Jancci
|
Čer. Zadnje čase sem skos neki leteča, pa nimam časa pisat. Bil je tok lep vreme, da smo veliko zunaj, pol pa čas kar leti. Sej mal nahitro preberem, to je pa tut vse. Tak da nisem čist ziher keri otročki so bolančki ampak vsem ki so želim čimprejšnje okrevanje!!! No pa VSEM januarčkom vse najboljše!!!!! Da bi bili zdravi in pridni!!! Mi smo fajn. B pridno raste, še vedno je tok pridna, da komaj vemo, da jo imamo. Tak mali (veliki) piškotek Je pa že 6 tednov stara in v ponedeljek imamo prvič P. M je tut fajn, skos več govori in se ji včasih ful reživa. Danes naju je cel dan klicala po imenih. Ponavadi vse razumem in tudi drugim prevajam kaj govori, sem pa tja pa tut jest ne vem kaj hoče. Naju pa ful sprobava in uveljavlja svoje želje in probava do kod ji bo ratalo. Je zelo trmasta. Po mamici. Pa nikakor ne pozabi kaj hoče, tut če preusmerimo zadeve se spomne čez 2 uri al pa 2 tedna. Tak da rabimo veliko političnega prepričevanja da zadeve gladko stečejo. Moj včasih kaj bolj na "tko more bit" naredi in potem je sposobna v nedogled težit... npr. danes pol ure sprehoda je sedela na njegovih ramah in jamrala pa pomoje še sama ni vedla zakaj. Rojstni dan smo v redu preživeli. Naredila sem tortico, kao nek sonček, ampak sem prehitro gor narisala in je zgledal bolj bogo. Na blogu so ene fotke če kero zanima. Je bila pa skutina s smetano, sadjem, nutelo.. kar okusna. Nismo pa imel daril, ampak šparovčka in se je nekaj anbralo, da lahko kako večjo stvar pol kupimo. Niia, Khurde, Sonček hvala za info o inhalatorju. Bova tega iz lekarne kupile da lahko kupiva dve cevki. Sonček a ste že našli idejo za dopust? Men je TOLE čist všeč. Blizu, lepo, sneženo, domače... vrjetno gremo ju3 na en izletek, mal sankat in hodit. Bila sem pa že med tednom s sestro in kolegico na vozičkanju tam gor. Men je super!