|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
20.1.2011 16:00:16   
Zvezdica
Kaj ve date svoji malim, če ful kašljajo - suh in dražeč kašelj? A mu lahko da Sinecod? A je boljše samo zvečer, zdaj pa pač sirup za izkašljevanje pa mazat z materino dušico?

čist te razumem. rada imam zimo ampak tolk enih bolezni nam prinese. :(

pri nas vlažimo prostor, pije doma narejen trpotčev sirup in medexovega z materino dušico. pa kremco od justa uporabljamo.

Sinecoda ne uporabljamo, sem pa tja sva ga mi2 z mojim, v lekarni se dobi flumikan in je baje super.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
20.1.2011 20:08:25   
marta82
A ne bi moglo bit vsak dan boljše, ne pa slabše? Danes ima 40. Bom kar jutri poklicala P, če je to normalno.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
20.1.2011 20:14:40   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Kaj ve date svoji malim, če ful kašljajo - suh in dražeč kašelj? A mu lahko da Sinecod? A je boljše samo zvečer, zdaj pa pač sirup za izkašljevanje pa mazat z materino dušico?

Inhalirata fiziološko, mažem ju z kremo materina dušica od Justa (zjutraj in zvečer) in pijeta doma narejen sirup iz smrekovih vršičkov. Teh lekarniških sirupov pa do sedaj še nismo uporabljali. Ja pa v spalnici imamo vlažilec zraka in vsak večer narežemo čebulo in jo damo v spalnico in domnovo sobo. Pri nas to pomaga.

Vidim, da vas je kar nekaj bolanih...pozdravite se čimprej user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa vsem januarčkom, ki ste že pihali 2 svečki in tistim, ki še boste želima z dašo vse najboljše in veliko, veliko zdravja!

Daša danes že spi...ji je domen kupil za roj. dan enga medvedka in je mogu it danes zraven nje spat...zdaj pa medo spi zraven nje namesto mamice user posted image  user posted image  user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
20.1.2011 21:05:40   
Jancci
VSE NAJBOLJŠE moji ljubici za drugi rojstni dan!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
21.1.2011 8:59:20   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

VSE NAJBOLJŠE moji ljubici za drugi rojstni dan!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše tudi od nas user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Moja princeska ima pa danes rojstni dan....se mi zdi, da sem jo komaj rodila, zdaj pa je stara že 2 leti. Vse najboljše srček moj user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
21.1.2011 9:00:15   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

A ne bi moglo bit vsak dan boljše, ne pa slabše? Danes ima 40. Bom kar jutri poklicala P, če je to normalno.

Kako ste pa danes? Upam, da je že kaj boljše.

Pa ostali bolančki?

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
21.1.2011 9:38:01   
Zvezdica
META in DAŠA....,. VSe najboljše princeski :)
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
   [Brisano sporočilo]
21.1.2011 9:38:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nina166)
  Neposredna povezava do sporočila: 4508
21.1.2011 9:48:19   
Zvezdica
Mi smo praznovali prejšnji teden, no bolj čez vikend in je bilo super. Torto sem naročila kar čokoladno, da so jo jedli otroci, pa čez sem dala narediti tako slikco od medvedka Pu-ja. Poleg tega sem pa nabavila ene čarobne svečke, ki se iskrijo in je O res užival v pihanju. Je bil ful vesel.

čestitke Niia in Ouser posted image

povej, kje si dobila te svečke, da jih kupim za Pja:) on je pravi mali promanček in ko vidi iskrice se mu kr zmeša.user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
21.1.2011 9:49:28   
spetko
daša, meta in oskar vseeeeeee naaaaajjjj najjjjjjjjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako hitro leti ta čas..že 2 leti :D...

lepo praznovanje želim tistim ki ga boste še imeli..

bolančkom pa da se čimprej pozdravijo...

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

Neposredna povezava do sporočila: 4510
21.1.2011 9:49:40   
kiara24
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Pikapoke Zvezdica in marta.

Tudi L je SPET bolan. ma sita sem teh bolezni. Prejšnji teden je bil doma cel teden, zdaj 3 dni v vrtcu, danes sept doma. Kašlja ful.  Prav žalostna sem.

Pozdravite se, čimprej. Sinecod sirup je za suh kašelj ki se ponavlja. Jaz ji sedaj trenutno kombiniram dva sirupa zjutraj ji dam žličko trpotčevka sirupa da se čez dan izkašlja zvečer pa dobi slezov sirup. Pa je ful bolj pa namažem jo z materino dušico.

Ronja- super za tvoje zobe in da ste zdravi in lepo da si se nam malček oglasila.

Jancci- vse najboljše tvoji meti, da te bo še naprej rada imela in ti vačsih kakšno tudi ušpičilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nina- tudi tvoji pikici vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Marta- kako kej Mali? Upam, da je kaj boljše?!user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
21.1.2011 14:34:42   
symona
Po dolgem času se vam spet javljam, imam danes malo več časa, ker sem na bolniški. Vse tri (lucija in amadeja) smo prehlajene, viroza, kašlanje, kihanje, tak da nam ni nikoli dolgčas.
Drugače pa med tednom vrtec, služba, pridemo proti večeru domov, malo se igramo in že je čas za kopanje in spanje. Vikend pa itak mine kot šus.
Vsem januarčkom, ki ste že praznovali, želim polno zdravja in otroške razigranosti.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
21.1.2011 15:33:30   
sonček33
symona, lepo da si se oglasila

user posted image vse najboljše vsem škratom
user posted image  za vse bolne

Midva z Ljem sva bila včeraj ob sedmih pri dr. Je ful težko dihal. Saturacija 93. Je že hotel da greva v bolnico. No pol smo inhalirali in nas je naročil, ker je bil ravno on dežuren, ob 23h na še ene inahlacije. HB je bial saturacija potem 97. Zjutraj smo sli spet inhalairat. Zdaj je ok. Imamo pa kuro z ventolinom do nedelje.

Evo, takle "spomin" iz pokrovčkov sva naredila z Ljem, ker se zdaj v vrtcu "učijo" topla oblačila  user posted image

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 21.1.2011 15:34:44 >

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
21.1.2011 18:24:59   
marta82
Tinej je boljše.user posted image  Upam, da se bo nadljevalo v tej smeri...

Sonček ful luškan spomin. Super ideja.

user posted image user posted image user posted image za vse bolančke.

< Sporočilo je popravil marta82 -- 21.1.2011 18:26:15 >

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
21.1.2011 18:27:16   
sonček33
Tinej je boljše. Upam, da se bo nadljevalo v tej smeri...

Lepa novica. le tako naprej.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
21.1.2011 20:55:41   
khurde
OSKAR, META, KLARA IN DAŠA, VSE NAJBOLJŠE!

user posted image user posted image user posted image  za bolne in čimhitrejše okrevanje!

sonček... kašelj. kupila sem sirup, ampak še nisem uporabila. drugače vsak dan preluftamo stanovanje, v spalnici sploh nimamo odprtih radiatorjev. v hoferju sem za 20 evrov kupila vlažilec, napolnila s fiziološko in ga imamo v kopalnici, pa enkrat dnevno se pajcamo tam not user posted image  prejšnji teden sem kupila inhalator, o katerem so govorile že rubica, niia in hijacinta in je super  - Aju delam inhalacije s fiziološko, I še nisem. pa nekje sem zasledila, da ašič priporoča proti kašlju koprivo, žajbelj in timijan, tko da zavrem par litrov vode, te zadeve not namečem, dodam še nekaj žlic soli, postavim k postelji (zvečer), posteljo in lonec prekrijem z brisačo in pol se to diha (vmes še kdaj prevrem, ko grem pa spat, odkrijem posteljo). in res deluje. sem tudi s čebulo probala, ampak nisem dosledna in ne vem, če deluje. v hladilniku imam pa črno redkev - priporočilo moje mami in hčere od mojega zelenjavarja na tržnici. to naj bi jo izdolbel, spodaj naredil čisto majhno luknjico, redkev napolnil z medom in dal nad kozarec, da se steka vanj. potem pa ta med ješ, pa max. 3 dni uporabljaš, potem zamenjaš za novo.pa itak... čimveč zunaj, če ni vročine. aja. kupila sem tudi vrečko s češnjevimi koščicami - muller, nekje 3 evre ali 4 stane, jo segrejem in dam gospodični na prsa, ko spi. ful dolgo drži toploto.

zadnjič, ko sem A v našo dežurno peljala (pri nas ni dežurnega P)mi je rekel, da je štetje vdihov neumnost in da je normalno do 100 user posted image user posted image user posted image user posted image

symona, večkrat se oglasi, včasih zasledim, da bereš user posted image

tko... A skor ne kašlja, I pa ima vročino user posted image  sicer nič drastičnega, ampak ravno toliko, da je sitna user posted image zdej se mi zdi, da nima več, upam, da je bil to samo popoldanski moment user posted image

< Sporočilo je popravil khurde -- 21.1.2011 20:57:49 >

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
21.1.2011 21:02:24   
Jancci
Khurde kje si kupla inhalator, kerega in cena me zanima. Plosim. user posted image  Sestra kupuje oz. skupaj ga bova...

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
21.1.2011 21:12:11   
khurde
jancci, tole http://www.lekarnar.com/izdelki/ultrazvocni-inhalator-me120

je fajn, ker je super tih. v P imajo kompresorske in so res glasni. naredi fajn meglico, da se uravnavat pretok. cena je kar ugodna, če primerjaš s kakšnimi drugimi. meni je fajn tudi to, da bi (teoretično, v praksi se zaenkrat še upira in zvija) otrok lahko ležal in imel inhalacije, ker v P imajo tko, da če otrok ne sedi, ne dela, samo ropota. mogoče je cev malo kratka, ker motovili ko zmešan, ampak se pomoje da dokupit daljšo (nisem gledala). maska za dojenčke in otroke je boljša kot na pediatriji user posted image  dostavijo hitro (naslednji dan, ko sem plačala predračun, sem že imela).

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
21.1.2011 21:21:23   
sonček33
Khurde, zvezdica in ostale - hvala za odgovorer. V bistvu tudi mi vse to počnemo.

jancci inhalator iamš v pon. v Hofru - takega ima moja sestra in pravi da je super

Khurde pikapoke za I

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
   [Brisano sporočilo]
21.1.2011 21:30:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 4520
21.1.2011 21:39:42   
sonček33
Ta od Hoferja pa ne vem, če imajo cevi na zalogi in maske, tako da jancci, če kupujeta skupaj vzemita takega, da se da dokupiti masko in cev, da ima vsak otrok svojo.

Nam je včeraj na urgenci dala masko in cev za domov in prav lepo sede na ta Hofrov inhalator.

Neposredna povezava do sporočila: 4521
21.1.2011 21:49:31   
khurde
sonček, hvala. za maske so meni na pediatrični rekle, da so univerzalne. sam njihove so bile ful trde, plastične, te so malo bolj mehke, gumijaste.

niia, ma ja, sluz je treba ven spravit. za A mi je bilo rečeno, da mu je šlo proti bronhiolitisu zato, ker je kašljal dlje časa, se ni znal odkašljati in je sluz začela ovirati delovanje pljuč. in ne bi verjela, če ne bi videla, kok se lahko nabere user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
21.1.2011 22:01:17   
*x*y*z*
evo otroci spijo, jst pa sama zdej uživam...

smo zdravi, M je samo kašljal par dni, ni šlo v bronhitis, je zgleda pomagala materina dušica, pa inhalacije, pa mokra brisača in kapljice 31 na radiatorju. Po novem pa kakamo v školjko. Počasi napredujemo... user posted image

Ful se sprašujem kako je lahko M alergičen na jajca in pasjo dlako, saj razen 2 bronhitisov nima nobenih znakov alergije. A je to možno? user posted image

Torte kaj ste imeli narisano na tortah za vaše malčke? Naš hoče žabo user posted image

Inhalator od Hoferja ful hvalijo, pa ta ultrazvočni je tudi OK, mi imamo ta glasnega, ki dela kot traktor, če bi bil tih verjetno ne bi bil zanimiv user posted image

Za bolančke user posted image

Vsem slavljencem pa vse najboljše user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
   [Brisano sporočilo]
21.1.2011 22:11:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu *x*y*z*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4524
21.1.2011 22:14:40   
*x*y*z*
Niia samo krvne teste. A je to sploh zanesljivo?

Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Čarobna zimska pustolovščina za najmlajše ...
Decembra v Kinodvor prihaja očarljiv animirani film Zimske prigode iz živalskega sveta. Pet poetičnih pravljic za otroke...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?