ninocka
|
Jst pa pogrešam Evana Je sel vceraj smučat v Kr.Goro. Zjutraj sva ga pospremila na bus in je s sabo vzel katalog od legota, se vsedel na bus z enim svojim prijateljckom in dokler se ni avtobus začel premikat, nista dvignila glave gor od tistega kataloga...jst pa vsa smrkasta tam V službi mi jeslo pa vse narobe, nisem se mogla prilogirat v noben program, skoz mi je ven metalo iz tistih programov, k se mi je ratalo not prilogirat...grrrrr....in potem me začne bolet še modrostni zob... itak me bolijo 2x na leto in vedno med smučanjem in na morju....seveda bi ta teden morali bit v Nassfeldu, če ne bi šel Evan smučat. In potem sem se še spomnila na Valline besede (slaba karma pa prikličeš, če preveč govoriš o boleznih), ker sem prejsnji dan našla v eni toaletni torbici 2 lekadola, ki sta mi ostala še od morja, ko so me boleli modrostniki... Doma pa v kaselcu posta in povabilo Evanu za vpis v solo Ne morem verjet.... sej smo ble komaj noseče z njimi.... Benika, ziher mormo držat pesti, da bom končno prišla na obisk, ki sem ga napovedala že pol leta nazaj, a ne Jst bi rekla, da je al kaj z Edotovo službo (kakšna pogodba, subvencija), kaj z Jakobom al pa da boste z vašimi stuke menjali v bajti. Pety, mi smo meli tud v nedeljo pri kosilu tak pogovor, in sicer: Evan: Mami, zakaj si mene rodila fantka, pa Ruban fantka, pa Liana fantka? Zakaj smo vsi trije fantki? Jst: Evan sej to se nisem jst odločila. Tako je pač naneslo. Samo: Tko se je oči odločil, da boste vsi fantki . E: Očiiiii, nehiii no!No mami, zakaj si nas vse fantke rodila? J: Res je oči določil, da boste fantki. Ko se oči in mamica odločita, da hočeta imet otročka, se imata rada. IN potem da mamica jajček, oči pa semenček in iz tega rata majhna pikica, ki potem zraste v dojenčka. In na repku semečke piše, a bo dojenček fantek ali punčka. E: nekaj časa tiho, razmišlja, kaj sem mu povedala in potem reče: In kam sta posadila semenček in jajček? J: (najprej crknem od smeha). Semenček in jajček sta v mamičinem trebušku, tam kjer raste dojenček. V bistvu v maternici, tam noter raste dojenček in je zaščiten, če se mamica slučajno udari v trebušček, tako da se dojenček ne poškoduje. Ruben: al pa če se mamica udari v roko, al pa nogo al pa prstek J: Ja, Ruben, al pa če se mamica udari tja Lian: adadatatamama amamam... Pety, sem rekla Samotu za smučanjein je rekel, da bosta šla z Evanom in mogoče še Ruben. Tko da ti sporočim kdaj, da bosta potem z M. na vezi. Grem gledat Chucka...mi je tolk dobra nadaljevanka, ful lustna in smešna, pa se on je tak srček