|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2011 - 2.del
21.1.2011 14:21:38   
tanjusi
A veste kaj se pa jaz sprašujem kako zaboga bom vedla, kdaj moram v porodnišnico??? Ok, če mi voda odteče pol mi je jasno, sam kaj a to teče v potokih al čist mal al kako? Pa tile popadki, jaz si to sploh ne predstavljam  no sedaj ko bom doma, si bom očitno vsak dan postavljala takšna vprašanja.

Jaz sem tretjič pa nisem čist ziher... prvič sem začela sredi noči na blato hodit, pol me je pa začelo zvijat... taka močna bolečina, da sem se kar sesedla (ok, to ne moreš spregledat, sploh če se začne ta bolečina ponavljat :-)), sem klicala rešilca in sem prišla v bolnico z popadki natri minute, rodila v treh minutah ... drugič čakala v bolnici , pa so mi dali ricinisuvo olje , pa me je začelo nekaj tak v ledvicah čisto nežno ščipat , tudi v intervalih , ampak zelo nežno , so me prestavli v porodno sobo , no tam se je pa potem začelo dogajat na ful isto tista huda bolečina ko se sesedeš in ti vzame sapo , v intervalih ...Kako bo zdaj boh veuser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
21.1.2011 14:52:46   
SaMaa
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

Kako bo zdaj boh veuser posted image

No sej to je to k ne obstaja en vzorec k bi točn vedu pa reku aha, zdej gre pa zares. Pri enih je tako, pri drugih pa tako. Hm, upam samo, da bom jz pri sebi vedla kdaj bo, da se ne bom kar tako malo v P vozila user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
21.1.2011 14:54:29   
naja17

IZVIRNO SPOROČILO: SaMaa

A veste kaj se pa jaz sprašujem kako zaboga bom vedla, kdaj moram v porodnišnico??? Ok, če mi voda odteče pol mi je jasno, sam kaj a to teče v potokih al čist mal al kako? Pa tile popadki, jaz si to sploh ne predstavljam user posted image  no sedaj ko bom doma, si bom očitno vsak dan postavljala takšna vprašanja.

user posted image

Jaz se pa to nič ne sikiram... Dalj nam vedla, hitrej bo šlo v bolnici mim... Še vsaka je vedla, k je do tega pršlo, nič bat user posted image ... Jest bi samo rajš vidla, da dobim popadke, k da mi voda odteče, pol pa čakammmm... Sam tuk lufta, da mam, da me še sklistirajo user posted image ...

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
21.1.2011 14:59:11   
SaMaa
IZVIRNO SPOROČILO: naja17
Sam tuk lufta, da mam, da me še sklistirajo user posted image ...

user posted image user posted image user posted image mogoče boš pa tolk čakala, da te še klistirat ne bojo mel časa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
21.1.2011 17:19:21   
Lun1ca
Nam so v MŠ rekli, da ni možno, da ne bi vedle kdaj je čas za it rodit, ker popadkov ne moreš "spregledat" user posted image Voda če pa odteka je pa tudi baje kr hitro jasno.. ponavadi je brez vonja in brez barve - lahko je malo krvi zraven, al pa je potem kake čist čudne barve - zelene, če je tamali kakal npr. Če pa vsa voda odteče.. je pa itak taka količina da ni šanse, da misliš, da si to vse mela v mehurju. Tak so nam rekli user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
21.1.2011 19:25:27   
Sitnoba
user posted image ste me nasmejale z vsemi debatami - mš, klistir, spanje, .....

jaz sem pa danes neuradno delala zadnji dan user posted image

komaj čakam da se posvetim user posted image in sebi user posted image

možek je danes do konca prebarval spalnico -juuuuhuuuuuhuuuu!!!!
jutri sestavljamo posteljico in našo posteljo, pa komoda bo dobila svoje mesto, potem jo sčistim in polnjenje predalov :D potem pa se potrudim in dam kakšno slikico na fb, joooj pa še vedno sem dolžna slikico trebuščka :D

Prijeten vikend želim!!!

komaj čakam, da mine, ker imamo v ponedeljek pregled! user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
21.1.2011 20:07:24   
nina42
Meni so prvič sprožili, tako da tudi ne vem, kako bo, ko se začneuser posted image Itak imam že skoz Braxton-Hicksove in tudi prvič je bilo tako, da sem že vsake 3 dni hodila v porodnišnico čekirat situacijo...user posted image Enkrat so mi rekli da bom vsak čas, naslednjič da ni to nič, potem spet, da sem že 2 cm odprta, da naj grem malo na sprehod da bo kmalu, pa spet nič.... no na koncu so se me usmilili in rekli da naj pridem naslednje jutro da mi sprožijo...

Hčerka pa je pa včeraj dobila norice user posted image user posted image user posted image tako da ni kakega počitka na vidiku...user posted image

(odgovor članu Sitnoba)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
22.1.2011 8:29:04   
mama123
o škoda da ste tako daleč,drugač bi prišla iskat norice da se jih rešiva preden pride dojenčekuser posted image ,naša 2 letnica še čaka najnje

drugače pa spet vikend in kmalu bo napočil naš čas

jaz sem pa že od srede doma na LDuser posted image

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
22.1.2011 9:29:20   
nina42
Hehe, ne kliči hudiča user posted image
Mogoče jih še dobi, zdaj so baje po vseh vrtcih...

(odgovor članu mama123)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
22.1.2011 9:32:46   
tanjusi
Tiste ko ste zadnjič spraševale za ricinisuvo olje
http://med.over.net/forum5/read.php?19,6705836

(a camus)

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
22.1.2011 9:49:14   
maja1985
Ja, sem jaz tudi brala pri Pušenjako o tem olju. Včeraj sem si šla iskat čaj iz malinovih listov, počakam do pregleda v torek, potem pa začnem pit. Ker jaz bi rada šla počas rodit user posted image

S tamalim sva v Velenju, včeraj sem šla dat vodo in se mi je prvič zgodilo, da ko bi bilo treba lulat v lonček, enostavno nisem mogla. Tak da sem komaj nalulala zadost user posted image

Norice smo mi, hvala bogu, že preboleli. Razsaja pa menda angina spet v šoli in srčno upam, da je naš ne dobi. Mi je pa že začel nekaj kašljat, tak da ne vem, če se kaj ne kuha ... mene pa itak tile sinusi matrajo pa neki me hoče grlo bolet, uho me neki špika ... sam se še ne dam user posted image Pa še vedno tak čudn občutek v trebuhu kot pred menstruacijo ... bomo vidli, kaj bo. Naj še tok počaka, da grem še h kozmetičarki ... k frizerju sem uspela user posted image

Popoldne greva pa malo okoli jezera, upam, da ne bo premrzlo. Da malo njega utrudim pa sebe,da bom mogoče boljše spala user posted image

Aljaž 15. 12. 2004
PDP 2. 3. 2011

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
22.1.2011 9:55:51   
tanjusi
Pa še vedno tak čudn občutek v trebuhu kot pred menstruacijo

Mene je včeraj nekaj šraufalo cel dan, upam da so ble prebavne motnje , dans je zaenkrat ok ...
Norice smo preboleli...
mA pa sin zgleda virozo, povišana temperatura tja do 38 pa cel en bogi , zdaj zaenkrat z lekadolom zbijava, če pa ne bo o k, greva pa k zdravniku v ponedeljek ...

(a camus)

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
22.1.2011 10:01:45   
SaMaa
Dobro jutro, dober dan kakorkoli,

mi2 sva že pospravila stanovanje, sedaj pa šibava malo v nabavo. Zvečer dobiva obiske in je treba malo napolnit hladilnik, čeprav se mi zdi, da bo bolj žeja prevladovala kot pa lakota.

Drugače se mi pa pozna, da sem izklopila možgane, ker čisto vse pozabljam. Naštimala sem stroj za pranje in pozabila dati posteljnino oprat, tako da se pere na pol prazen stroj.....ajjjjajjjj kaj šele bo user posted image

Evo še kosilo danes: pire + repa + krvavice.user posted image

Lep vikend.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
22.1.2011 10:25:17   
Poli_H
Ojla punce,
hm... včeraj sva user posted image  user posted image  in se pol crtljava, pa me moj boža in gleda in reče: Kaj pa maš tu neko črto točno po sredini? In hop pred ogledalo in kaj vidim? Cesto, direktno ravno od sredine vagine pa do sredine popka. Tako ravno in tako po sredini, da je z metrom in vsemi pripomočki ne bi mogel narisati. Kaj je s to cesto? Zakaj nastane? user posted image
In še nekaj ugotovim pred ogledalom: DM Mama pflegeol z olivnim oljem ne pomaga NIČ proti strijam! Res že 2 meseca vsako večer fajn namažem in čakam da se vpije, potem pa včeraj zagledam razcvet strij pod popokom user posted image
Glede BC in njihovih cen... V Mercator tehniki prodajajo tako luškan termometer za v vodo, kot ladjica, pa digitalni je, pa če je prevroča zasveti taka lučka, če je prehladna pa drugačna lučka... In to za 3 €. V BC pa popolnoma isto zadevo prodajajo za 24,99 €!!!
Glede cotic pa sem se odločila da nič več ne kupim. Za "prvo silo" imam, potem pa tak vem da bo vsak obisk še nekaj prinesel itd., po potrebi (bom videla sproti) pa moj tud ve kje prodajajo cotice, pa bo že še šel kupit. Ker imam poln kufer tega, da vzameš 1 kompletek, 5 nogavičk, 6 zokenčkov, 2 podkapi, bombažne rokavičke (vse po akcijskih cenah), prideš do blagajne, pa ti teta prijazno reče 50 € user posted image  Tako da ko pride novemberska plača, kupim še samo ostale osnove (olje, fiziološka, zloženci itd.) in zaključna. Ostalo pa sproti.
Pa naredila sem seznam kaj še kupiti, pa ga mojmu razložila, tako da tudi če grem čez 1 uro rodit, ve kaj in kje še nabavit user posted image
malinov čaj in masaža presredka bom počakala do torka in vprašala G, kaj meni, glede na mojo situacijo...
o slami in thunder kaj novega???

Punce, lep vikend vam želim user posted image

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
22.1.2011 12:15:26   
Klemy82
Poli_H user posted image nč se se bat ceste, to je čisto normalno in po porodu izgine.
Za strije je pa tko, da je večinoma genetsko pogojeno, kakšno kožo imaš in v večini so te kremice bolj tako-tako, če si ful nagnjena k strijam, potem je ni kreme, ki bi ti preprečila, da jih ne boš imela, lahko ti jih pa omilijo. Pri nas ženske v familiji nimajo strij, tudi jaz zaenkrat nimam nič, pa se mažem bolj tu in tam, kadar se spomnim, se pa mažem z baby oljem po tuširanju, ker imam suho kožo, ampak očitno dovolj elastično, da mi  ne poka, kljub temu, da mi je trebuh res na hitro zrastel.
Drgač pa hvala za namig glede termometra, mi smo skoraj dnevno že v M tehniki, bomo pa še to nabavili tam.user posted image

< Sporočilo je popravil Klemy82 -- 22.1.2011 12:16:41 >

Jst.

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
22.1.2011 12:30:28   
discoamela
"jutrooo" ... sem bila ponoči kot sovica na veji... nisem zaspala do 6h... user posted image  afterluna party?? moj bioritem je definitivno šel po gobe.. je pa mama prišla vsa prestrašena ob 11h v sobo me zbudit, da če diham, če je vse ok ker je že 11 ura..user posted image  ma boga še ona z mano..
Strije sem tudi jaz na žalost zagledala, kljub temu da sem se pridno mazala 2x dnevno : 1x s kremo iz DMa od afrodite in 1x z arganovim oljem.. in točno tako kot praviš Poli_H direkt okoli popka...ufff... ponavadi sem jih imela na bokih in notranjemu delu stegen, čisto nič na trebuhu..user posted image  se mi je pa šele sedaj začel "širit" trebuh, do sedaj je bil nekako na špico, kot ena žogica okrogel, zdaj pa gre še v širino malo...
Tisto črto imam tudi jaz in se mi je že prejšnji mesec lepo narisala, dosti bolj bleda in ozka kot  v 1.nosečnosti, ampak vselih je .. to zgine po  nosečnosti.. ne spomnem se koliko časa sem jo pol še imela, nisem šla za tem..
Cunj tudi jaz zaenkrat ne planiram več kupovat, bomo raje sproti..kar se čaja tiče, se bom lotila pit po 16.2. ko grem še na 2.izpit, od takrat naprej lahko rodim kadarkoli...do takrat pa raje ne bom riskirala, da se ne loti kaj prej...glede na močen vpliv lune, ki sem ga čutila s temi Braxtoni prejšnje dni, imam nek občutek, da bo naslednja polna luna moja...user posted image  - sedaj se je vse čudežno umirilo.
Norice smo tudi mi že dali skozi..bolj se bojim ga dat v ponedeljek v vrtec zaradi teh viroz in gripe...še vedno namreč izkašljuje po malo in prav razmišljam, da bi ostal še kakšen dan doma...preventivno...

danes je na obali lep sonček,ma piha burja kot zmešana, bomo poskusili it en krog malo na zrak, če ne bomo zgnili doma..lep vikend vam želim!

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
22.1.2011 12:39:35   
slama
Ahoj,
evo mene. Še vedno na oddelku v porodnišnici. Še vedno upam, da me bodo domov spustili, glede na to, da nisme mela nobene krvavitve več in je vse ok. Naj tako tudi ostane.
Drugače pa je že 14 dni mojega bivanja tukaj in nimam nobene pripombe glede osebja. Vsi so res prijazni.
Se mi prav nič slabo ne godi - obroki ob uri, vsak dan ctg, ... samo tako pogrešam moža in hčerko. Sta pridna in prideta vsak dan k meni za 1-1.5 ure. Tudi to je nekaj.
Zdaj mam 100% CR. Kdaj pa še ne vem. Če ne bo nobene krvavitve bo nekje med 37. in 38. tednom, drugače pa ob morebitni 3. krvavitvi pod pogojem da bo tudi druga šibka.

strije tut jaz sem jih fasala user posted image  v prvi nič, zdaj pa po sredini in na desni strani trebuha. Mazala se nisem s posebnimi kremami kot vedno samo z mlekom po tuširanju. Nekeje sem zasledila, da kreme res v malih primerih preprečijo nastanek strij. Veliko je odvisno od same kože posameznice. S tem se strinjam in se mi zdi škoda denarja za kreme. Pa zaradi par strij tut ne bo konc sveta. Če bo pa že kakšen foto shooting bomo pa retuširal, a ne? user posted image user posted image user posted image

linea negra tako kot pride, tudi gre. V prvo sem jo imela - res taka ravna črna črta od popka do vagine. Tokrat je pa nimam.

klistir po mojem mnenju dobra stvar. Se res bolj potrudiš oz manj obremenjuješ pri pritiskanju user posted image

bolezni ko berem o teh noricah in angini, me kar zvija zraven ... Upam, da ne bo tut naša kaj dobila ...

kg od kar sem tukaj v p sem dobila 300g - jem pa čisto vse obroke in jih tudi pojem. Pa še kakšno sladkarijo za čez. Večino dneva dobesedno preležim. Me zanima kam grejo te kalorije user posted image user posted image  No, da ne bo pomote, se sploh ne pritožujem user posted image

spanje presenetljivo dobro. Se zvečer matram, da sem vsaaj do 22h pokonc in potem res spim do 7h, ko začnejo hodit po sobah.

začetek poroda sem tut jaz mela take težave v 1. nosečnosti, kako vedeti, da gre zares. Se je končalo več kot fino. Mi je kar na pregledu rekla: Kar v p pejte, ker boste ponoči že rodila user posted image user posted image user posted image  Na pregledu, 2 dni čez rok sem mela ctg, ki je zaznal popadke na 5min (jaz nisem čutila nič), potem me je še vaginalno pregledala in rekla da sem že 5 sm odprta ... No, jaz sem jo ubogala in čez 9ur sem že pestvala svojo hčerkico.

Drugače pa ves čas razmišljam, kako bi lahko zdele doma oblekce pripravljala, pa mal kuhala, ...
Tko da akilene, tanjusi doma je kr fajn - se lahko iz sobe v sobo presavljaš, jaz mam pa sam 4 stene na voljouser posted image
Ko smo pri stenah, so lepo prebaravli sobe p. Vsaka je drugačne barve. Pa iz svoje sobe mam pogled na oddelek z novopečenimi mamicami, spodaj pa je oddelek z nedonošenčki - kako so mini, mini user posted image

uh, sem se kar utrudla pri tipkanju. Grem mal nazaj počivat in odštevat minute do obiskov.

Lep sončen dan in ulovite kakšen sončni žarek še zame.

Pa pa

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
22.1.2011 12:56:22   
tanjusi
Slama oglasi se še kaj, pa drži se!!!!

(a camus)

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
22.1.2011 13:03:25   
tanjusi
user posted image user posted image user posted image , glede avtocesteuser posted image ... je kar dolgo ni blo , zdaj je pa od sramne kosti do popka po levi strani od popka naprej pa po desni ...malo čudno user posted image

Šoping uspel dokaj ...kupila banico , 2x plenice bojo kar Pamperske za začetek, ono nepremočljivo predlogo, škarjice , glavniček pa še par drobnarij, v glavnem nič kaj več ne rabim... edino hočem kupit kaseto za koš za plenice in je prodajalka tako zakomplicirala , da nisem vedla kaj kupit... v glavnem da ne prodajajo več za Sanginic , pa da naj uredo pogledam kaj imamo ... ma bomo še že dobili... tiste plenice bom pa že nekam metala tudi če koš ne bo izpravenuser posted image

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
22.1.2011 13:55:36   
mama123
ojoj še ena s krvavitvijo-punce na prehitevat ,sanja zate pauser posted image user posted image user posted image pa poročaj kaj si opravila

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
23.1.2011 8:12:44   
Akilene
Naj bo lepo tole nedeljsko jutro...

danes sem spala kot ubita, nič nočnih izletov do wc-ja, nič čudnih sanj, zbudila se ob 7h, spočita in sveža...včerajšnji babji čvek in kasneje še praznovanje pri prijateljih (in deci vinčka) me je prijetno utrudilo. No, če izvzamem, da me čaka dan z lahko prehrano, potem sem kar optimistična.user posted image

user posted image

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu mama123)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
23.1.2011 9:12:56   
naja17
Jutro...

user posted image Takale sem bla, k sem vidla kolk je ura... 8:40... Po moje se celo nosečnost nisem tkole zbudila user posted image Fino user posted image ...

strije - jaz se od prvega dneva črtice mažem 2 x dnevno z niveinim mlekom, zjutrej in zvečer... se strinjam s tem, da če si nagnjen k temu, da pač bojo, ne glede na to kakšno kremo imaš, tako da mi na kraj pameti ni padlo, da kupujem ta drage kreme... zaenkrat nimam še nič...

črta oz. linea negra - jest jo mam pa že celo življenje user posted image Pač tako črtico mam že ves čas in sem vedla, da bo zdej tud bl izrazita...

BC nakup - sem se komej sprjaznla s tem, da sem za 10 dni sfalila akcijo 50:10, pa grem kupit še šoping košaro za voz in previjalno blazino, to nanese lih mal čez 50 eur, pa reče, da to pa ni otroška oprema user posted image Negouser posted image Se bom jest valjala po bazini za previjat user posted image Ma sem vzela to, pa še tale komplet: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=206566 ?

kosilo danes - mlinci in domači ptič (ne vem keri bo)... sevede vse to pri tastu, jest sem na off user posted image

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
23.1.2011 9:35:22   
Akilene
naja17 - ta komplet sem vzela tudi jaz, se mi zdi zelo praktičen. Zanj sem plačala 16 evrov, ker je bila pred par dnevi ravno akcijauser posted image , no, še čudež, da jaz kdaj naletim na akcije

kosilo - zame zelenjavna juha (por, koleraba, korenček, grah..., bom si skuhala kar za 2 dni), mož dobi musako...

popoldan - v planu sprehod, sonček sije, vleče me ven....

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
23.1.2011 10:06:09   
tanjusi
Ve are sorryuser posted image user posted image user posted image user posted image
ni čudno če pa sms , zraven pišem...
Spanje ok, razen vsako uro obisk Wc-ja
Meni je pa včeraj en pajac tak roza iz flisa padel v oči , bi ga kupila , samo ne vem če ga bomo rabli, je zgledal še kar topel...bomo vidli ...
Ja mela sem pa ene nore sanje zjutraj...

(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
23.1.2011 10:33:25   
inia
naja17..jaz imam tudi ta komplet user posted image ..sem tudi vzela še po znižani ceni

linea negra..to je normalno....jaz jo imam čez cel trebuh, ne samo do popka in to od 4 merseca naprej...sem pa prvič imela isto
strije..zaenkrat jih hvalabogu nimam...tudi prvič, ko sem imela še večji trebuh jih tudi ni bilo in upam, da jih ne dobim na koncu

kosilo...mož kuha, jaz pa uživam user posted image

začetek poroda..jaz grem drugič pa nimam pojma kako naj bi izgledalo...prvič mi je voda odtekla pol sem pa počasi tudi popadke dobivala..sem jih pa imela v dveh urah na 3 min...
drugače pa mene tudi večkrat na dan tako zvija kot pri menstruaciji...pol že ne vem ali me na wc tišči ali je kaj druga...ampak ko bojo pravi popadki bom že vedela...vsaj mislim user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.