|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2011 - 2.del
23.1.2011 16:37:42   
5ra8
dan

jst sm eno zdej odspala popoldne....zdej pa se bom spravla mal diplomo rihtat...blah se mi ne da.

naja, skoda da nisi pocakala s tem kompletom do 1.2, ko je tsist 20% popust na tomee tippee, ves un kupon k jih dobis pr blagajni.

jst bom vzela tak glavniček, ko so prave ščetine...ne te umetne, al kako naj rečem..tiste rjave morajo bit...baje je boljš..neki sem sicer ze gledala ucer ampak pol nisem nič uzela, me je pa ta komlet matral že 2m nazaj user posted image

jst čakam na naslednjo akcijo 50/10, upam da bo prej preden rodim user posted image user posted image user posted image user posted image ceprav mam obcutek da bo glih pol ko bomo me ze use rodile user posted image user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
23.1.2011 19:44:02   
naja17

IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

naja, skoda da nisi pocakala s tem kompletom do 1.2, ko je tsist 20% popust na tomee tippee, ves un kupon k jih dobis pr blagajni.

user posted image

Ne jezej me še dodatno, ker sem to ugotvila, ko sem dobila tiste kupone v roko... Sem odmislila, zdej me pa ti tule... Grrrrr....

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
23.1.2011 19:48:18   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: naja17

user posted image

Ne jezej me še dodatno, ker sem to ugotvila, ko sem dobila tiste kupone v roko... Sem odmislila, zdej me pa ti tule... Grrrrr....

ahahahhahaha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....ampak **** ups prodajalka u BC bi ti pa lahko rekla a ne user posted image nesramnica user posted image men je zadnjic decembra predpopusti povedala...ko pridem na blagajno s kupom cotk...od jutri naprej mamo 3 za 2...pa je sm pospravla pod pult pa na moje ime napisala....pa sm sla domov in jo tako cenej odnesla user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
24.1.2011 6:39:17   
naja17
Jutro....

Dones bi pa sicer še spala, sam očitno me matra tale dananšnji pregled... Komej čakam, se mi je pol noči bledlo o tem kaj moram vprašat user posted image ...

Od včeri me že neki ful zvija pa špika, sam res samo spodej, jest to ne bi pripisovala kaki paniki, sam a je možno, da dete tko na čreva kej prtiska, da me zvija, v bistvu pa, ne da ne morem na wc, tud "dat" ga ne morem no user posted image user posted image

5ra - ma dej zamerle so se mi tele v BC ful... Prov koze so no... Tud voz bi me lohka počakal, če bi sam mal vole pokazale! In isto s temle, k sem pogledala kupon, sem kr penasta ratala, pol pa sam vdih izdih, ker je mal manjkal, da bi ji ga v glavo zabila user posted image user posted image ...

Po pregledu grem pa na CSD, mislim, da mam zdej vse papirje, da še to zrihtam...

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
24.1.2011 8:46:52   
Poli_H
Jutro punce,
jaz sem danes tudi lepo ajala... samo 4x sem se prebudila, kar je za zadnje čase uspeh user posted image
Grem v Ljubljano, pa da vas malo pozdravim in zaželim leeeeeep začetek tedna. Naja & Co. ki imate danes preglede user posted image  za lepe novičke... Pa poročajte user posted image
5ra a ta bon pri blagajni dobiš ko kaj kupiš ali lahko kar vkorakaš in rečeš da ti ga dajo? Pa to je kaka nova fora? Ker sem že kar nekaj pri njih kupovala, pa nikoli nisem dobila kakšnega bona user posted image

Lep zasnežen dan vam želimuser posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
24.1.2011 8:50:06   
SaMaa
Dobro jutro,

ooo kako fajn se je zbuditi z misijo, da mi ni treba iti v službo user posted image  danes sicer nisem mogla nazaj zaspati, ampak se mi zdi, da se bom kar hitro navadila na nov ritem spanja- če ne vsaj za en mesec, potem bo pa tako ali tako veselica.

Od včeri me že neki ful zvija pa špika, sam res samo spodej, jest to ne bi pripisovala kaki paniki, sam a je možno, da dete tko na čreva kej prtiska, da me zvija, v bistvu pa, ne da ne morem na wc, tud "dat" ga ne morem no user posted image user posted image

Tudi mene je včeraj nekaj špikalo tam spodaj, najprej se imela občutek, kot da me z rokicami čoha, potem je začel na polno brcati in se premikati, tako da nisem vedla al bom šla rodit al samo na WC. Pa ni bilo nič od tega. Danes je pa tudi že pestro. Tako da naja17 sporoči, kaj ti bo povedala G glede tega zvijanja in špikanja.

Nič sedajle grem pa počasi na telovadbo in v knjižnico, da se malo založim s knjigami.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
24.1.2011 12:43:05   
tanjusi
Še malo pa se bomo čisto na fb preselile, ta tema bo pa zamrla user posted image , nas moram malo dvignit...
V glavnem, zjutraj bla pri zdravniku z bolnim sinom pa nas ni vzela, ker ima vse polno... mislim kako lahko ma ob 8.00 zjutraj vse polno... po moje jih čez vikend naročujejo user posted image

Zdajle pa kuhamo kosilo , pa zunaj rahlo sneži tak da zima se še ne poslavlja...
JAAA pa kupila sem enga takega pajacka , po moje ga bomo lahko nosli še kar nekaj časa, nekaj takega ko flis material ( muckast pa roza , pa ni pretopel ) ,pa kasete za koš za plenice...
Držte se...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
24.1.2011 12:44:24   
tanjusi
Aja pa tale bc bone tri mam, če ktera rabi ji lahko enga pošljem.. .pa poročajte kako je blo na pregledu !!!

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
24.1.2011 12:54:12   
maja1985
Jst sem pa prej klicala za mojga moža, k sumimo, da ima borelio user posted image Pa ga je lepo kar za danes naročila ... zdej pa čakam, da pokliče, kak je uredil. Za kakšne stvari pa so boni? K jst moram še previjalno kupit ...

Drugače pa vse po starem, razen da me zmeraj bolj močno špika in mlekarne delajo 100/uro. Komaj čakam jutri na ctg in pregled.

Aljaž 15. 12. 2004
PDP 2. 3. 2011

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
24.1.2011 13:25:11   
tanjusi
-20% popust za najljubšo igračo , -20% popust na vse izdelke tommee tippee, pa ob hkratnem nakupu treh kosov oblačil, najcenejši brezplačno....

(a camus)

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
24.1.2011 13:29:11   
Akilene

Ima še katera pregled danes? naja17 - čakamo na poročilo.user posted image
maja1985 - ti imaš že ctg?

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
24.1.2011 13:42:10   
maja1985
Jutri imam ctg ... če ne bom zarad stresa šla že kar danes rodit ... pri mojmu možeku sumijo na borelijo user posted image In me resno skrbi.
Tanjusi, ti jih ne boš izkoristila?

Aljaž 15. 12. 2004
PDP 2. 3. 2011

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
24.1.2011 13:46:01   
Akilene
maja1985 - sem videla (glede moža) na FB, ja, same skrbi, a ne..žal nimam kakšnega nasveta, izkušenj, upam, da bo vse dobro..ostani pozitivna!!

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
24.1.2011 13:55:07   
tanjusi
Mam tri bone tako da mislim da če bom enega porabila je tako ok ... tak da povej !

(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
24.1.2011 13:57:36   
*Ninočka*
Evo, tudi jaz iz pregleda in končno enkrat dobro volje. Sicer je še možno, da me kličejo iz laboratorija (da bi bilo mogoče kaj z vodo)ampak zaenkrat je Ok.user posted image
MV je lepo zaprt, tudi maternica raste s tisto krivuljo. Pogledala pa je tudi meritve in slikice iz UZ pred 14 dnevi (ko mi ga je delala ena praktikantka) in je rekla, da je vse ok. Da je vse po mojih tednih, da ni nič prelahek...Skratkauser posted image  Naslednji pregled imam 14.2, ko me čaka tudi CTG, naročila pa sem se tudi za test na bakterijo streptokok, Aja, pa s KG sem tudi ok. Je šlo zdaj v dveh tednih gor samo 1kg, kar je menda ravno prav. Juhej.

< Sporočilo je popravil *Ninočka* -- 24.1.2011 13:58:03 >

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
24.1.2011 14:20:43   
tanjusi
Ninočka ...bravo za pregled user posted image , čez en mesec bomo pa že rojevale po moje...

(a camus)

(odgovor članu *Ninočka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
24.1.2011 14:25:13   
naja17
Ninočka - super user posted image
maja1985 - daj saj bo vse dobro, ne sikiraj se preveč, maš po mojem mnenju že preveč stresa prenešenega na user posted image

moj pregled - praktikant zadnjič vse na pol naredil, sestra ni vedla, a nej me pošlje na ctg, al v laboratorij, al kaj... No, pol sem ji jest zadevo mal razložila, pa se je šla posvetovat k dohtarju in sem šla dat kri in vodo... Vmes k sem lulala (in se skor polulala), slišim da je neka panika v laboratoriju glede mene, pogledam lonček iz čiste navade in ugotovim, da je gor čist eno levo ime user posted image Ok, to zrihtamo, pol pa na pregled... Ok, pdp ostaja, mere 34 teden, mere glavce 36/37 teden, ampak vse ok... Naslednji pregled 7.2.11, takrat ctg in pa voda za sanford test, ker brisa za streptokok pri nas sploh ne jemljejo, torej niti samoplačniško... Ostalo vse ok...

(odgovor članu *Ninočka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
24.1.2011 14:29:03   
tanjusi
Naja 17, še en uspešen pregled samo da je vse ok ... kaj pa tisto špikanje ali, kaj si že rekla '

(a camus)

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
24.1.2011 14:34:15   
naja17
Ma sem šla pred pregledom na wc. pa nisem hotla spraševat kr neki user posted image Sem se odločla, da bom šla v lekarno po nek sirup za nosečnice, kao pomaga, da bom vsaj mal na wc hodila...

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
24.1.2011 16:19:24   
SaMaa
Sem se odločla, da bom šla v lekarno po nek sirup za nosečnice, kao pomaga, da bom vsaj mal na wc hodila...

A to je zaradi prebave ali česa drugega?

Jaz imam naslednji pregled šele drug teden, sicer se je danes špikanje umirilo, ampak nikoli ne veš, kdaj se spet ponovi.

Glede streptokoka sem pa jaz naslednji teden naročena pri svoji G in baje mi bo naredila bris. Je pa samoplačniško, stane 50EUR.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
24.1.2011 16:25:44   
5ra8

user posted image

user posted image  

25.01 - Poli_H, maja1985
26.01 - 5ra8
27.01 - Lun1ca, rožica86 
31.01 - Klemy82, discoamela
01.02 - SaMaa
02.02 - Akilene , Vanček*
07.02 - Naja17
09.02 - nelikaa, *piškotek*
14.02 - *Ninočka*
16.02 - tanjusi

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
24.1.2011 22:49:32   
rožica86
pozdravljene... Upam, da vas večina že spi. Jaz čakam mojga, da ga mal stisnem k seb, k ga pogrešam 500 na uro.
Drugače pa sem na bolniški, če povem po pravici se mi enostavno ne da jit več na šiht, zato sem se odločila, da zadnjih 7. šihtov prešpricam in grem na bl...
Ni motivacije, pa še full fajn se mi zdi, k štimava sobico od male. V četrtek mam pregled, grem na UZ in komaj komaj čakam, da vidim mojo maolo pikico...

fsm user posted image , nočko vsem

ti vedno moj... jaz vedno tvoja... ljubezen vedno najina...

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
25.1.2011 0:11:14   
5ra8
mislim da vse ze spijo...so bolj jutranji tipi :D jst pa glih kontra user posted image

jst tud čakam mojga da se prpele s šihta...še mal :D

(odgovor članu rožica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
25.1.2011 4:11:09   
naja17

mislim da vse ze spijo...so bolj jutranji tipi :D jst pa glih kontra user posted image

jst tud čakam mojga da se prpele s šihta...še mal :D

Ka pa jest k sem ta vmesen tip user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
25.1.2011 7:32:15   
Akilene
O ..naja17...kakšna urauser posted image ...se privajaš na nočno vstajanje?user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.