Barbk
|
Čer na hitro. Bom šla malo prej spat, ker danes ponoči ni bilo nič od spanja. Žiga se je stalno zbujal v joku, pa zaspal za pol ure, pa ponovi vajo. Kuhal na 39.6. Okrog 4h se mu je v joku pridružila še Brina. Žiga je kar precej bogi, pike ( nekatere se že sušijo, nastajajo pa še zmeraj novi mehučki) so res povsod-po obrazu jih je ogromn, pa v laseh, da se ga sploh ne upam počesat, pa ena se mu je naredila v ušesku (na začetku zunanjega sluhovoda, tako da mu v tem ušesku še vročine ne morem merit), pod pleničko je katastrofa. Sem brala, da tam nekje do 6 dni nastajajo novi, danes je 5 dan. Je pa precej izmučen, skoz joka, ne pusti mi prdnit , skoz mi visi v naročju. SEm popoldne klicala v ZD eno drugo P, ker je bilo že grozno-kričeč jok, ne pomaga Calpol, ne Claritin ne pena...Pa je sestra rekla, da gre enim pač mimo brez posebnosti (naša Manca) druge pa doleti težja oblika. Pa nimaš kaj, razen, da mu vročino ne bi mogla zbijat, pol pa it na metelkovo. Upam, da bo noč ok, čeprav sta že začela oba na pol ure jokat. Upam, da vsaj Brina ne bo dobila tako hude oblike, čeprav pravjo, da vsak naslednji v družini dobi težjo obliko. Sem mal pojamrala... Naja kako možek? SEm vidla na fb-ju, da je spremenjen plan za nore zadeve...mrbit je pa tko prav.
30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o) Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5! (10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)
|