu user posted image ...Ne vem, no... Se mu pa hb že sušijo pod pleničko, sam upam, da se bodo posušile do konca, ker se mi zdi, da ga je šele zdaj začel res fajn srbet. Brinč jih tudi že ima, občutno manj kot Žiga in upam, da tako tudi ostane. Še dobr, da jih je najprej Manca pokasirala, ker če bi ona imela to k ima Žigi bi bila katastrofa...Tako mali se še ne znajo tolk praskat, 4 letnikom pa težko dopoveš, da se ne sme praskat-pol se pa to rado zagnoji, pa brazgotine...
Naja mrbit pa priltijo iz vrtca? kako možek?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
19.1.2011 12:49:28   
Najaa
Super, sam da ste bolš. Mogoče pa dobimo ja, bomo vidli. user posted image
Pa kaj tisti sirup nič ne pomaga, da ne srbi?
Moj je isto kot je bil. user posted image Sej men je vseen, naj ga boli, naj šepa... sam kaj misliš, kdo vse rihta zdej? Od otrok do vse po bajti? It is I! user posted image On pa sam stoka in joka... eh ja, dedci, sej pravim...

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
20.1.2011 22:44:04   
tintara
O, Barbk, boga! Upam, da Brina ne faše ta hude oblike. Pri nas sta imela oba precej hudo, morda NADJA za en odtenek težje, ampak je bil tudi Gašper močno pikast (on je bil prvi). Ma jaz se spomnim, da sem Nadji na hrbtu na najhujšem delu štela pike na ene 5 kvadratnih cm. In je bilo okoli 70 pik. Ampak vročine pa nista imela, k sreči.
A ta nova pena al kaj omenjaš ne pomaga? Claritin nam ni, pene pa še ni bilo.

Si podplate že prevrjala?

Aja, ja zopet je imel bronhiolitis, ja. Ampak povzročil ga pa ni RSV, tako kot vsem ostalim v bolniciuser posted image .  Očitno se ga tudi nalezel ni, čeprav mi ni jasno kako. Morda je pa vseeno bolj odporen, kot jaz mislim. No, saj sem že ugotovila, da se ne naleze tako hitro (npr Nadja se prej), sam k se, je pa po moško bogi (ane, Najauser posted image ).

Ajde, mejte se.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
21.1.2011 11:39:24   
Barbk
Naja o moških se čist strinjam. user posted image  Bogiiiiiiiiiiiiiiiii so bogi, ja. user posted image  A je zdaj kaj bolj? Kaj pa ti? Si zmagala prot bacilom?
Tintara kaki podplati?Kaj je z njimi? Kdaj se vidimo?
Pri nas je že boljš-Žigcu se  počasi sušijo pike, tud vročine ni več, zdej ma sam desni uček čist rdeč user posted image -od česa ne vem, razpoloženje še ćist niha...počasi bo ok. Brinč jo bo odnesla z občutno manj pikami-hb, vročina precej niha, je pa čist nerazpoložena...sej bo, sam do smo ven iz teh mehurjev...
Zdele plešeta na Čuke-Mi gremo pa na morje (Ribič Pepe), jaz pa šibam cunje zložit...
Pridne bodte pa lupčka!

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
21.1.2011 18:21:02   
Najaa
Daaan.

Ja, je boljši. user posted image Tolk da ne more več sam ležat in božat nogo. user posted image Sej se hecam, vem da ga je res bolel, mene je pa tud res skrbel. Zdej ko gre oteklina dol, sem bolj mirna.
Moji virusi so šli sam še vedno me mal mede. Kot da sem na meji al bom zbolela al ne. Danes sem bla na nogah z aspirini.
Tamali sta še najboljš. M ne smem hvalit, sej veste... user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
23.1.2011 18:14:00   
frufru
Ekola za barbk, ki pogreša nedeljska poročilauser posted image
Mi smo šli danes na Zvezdico zaspanko. Najprej je bil šok, ker je na vratih pisalo, da zaradi bolezni odpade, ampak vrata so bila odprta in smo šli vprašat, kako je z vračilom vstopnic. Pa je en prijazni gospod, povedal, da bo predtava čez pol ure, ker so dobili zamenjavo in jo grejo iskat. Otrokom so prinesli sok in bonbone, da so lažje čakal. Potem je bilo pa Č U D O V I T O !. otroci so uživali, starši pa tudiuser posted image . Trajala je kar 1 uro, ampak na koncu je Lovro rekel, zakaj je že konec, da bi še gledal. Mislim, da to pove vseuser posted image . Potem nas je pa babi povabila na kosilo in se je mali tudi v restavraciji lepo obnašal. Edino malo je bil žalosten, ker niso imel ravnega krompirčka v trakcih in oblečenega meska (pomfri in pohan šnicel user posted image )

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
25.1.2011 10:14:22   
Barbk
Ojla bejbike,
zdele imam 5 minut časa-Brina gleda Telebajske, Žiga pa kuha v Mančini pečici. Mi smo vsak dan bolj-Brinč jo je sploh dobr odnesla, Žigcu se pa tud lepo sušijo, tudi pod pleničko.
Frufru tnx za nedeljsko poročilo. Bom vesela, če ga bom lahko vsako nedeljo prebrala. user posted image  Seveda lahko večkrat prideš gor. Kako se počutiš? Ti nisem odpisala-tnx za mail in tvoj trud. Mi bi nekaj bolj ob morju-max. 50m stran od plaže. Ja vem, zahtevna do konca. user posted image
Naja kako pri vas? Kdaj bo zdej kaka kofeta padla?
Ema kako pei vas?
Zdej pa upam, da bom šla lahko malo ven z malim dvema... Lupčka!

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
25.1.2011 13:11:56   
Najaa
Joj Barbk, ravno prej sem razmišljala, kok sem smotana. Te nekaj kličem, pa Emo tudi, da se zmenimo, pa nič od nič pol... Dej za drug teden pa res planirite punce a prav? V bistvu no... lahk že ta teden v četrtek. Imam pa Tijo doma, ker si je prst fedirbala, beri mama (po pomoti!!!) stopila na njega, ko je dete počivalo na tleh. user posted image Ja, luda kuča. In prst je bil vsak dan bolj zatečen tak da je včeri dobla pri P AB kremo in ima povitega. Ta teden bo doma, ker njena skupina gre pa na sankanje... v glavnem, v čet dopoldan imam fraj, če sta za. Barbk in Ema?

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
25.1.2011 13:19:01   
emaa
Norice, katero veselje, še dobro, da smo že mimo. So imeli pa vsi trije vročino, fanta eno popoldne, Lejla pa 4 ali 5 dni. Je bila pa precej boga, njena lulika in rit, oh boljš, da se ne spomnim.
Kavica, načeloma lahko v četrtek, bom šla na malico z vami, ni panike. Pa da se spomnim ključek s sabo vzet, to bi bilo pa že preveč (no da ga iz torbice vzamem namreč).
Dopust, verjetno bomo šli kar na isto lokacijo kot lani (itak ne bo denarja za kaj več), pa fanta sta se tam dobro počutila. Pa vse je blizu. Bomo videli.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
25.1.2011 14:49:38   
Barbk
Naja v četrtek bi šlo-MC?
Ema dopust na Pagu? Midva sva zdej tud Milivoju poslala mail, ker sva ugotovila, da tist k bo nama odgovarjal pa Manci ne bo. Pa itak noben ne zna dobr razložit kako je s cesto oz. zaprtim dvoriščem. Pa tisti termin grejo spet Irena in Tihomir z Galom, Lejo in Tijo. Kdaj greste pa vi?

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
25.1.2011 14:54:58   
Najaa
Lahko v MC. Pa se dobimo gor, da bo Tija šla v igralnico, ok? Katero uro?

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
25.1.2011 14:59:07   
emaa
Ja Milivoju moram poslat mail, sam upam, da ne bom slučajno kake službe dobila, da potem na morje ne bomo mogli. Se morava pa z mojim samo še zmenit za koliko časa (spet ne bova usklajena verjetno). Ob kateri uri pa?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
25.1.2011 15:07:03   
Barbk
Lahko gor. Samo upam, da bo delal lift, k zadnjič ni. user posted image
Ema a iščeš novo službo? A si pol v tastari še? Matr sem firbc...user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
25.1.2011 15:13:43   
Najaa
Če ne bo delu lift, pol pa tam pr wc-ju. Rečemo ob 11h? Vama je ok?

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
25.1.2011 15:39:05   
Barbk
men ura štima user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
26.1.2011 9:33:19   
emaa
Ok, pridem (če slučajno ne pride kaj vmes, ne bi smel)

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
26.1.2011 9:39:33   
Najaa
Pr nas je že pršlo vmes, Tija je zbolela. user posted image user posted image user posted image Sem vedla, da bo neki pobrala v ZD, ko je šla prst pokazat. Zjutri je mela že vročino 38,5 in sva šli na kontrolo za prst pa jo je še pregledala in ima mandeljne ful velike, ušesa rdeča... Vzela ji je bris in moram pol poklicat... Eh prav bed mi je no, res. Mene tak jutri ne bo, upam da se nam rata vseen v kratkem kej videt.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
26.1.2011 9:43:55   
Barbk
No Tija ima pa res smolo. Poročej kako bo.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Še enkrat IME ZA FANTKA ...
Lubici

... k priimku SKOL, finalni izbor :) Hvala za vsak glas!

ADAM (37%)

ARON (18%)

LUKAS (35%)

RUBEN (11%)

Število vseh glasov: 417

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!