Nina33
|
D´ori - ČESTITKE!!! Ne boš verjela - glih okol dveh (ko sem šla spat) sem se nate spomnila . Patrisha - super!!! Tršica - kaj čakaš? A si srečko že šla kupt? Pa VSE NAJBOLJŠE (bodočemu) VELIKEMU BRATU!!! Petrap - lepo, de tako lepo preživljaš dvojno , verjetno se vse strinjajo, de so ti ostale dvojne lohk kr fouš Mišyka, jaz mam za perilo prašek od Froscha za bele in barvaste cunje, tekočega z aloe vero pa za volno in ostele "fine" zadeve. Kis dam povsod zraven. Čukica, lepo de si se oglasila, upam, de je Nejček OK in ne preveč zaspan. A D´ori se je pa namatrala - jaz sempa upala, de se ji je samo vleklo, da je pa sama !akcija" bla hitra. Maurica - jaz bi/bom še mal uživala v nespečnosti , ne pridem nč anžeta nosit, sorry , sem 100% de bom poj, ko bo mali doma samo čakala, de zaspi in dol padla . Ti nisem nč fouš, verjemi pa, de se nenormalno hitro "pozabi" tele "muke", čeprav se ti takrat včasih zdi, de nisi že 1000 let spal normalno in še ene 1000 let ali sploh nikoli več ne boš . Ja, pa vem- takle pametovanje je šu tut men takrat na neki kar nimam , ampak je res - res pozabiš in res se naspiš poj enkrat . Teyla, se strinjam, de je najboljši odgovor "nič od tega" in upam, de se pri tebi (kljub "napovedim") uresniči. Sama HB nimam izkušenj s tem, zna bit pa 1. varianta "mamici prijaznejša" . Biljana - frajersi nečak, ni kej . S pralnim strojem si me pa na našga (žal že pokojnega) mačka spomnila - on je oboževal takele masaže, med centrifugo je bil pralni stroj njegov najboljši prijatelj . Eko, entram, za "Dojenčke" .