slama
|
Ahoj, evo mene. Še vedno na oddelku v porodnišnici. Še vedno upam, da me bodo domov spustili, glede na to, da nisme mela nobene krvavitve več in je vse ok. Naj tako tudi ostane. Drugače pa je že 14 dni mojega bivanja tukaj in nimam nobene pripombe glede osebja. Vsi so res prijazni. Se mi prav nič slabo ne godi - obroki ob uri, vsak dan ctg, ... samo tako pogrešam moža in hčerko. Sta pridna in prideta vsak dan k meni za 1-1.5 ure. Tudi to je nekaj. Zdaj mam 100% CR. Kdaj pa še ne vem. Če ne bo nobene krvavitve bo nekje med 37. in 38. tednom, drugače pa ob morebitni 3. krvavitvi pod pogojem da bo tudi druga šibka. strije tut jaz sem jih fasala v prvi nič, zdaj pa po sredini in na desni strani trebuha. Mazala se nisem s posebnimi kremami kot vedno samo z mlekom po tuširanju. Nekeje sem zasledila, da kreme res v malih primerih preprečijo nastanek strij. Veliko je odvisno od same kože posameznice. S tem se strinjam in se mi zdi škoda denarja za kreme. Pa zaradi par strij tut ne bo konc sveta. Če bo pa že kakšen foto shooting bomo pa retuširal, a ne? linea negra tako kot pride, tudi gre. V prvo sem jo imela - res taka ravna črna črta od popka do vagine. Tokrat je pa nimam. klistir po mojem mnenju dobra stvar. Se res bolj potrudiš oz manj obremenjuješ pri pritiskanju bolezni ko berem o teh noricah in angini, me kar zvija zraven ... Upam, da ne bo tut naša kaj dobila ... kg od kar sem tukaj v p sem dobila 300g - jem pa čisto vse obroke in jih tudi pojem. Pa še kakšno sladkarijo za čez. Večino dneva dobesedno preležim. Me zanima kam grejo te kalorije No, da ne bo pomote, se sploh ne pritožujem spanje presenetljivo dobro. Se zvečer matram, da sem vsaaj do 22h pokonc in potem res spim do 7h, ko začnejo hodit po sobah. začetek poroda sem tut jaz mela take težave v 1. nosečnosti, kako vedeti, da gre zares. Se je končalo več kot fino. Mi je kar na pregledu rekla: Kar v p pejte, ker boste ponoči že rodila Na pregledu, 2 dni čez rok sem mela ctg, ki je zaznal popadke na 5min (jaz nisem čutila nič), potem me je še vaginalno pregledala in rekla da sem že 5 sm odprta ... No, jaz sem jo ubogala in čez 9ur sem že pestvala svojo hčerkico. Drugače pa ves čas razmišljam, kako bi lahko zdele doma oblekce pripravljala, pa mal kuhala, ... Tko da akilene, tanjusi doma je kr fajn - se lahko iz sobe v sobo presavljaš, jaz mam pa sam 4 stene na voljo Ko smo pri stenah, so lepo prebaravli sobe p. Vsaka je drugačne barve. Pa iz svoje sobe mam pogled na oddelek z novopečenimi mamicami, spodaj pa je oddelek z nedonošenčki - kako so mini, mini uh, sem se kar utrudla pri tipkanju. Grem mal nazaj počivat in odštevat minute do obiskov. Lep sončen dan in ulovite kakšen sončni žarek še zame. Pa pa
|