|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
24.1.2011 20:14:14   
sonček33
Kje ste punce?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
24.1.2011 20:18:17   
marta82
Tu.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
24.1.2011 20:40:04   
krtekxx
Tudi tu, ampak kar grem.user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
24.1.2011 20:58:27   
sonček33
Marta, kako ste?

Krtekxx, ne it...bomo kakšno rekle. A ste gut? Služite vsi?

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
24.1.2011 22:10:45   
farfala
večeruser posted image

Grem danes v kopalnico pogledat kaj S.  tam ustvarja v tišini in ga vprašam - kaj samo dela, pa odgovori -  kampa (=škampa)user posted image user posted image falot moj mali

Drugače pa ima A. od včeraj drisko, bruha, boli ga želodec, na vsake pol ure je tekal na WC, revežuser posted image Pa danes se mu je začela šola v naraviuser posted image . Je pa pojedel 2 prepečenca in pije tudi, ampak kaj ko potem vse izbruha. Upam le, da se tega S. ne naleze.

sonček kako je pri vas?marta si že v redu? zvezdica daj se malo javi, no - a gledaš Housa?- jutri bouser posted image

Aja pa inhalator sem kupila v Hoferju, mislim, da bo kmalu prišel prav, ker S. malo pokašljuje. Ma bedna zima.

user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj kupujete v lekarni kakšna zdravila za inhalirat al večinoma uporabljate fiziološko?

ploha kaj že imaš prstan, sem videla reklamo od zlatarne celje sedaj v eni reviji in sta mi zelooo všeč dva prstana iz belega zlata

< Sporočilo je popravil farfala -- 24.1.2011 22:13:28 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
25.1.2011 1:17:16   
Najki
JM ima laringitis, pred kako uro je zacel kasljat user posted image

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
25.1.2011 7:00:29   
krtekxx
Sonček, poglej na FB kaj sem dobila za 41.RD od moža. Jancci, ti pa tudi. 2800 lumnov. Dan sredi noči.
Najki, a si prepričana, da je laringitis?
BB še malo smrka, kašlja mal zjutraj, mal čez dan, ponoči spi! Moj prehlad je precej bolje, kašljam še veliko bolj kot BB, ampak pa veliko manj kot prejšnji teden.

Še ena od našega šolarčka: so se včeraj pogovarjali v šoli o tem, kako so preživeli vikend in je povedal z besedami " sem rekel, da sem šel z mami v soboto na en hrib, z očijem v nedeljo na drug hrib...ampak vsi so pa govorili sam o enih obiskihuser posted image ".

A katera pozna Enci benci na kamenci? To je sedaj najljubša knjigica BB. Odpremo knjigico in ona začne v svoji latovščini pripovedovat pesmice. Me vsak večer trebuh boli od režanja, ker take strelja...

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
25.1.2011 8:10:23   
Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Sonček, poglej na FB kaj sem dobila za 41.RD od moža. Jancci, ti pa tudi. 2800 lumnov. Dan sredi noči.
BB še malo smrka, kašlja mal zjutraj, mal čez dan, ponoči spi! Moj prehlad je precej bolje, kašljam še veliko bolj kot BB, ampak pa veliko manj kot prejšnji teden.

Še ena od našega šolarčka: so se včeraj pogovarjali v šoli o tem, kako so preživeli vikend in je povedal z besedami " sem rekel, da sem šel z mami v soboto na en hrib, z očijem v nedeljo na drug hrib...ampak vsi so pa govorili sam o enih obiskihuser posted image ".

A katera pozna Enci benci na kamenci? To je sedaj najljubša knjigica BB. Odpremo knjigico in ona začne v svoji latovščini pripovedovat pesmice. Me vsak večer trebuh boli od režanja, ker take strelja...

ja sm jo kupila...luštna.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
   [Brisano sporočilo]
25.1.2011 8:16:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4559
25.1.2011 8:59:32   
*x*y*z*

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

Tudi jaz poznam... Matija mataja hruške prodaja... pa Metoda neroda.... user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
25.1.2011 9:07:52   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z*

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

Tudi jaz poznam... Matija mataja hruške prodaja... pa Metoda neroda.... user posted image user posted image

Jože ima tri kože,
prvo obleče,
drugo sleče,
tretjo pa za sabo vleče.

user posted image

slikca v knjigi pa ubitačna user posted image

< Sporočilo je popravil Ploha -- 25.1.2011 9:08:42 >

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
25.1.2011 9:16:18   
kiara24
Jutro,

huda aktivnost se zadnje čase dogaja tle gor na temu forumu res..... moram rečt.

V gl. jaz sem še vedno v paketu, me pa vse boli, pa take brce močne mi daje da kar zatulim včasih zraven. Včeraj me je spet nekaj dajal..... Tako da očitno se pripravlja.user posted image

Saj res tiste k ste v KR imele amnio ali ste dobile uro?!

Mi smo pa zdej skoz brez pleničke imamo jo samo še za spat ali pa če gremo v trgovino za dlje časa, drugače je pa vse kahljica. SEm ful vesela.

Krtekxx- tudi jaz ne poznam te knjigice, se pa rvano tako nasmejim naši ko vzame knjigico in pripoveduje v svojem jezikuuser posted image user posted image user posted image jo je prav zabavno poslušati.

Marta- upam, da ste kaj boljše.

Najki- mogoče pa le ni laringitis.....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
25.1.2011 9:38:18   
Jancci
Krtekxx huda lampa!!! Pomoje more hudo fest svetit. Fajn je tole tvoj mož spedenal. user posted image user posted image Sam merkej zdej da se ne boš v kako vejo zapletla!!

Ne. Moraš priti enkrat do 8 ure zjutraj pol pa čakaš, odvisno kok jih je. Gre pa kar hitro. user posted image Velik sreče. Jest sem pol tist dan rodila.

Pokvarila sta se mi pralni in sušilni. Čakam servis. Še dobro, da sta se oba naenkrat kaput, ker jih imam v kopalnici enega na drugemu in nič prostora za servis. Smo ga moral včeraj prestavit na hodnik, s tem da smo pol stene odmontiral, ker je tako ozko. user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
25.1.2011 10:52:16   
kiara24
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Krtekxx huda lampa!!! Pomoje more hudo fest svetit. Fajn je tole tvoj mož spedenal. user posted image user posted image Sam merkej zdej da se ne boš v kako vejo zapletla!!

Ne. Moraš priti enkrat do 8 ure zjutraj pol pa čakaš, odvisno kok jih je. Gre pa kar hitro. user posted image Velik sreče. Jest sem pol tist dan rodila.

Pokvarila sta se mi pralni in sušilni. Čakam servis. Še dobro, da sta se oba naenkrat kaput, ker jih imam v kopalnici enega na drugemu in nič prostora za servis. Smo ga moral včeraj prestavit na hodnik, s tem da smo pol stene odmontiral, ker je tako ozko. user posted image

Hvala Jancci za odgovor..... Pa upam, da sedaj servis ne bo kak velik strošek....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
25.1.2011 11:07:58   
kiara24
Ja še nekaj bi vprašala.....

kaj bi ve naredile v tem primeru: varuška je rekla da je tam ful jedla in pila, je prišla domov je pojedla malo žgancev in polovico kosa torte, pa pila, smo šli v KR prišli domov čez eno uro je pojedla za večerjo polovico hrenovke saj jo je bilo več, ampak vseeno ok. Sem rekla no pol se čez pol ure dobesedno vrže v omaro kjer imam LInov evrokrem bele barve- melko in lešniki in poje več kot pol kosa kruha še tega. Jo jaz spavim v pižamo, pije čaj, prleti v kuhinjo in pazi to vzame žlico in vpije da je lačna in odpre haldilnik ker hoče ona še skuto jest.... kaj bi naredile ali bi jo dale ali ne? Meni se zdi da je to too much za večerjo in pol recimo nemore zaspat, ker ima tolk poln želodčekuser posted image user posted image user posted image Rabila bi vaša menenja.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
25.1.2011 11:19:42   
krtekxx
Kiara,ja je imela dan "all you can eat" a ne?! To je tipično za shujševalne diete v Ameriki.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
25.1.2011 16:33:21   
Najki

100 posto. Sva klicala dezurno, ce lahko dava claritine, ker sem na forumih prebrala, da pali, pa mi je ze sama sestra predlagala to. Pa naj mu dam inhalacije in cez pol ure spet poklicem. Ko sem poklicala, ga je pa kar na pregled povabila. In je bil res blag laringitis, dobil je inhalacijo s fiziolosko in se necim, pa se dragemu ne sanja s cim, ga je pa on peljal. Zjutraj ni bilo vec sledi o laringitisu. Enkrat je ze imel tak blitzkrieg laringitis cez noc.

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
25.1.2011 18:47:39   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: Najki

100 posto. Sva klicala dezurno, ce lahko dava claritine, ker sem na forumih prebrala, da pali, pa mi je ze sama sestra predlagala to. Pa naj mu dam inhalacije in cez pol ure spet poklicem. Ko sem poklicala, ga je pa kar na pregled povabila. In je bil res blag laringitis, dobil je inhalacijo s fiziolosko in se necim, pa se dragemu ne sanja s cim, ga je pa on peljal. Zjutraj ni bilo vec sledi o laringitisu. Enkrat je ze imel tak blitzkrieg laringitis cez noc.

mislim, da ima Samo tud nekaj takegauser posted image user posted image , nisem pa sigurna, malo kašlja, ponoči je tud čudno pokašljeval in ni mogel v redu zadihat, ker je jokal zraven pa malo hripav je bil zjutraj, malo prehlajen, ne vem, no

najki kakšni so znaki pri vas, se prvič srečujem s tem, A ni imel takšnega kašlja. Pa kdaj lahko gre v vrtec? Ker čez dan je  pa dobro razpoložen, ima apetit...

Ne morem ga prepričat, da bi inhaliral fiziološkouser posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
25.1.2011 18:49:22   
farfala

Kiara,ja je imela dan "all you can eat" a ne?! To je tipično za shujševalne diete v Ameriki.

user posted image user posted image user posted image user posted image ma naj je,če ji paše, saj vedno pridejo dnevi, ko  otroci pojejo manj

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
25.1.2011 18:53:06   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: farfala

marta si že v redu?

Ne glih ok, je pa boljše.user posted image  Ta želodec me zaj...va sto na uro. Zgleda so antibiotiki škodovali, upam, da se kmalu pomiri. Jutri grem v službo. Zdravnica mi je sicer mislila še do pon podaljšat bolniško, ampak sem rekla, da grem, ker sem bila res že veliko v bolniški. Pa rada grem, saj drugače se ne bi ven metala.user posted image

Kako ste vsi ostali? Zdravi?

BE NICE!

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
25.1.2011 18:53:41   
farfala
da vas skregam malouser posted image : nobene mi ni odgovorila na vprašanje o inhalacijskih raztopinah

Zadnje čase se mi sploh zdi, da se pogavarjam sama s sabouser posted image user posted image

krtekxx fajn luč, res, samo meglenka še manjkauser posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
25.1.2011 18:57:45   
marta82
Rabim eno idejo. Kam peljati Tineja na izlet (zdaj v tem mrazu)? Rada bi ga na RD nekam peljala, da ne bo ravno dan kot vsak. Zdaj pa razni živalski vrti ipd. odpadejo, ker je mraz, v nek zaprt prostor z gužvo (npr. Bumbar park) mi ga tudi ni za vozit zaradi virusov. Kam? Sva razmišljala, da bi se z vlakom ali avtobusom peljali, to bi mu bilo ziher ful všeč. No z idejami na plan.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
25.1.2011 19:28:23   
sonček33
mARTA, tudi jaz razmišljam, kam bi šli v ponedeljek (če bomo zdravi, seveda) ... no, L. bi bil navdušen nad vožnjo z vlakom, ker mu je to super... mi se bomo morda šli kopat v živo na bled ... več idej pa nimam

krtekxx, lepo darilo

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
25.1.2011 19:34:21   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

mARTA, tudi jaz razmišljam, kam bi šli v ponedeljek (če bomo zdravi, seveda) ... no, L. bi bil navdušen nad vožnjo z vlakom, ker mu je to super... mi se bomo morda šli kopat v živo na bled ... več idej pa nimam

krtekxx, lepo darilo

Ja saj kopanje je drugače super ideja, ampak Tinej vedno kakšen virus na kopališču stakne, zato se jim letos izogibamo.

BE NICE!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
25.1.2011 19:57:50   
sonček33
farfala, jaz ti žal ne znam odgovorit, mi inhaliramo samo fiziološko...pa ne bit huda... tudi mene večkrat nihče ne pokomentira ...tiste slikice zdanjič ...pa tako navdušena sva bila z malim ...

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?