Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 25.1.2011 13:45:19
|
|
|
|
kiara24
|
Pri nas bo tudi juha danes za začetek sej itak noben ni ne vem kaj lačen ob 15tih ok razen mene.... Se raj pol sprvimo na večerjo bolj tako ornk , čeprav večeraj pa tudi že ne spet 3 dni, ker mi ne paše nič jest . No grem še mal počit pol pa po klaro mojga,...... se tipkamo če ne prej jutri.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 25.1.2011 13:48:52
|
|
|
|
meta21
|
Evo mene s pregleda ... Otrok še izredno visoko, tako da mojemu tam dol očitno tud nekaj ni všeč . Me je G vprašal, če sploh lahko diham!? Železo mi je padlo iz 129 na 114, pritisk imam 105/70, redim se pa HB skoraj več ne. No saj imam +14 na 20 preveč podlage tako da ravno shirana nisem . Takle mamo 7 dni pred PDP-jem ... Grem zdaj še hitro nekaj pojest pa dremat, preberem vas pa pol. Moram izkoristit spanec mojega prvorojenca
|
[Brisano sporočilo] 25.1.2011 13:49:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 25.1.2011 13:54:24
|
|
|
|
cukica
|
Ja sej sem mislila načakala,mela je od 18 kr popadke na 5 minut pa so se ji umiril pa spet.Kdaj so jo odpeljali v porodno pa nevem,ker je po 20 uri nisem več videla.Nejc je pa zaenkrat v redu in upam,da ostane tako.
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 25.1.2011 13:59:26
|
|
|
|
Nina33
|
Jej, boga D´ori - upam, de je popadki niso preveč matral. Naš prvi je tudi rojen ob 2:10 ( ), samo... mi smo v P pršli mal po polnoči . Čukica, kako je pa Nejc kaj? Naš je bil tut zlateničen par dni (en dan dober je bil pod lampico) in je bil takrat takooo zaspan, sem ga komi zbudila . Pa drugače - kako se rihtate? Kiara - si prej rekla za eno "gorenjsko" telefonsko: moja je (od včeri) tut na FBju. Saj si ti tut "gor", ne?
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 25.1.2011 14:01:47
|
|
|
|
Tisia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Sem vedela, da sem nekaj pozabila. PilotGirl7, pošiljam ti en velik kup in ! Pa za Delfinko in njeni pupi tudi ! enako....pošiljam veliko
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 25.1.2011 14:03:02
|
|
|
|
Nina33
|
Aja - fajn vsem za preglede, čeprav ste vse nekam "žalostne" ker "nečejo" dol Pa dejte se mal ustavt, no . Mene prav nč še ne mika (ne me narobe zastopt - ampak, imam še max. 4 tedne do "spoznavanja" in bi rada izkoristila tale bauh do maximuma ). J6, sem že par dni mislila nate (a pozabla med klofanjem posta ) - sem bila zih, de že cartaš, kt si ga že po glavci božala . Enter
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 25.1.2011 14:04:33
|
|
|
|
Nina33
|
A kera kej več ve o D3lfinki in njenjih dveh? Tut z moje/naše strani miljardomiljon
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 25.1.2011 14:09:10
|
|
|
|
Tisia
|
ooo nina33 se mi je zdelo čudno da sem kar naenkrat postala zaspana,pa vidim da si ti tu...a je že noč malo heca ....vidim da si že kar v dnevni smeni bomo prebrali še kakšne vice v pop.izmeni ne sam v jutranji.... me je pa res zagrabil spanec po tem likanju...sam ne vem kdo bo kuhal ... bom dala pa v pečico krompir z zelenjavo pa svinjino... pa bo nekaj takega po kosilu
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 25.1.2011 14:09:26
|
|
|
|
Nina33
|
A ste vidle - so že Oktrobrke 2011!!! Matr gre hitr....
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 25.1.2011 14:10:26
|
|
|
|
trsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33 Aja - fajn vsem za preglede, čeprav ste vse nekam "žalostne" ker "nečejo" dol Pa dejte se mal ustavt, no . Mene prav nč še ne mika (ne me narobe zastopt - ampak, imam še max. 4 tedne do "spoznavanja" in bi rada izkoristila tale bauh do maximuma ). a ne, da sem boga? saj vem, da jamram in tko. ampak po drugi strani pa vem, da na silo ni fajn delat. saj, če bi mi bilo res tako hudo, bi že naredila kakšno neumnost. tko pa še vedno počivam in se pazim pri hrani. bo, ko bo. mogoče pa postanem medicinski čudež in donosim do 40. tedna
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 25.1.2011 14:11:04
|
|
|
|
Nina33
|
Sej zdej vas bo spanc minu, ker se je mali princ zbudil in me "nujno" rabi Pa kosilo naj bi tut šla delat
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 25.1.2011 14:11:10
|
|
|
|
tamy82
|
Jaz pa ravno od kosila Zdej bom pa res morala vsaj na en kratek sprehod, da ne počim slučajno teyla meni ej res ta izbira imena vsak dan bolj težavna, sploh ne najdeva enega imena, ki bi nama bilo zares všeč. Sej takih, ki so nama všče, ampak ... je pa dosti Potem se pa odloči, če se lahko Res ne vem kaj bo ratalo na koncu ... Mah meni G že od začetka govori, da nizko nosim, ampak me ravno tako brca v rebra zdej Tako da ne vem ... al je pa tako raztegnjen čez celotno dolžino trisca ti pa še kar "vztrajaš"? Upam, da bo čim prej akcija Pa čestitke tvojemu sinku! registrirana super za sedežno! meta21 ti tudi še kar vztrajaš 2v1 ... sej bo prej al slej Nič, grem jaz na ta sprehod preden se vreme še bolj poslabša. Napišite kej, da mi potem ne bo dolgčas
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 25.1.2011 14:12:52
|
|
|
|
trsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l pa bo nekaj takega po kosilu zgleda, da tudi pri nas kolk sem pa dons zaspana
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 25.1.2011 14:12:59
|
|
|
|
Nina33
|
Tršica, a ti še kr okol "strašiš"? <eno ornk fešto za prvorojenca "udarte", ni , de nau zalegl . Drgač pa - a vas dvojne sploh pustijo do/čez 40?
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 25.1.2011 14:18:27
|
|
|
|
Nina33
|
Mah, kosiu nej kr mal počaka še . Imena: živa štala, res Men ni skor nobeno ime takooo všeč, poj mi pa kakšno je pa moj reče: " A to sploh je (še) ime?" So men bolj "stara" imena kul, zato mam pokopališča tko rada . Za punčko sem končno pršla do enga, ki mi je OK (mojmu bo pač mogu bit, če/ko bomo punčko imeli, ker se mi ne da druzga iskat ), za poba sva pa že v 1. imela 3 ( ), prvi izbor vam je znan, un, ki je bil prej na drugem je pa tut zdej na drugem, ga je ta tretji "preskočil". Bom pa videla, če mu bo ime pasalo (upam, de). Zdej morm it pa knjigo gledat , pa kosiu bom vmes gor vrgla . Zaspana sem pa jaz itak skoz (baje sem v klubu "Rojeni utrujeni "), samo zaspat ne znam . No, pa zbudim se tut težko . Lep dan, se tipkamo zvečer .
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 25.1.2011 14:20:55
|
|
|
|
Tisia
|
včasih ko sem hotela spat ,sem morala v službo in sem komaj čakala vikend, sedaj pa ko lahko spim...pa ne morem ...
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 25.1.2011 14:26:26
|
|
|
|
meta21
|
Sem še kar tle, ker me je zanimalo kako je z D'ori ... D'ori, iskrene čestitke! Še nekej sem misnla.... Hm? Ma mi možgani že spijo ...
|
RE: Februarke 2011 III.del 25.1.2011 14:28:10
|
|
|
|
trsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33 Tršica, a ti še kr okol "strašiš"? <eno ornk fešto za prvorojenca "udarte", ni , de nau zalegl . Drgač pa - a vas dvojne sploh pustijo do/čez 40? Žurka bo šele v nedeljo. Po moje bom ravno takrat v P. Ne, ne pustijo do 40. tedna. Bomo vidli, kaj se odločijo v četrtek, ko imam spet amnio. Potem bi že raje videla, da sprožijo v ponedeljek, da grem vsaj na žurko mojega zlatega zakladka.
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 25.1.2011 14:31:28
|
|
|
|
trsica
|
Joj, kosilo. Grem kuhat. Čaw.
|
|
[Brisano sporočilo] 25.1.2011 14:32:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 25.1.2011 14:52:18
|
|
|
|
petrap
|
tršica mi mamo tud žurko v nedeljo..v ponedeljek pa akcija , ker mam občutek da do takrat kar ne bo nč. aja..vas morm obvestit, da sem mela prejle na wcju tak čuden sluzast izcedek. mogoče pa je to un čep?! prvič sem namreč vidla kaj takega..pa ne rečt, da se bo končno kaj dogajat začel . saj vem, da to nč ne pomeni, da lahko traja še dougo, sam napredek pa je no...
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 25.1.2011 14:58:13
|
|
|
|
trsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrap tršica mi mamo tud žurko v nedeljo..v ponedeljek pa akcija , ker mam občutek da do takrat kar ne bo nč. aja..vas morm obvestit, da sem mela prejle na wcju tak čuden sluzast izcedek. mogoče pa je to un čep?! prvič sem namreč vidla kaj takega..pa ne rečt, da se bo končno kaj dogajat začel . saj vem, da to nč ne pomeni, da lahko traja še dougo, sam napredek pa je no... Lahko, da je čep. Pri meni je od tega že skoraj tri tedne. Ah, ja. Tudi vi lepo praznujte v nedeljo. Če ne bova ravno takrat v "isusovih mukah".
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 25.1.2011 16:35:04
|
|
|
|
valek
|
A je že ktera kaj se zanimala za vlogo za v vrtec..kako je z nepremičninami in ostalimi stvarmi, ki jih je treba vnesti v vlogo....hm...sm razmišljala, kaj ti pomeni hiša,če pa so dohodki mali...a naj potem hišo prodamo ali kaj????!! Sej če ni dohovdkov dobrih da bi lahko plačeval večji znesek,ti nič ne hasne nepremičnina-jao totalno zgrešen sistem Upam da se z vlogo za znižanje da kaj narest.... Namreč js imam namen kmalu po rojstvu oddat vlogo za vrtec...da bom čimprej dobila...ker je tuki pri nas dokaj gužva....Dobiš pa lahko najprej ko je otrok star 11.mesecev. Prosim za kak nasvet. . . .
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 25.1.2011 16:43:54
|
|
|
|
Tigrica86
|
IZVIRNO SPOROČILO: prvičmami Tigrica - ti si se neki hvalila da si hodla v velenje na telovadbo, a mi lahk poveš kk to zgleda? KOlker sem na šoli slišala je bolj dihanje pa to Sem namreč vpisana za februar, ampak če je to telovadba pol odpade, ker še hodim ko raca ja, sj je sam 2x ja prov telovadba je, tk da sm js obakrat bla prov zmučena, ker pač nimam utrjenih mišic. Sicer se vse dela tk zlo na izi, pol se vadi tud dihanje, pa na koncu smo mele sproščanje... je pa res, da prvič nas je blo 15-20 , drugič pa 6 . če maš pa slučajno rizično nosečnost pa tk ne smeš delat teh vaj! no, js sm dans mela spet CTG in posvet pri G. Vse je ok, popadkov ni blo zaznaat, srček tud lepo bije... naslednji CTG: 1.2. če ne grem prej rodit Dori - čestitke!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?