|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2011 - 2.del
25.1.2011 7:41:11   
tanjusi
Ha,ha vidim da ene ne morte spat, jaz ko zaspim potem spim... pa tudi danes bi še spala, ampak morem it po pralni stroj ... juhu, so rekli naj kar zjutraj čimprej pridem in ker mojga ni doma bom jaz zrihtala , no problem user posted image ...
Drugače pa mam že nekaj časa zjutraj kao en izcedek - pri meni ti izcedki niso nič posebnega že več, no ampak danes zjutraj je pa blo tega izcedka , kar precej pa rumenkast je bil , tak da očitno je spet eno vnetje pred vrati al kaj ... 3 tedne je bil mir - juhu, morem mojo gin. poklicat pa vprašat kaj naj pa če je to nevarno , a naj spet canesten kupim user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
25.1.2011 8:18:58   
naja17
Evo me... Kao naspanauser posted image Sej sem šla pol nazaj v postlo, pa se še ene pol ure vrtela po njej, pa zaspala, ob 6h mojmu ura zvoni, se spet zbudim, pa sem pol do 7.30 potegnila... No, zdej pa že pasulj kuham, kapučin pijem in tko....

Kako bo z mojim otrokom in njegovim spanjem ne vem, želim pa si, da bi bil po možu, ker tašča pravi, da je ta bil tko priden, da je hodila gledat, če še diha... Jaz pa vem, da sem bla hudič, je mami rekla, da eno obdobje 14 dni nisem spala nič ponoči, da je bla že čist obupana, da mi je glavo dol tiščala, jaz pa sem samo blebetala, da nekdo ropota, trka itd. user posted image

tanjusi - jaz sem tud svojga včeri vprašala za izcedek, pa pravi kar je v mejah normale, nobene panike, da pa ne pacam canesten gor za en dan, ampak 10 dni, pol se pa preneha, ker drgač ni nič... in da škodje popolnoma nič...

malinovi listi in presredek - pozabla sem ga vprašat, če lohka zaštartam user posted image A mislte da lohka - 34. teden, al počakam drug teden user posted image Ma glede na glavco, bi jest začela user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
25.1.2011 8:53:33   
tanjusi
Jaz sem zdaj klicala za testiranje za streptokok in je sestra rekla da absolutno priporočajo, samo je samoplačniško- 50 e , čakam klic da mi pove kdaj so me naročili, baje je najbolje med 35. in 37. tednom, pa za izcedek je rekla da si naj kar Canesten 1 kupim , pa velik probio jogurtov popit..

(a camus)

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
25.1.2011 9:05:59   
SaMaa
Dobro jutro,

evo lahko bi spala, pa ne morem....moja ura za vstajanje je še vedno 6:05. Upam, da bo drug teden že kaj bolje.

IZVIRNO SPOROČILO: naja17

malinovi listi in presredek - pozabla sem ga vprašat, če lohka zaštartam user posted image A mislte da lohka - 34. teden, al počakam drug teden user posted image Ma glede na glavco, bi jest začela user posted image

Malinovi listi: jaz ne bom pila tega čaja, presredek pa masiram že en teden, pa sem danes 33t/ 2d. Škodovati tako ali tako ne more.

Sedajle pa moram pod nujno poklicat na CSD, da vidim kaj tako mečkajo z mojimi papirji za porodniško. Že več kot 14 dni čakam, pa še vedno nobene odločbe.

Potem grem pa cujnice za našega korenjaka likat, pa torbo za v porodnišnico si bom pripravila user posted image  

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
25.1.2011 9:27:35   
naja17
Evo moj pasulj že fertik user posted image ...

Mah pol bom pa jest tud začela z masiranjem, s pitjem čaja pa nekje drug teden...

Cunjc pa jest še vedno nisem oprala in zlikala user posted image ... Mam tamauga na obisku, športnik, vsak dan laufa, treningi in pol skos sam njegovo perem... Bom v naslednjem tednu... Upam user posted image ...

Jaz si bom pa pol tole kupla za v torbo, ker ne bom kupovala te previjalne torbe: http://www.baby-walz.at/Auf-Achse/Tragen-Taschen/Wickeltaschen/group/29966/product/1573581/L/0/Taschen-Organizer.a833.0.html

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
25.1.2011 9:33:53   
tanjusi
Evo moj pasulj že fertik ...

Pridna jaz sem šele iz skrinje za segedin dala... ma bo že user posted image

(a camus)

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
25.1.2011 10:23:21   
SaMaa
Evo poklicala na CSD, moje vloge še niso obravnavali, ker je bila gospa 14 dni na bolniški! Ja halooooo a to pol nihče ne nadomešča user posted image  katastrofa.... tako da lahko odločbo pričakujem enkrat drug teden- če bo seveda.

Zlikala sem pa tudi že vse, še en stroj pisanih, ki se suši, to bom pa jutri. Ko sem vse razporedila v omaro, sem ugotovila, da sploh nimam tako zelo veliko cunjic. Bodi št.56 imam samo 4 komade, upam, da bo dovolj..... bomo pa kar št.62 začel nosit user posted image

Kosilo: jaz sem pa najprej hotla joto s klobaso naredit, sedaj bom pa kar kuhane klobase in prebranac (od Ete seveda).

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
25.1.2011 10:24:48   
SaMaa

Jaz si bom pa pol tole kupla za v torbo, ker ne bom kupovala te previjalne torbe: http://www.baby-walz.at/Auf-Achse/Tragen-Taschen/Wickeltaschen/group/29966/product/1573581/L/0/Taschen-Organizer.a833.0.html

Jaz pa upam, da se me kdo usmili in mi kupi Nivein nahrbtnik user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
25.1.2011 10:28:35   
tanjusi
Ja kaj takega bi jaz tudi imela... kak nivein nahrbtnik ali kaj takega...drugače pa sem se zmenila za test za streptokok, bova baje kar na pregledu to zrihtale, si je zabeležila ...
Jaz iz socialne papirje že mam, kakega denarja pa še ni blo :-)

(a camus)

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
25.1.2011 10:38:39   
Akilene
Spala sem zanič, medenica spet boli....Sem nazaj iz laboratorija, vzeli 3 epruvete krviuser posted image , nič luštno...

Čaj iz malinovih listov - bom začela jutri, ko bo 35 tednov user posted image , čeprav nekateri priporočajo že prej...

Streptokok - meni nihče nič ni rekel, da bi morala na kak test...

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
25.1.2011 10:50:53   
tanjusi
Streptokok - meni nihče nič ni rekel, da bi morala na kak test...

se priporoča ni pa nujno , je samoplačniški, pa otrok se lahko okuži od mame če ga ta slučajno ima ... meni tudi ni zdravnica kaj rekla, ampak sem se pogovarjala z ženskami ki so v zadnjem času rodile in je baje kar ok da se to opravi ...

(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
25.1.2011 11:00:51   
Lun1ca
Čaj sem jaz iz malinovih listov sem jaz začela piti včeraj! Sem pa na sredini 34. tedna.
Če mi ta otrok ne bo organov prestavo s svojim divjim premikanjem user posted image Vse me že boli in včasih se mi zdi, da nima niti pol ure skupaj mira.. groza user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
25.1.2011 11:23:17   
maja1985
Midva sva s pregleda ... oz. s CTGja, ker do zdravnice sploh prišla nisem. CTG je pokazal en fajn popadek, čeprav jst ga nisem čutla :) Zdej pa ne vem, a zato, ker sem se ubadala z levo nogo, ker mi je zaspala :))) Sestra je samo nesla tist list notr k zdravnici, me stehtala (ja, spet smo šli za 2 kg gor), zmerila prit...isk, mi dala napotnice za laboratorij in me naročila za 10. 2.
Nivein nahrbtnik sem pa jst dobila od možeka v soboto user posted image In sem včeraj lepo vse notri zložila in zdaj je na hodniku in čaka na odhod. user posted image Za tamalega je tudi vse pripravljeno.
Spanje ... hm ... od polnoči do 4h zjutri, vmes šla lulat, do ene 6h sem se premetavala po postelji, še za pol urce zaspala, potem pa akcija ... obesla perilo, tamalga peljala v šolo, moža odložla v mestu, da je šel dat kri in na šiht, jaz pa via Velenje na pregled. Zdajle se pa spravljam proti knjižnici, grem malo pozdravit.

Aljaž 15. 12. 2004
PDP 2. 3. 2011

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
25.1.2011 11:51:33   
Poli_H
Evo tudi mene iz pregleda,
vse bp user posted image  MV se je strdil, lepo čvrst, zaprt user posted image , otrok fajn visoko user posted image  Je G kar žarel od zadovoljstva zraven user posted image  V pon. moram it tja, da mi vzamejo kri za Hepatitis B, dobila napotnico za porod, pa napotnico za CTG, na katerega se moram naslednji teden v MB P naročiti.
Ja, pa na podlagi 115 Hgb mi je dal sirup Legofer za pit user posted image  Pa sem mislila da se mu bom uspela izogniti...
Vprašala za user posted image  in masažo presredka je rekel, da lahko delam kaj hočem, svobodno, ker nimam nobenih težav user posted image . Zdaj pa bom videla... po občutku, če me ne bo preveč peklo, pa bom že masirala... Ampak obvezno ko mojga ne bo doma, ker se mu bo drugače mešalo zraven user posted image
Danes grem še enkrat v na praktični del (handling), ker sem od oktobra že malo pozabla, se mi pa to zdi najbolj pametno predavanje, pa so v P tako prijazni, so rekli da ni problema, da se pridruživa skupini...
In končno - danes pridejo selitveni, da iz otroške sobe v spodnje nadstropje odnesejo pianino! Sicer bo 200 €, ampak bo pa končno prostor za razporeditev po moji želji, tako da potem jutri začnemo z barvanjem, do konca tedna pa bo soba končana user posted image .
spanje še zmeraj se min. 5x prebujam, ampak zjutraj bi pa spaaaaaaala... Pa potem popoldan s kakšno urco dremanja nadomestim user posted image

Danes 34t 1d - 6 more to go user posted image

Lep dan vam želim

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
25.1.2011 12:04:14   
tinkapobalinka
Ojla!

Jaz bom rodila v MB in me niti najmanj ne moti, da ne klistirajo. Meni to nekako ne potegne. Ma ko si tam, ti je vseeno, itak te vse boli, osebje pa je vsega hudega vajenouser posted image

*Ninočka*, joj, si ne predstavljam, da bi se sama doma klistiralauser posted image  PA super, da je bebica okuser posted image

SaMaa, sem nekaj brala o masaži presredka, ampak se mi vse bere kot znanstvena fantastika, tak da se po mooje tega ne bom lotila... Upam, da sem dovolj prožnauser posted image

maja1985, joj, meni se tudi zdi, da me mučijo hemeroidi. Sicer ni kritično, ampak ko grem na wc, kot da bi mi nekaj ven pogledalo??? Boli sicer ne, je pa tak neprijeten občutek. Pogledati niti ne upam.. Jao meneuser posted image

Akilene, joj, kak lušna pižamica... Kje si vzela??

Poli_H, verjetno je to linea negra, taka temnejša črta?? Eni pravijo, da jo imajo tiste, ki nosijo fantka, ampak poznam jih tudi nekaj s črto in so rodile punčko... Strije: jaz jih zaenkrat nimam iz nosečnosti, se pa ves čas že mažem z oljem v spreju od Aventa in mi je res super. Zdaj pa ne vem, ali je to kaj pomagalo... Od prej pa imam strije po prsih, ampak ni hudega...

slama, drži se...

maja1985, ostani pozitivna!

Dajte mi povedat, kak perete z alkoholnim kisom?? Kaj pa ko se ga uporablja za čiščenje??

Papa

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
25.1.2011 12:18:27   
mama123
pa je pregled mimouser posted image user posted image user posted image
naredila uz,dobila sem slikico in vse napotnice za v porodnišnico,grem še dat kri za hepatitis in vse je bilo ok tako da sem zelo vesela-ocenila pa je težo occ 1700g za 31 t

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
25.1.2011 12:38:05   
SaMaa
IZVIRNO SPOROČILO: Poli_H

vse bp user posted image  MV se je strdil, lepo čvrst, zaprt user posted image , otrok fajn visoko user posted image

Meni moja G še nikoli ni nič rekla o MV. To te najbrž vaginalno pregleda al kako? Mogoče mi naslednji teden kaj reče, ko imam pregled, drugače jo bom pa kar sama malo povprašala.

Drugače pa user posted image  za dobro opravljene preglede.

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
25.1.2011 12:41:20   
Akilene
mama123 in Poli_H - user posted image  super, da vse "štima", kdaj pa imata naslednji pregled?

tinkapobalinka - pižamico sem že dobila, res je krasna&mehka, jo bo imel gor kar za domov iz porodnišnice. Naročila sem pa tukaj : http://www.ribaracarak.si/rrr/25-ribice-0-6-mesecev

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu mama123)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
25.1.2011 13:05:55   
tanjusi
IZVIRNO SPOROČILO: Poli_H

vse bp  MV se je strdil, lepo čvrst, zaprt , otrok fajn visoko

Meni moja G še nikoli ni nič rekla o MV. To te najbrž vaginalno pregleda al kako? Mogoče mi naslednji teden kaj reče, ko imam pregled, drugače jo bom pa kar sama malo povprašala.

Drugače pa  za dobro opravljene preglede.

Meni mv kontrolirala okrog 25. tedna pa baje mi bo na naslednjem pregledu 38. teden,je pa od zdravnika do zdravnika drugače, menda ni fajn da se prevč šari tam doli...

(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
25.1.2011 14:28:51   
naja17

IZVIRNO SPOROČILO: tinkapobalinka

Dajte mi povedat, kak perete z alkoholnim kisom?? Kaj pa ko se ga uporablja za čiščenje??

Jaz itak vse z gelom perem tko da kar v isti lonček vsujem alkoholni kis do vrha in to je to...

MV - tudi moj nikoli pregledan user posted image

(odgovor članu tinkapobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
25.1.2011 14:33:15   
5ra8

Jaz itak vse z gelom perem tko da kar v isti lonček vsujem alkoholni kis do vrha in to je to...

čak, ti daš gel pol pa še kis? user posted image al kako si to čudno napisala...da vse z gelom pereš potem pa v isti lonček kis.

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
25.1.2011 14:38:43   
naja17

IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

čak, ti daš gel pol pa še kis? user posted image al kako si to čudno napisala...da vse z gelom pereš potem pa v isti lonček kis.

Jap, sej si prov razumela... Vse dam v isti lonček, ker itak ni potrebno tuk gela dat, mam lepo oprano, dišeče in mehko...

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
25.1.2011 14:44:02   
5ra8

Jap, sej si prov razumela... Vse dam v isti lonček, ker itak ni potrebno tuk gela dat, mam lepo oprano, dišeče in mehko...

no sej sm si tko nekak predstavljala :D pol pol al pa mal gela pa več kisa.... user posted image

kaj ste v lonc vrgle?
naja ti vem da si pasuljče user posted image mi smo mel domačo pojedino, zelje, krompir pa pečenico...mmmm user posted image
dans sm se tehtala, pa mam se kr isto kil user posted image spet bom kregana jutr user posted image jst ne vem. jem skos normalno, da bi se prenažirala, da bi mi blo pol slabo to pa nočm user posted image blah...ni prav če gremo preveč gor, če ne gremo nič gor...eh user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
25.1.2011 14:46:13   
SaMaa

čudn a ne??? enim to pregledajo enim pa ne....

Evo torba za v P je pripravljena, upam, da nisem kaj pozabila vzet.... dejte mi povedat a boste vi svoje pižame oziroma spalne srajce vzele?? No jaz sem zaenkrat spakirala copate, polnilec za mobi, blazinice za modrc (modrc za dojenje morm še kupit- KATEREGA PRIPOROČATE, glede na to, da se mi prsi še niso ful povečale?), 3 gate, 1 paket VIR80, labelo, gel za tuširanje, zobna ščetka, zobna pasta, šampon, krema za obraz, deodorant- KAJ ŠE??

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
25.1.2011 14:53:44   
Poli_H
Meni je MV  kontroliral, ker sem pred dvema tednoma bila v P, zmehčan vrat, za prst prehoden... In ja, vaginalno to pregleda...

Prej podabla napisati... naslednji pregled čez 2 tedna, torej 9.2. (uf punce, takrat pa bo že 36t 2d) user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.