|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
21.1.2011 22:19:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *x*y*z*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4526
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
21.1.2011 22:26:53   
*x*y*z*
Ma jst ko sem šla na pregled sem mislila da bo bolj informativni in sem imela še tamalo zraven, mojega pa ni bilo, je bila mama z mano. In sem bila prav šokirana, ker so mi rekli da mi kar takoj naredijo in sem se odločla za krvni test. Rekli pa so mi, da če bo negativno, da še vedno lahko nareido še kožne teste. Slišala pa sem da so lahko lažno negativni pri tako majhnih. Se moram res še malo pozanimat, ker mi je vse čudno. Sem srečala danes našo patronažno, pa mi je rekla da so te alrgije kar neki, naj se ne bojim, pa da mi ni treba nič komplicirat, tko da sem prav zmedena.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
   [Brisano sporočilo]
21.1.2011 22:31:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *x*y*z*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4528
21.1.2011 22:35:33   
farfala
ojej khurde, sta se znašla kar  v Puser posted image user posted image user posted image , no zdaj je že bolje, superuser posted image user posted image

sonček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za L

symona ve tudi potrbujete velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma saj ne sledim več, kdo je vse bolanuser posted image user posted image

x-y-z- na torti smo imeli telebajske

ploha  ve tri ste v redu?

Zdaj pa ne vem, kateri inhalator bi kupilauser posted image user posted image user posted image user posted image

No naš ta mali ima tud malo vročine, zaspal je že ob 19,30 kar je res znak, da nekaj ni v redu z njim in tud jedel ni nič cel popldan. Bom videli, kaj se bo skuhalo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
21.1.2011 22:49:00   
farfala
crtka daj povej malo, kako steuser posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
22.1.2011 12:36:34   
Najki
Vceraj sem brala, da dajo namesto jajc cicerikino moko, da skupaj drzi, obstaja pa en prasek No Egg, ki ga menda dobis v merkator centru.

marta user posted image user posted image user posted image , JM je bil na tem par tednov nazaj, smo lahko tudi samo cakali. Samo ni imel pa tako dolgo vrocine.

khurde upam, da se bronhiolitis ne razvije...
Tele termoforcke s koscicami zdej hofer prodaja, mene pa moti, ker se jih ne da oprat, plisko namrec ni snemljiv... Tole z redkvico sem pred par tedni svetovala, mi je moja babi delala, samo da je dala kandis v luknjico.

ronja super za cepljenje, mi smo tudi koncno to odpravili user posted image . Samo se mu je mesto vboda vnelo, je imel rdeco otrdlino veliko za mojo dlan, ko je drugi dan prisel iz vrtca... Ampak se ni pritozeval in zdej je ze skoraj splahnelo.

soncek suhega kaslja se ni imel, bi mu pa najbrz vlazila zrak pa dala ksne inhalacije s fiziolosko. meni pomaga pri bronhitisu, da zrak ni suh, potem tudi veliko manj kasljam. Ce je vlaga 40 ali manj, je katastrofa.

mislim da ima hofer ravno zdaj inhalatorje ali pa bojo naslednji teden.

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
22.1.2011 14:56:05   
marta82
Sita sem vsega...Že od torka imam drisko pa želodec me ful boli.user posted image  Komaj čakam, da se spravimo nazaj v stare tirnice.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
22.1.2011 19:29:45   
sonček33
Martauser posted image  Držim pesti, da se hitro spravite na stare tire. Verjamem, da si utrujena in imaš vsega dovolj.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
22.1.2011 19:30:39   
sonček33
Plohca, a ste ok? Se bliža dan D.

Krtekxx....športate?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
22.1.2011 21:55:00   
Jancci
Čer.

Zadnje čase sem skos neki leteča, pa nimam časa pisat. Bil je tok lep vreme, da smo veliko zunaj, pol pa čas kar leti. Sej mal nahitro preberem, to je pa tut vse. Tak da nisem čist ziher keri otročki so bolančki ampak vsem ki so želim čimprejšnje okrevanje!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No pa VSEM januarčkom vse najboljše!!!!! Da bi bili zdravi in pridni!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo fajn. B pridno raste, še vedno je tok pridna, da komaj vemo, da jo imamo. Tak mali (veliki) piškotek user posted image  Je pa že 6 tednov stara in v ponedeljek imamo prvič P. 

M je tut fajn, skos več govori in se ji včasih ful reživa. Danes naju je cel dan klicala po imenih. user posted image   Ponavadi vse razumem in tudi drugim prevajam kaj govori, sem pa tja pa tut jest ne vem kaj hoče. Naju pa ful sprobava in uveljavlja svoje želje in probava do kod ji bo ratalo. Je zelo trmasta. Po mamici. user posted image  Pa nikakor ne pozabi kaj hoče, tut če preusmerimo zadeve se spomne čez 2 uri al pa 2 tedna. user posted image  Tak da rabimo veliko političnega prepričevanja da zadeve gladko stečejo. Moj včasih kaj bolj na "tko more bit" naredi in potem je sposobna v nedogled težit... npr. danes pol ure sprehoda je sedela na njegovih ramah in jamrala pa pomoje še sama ni vedla zakaj.

Rojstni dan smo v redu preživeli. Naredila sem tortico, kao nek sonček, ampak sem prehitro gor narisala in je zgledal bolj bogo. Na blogu so ene fotke če kero zanima. Je bila pa skutina s smetano, sadjem, nutelo.. kar okusna. Nismo pa imel daril, ampak šparovčka in se je nekaj anbralo, da lahko kako večjo stvar pol kupimo. user posted image

Niia, Khurde, Sonček hvala za info o inhalatorju. Bova tega iz lekarne kupile da lahko kupiva dve cevki.

Sonček a ste že našli idejo za dopust? Men je TOLE čist všeč. user posted image  Blizu, lepo, sneženo, domače... vrjetno gremo ju3 na en izletek, mal sankat in hodit. Bila sem pa že med tednom s sestro in kolegico na vozičkanju tam gor. Men je super!

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
22.1.2011 21:57:00   
Ploha
evo mene punce...ne bom nič jamrala, ker je še kaj hujšega kot se imamo zdej user posted image

vidim, da vam nekaterim zdravje nagaja, upam, da bo kmalu bolje, da boste lahko prihajajoči sonček dobro izkoristili!

drgač pa po cele dneve vabiva, danes smo bili cel dan na primorskem.

zdejle sem bajto pospravla. Jutri pa dalje vabit. To bo trajal še zih en teden. Drugo nedeljo imamo kosilo pri naših. pol ma pa že meta naslednjo RD in bom imela kar nekaj dela z rihtanjem itd.

ampak kdaj za boga si bom uspela čevle za na ohcet kupt???? user posted image user posted image o tem da sm imela plan, da jih bom še shodila mal pred poroko ne govorim, ker če jih bom na nogah imela bo super!

druga stvar, vse kaže da bom imela M ravno na poroki, juhej juhej, take žgance kr sama jej user posted image user posted image razn če ne zanosim user posted image pa ne bom je prestvaljala z nobenimi tabletkami.

a je še kej...aha meta dobi za rd tole --> http://www.mimovrste.com/artikel/1390558940/lego-druzinska-hisa-5639#pictures

a je še kej?? user posted image

nč pestro je u glavnm....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
22.1.2011 22:07:49   
Jancci
O Plohca!  Pridna sta da tkole vabita.user posted image A to vse na peš pa osebno pa to? Fajn ,fajn..
Pri nas je bilo to bolj moderno.. sva folku po mejlu poslala filmček..un taprvi z bloga.. ko se je vse skupaj začelo. Domačim sva tut film zavrtela ko so bili vsi skupaj pa jih je skoraj kap. Tak modern pristop. user posted image user posted image user posted image

Čevlji!!? A tam k osi obleko vzela ti nobeni niso sedli na nogico? Men so bili ful udobni, jih nisem nič prej nosila pa sem jih mela komto gor, kljub temu da v "normalnem" življenju ne nosim visokih pet.

< Sporočilo je popravil Jancci -- 22.1.2011 22:08:25 >

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
22.1.2011 22:12:21   
Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

O Plohca!  Pridna sta da tkole vabita.user posted image A to vse na peš pa osebno pa to? Fajn ,fajn..
Pri nas je bilo to bolj moderno.. sva folku po mejlu poslala filmček..un taprvi z bloga.. ko se je vse skupaj začelo. Domačim sva tut film zavrtela ko so bili vsi skupaj pa jih je skoraj kap. Tak modern pristop. user posted image user posted image user posted image

Čevlji!!? A tam k osi obleko vzela ti nobeni niso sedli na nogico? Men so bili ful udobni, jih nisem nič prej nosila pa sem jih mela komto gor, kljub temu da v "normalnem" življenju ne nosim visokih pet.

ja osebno vabiva, pri medvedu imajo tako navado, pa mi je kul, ker se še spoznavamo, tisti ki se še pač ne poznamo in da se glih na poroki ne gledaš čukasto, pa še tiste ki že poznaš še malo bolj spoznaš, en par naju je že presenetil, tako no. Ampak vajin pristop mi je pa tudi kul! user posted image

tam kjer sem obleko vzela mi je:

prvič: bil eden všeč, vendar prevelika peta, drugi super peta, vendar 100 € tu mač keša.

drugič: pa je šefica totalno neprijazna, da jih namenoma tam ne vzamem. Sposodla si bom tam obleko, dala skoraj 500 €, pa mi že prvič ni dala flike od obleke, no pol sm prosila da pridem po fliko, pa mi napiše naj pridem tja, da bom tm probala čevlje, če pa res nobenih nam dobla, mi bo pa pač fliko dala. A dej nehi.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
22.1.2011 22:17:37   
Jancci
Ploha, ja je pa res, da sva mi2 v glavnem frende vabila, žlahte mava pa skupaj 50 komadov in se vsi z vsemi poznamo. user posted image
Ti pa vrjamem, da je una v izposoljevalnici kura!! Sicer sem že malo pozabila, ampak tut jest ne bi tam vzela, če bi bla nesramna, pa tut če grem v papučah na ohcet. user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
22.1.2011 22:22:02   
Ploha

Ploha, ja je pa res, da sva mi2 v glavnem frende vabila, žlahte mava pa skupaj 50 komadov in se vsi z vsemi poznamo. user posted image
Ti pa vrjamem, da je una v izposoljevalnici kura!! Sicer sem že malo pozabila, ampak tut jest ne bi tam vzela, če bi bla nesramna, pa tut če grem v papučah na ohcet. user posted image

evo tko se govori user posted image user posted image

kolk sta pa mela povabljenih?

aja pa manci nekaj hočem uvajat GH, pa kar ne znese...včaish ji dam kako riževo kašico čist mal, itak pol zo kmal hoče mleko..ampak do korenja in ostale zelenave, ki jo imamo še domače dost pa še kar nsim usepal pridt. pa tako bi rada. Mah bo že. Pa saj sem vedla, da bo januarja in febrarja gužva.

Sam da ostaneta zdravi, pa bo super duper. Ker hodita čez dan kar z nama, da čim manj druge obremenjujeva. Takoj ko prva zboli se vse ustavi. mislim pozitivno user posted image

vidim, da se imate pr vs lušn! user posted image user posted image in B je pridna user posted image lepo je slišat to. A imaš zdej M skos pri sebi?

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
22.1.2011 22:26:58   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha
A imaš zdej M skos pri sebi?

Eh ne, je dopoldan v varstvu, da jest v miru crkljam B. Pa ko se mi2 z B ven spraviva, gre M že spat. Ko je pri moji mami jo pa vmes mal obiščem. user posted image
A ti imaš skos obe? Upam, da vam rata vse povabit brez bolezni ali kakih drugih težav. Kok pa bo svatov? Dej vabila poslikaj da vidimo...

Matr mava dialog tuki..... user posted image user posted image user posted image  Ke so vse babnce?

< Sporočilo je popravil Jancci -- 22.1.2011 22:28:46 >

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
22.1.2011 22:33:35   
Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha
A imaš zdej M skos pri sebi?

Eh ne, je dopoldan v varstvu, da jest v miru crkljam B. Pa ko se mi2 z B ven spraviva, gre M že spat. Ko je pri moji mami jo pa vmes mal obiščem. user posted image
A ti imaš skos obe? Upam, da vam rata vse povabit brez bolezni ali kakih drugih težav. Kok pa bo svatov? Dej vabila poslikaj da vidimo...

Matr mava dialog tuki..... user posted image user posted image user posted image  Ke so vse babnce?

aha super ja! Ja jst imam kar obe sama. Mislim ne vem, kar zdej imam nek sindrom, da jih res težko dam iz rok. navadla sm se, da smo skos skupaj, in če ni vseh mladičev v brlogu nism srečna.

Okol 80 povabljenih.

Vabila pa res moram slikat, ker če ne še slike ne bom imela za spomin....upam, da mi jutri uspe, pa pokažem.

Zdejle še stari mami pošljem mail, ker sta nama podarila 2 sliki. ena je od njenga moža, ki je slikar, res velika slika in je čudovita. Pa da mal zahvalim pa tako malo, se ji bo fino zdelo user posted image

pol pa spat spat,....me je postla že 3x klicala user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
22.1.2011 22:45:10   
Jancci
Sej grem jest tut počas. Moje dečve spijo, možek pa nek poker igra... upam, da nau peš domov pršu!user posted image user posted image
Nočko!

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
23.1.2011 10:14:17   
Najki
Dons me je za dobro jutro skoraj kap zadela user posted image . JM je zletel z vrha visokih zavitih steng in se zakotalil do dna...Sicer hodi po stengah kot tavelik, tako da mu zaupamo, sam zdej je bil zgleda zaspan in nepreviden. % min po padcu je ze skakal okol in se smejal, vrescal... Tile so res iz gume. Se udarnine nima nikjer, nic ga ne boli.

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
23.1.2011 11:05:24   
krtekxx
O Najki, to je pa res strašljivo za doživet. BB sicer hodi sama po stopnicah, vendar se velikokrat spotakne ali zasanja in ... čmok. Zato nikoli brez nadzora, ampak včasih uide, ker nimamo ograjic. Za gor je suverena, za dol je pa druga zgodba.
Sonček, š od športa. Žal. Včeraj sem šla na bicikl mal...spet imam čisto zabasane sinuse, smrkam že 14 dni.
BB kašlja  za znoret. 2 uri ponoči sem bila budna, ker je kašljala bez premora. Nov prehlad, kot kaže. Že nimam več občutka, kdaj se en konča in drugi prične. Drugače pa je dobro razpoložena

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
23.1.2011 22:38:41   
VRTNICA84
Po dolgem času se vam malo oglasim.

Kako ste kaj? Verjetno ste že čisto pozable na mene, ker se skoraj nič ne javlam. Ponavadi mi zmanjka časa za rr, ker ga večina preživim na fb.

Iskrene čestitke vsem januarčkom!!! Želim vam čim več zdravja in otroških radosti!!! user posted image user posted image user posted image
Sedaj vidim kak čas beži. Saj boste stari že dve leti. Ni pa blo dolgo, ko smo poročale ena za drugo kdaj smo rodile.

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
24.1.2011 9:19:51   
kiara24
  Za vse bolančkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ki jih je kar nekaj.

Mi smo bili za vikend ful zunaj, pa leteči, včeraj pa samo malečk praznovali klarin RD in imela je tortico v obliki pikapolonice, ful kjut, zraven ko jo je zgledal je cvilila in vpila tortra.......
Tudi mi smo vztrajni pri nekaterih stvareh in včasih je isto kot pri tebi Jancci, ko si nekaj zapiči tako mora bit drugače je hudo.... ampak je fora v tem da sem jaz še bolj trmasta in vztrajam pri tistem k rečem v rpvo in frtik. Pa če je še pol tak jok ali trma.

Marta- jaz upam, da se čimprej pozdraviš.... vzemi kak Lineks k ful pomaga uravanaviti prebavo, pri nas je to ful pomagalo.

Ploha- a veš kej so fensi čevlji v LJ v City Parku v Humaicu, so res eleganti lepi čevlji, pa tle v KR bi se dalo tudi kaj dobit (Luigi, pa La Scarpa v mestu ima bolj take fensi, kaj pa Mass).

Najki- joj samo da je vse ok. Je pa res da včasih lepo padejo, vačsih pa tako grdo da se vse pozna.

Vrtnica- ja kje se potikaš.....

Bejbe še mal pa grem v Rimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
24.1.2011 10:35:35   
VRTNICA84
Kiara; še malo grem tudi jaz v Rim. Kdaj imaš termin?

Epictetus

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
24.1.2011 12:44:21   
kiara24
Vrtnica- a nimaš ti marca a sem jaz kej zamešala?! jaz imam rok 2.2. Tkarat imam tudi amnio, če ne prej bo takrat dogajala saj pri Klari je bilo tako.user posted image

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
24.1.2011 20:00:13   
VRTNICA84
Kiara mam ja. Mogoče boš pa rodila03.02. Na rojstni dan naše Ane.

Epictetus

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Čarobna zimska pustolovščina za najmlajše ...
Decembra v Kinodvor prihaja očarljiv animirani film Zimske prigode iz živalskega sveta. Pet poetičnih pravljic za otroke...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?