|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
25.1.2011 13:45:19   
kiara24
Pri nas bo tudi juha danes za začetek sej itak noben  ni ne vem kaj lačen ob 15tih ok razen mene....

Se raj pol sprvimo na večerjo bolj tako ornkuser posted image , čeprav večeraj pa tudi že ne spet 3 dni, ker mi ne paše nič jestuser posted image .

No grem še mal počit pol pa po klaro mojga,...... se tipkamo če ne prej jutri.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
25.1.2011 13:48:52   
meta21
Evo mene s pregleda ... Otrok še izredno visoko, tako da mojemu tam dol očitno tud nekaj ni všečuser posted image . Me je G vprašal, če sploh lahko diham!? Železo mi je padlo iz 129 na 114, pritisk imam 105/70, redim se pa HB skoraj več ne. No saj imam +14 na 20 preveč podlage tako da ravno shirana nisemuser posted image . Takle mamo 7 dni pred PDP-jem ...

Grem zdaj še hitro nekaj pojest pa dremat, preberem vas pa pol. Moram izkoristit spanec mojega prvorojencauser posted image

(odgovor članu Porodne zgodbe)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
   [Brisano sporočilo]
25.1.2011 13:49:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1453
25.1.2011 13:54:24   
cukica
Ja sej sem mislila načakala,mela je od 18 kr popadke na 5 minut pa so se ji umiril pa spet.Kdaj so jo odpeljali v porodno pa nevem,ker je po 20 uri nisem več videla.Nejc je pa zaenkrat v redu in upam,da ostane tako.

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
25.1.2011 13:59:26   
Nina33
Jej, boga D´ori - upam, de je popadki niso preveč matral. Naš prvi je tudi rojen ob 2:10 ( user posted image ), samo... mi smo v P pršli mal po polnoči user posted image .
Čukica, kako je pa Nejc kaj? Naš je bil tut zlateničen par dni (en dan dober je bil pod lampico) in je bil takrat takooo zaspan, sem ga komi zbudila user posted image . Pa drugače - kako se rihtate?
Kiara - si prej rekla za eno "gorenjsko" telefonsko: moja je (od včeri) tut na FBju. Saj si ti tut "gor", ne?

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
25.1.2011 14:01:47   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Sem vedela, da sem nekaj pozabila.

PilotGirl7, pošiljam ti en velik kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Pa za Delfinko in njeni pupi tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

enako....pošiljam velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
25.1.2011 14:03:02   
Nina33
Aja - fajn vsem za preglede, čeprav ste vse nekam "žalostne" ker "nečejo" dol user posted image Pa dejte se mal ustavt, no user posted image . Mene prav nč še ne mika (ne me narobe zastopt - ampak, imam še max. 4 tedne do "spoznavanja" in bi rada izkoristila tale bauh do maximuma user posted image ).
J6, sem že par dni mislila nate (a pozabla med klofanjem posta user posted image ) - sem bila zih, de že cartaš, kt si ga že po glavci božala user posted image .
Enter user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
25.1.2011 14:04:33   
Nina33
A kera kej več ve o D3lfinki in njenjih dveh? Tut z moje/naše strani miljardomiljon user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
25.1.2011 14:09:10   
Tisia
ooo nina33 se mi je zdelo čudno da sem kar naenkrat postala zaspana,pa vidim da si ti tu...a je že nočuser posted image user posted image  malo hecauser posted image ....vidim da si že kar v dnevni smeniuser posted image  bomo prebrali še kakšne vice v pop.izmeni ne sam v jutranji....
me je pa res zagrabil spanec po tem likanju...sam ne vem kdo bo kuhaluser posted image ... bom dala pa v pečico krompir z zelenjavo pa svinjino...
pa bo nekaj takega po kosiluuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
25.1.2011 14:09:26   
Nina33
A ste vidle - so že Oktrobrke 2011!!! Matr gre hitr.... user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
25.1.2011 14:10:26   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Aja - fajn vsem za preglede, čeprav ste vse nekam "žalostne" ker "nečejo" dol user posted image Pa dejte se mal ustavt, no user posted image . Mene prav nč še ne mika (ne me narobe zastopt - ampak, imam še max. 4 tedne do "spoznavanja" in bi rada izkoristila tale bauh do maximuma user posted image ).

a ne, da sem boga?user posted image

saj vem, da jamram in tko. ampak po drugi strani pa vem, da na silo ni fajn delat. saj, če bi mi bilo res tako hudo, bi že naredila kakšno neumnost. tko pa še vedno počivam in se pazim pri hrani. bo, ko bo.user posted image

mogoče pa postanem medicinski čudež in donosim do 40. tedna user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
25.1.2011 14:11:04   
Nina33
Sej zdej vas bo spanc minu, ker se je mali princ zbudil in me "nujno" rabi user posted image Pa kosilo naj bi tut šla delat user posted image  user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
25.1.2011 14:11:10   
tamy82
Jaz pa ravno od kosila user posted image Zdej bom pa res morala vsaj na en kratek sprehod, da ne počim slučajno user posted image

teyla meni ej res ta izbira imena vsak dan bolj težavna, sploh ne najdeva enega imena, ki bi nama bilo zares všeč. Sej takih, ki so nama všče, ampak ... je pa dosti user posted image Potem se pa odloči, če se lahko user posted image Res ne vem kaj bo ratalo na koncu ...

Mah meni G že od začetka govori, da nizko nosim, ampak me ravno tako brca v rebra zdej user posted image Tako da ne vem ... al je pa tako raztegnjen čez celotno dolžino user posted image

trisca ti pa še kar "vztrajaš"? Upam, da bo čim prej akcija user posted image Pa čestitke tvojemu sinku! user posted image user posted image

registrirana super za sedežno! user posted image

meta21 ti tudi še kar vztrajaš 2v1 ... sej bo prej al slej user posted image

Nič, grem jaz na ta sprehod preden se vreme še bolj poslabša. Napišite kej, da mi potem ne bo dolgčas user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
25.1.2011 14:12:52   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

pa bo nekaj takega po kosiluuser posted image user posted image user posted image

zgleda, da tudi pri nas user posted image kolk sem pa dons zaspana user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
25.1.2011 14:12:59   
Nina33
Tršica, a ti še kr okol "strašiš"? user posted image <eno ornk fešto za prvorojenca "udarte", ni user posted image , de nau zalegl user posted image . Drgač pa - a vas dvojne sploh pustijo do/čez 40? user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
25.1.2011 14:18:27   
Nina33
Mah, kosiu nej kr mal počaka še user posted image .
Imena: živa štala, res user posted image Men ni skor nobeno ime takooo všeč, poj mi pa kakšno je pa moj reče: " A to sploh je (še) ime?" user posted image So men bolj "stara" imena kul, zato mam pokopališča tko rada user posted image . Za punčko sem končno pršla do enga, ki mi je OK (mojmu bo pač mogu bit, če/ko bomo punčko imeli, ker se mi ne da druzga iskat user posted image ), za poba sva pa že v 1.user posted image imela 3 (user posted image ), prvi izbor vam je znan, un, ki je bil prej na drugem je pa tut zdej na drugem, ga je ta tretji "preskočil". Bom pa videla, če mu bo ime pasalo (upam, de). user posted image
Zdej morm it pa knjigo gledat user posted image , pa kosiu bom vmes gor vrgla user posted image . Zaspana sem pa jaz itak skoz (baje sem v klubu "Rojeni utrujeni user posted image "), samo zaspat ne znam user posted image . No, pa zbudim se tut težko user posted image .
Lep dan, se tipkamo zvečer user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
25.1.2011 14:20:55   
Tisia
včasih ko sem hotela spat ,sem morala v službouser posted image in sem komaj čakala vikend,

sedaj pa ko lahko spim...pa ne moremuser posted image ...

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
25.1.2011 14:26:26   
meta21
Sem še kar tle, ker me je zanimalo kako je z D'ori ...

D'ori, iskrene čestitke! user posted image

Še nekej sem misnla.... Hm? Ma mi možgani že spijo ... user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
25.1.2011 14:28:10   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Tršica, a ti še kr okol "strašiš"? user posted image <eno ornk fešto za prvorojenca "udarte", ni user posted image , de nau zalegl user posted image . Drgač pa - a vas dvojne sploh pustijo do/čez 40? user posted image

Žurka bo šele v nedeljo. Po moje bom ravno takrat v P. user posted image Ne, ne pustijo do 40. tedna.  Bomo vidli, kaj se odločijo v četrtek, ko imam spet amnio. Potem bi že raje videla, da sprožijo v ponedeljek, da grem vsaj na žurko mojega zlatega zakladka. user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
25.1.2011 14:31:28   
trsica
Joj, kosilo. Grem kuhat. Čaw. user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
   [Brisano sporočilo]
25.1.2011 14:32:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu trsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1471
25.1.2011 14:52:18   
petrap
tršica mi mamo tud žurko v nedeljo..v ponedeljek pa akcija user posted image user posted image user posted image , ker mam občutek da do takrat kar ne bo nč.

aja..vas morm obvestit, da sem mela prejle na wcju tak čuden sluzast izcedek. mogoče pa je to un čep?! prvič sem namreč vidla kaj takega..pa ne rečt, da se bo končno kaj dogajat začel user posted image . saj vem, da to nč ne pomeni, da lahko traja še dougo, sam napredek pa je no...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
25.1.2011 14:58:13   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

tršica mi mamo tud žurko v nedeljo..v ponedeljek pa akcija user posted image user posted image user posted image , ker mam občutek da do takrat kar ne bo nč.

aja..vas morm obvestit, da sem mela prejle na wcju tak čuden sluzast izcedek. mogoče pa je to un čep?! prvič sem namreč vidla kaj takega..pa ne rečt, da se bo končno kaj dogajat začel user posted image . saj vem, da to nč ne pomeni, da lahko traja še dougo, sam napredek pa je no...

Lahko, da je čep. Pri meni je od tega že skoraj tri tedne. Ah, ja. user posted image

Tudi vi lepo praznujte v nedeljo. Če ne bova ravno takrat v "isusovih mukah". user posted image user posted image user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
25.1.2011 16:35:04   
valek
A je že ktera kaj se zanimala za vlogo za v vrtec..kako je z nepremičninami in ostalimi stvarmi, ki jih je treba vnesti v vlogo....hm...sm razmišljala, kaj ti pomeni hiša,če pa so dohodki mali...a naj potem hišo prodamo ali kaj????!!user posted image user posted image user posted image
Sej če  ni dohovdkov dobrih da bi lahko plačeval večji znesek,ti nič ne hasne nepremičnina-jao totalno zgrešen sistemuser posted image user posted image
Upam da se z vlogo za znižanje da kaj narest....
Namreč js imam namen kmalu po rojstvu oddat vlogo za vrtec...da bom čimprej dobila...ker je tuki pri nas dokaj gužva....Dobiš pa lahko najprej ko je otrok star 11.mesecev.
Prosim za kak nasvet. . . .

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
25.1.2011 16:43:54   
Tigrica86
IZVIRNO SPOROČILO: prvičmami

Tigrica - ti si se neki hvalila da si hodla v velenje na telovadbo, a mi lahk poveš kk to zgleda? KOlker sem na šoli slišala je bolj dihanje pa touser posted image Sem namreč vpisana za februar, ampak če je to telovadba pol odpade, ker še hodim ko racauser posted image

ja, sj je sam 2x user posted image ja prov telovadba je, tk da sm js obakrat bla prov zmučena, ker pač nimam utrjenih mišic. Sicer se vse dela tk zlo na izi, pol se vadi tud dihanje, pa na koncu smo mele sproščanje... je pa res, da prvič nas je blo 15-20 user posted image , drugič pa 6 user posted image . če maš pa slučajno rizično nosečnost pa tk ne smeš delat teh vaj!

no, js sm dans mela spet CTG in posvet pri G. Vse je ok, popadkov ni blo zaznaat, srček tud lepo bije... user posted image naslednji CTG: 1.2. če ne grem prej rodit user posted image

Dori - čestitke! user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?