tinkapobalinka
|
Ojla! Jaz bom rodila v MB in me niti najmanj ne moti, da ne klistirajo. Meni to nekako ne potegne. Ma ko si tam, ti je vseeno, itak te vse boli, osebje pa je vsega hudega vajeno *Ninočka*, joj, si ne predstavljam, da bi se sama doma klistirala PA super, da je bebica ok SaMaa, sem nekaj brala o masaži presredka, ampak se mi vse bere kot znanstvena fantastika, tak da se po mooje tega ne bom lotila... Upam, da sem dovolj prožna maja1985, joj, meni se tudi zdi, da me mučijo hemeroidi. Sicer ni kritično, ampak ko grem na wc, kot da bi mi nekaj ven pogledalo??? Boli sicer ne, je pa tak neprijeten občutek. Pogledati niti ne upam.. Jao mene Akilene, joj, kak lušna pižamica... Kje si vzela?? Poli_H, verjetno je to linea negra, taka temnejša črta?? Eni pravijo, da jo imajo tiste, ki nosijo fantka, ampak poznam jih tudi nekaj s črto in so rodile punčko... Strije: jaz jih zaenkrat nimam iz nosečnosti, se pa ves čas že mažem z oljem v spreju od Aventa in mi je res super. Zdaj pa ne vem, ali je to kaj pomagalo... Od prej pa imam strije po prsih, ampak ni hudega... slama, drži se... maja1985, ostani pozitivna! Dajte mi povedat, kak perete z alkoholnim kisom?? Kaj pa ko se ga uporablja za čiščenje?? Papa
|