Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 24.1.2011 20:14:14
|
|
|
|
sonček33
|
Kje ste punce?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 24.1.2011 20:18:17
|
|
|
|
marta82
|
Tu.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 24.1.2011 20:40:04
|
|
|
|
krtekxx
|
Tudi tu, ampak kar grem.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 24.1.2011 20:58:27
|
|
|
|
sonček33
|
Marta, kako ste? Krtekxx, ne it...bomo kakšno rekle. A ste gut? Služite vsi?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 24.1.2011 22:10:45
|
|
|
|
farfala
|
večer Grem danes v kopalnico pogledat kaj S. tam ustvarja v tišini in ga vprašam - kaj samo dela, pa odgovori - kampa (=škampa) falot moj mali Drugače pa ima A. od včeraj drisko, bruha, boli ga želodec, na vsake pol ure je tekal na WC, revež Pa danes se mu je začela šola v naravi . Je pa pojedel 2 prepečenca in pije tudi, ampak kaj ko potem vse izbruha. Upam le, da se tega S. ne naleze. sonček kako je pri vas?marta si že v redu? zvezdica daj se malo javi, no - a gledaš Housa?- jutri bo Aja pa inhalator sem kupila v Hoferju, mislim, da bo kmalu prišel prav, ker S. malo pokašljuje. Ma bedna zima. Kaj kupujete v lekarni kakšna zdravila za inhalirat al večinoma uporabljate fiziološko? ploha kaj že imaš prstan, sem videla reklamo od zlatarne celje sedaj v eni reviji in sta mi zelooo všeč dva prstana iz belega zlata
< Sporočilo je popravil farfala -- 24.1.2011 22:13:28 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 25.1.2011 1:17:16
|
|
|
|
Najki
|
JM ima laringitis, pred kako uro je zacel kasljat
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 25.1.2011 7:00:29
|
|
|
|
krtekxx
|
Sonček, poglej na FB kaj sem dobila za 41.RD od moža. Jancci, ti pa tudi. 2800 lumnov. Dan sredi noči. Najki, a si prepričana, da je laringitis? BB še malo smrka, kašlja mal zjutraj, mal čez dan, ponoči spi! Moj prehlad je precej bolje, kašljam še veliko bolj kot BB, ampak pa veliko manj kot prejšnji teden. Še ena od našega šolarčka: so se včeraj pogovarjali v šoli o tem, kako so preživeli vikend in je povedal z besedami " sem rekel, da sem šel z mami v soboto na en hrib, z očijem v nedeljo na drug hrib...ampak vsi so pa govorili sam o enih obiskih ". A katera pozna Enci benci na kamenci? To je sedaj najljubša knjigica BB. Odpremo knjigico in ona začne v svoji latovščini pripovedovat pesmice. Me vsak večer trebuh boli od režanja, ker take strelja...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 25.1.2011 8:10:23
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx Sonček, poglej na FB kaj sem dobila za 41.RD od moža. Jancci, ti pa tudi. 2800 lumnov. Dan sredi noči. Najki, a si prepričana, da je laringitis? BB še malo smrka, kašlja mal zjutraj, mal čez dan, ponoči spi! Moj prehlad je precej bolje, kašljam še veliko bolj kot BB, ampak pa veliko manj kot prejšnji teden. Še ena od našega šolarčka: so se včeraj pogovarjali v šoli o tem, kako so preživeli vikend in je povedal z besedami " sem rekel, da sem šel z mami v soboto na en hrib, z očijem v nedeljo na drug hrib...ampak vsi so pa govorili sam o enih obiskih ". A katera pozna Enci benci na kamenci? To je sedaj najljubša knjigica BB. Odpremo knjigico in ona začne v svoji latovščini pripovedovat pesmice. Me vsak večer trebuh boli od režanja, ker take strelja... ja sm jo kupila...luštna.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.1.2011 8:16:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 25.1.2011 8:59:32
|
|
|
|
*x*y*z*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx Sonček, poglej na FB kaj sem dobila za 41.RD od moža. Jancci, ti pa tudi. 2800 lumnov. Dan sredi noči. Najki, a si prepričana, da je laringitis? BB še malo smrka, kašlja mal zjutraj, mal čez dan, ponoči spi! Moj prehlad je precej bolje, kašljam še veliko bolj kot BB, ampak pa veliko manj kot prejšnji teden. Še ena od našega šolarčka: so se včeraj pogovarjali v šoli o tem, kako so preživeli vikend in je povedal z besedami " sem rekel, da sem šel z mami v soboto na en hrib, z očijem v nedeljo na drug hrib...ampak vsi so pa govorili sam o enih obiskih ". A katera pozna Enci benci na kamenci? To je sedaj najljubša knjigica BB. Odpremo knjigico in ona začne v svoji latovščini pripovedovat pesmice. Me vsak večer trebuh boli od režanja, ker take strelja... ja sm jo kupila...luštna. Tudi jaz poznam... Matija mataja hruške prodaja... pa Metoda neroda....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 25.1.2011 9:07:52
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z* IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx Sonček, poglej na FB kaj sem dobila za 41.RD od moža. Jancci, ti pa tudi. 2800 lumnov. Dan sredi noči. Najki, a si prepričana, da je laringitis? BB še malo smrka, kašlja mal zjutraj, mal čez dan, ponoči spi! Moj prehlad je precej bolje, kašljam še veliko bolj kot BB, ampak pa veliko manj kot prejšnji teden. Še ena od našega šolarčka: so se včeraj pogovarjali v šoli o tem, kako so preživeli vikend in je povedal z besedami " sem rekel, da sem šel z mami v soboto na en hrib, z očijem v nedeljo na drug hrib...ampak vsi so pa govorili sam o enih obiskih ". A katera pozna Enci benci na kamenci? To je sedaj najljubša knjigica BB. Odpremo knjigico in ona začne v svoji latovščini pripovedovat pesmice. Me vsak večer trebuh boli od režanja, ker take strelja... ja sm jo kupila...luštna. Tudi jaz poznam... Matija mataja hruške prodaja... pa Metoda neroda.... Jože ima tri kože, prvo obleče, drugo sleče, tretjo pa za sabo vleče. slikca v knjigi pa ubitačna
< Sporočilo je popravil Ploha -- 25.1.2011 9:08:42 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 25.1.2011 9:16:18
|
|
|
|
kiara24
|
Jutro, huda aktivnost se zadnje čase dogaja tle gor na temu forumu res..... moram rečt. V gl. jaz sem še vedno v paketu, me pa vse boli, pa take brce močne mi daje da kar zatulim včasih zraven. Včeraj me je spet nekaj dajal..... Tako da očitno se pripravlja. Saj res tiste k ste v KR imele amnio ali ste dobile uro?! Mi smo pa zdej skoz brez pleničke imamo jo samo še za spat ali pa če gremo v trgovino za dlje časa, drugače je pa vse kahljica. SEm ful vesela. Krtekxx- tudi jaz ne poznam te knjigice, se pa rvano tako nasmejim naši ko vzame knjigico in pripoveduje v svojem jeziku jo je prav zabavno poslušati. Marta- upam, da ste kaj boljše. Najki- mogoče pa le ni laringitis.....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 25.1.2011 9:38:18
|
|
|
|
Jancci
|
Krtekxx huda lampa!!! Pomoje more hudo fest svetit. Fajn je tole tvoj mož spedenal. Sam merkej zdej da se ne boš v kako vejo zapletla!! Saj res tiste k ste v KR imele amnio ali ste dobile uro?! Ne. Moraš priti enkrat do 8 ure zjutraj pol pa čakaš, odvisno kok jih je. Gre pa kar hitro. Velik sreče. Jest sem pol tist dan rodila. Pokvarila sta se mi pralni in sušilni. Čakam servis. Še dobro, da sta se oba naenkrat kaput, ker jih imam v kopalnici enega na drugemu in nič prostora za servis. Smo ga moral včeraj prestavit na hodnik, s tem da smo pol stene odmontiral, ker je tako ozko.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 25.1.2011 10:52:16
|
|
|
|
kiara24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci Krtekxx huda lampa!!! Pomoje more hudo fest svetit. Fajn je tole tvoj mož spedenal. Sam merkej zdej da se ne boš v kako vejo zapletla!! Saj res tiste k ste v KR imele amnio ali ste dobile uro?! Ne. Moraš priti enkrat do 8 ure zjutraj pol pa čakaš, odvisno kok jih je. Gre pa kar hitro. Velik sreče. Jest sem pol tist dan rodila. Pokvarila sta se mi pralni in sušilni. Čakam servis. Še dobro, da sta se oba naenkrat kaput, ker jih imam v kopalnici enega na drugemu in nič prostora za servis. Smo ga moral včeraj prestavit na hodnik, s tem da smo pol stene odmontiral, ker je tako ozko. Hvala Jancci za odgovor..... Pa upam, da sedaj servis ne bo kak velik strošek....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 25.1.2011 11:07:58
|
|
|
|
kiara24
|
Ja še nekaj bi vprašala..... kaj bi ve naredile v tem primeru: varuška je rekla da je tam ful jedla in pila, je prišla domov je pojedla malo žgancev in polovico kosa torte, pa pila, smo šli v KR prišli domov čez eno uro je pojedla za večerjo polovico hrenovke saj jo je bilo več, ampak vseeno ok. Sem rekla no pol se čez pol ure dobesedno vrže v omaro kjer imam LInov evrokrem bele barve- melko in lešniki in poje več kot pol kosa kruha še tega. Jo jaz spavim v pižamo, pije čaj, prleti v kuhinjo in pazi to vzame žlico in vpije da je lačna in odpre haldilnik ker hoče ona še skuto jest.... kaj bi naredile ali bi jo dale ali ne? Meni se zdi da je to too much za večerjo in pol recimo nemore zaspat, ker ima tolk poln želodček Rabila bi vaša menenja.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 25.1.2011 11:19:42
|
|
|
|
krtekxx
|
Kiara,ja je imela dan "all you can eat" a ne?! To je tipično za shujševalne diete v Ameriki.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 25.1.2011 16:33:21
|
|
|
|
Najki
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx Najki, a si prepričana, da je laringitis? 100 posto. Sva klicala dezurno, ce lahko dava claritine, ker sem na forumih prebrala, da pali, pa mi je ze sama sestra predlagala to. Pa naj mu dam inhalacije in cez pol ure spet poklicem. Ko sem poklicala, ga je pa kar na pregled povabila. In je bil res blag laringitis, dobil je inhalacijo s fiziolosko in se necim, pa se dragemu ne sanja s cim, ga je pa on peljal. Zjutraj ni bilo vec sledi o laringitisu. Enkrat je ze imel tak blitzkrieg laringitis cez noc.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 25.1.2011 18:47:39
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najki IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx Najki, a si prepričana, da je laringitis? 100 posto. Sva klicala dezurno, ce lahko dava claritine, ker sem na forumih prebrala, da pali, pa mi je ze sama sestra predlagala to. Pa naj mu dam inhalacije in cez pol ure spet poklicem. Ko sem poklicala, ga je pa kar na pregled povabila. In je bil res blag laringitis, dobil je inhalacijo s fiziolosko in se necim, pa se dragemu ne sanja s cim, ga je pa on peljal. Zjutraj ni bilo vec sledi o laringitisu. Enkrat je ze imel tak blitzkrieg laringitis cez noc. mislim, da ima Samo tud nekaj takega , nisem pa sigurna, malo kašlja, ponoči je tud čudno pokašljeval in ni mogel v redu zadihat, ker je jokal zraven pa malo hripav je bil zjutraj, malo prehlajen, ne vem, no najki kakšni so znaki pri vas, se prvič srečujem s tem, A ni imel takšnega kašlja. Pa kdaj lahko gre v vrtec? Ker čez dan je pa dobro razpoložen, ima apetit... Ne morem ga prepričat, da bi inhaliral fiziološko
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 25.1.2011 18:49:22
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx Kiara,ja je imela dan "all you can eat" a ne?! To je tipično za shujševalne diete v Ameriki. ma naj je,če ji paše, saj vedno pridejo dnevi, ko otroci pojejo manj
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 25.1.2011 18:53:06
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala marta si že v redu? Ne glih ok, je pa boljše. Ta želodec me zaj...va sto na uro. Zgleda so antibiotiki škodovali, upam, da se kmalu pomiri. Jutri grem v službo. Zdravnica mi je sicer mislila še do pon podaljšat bolniško, ampak sem rekla, da grem, ker sem bila res že veliko v bolniški. Pa rada grem, saj drugače se ne bi ven metala. Kako ste vsi ostali? Zdravi?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 25.1.2011 18:53:41
|
|
|
|
farfala
|
da vas skregam malo : nobene mi ni odgovorila na vprašanje o inhalacijskih raztopinah Zadnje čase se mi sploh zdi, da se pogavarjam sama s sabo krtekxx fajn luč, res, samo meglenka še manjka
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 25.1.2011 18:57:45
|
|
|
|
marta82
|
Rabim eno idejo. Kam peljati Tineja na izlet (zdaj v tem mrazu)? Rada bi ga na RD nekam peljala, da ne bo ravno dan kot vsak. Zdaj pa razni živalski vrti ipd. odpadejo, ker je mraz, v nek zaprt prostor z gužvo (npr. Bumbar park) mi ga tudi ni za vozit zaradi virusov. Kam? Sva razmišljala, da bi se z vlakom ali avtobusom peljali, to bi mu bilo ziher ful všeč. No z idejami na plan.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 25.1.2011 19:28:23
|
|
|
|
sonček33
|
mARTA, tudi jaz razmišljam, kam bi šli v ponedeljek (če bomo zdravi, seveda) ... no, L. bi bil navdušen nad vožnjo z vlakom, ker mu je to super... mi se bomo morda šli kopat v živo na bled ... več idej pa nimam krtekxx, lepo darilo
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 25.1.2011 19:34:21
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 mARTA, tudi jaz razmišljam, kam bi šli v ponedeljek (če bomo zdravi, seveda) ... no, L. bi bil navdušen nad vožnjo z vlakom, ker mu je to super... mi se bomo morda šli kopat v živo na bled ... več idej pa nimam krtekxx, lepo darilo Ja saj kopanje je drugače super ideja, ampak Tinej vedno kakšen virus na kopališču stakne, zato se jim letos izogibamo.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 25.1.2011 19:57:50
|
|
|
|
sonček33
|
farfala, jaz ti žal ne znam odgovorit, mi inhaliramo samo fiziološko...pa ne bit huda... tudi mene večkrat nihče ne pokomentira ...tiste slikice zdanjič ...pa tako navdušena sva bila z malim ...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?