|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
23.1.2011 17:51:54   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

Kr povejte, se bomo šle vroče-hladno

za še enega otročka smo si nekako edine, da ta ni v igri.

Pravilna domnevauser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
   [Brisano sporočilo]
23.1.2011 18:24:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3477
23.1.2011 18:39:08   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

poroka? user posted image

Mogoče.....

nekočuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
23.1.2011 19:15:48   
2ursae
ali pa vsaj snubitev user posted image ... 

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
23.1.2011 19:32:25   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

ali pa vsaj snubitev user posted image ... 

Saj ga snubin že vsaj 5 let, pa se ne dauser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
23.1.2011 19:57:53   
nikolet
jz, vem, jz vem..... boljša plača....

spomin je kot pesem, ki v srcih odzvanja,
spomin je kot cvet, ki nenehno poganja,
spomin je svetloba, ki dušo obliva,
spomin je ljubezen, ki v srcu prebiva.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
23.1.2011 20:25:20   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: nikolet

Vsaj do začetka dela sigurno neuser posted image

Drage moje fejsbukovke, sladkorček samo za vas. Seveda tudi tiste, ki niste gor, lepo vabljene k ogledu

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1808186130272&saved

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
24.1.2011 18:06:57   
nikolet
IZVIRNO SPOROČILO: benika

IZVIRNO SPOROČILO: nikolet

Vsaj do začetka dela sigurno neuser posted image

Drage moje fejsbukovke, sladkorček samo za vas. Seveda tudi tiste, ki niste gor, lepo vabljene k ogledu

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1808186130272&saved

nimam besed kot samo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
25.1.2011 9:08:33   
Pia67
Benika, lahko samo sklepam iz zapisanega. Glede FB veš kako je s tem.  Čestitke user posted image .

A srečanje ste imele user posted image ?

Še na datum spomnim tiste, ki imajo za prijavit vzdrževane družinske člane za dohodnino 2010 in to niso storile med letom: 7.2.2011

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
25.1.2011 9:14:09   
benika
Pia, sej video si še vseeno lahko pogledaš, je dostopen vsem.user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
25.1.2011 9:37:13   
Nika v službi
Dobro jutro!
Pia, hvala za opomnik, ti nas vedno prijazno opomniš na pomembne datume.user posted image  Sva pa midva ravno včeraj to opravila online na e-davkih, tako da je ta zadeva pri nas odkljukana. Pa še dohodnino sva si izračunala in ugotovila, da bo letos vračila pol manj kot lani. Se pa, seveda, ne pritožujem, saj je še vedno dobrih 400€, ki jih dobiva nazaj.user posted image

Ja, za srečanje smo se zelo na hitro zmenile in realizirale. Teta beta ni odgovorila, če ji prihodnja sobota (torej, ta, ki prihaja) kaj bolj ustreza kot prejšnja, ki se ji ni vklapljala v urnik, potem pa smo kar potrdile, da se pač dobimo to soboto. Valla, 2ursae, Pety, Ninočka in jaz smo ponočevale do 2. ure zjutraj in se imele kot vedno odlično. Jaz sem prvič testirala svoje "lovske" sposobnosti in Pety ulovila enega luštnega pliškota. Kdor zna, pač zna! (he, he, beri: začetniška sreča). Pa še en rekord sem podrla: ne pomnim, da bi že kdaj tako pozno, pardon zgodaj zjutraj, jedla hamburger!user posted image

Benika, firbec me matra zelo zelo, ampak pesti stiskam, tako da veš!user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
25.1.2011 11:47:21   
Pia67

Nak, pa ni user posted image . Sem probala, bila sem radovedna. No, bom pa kasneje izvedela. ko bo...
Držim pesti.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
25.1.2011 13:29:12   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: Pia67

Nak, pa ni user posted image . Sem probala, bila sem radovedna. No, bom pa kasneje izvedela. ko bo...
Držim pesti.

Na videu je kako Beni poje. user posted image user posted image user posted image Mislim da to ni nič v povezavi z držanjem pesti. user posted image

Benika, ali je kaj v zvezi s kakim potovanjem, dopustom? Boste kupili počitniško prikolico? user posted image

Zdravje?

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
25.1.2011 13:31:45   
Nika v službi
Benika, a je kaj v povezavi z Benijem, s šolo? Vpisom?

Glede na to, da si ti bolj za te zadeve, mi na misel pade tudi Bitka talentov, ki se spet začenja... bo šel Beni na kakšno avdicijo?

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
25.1.2011 15:30:15   
2ursae
bo šel Beni na kakšno avdicijo?

ja, al je pa na žuru bil tudi kakšen glasbeni producent, ki bi zdaj z Benjaminom rad posnel cd user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
25.1.2011 16:14:37   
benika
Benika, ali je kaj v zvezi s kakim potovanjem, dopustom? Boste kupili počitniško prikolico? user posted image

Ne.

Ne.

ja, al je pa na žuru bil tudi kakšen glasbeni producent, ki bi zdaj z Benjaminom rad posnel cd

Ne.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
25.1.2011 18:26:30   
nikolet
ful ste dobre k takole ugibateuser posted image user posted image user posted image

bom še enkrat poskusila....  benika a si zadela na lotu pa dobiš denar šele čez 14 dni...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
   [Brisano sporočilo]
25.1.2011 18:32:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nikolet)
  Neposredna povezava do sporočila: 3493
25.1.2011 20:06:17   
benika
bom še enkrat poskusila.... benika a si zadela na lotu pa dobiš denar šele čez 14 dni...

Iz tvojih ust v božja ušesa, ampak žal ne.

Valla, ja bom povedala. Je bila ena izmed vas že krepko blizu, a vseeno še vedno ne dovolj blizu. In ne, ni nič v zvezi z otroci na kakršenkoli načinuser posted image

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
25.1.2011 20:34:28   
pety78
Pol se pa selite kak štuk višje?user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
   [Brisano sporočilo]
25.1.2011 20:36:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nika v službi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3496
25.1.2011 20:39:09   
pety78
No, pravkar sva imela z Vidom debato...

Mami, kako da ati pikico v trebuščka?
Itak, da me je šokiral...pa sem se neki muzala, da morata sedaj spat, pa da se bomo jutri zmenili, mu bo ati razložil...user posted image user posted image user posted image
Pa je rekel...Ja, če mi pa ati noče povedat...
No, mi ni preostalo drugega, kot da se usedem in mu povem, da moško semenčece pride v žensko jajčece in je to najprej čisto mala pikica, ki je ne vidimo, potem pa zraste v dojenčka...
Ja, mami, kako pa pride semenčece not. A se ga polula, al kaj....ha ha ha ha ha....
Jao, malemu se je zdelo ful smešno, no potem pa še meni...Pa sem povedala, da ko spita ati in mami....V tistem me pa objame in reče, a ko se združita pa data lubčka...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mulc ve več kot jaz. Mene je skor kap! Tako da...nekako mu je jasno...skoraj. user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
25.1.2011 20:50:09   
Nika v službi

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Glede na to, da si ti bolj za te zadeve, mi na misel pade tudi Bitka talentov, ki se spet začenja... bo šel Beni na kakšno avdicijo?

hmmm... tale mi je sumljiva, ker nisi napisala NE. A greš ti na avdicijo, ali pa E.? user posted image

Točno tako. Zahtevam jasen odgovor!
user posted image user posted image user posted image

Tristo kosmatih medvedov, kako nas matraš!

Pety, da nadaljujem Vidova vprašanja in te že vnaprej pripravim, kaj sledi, ko male bučke še malo razmislijo in dodajo še svojo preprosto, a tako učinkovito logiko: mami, zakaj pa potem nisi noseča, saj se z očkom večkrat lupčkaš?
user posted image user posted image user posted image

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 3498
25.1.2011 21:00:31   
benika

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

hmmm... tale mi je sumljiva, ker nisi napisala NE. A greš ti na avdicijo, ali pa E.? user posted image

Bog mi je priča, da si tega NE želite videtiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3499
25.1.2011 21:06:32   
ninocka
Jst pa pogrešam Evana user posted image  Je sel vceraj smučat v Kr.Goro. Zjutraj sva ga pospremila na bus in je s sabo vzel katalog od legota, se vsedel na bus z enim svojim prijateljckom in dokler se ni avtobus začel premikat, nista dvignila glave gor od tistega kataloga...jst pa vsa smrkasta tam user posted image  

V službi mi jeslo pa vse narobe, nisem se mogla prilogirat v noben program, skoz mi je ven metalo iz tistih programov, k se mi je ratalo not prilogirat...grrrrr....in potem me začne bolet še modrostni zob... itak me bolijo 2x na leto in vedno med smučanjem in na morju....seveda bi ta teden morali bit v Nassfeldu, če ne bi šel Evan smučat. In potem sem se še spomnila na Valline besede (slaba karma pa prikličeš, če preveč govoriš o boleznih), ker sem prejsnji dan našla v eni toaletni torbici 2 lekadola, ki sta mi ostala še od morja, ko so me boleli modrostniki...user posted image

Doma pa v kaselcu posta in povabilo Evanu za vpis v solo user posted image user posted image   Ne morem verjet.... sej smo ble komaj noseče z njimi....user posted image

Benika, ziher mormo držat pesti, da bom končno prišla na obisk, ki sem ga napovedala že pol leta nazaj, a ne user posted image user posted image
Jst bi rekla, da je al kaj z Edotovo službo (kakšna pogodba, subvencija), kaj z Jakobom al pa da boste z vašimi stuke menjali v bajti.

Pety, mi smo meli tud v nedeljo pri kosilu tak pogovor, in sicer:
Evan: Mami, zakaj si mene rodila fantka, pa Ruban fantka, pa Liana fantka? Zakaj smo vsi trije fantki?
Jst: Evan sej to se nisem jst odločila. Tako je pač naneslo.
Samo: Tko se je oči odločil, da boste vsi fantki user posted image .
E: Očiiiii, nehiii no!No mami, zakaj si nas vse fantke rodila?
J: Res je oči določil, da boste fantki. Ko se oči in mamica odločita, da hočeta imet otročka, se imata rada. IN potem da mamica jajček, oči pa semenček in iz tega rata majhna pikica, ki potem zraste v dojenčka. In na repku semečke piše, a bo dojenček fantek ali punčka.
E: nekaj časa tiho, razmišlja, kaj sem mu povedala in potem reče: In kam sta posadila semenček in jajček? user posted image user posted image
J: (najprej crknem od smeha). Semenček in jajček sta v mamičinem trebušku, tam kjer raste dojenček. V bistvu v maternici, tam noter raste dojenček in je zaščiten, če se mamica slučajno udari v trebušček, tako da se dojenček ne poškoduje.
Ruben: al pa če se mamica udari v roko, al pa nogo al pa prstek user posted image user posted image user posted image
J: Ja, Ruben, al pa če se mamica udari tja user posted image user posted image  
Lian: adadatatamama amamam...

Pety, sem rekla Samotu za smučanjein je rekel, da bosta šla z Evanom in mogoče še Ruben. Tko da ti sporočim kdaj, da bosta potem z M. na vezi.

Grem gledat Chucka...mi je tolk dobra nadaljevanka, ful lustna in smešna, pa se on je tak srček user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?