|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2011 - 2.del
25.1.2011 15:02:26   
Heilie
Evo da se še tukaj malo oglasim user posted image

MV meni vedno pregleda, ker imam že nekaj časa skrajšanega in zmehčanega. Tako da to je pri meni klasika. Zadnje 2x, ko sem bila v bolnici, so mi ga tudi izmerili. Drugače ga pa pač pregleda z roko.

Kar se tiče pranja s kisom jaz uporabljam navaden prašek Luna, ker mi najbolj diši (za bebico). V predalček za mehčalec dam pa malo kisa. In cunjice ful lepo dišijo. Sem pa danes pospravila še zadnje oprane cunjice in imam zdaj vse preprano user posted image
Sem hitela, ker me je strah, da me prehiti.

Torbo za v porodnišnico sem tudi čez vikend pripravila. Jaz imam celo potovalko user posted image
Pižame pa ne bom jemala svoje ker nimam nobene srajčke, pa če bom šivana je to itak najbolj praktično. Bom pa vzela kopalni plašč svoj. Zdaj ko sem bila v bolnici sem malo videla kaj se splača in kaj ne user posted image

Sem pa ful vesela, ker sva včeraj dobila še varuško in zložljivo posteljico (pač na posojo, vse kot novo), pa v Lidlu sem za 15€ dobila ful veliko torbo za previjanje (še podlogo ma zraven) in res veliko predalov. Tako da zdaj mamo pa menda res vse. Edino jutri bom šla še v lekarno po alkohol in fiziološko za nosek za user posted image .

Pregled imam pa ju3. Potem pa če bo vse ok še zadnji obisk frizerja pred Rimom user posted image

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
25.1.2011 15:36:28   
SaMaa
IZVIRNO SPOROČILO: Heilie
Bom pa vzela kopalni plašč svoj. Zdaj ko sem bila v bolnici sem malo videla kaj se splača in kaj ne user posted image

a sploh dobiš kopalni plašč v P? OK, potem gre tudi to z menoj v porovalko. Če ima še katera kakšen nasvet, kar na dan z njimi user posted image

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
25.1.2011 15:52:33   
nina42
Jaz bom sigurno vzela pižamo ali neko trenirko, ker so tiste halje ogromne, in če si manjša imaš 10 x zavihane rokave in se počutiš kot user posted image

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
25.1.2011 15:55:00   
Heilie
Pri nas v P dobiš kopalni plašč, če imaš srečo, pa še tisti so vsi čudni, tako da če ga želiš, boljše, da ga vzameš s sabo.

Spalne srajce pa imajo tudi manjše. Pa še zamenjaš jo lahko kadar želiš.
No vsaj na ginekološkem oddelku je tako, sklepam pač, da je na porodnem podobno user posted image

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
25.1.2011 18:00:02   
naja17
Jaz bom vzela plašč s sabo, copate, srajco bom pa kr njihovo mela... Pa kozmetiko... Kar bo manjkal, bo že desc prnesu, al pa pač nekdo.... Vložke tam dobiš, sexi hlačke tudi, edin blazince al kako?

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
25.1.2011 18:04:48   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: naja17

Jaz bom vzela plašč s sabo, copate, srajco bom pa kr njihovo mela... Pa kozmetiko... Kar bo manjkal, bo že desc prnesu, al pa pač nekdo.... Vložke tam dobiš, sexi hlačke tudi, edin blazince al kako?

pr nas so rekla da vse dobimo tam kar potrebujemo...ok, kar se tiče osebne higiene itak da bom sabo odnesla....ščetko, pasto, deodorant, milo (čeprav ga majo tud tam), verjetno tud blazinice za usak slučaj...za plašč pa nisem še odločena....ga pa dobim tam...ker vem k sm ze bla tam zarad SS....je pa fajn da nimajo več tistih plastičnih natikačev rjavih user posted image ampak so se posodobli in nabavli krokse user posted image ampak jst bom verjetno svoje uzela...se bom boljš počutila.... user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
25.1.2011 18:05:25   
tanjusi
Plašč bom mela njihov , mi je čist ok , nesla bom svoje krokse , njihovi natikači, plastični mi ne sedejo, spalna srajca tudi njihova, bo že veljala ,mrežastih hlačk zaenkrat ne bom kupovala, nazadnje , pred 9 leti user posted image je blo tega v izobilju, z vsak slučaj bom vzela nekj vložkov, pa blazinice za dojenje ...
Drugače pa kozmetika, če bo pa kaka sila mi bo pa že moj prinesel ...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
25.1.2011 18:17:56   
Lun1ca
Jaz sem tudi pripravla že torbo za v porodnišnico.
Not sem pa spakirala puloverček in trenirko za domov, zokne (nogavice al kak ostali temu pravite user posted image ) za vse dni, ker me rado zebe v noge in copate sem vzela svoje, ker ne maram tistih plastičnih natikačev. Zraven bom dala še 2 moderca za dojenje (ko jih bom še nabavla enkrat v kratkem). Pol še pa mam blazinice za prsi, vložke za vsak slučaj in lanolin (ker so nam v porodnišnici priporočali za vsak slučaj). Sem pa spakirala že kr toaletno torbico in not vrgla glavnik, ščetko, zobno pasto, krtačko za lase in malo flaško gela za tuširanje).
Pa od dokumentov list o očetovstvu in potrdilo o MŠ, da je lahko očka pri porodu in seveda napotnica.
Za tamalega sem pa spakirala še v svojo potovalko rokavičke (da se ne popraska) in copatke, ker jih v porodnišnici nimajo in so rekli naj to dvoje imamo. Ostalo za otročka prinese očka.
No pa še fotoaparat in na vrh potovalke listek "polnilec za telefon" user posted image

Drugače smo pa danes opravli z MŠ in praktičnimi vajami in bodoči očka je zdaj čist vesel in ponosen, da bo lahko "sodeloval" pri porodu user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
25.1.2011 18:32:36   
mija75
ojla punce,

najprej vsem čestitke za uspešno opravljene preglede. Pa še moje poročilo. Danes sem imela pregled, naredil mi je spet UZ, punčki veselo rasteta in sta za 33 tednov primerno veliki kar je SUPER.

Sta pa hecni, ker se tiščita skupaj z glavama pod mojim levim rebrom, zato me tudi skoz tam žoka, na desni strani mam pa ful placa user posted image . Še vedno obe sedita na ritki.

Naslednji pregled imam 02.02.

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
25.1.2011 19:18:10   
Heilie
Vidim, da ste že vse imele šolo za starše...

Mene pa jezi, pri nas je šele februarja, za marčevke..upam, da jo sploh dočakam user posted image

(odgovor članu mija75)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
25.1.2011 19:19:54   
5ra8

Mene pa jezi, pri nas je šele februarja, za marčevke..upam, da jo sploh dočakam user posted image

ja kako?  saj se sama odločiš kdaj boš šla v šolo....ne vemno....saj logično je...če bi ti hotla, bi lahko šla v 5. mescu...ne pa šele v 8.? kaj če te prehiti kaj?
jaz bom šla zdej samo še na handling otroka, ker nam je zanč odpadlo...pa na predavanje o EA, me zanima kaj bodo povedal...čist iz firbca user posted image

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
25.1.2011 19:22:59   
emilija2008
Še od mene... sem že vse napisala, pa me je ven vrglo...

Skratka - včeraj sem imela kontrolo pri diabetologu in pravi, da me ne bodo več matrali zadnji mesec. Naj še sama vzdržujem dieto, si občasno zmerim cuker in to je to. Zanimivo. Pred tremi leti, mi je KS zadnji mesec najbolj nagajal, skoraj sem pristala na inzulinu... Zdaj jih pa razumi! Upam samo, da ne bom zdaj vsega požrla in pridobila kil, več kot prej v parih mesecih. Zdaj sem na + 10, nekaj pa bo še ziher. user posted image

Mali je srednje živahen, sedaj se bolj naštimavle, je pa en dan bolj živahen, drugi dan manj. Včasih ga malo poslušam z AS, kadar se nekaj ur nič ne zgodi. Pogosto hodim na WC oz. kar naprej me tišči. Noro.

Začela sem piti malinov čaj. Od 34.tedna pijem po 1 šalco na dan, po 36.bom povečala na 2. Škoditi mi itak ne more, če pa bo pomagalo, pa bom več kot zadovoljna. Presredka pa ne bom masirala, mi je tak zoprn občutek. Prvič sem bila res fejst šivana,ampak upam,da bi jo mogoče tokrat boljše odnesla.

(odgovor članu mija75)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
25.1.2011 20:06:56   
Sitnoba
pregled: mimo in izmeril samo utrip - UZ-ja zdravstvo ne krije(sem 32.teden)
naslednji pregled 21.2.2011

malinov čaj in presredek:
ne bom pila, masaže se pa nikakor da lotim...

CSD: včeraj odnesli papirje, danes odločba prišla po pošti - jaz pa že pridno poklikala in naročila stvari :)

sobico smo uredili, posteljica čaka user posted image komoda se bo počasi napolnila,
vsak dan kupim kakšno stvar za user posted image ali pa zame user posted image

torba za bolnišnico se še ni napolnila - bo pa zdej en dan user posted image

jooj še toliko sem nameravala napisat..... user posted image spomin adijo :D

Bodite fajn - pa lepo spite ;-)

(odgovor članu emilija2008)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
25.1.2011 22:33:09   
*Ninočka*
Jaz pa sem malo prej prišla iz telovadbe. Mi je kar pasalo, čeprav mi je vedno težje. Bom pa začela hoditi še na vaje za sproščanje, pa bomo videli kako in kaj. Bom verjetno potem aerobiko kar črtala.. Z pitjem malinovega čaja bom verjetno začela po dopolnjenem 35. tednu, prav tako z masažo presredka.

Sem pa trenutno pri likanju kupov cotk, sploh ne vem kam bom vse zložila. Ma,rekla sem, da dam v komodo št 50 (kolikor je pač tega), 56 in 62, ostalo pa v škatle in pod posteljo. Sem pa malo razočarana, ker cotke niso tako mehke kot sem pričakovala. Perem jih sicer z woolitom, brez kisa. Imamo itak mehko vodo in ne vem kako bi se kis obnesel. No ja, bom pa probala pri drugi rundi, ker danes je moj dragi (kljub kupom cot, ki so se ta teden prale in ki zdaj čakajo na likanje), domov prinesel še ŠTIRI manjše škatle od ene kolegice. Sem najprej rekla, da sploh ne bom odpirala, pa me je le premagala radovednost in normalno, da je bilo not polno srčkanih stvari. Sploh ne vem, kdaj bo najin čmrlj vse to oblekeluser posted image

(odgovor članu Sitnoba)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
25.1.2011 22:36:23   
*Ninočka*
Aja, pa ugotovila sem, da nimam neke pametne potovalke za v porodnišnico. Oz. imela sem eno, ki pa je zdaj čudežno izpuhtela. Tako da so ostale take ogromne, da me lahko moj kar not nabaše al pa take male, ki so primerne ravno za moje krokse. Tk da grem ta teden še neko normalno potovalko iskat user posted image

(odgovor članu *Ninočka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
26.1.2011 7:11:48   
naja17
Jutro...

Vse še na toplem, pod kovtrom, a ne user posted image ....

ninočka - jaz sem točno tko tud naredila, iz škatel sem vzela samo 50, 56 in 62 cifre in vse nevtralno. Samo to bom preprala, ostalo pa pol, k bom vedla kaj je... Če bo pupa, pol bo kr neki dela še, ker je v treh škatlah vse roza, če pa ne, bom pa hit podelala user posted image ...
Pa torbe tud jest nimam baš neke, v eno svojo tavečjo bom zbasala, pa je, pa še za tisto bo moj mel ful pripomb, k ne mara teh hašišarskih kot jim on pravi user posted image

No, jest pa upam, da v petek končno dočakam šoping za user posted image ... Komej čakam user posted image ... Moj je rekel, da si bo dopust vzel in da bova šla, lepo v miru.... Končno! Sam upam, da kej vmes ne pride...

(odgovor članu *Ninočka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
26.1.2011 7:38:50   
Heilie
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

ja kako?  saj se sama odločiš kdaj boš šla v šolo....ne vemno....saj logično je...če bi ti hotla, bi lahko šla v 5. mescu...ne pa šele v 8.? kaj če te prehiti kaj?
jaz bom šla zdej samo še na handling otroka, ker nam je zanč odpadlo...pa na predavanje o EA, me zanima kaj bodo povedal...čist iz firbca user posted image

Jutroo!
Ja pri nas dobiš vabilo. Lahko bi se zmenila, da bi hodila sedaj januarja, samo sem bila ravno v bolnici in je tudi to odpadlo user posted image

Zdej pa šibam počasi na pregled in upam, na dobre novičke, da je še vse ok user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
26.1.2011 8:00:17   
5ra8
Heilie, srečno danes...jst mam ob 10.30.

Sem že pojedla masleni rogljiček in čaj spijem pol grem pa za kosilo pripravljat. user posted image

Kaj boste dons u lonc vrgle? JSt bom kr boloneze omako nardila na zalogo, pa pol sm ven jemljem za kdaj na hitrco user posted image

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
26.1.2011 8:03:05   
naja17
Uuu srečno vse k mate preglede, sej bo vse dobr user posted image ....

Dones v loncu - ostanek od včeraj, če se namo prej podušili user posted image ...

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
26.1.2011 8:34:25   
maja1985
Srečno vsem, ki imate danes pregled!

Naša noč spet katastrofalna ... res komaj čakam, da grem rodit.

Kosilo ... juhica, pražen krompir, pečeni svinjski zrezki in solata.

Vsaj sonček se je prikazal in upam, da mi uspe potem iti malo na sprehod ...

Aljaž 15. 12. 2004
PDP 2. 3. 2011

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
26.1.2011 9:02:35   
SaMaa
Dobro jutro,

evo jaz sem že stanovanje posesala, sedaj pa se grem počasi naštimat za telovadbo. Še do konca januarja hodim na tole razgibavanje, potem pa konec.

IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

Kaj boste dons u lonc vrgle?

Jaz bom danes naredila pire in špinačo, zame še ocvrti jajček. user posted image

Vse, ki imata danes preglede, veliko uspehov, pa poročajte o rezultatih.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
26.1.2011 10:26:35   
Poli_H
Jutro punce,
prvo srečno vsem na današnjih pregledih.
Spala super, samo 3x se zbudla, pa vlekla kar do 9.30 user posted image  Pa me je zbudila... lakotaaaaa!!! no, pa 5 min. za tem 2 klica iz službe user posted image  No, pa se odločim da vstanem in grem jest, pa se spomnim, da še ne smem! ajoj! za zajtrk 30 ml Legofer sirupa, potem pa pol ure nič gor... lačen, lačen, lačen odštevam minute user posted image
Torba za v P... ne bom pripravljala, ker se je možek pred 2 tednoma super izkazal, vse našel in vse prinesel, tako da mi bo že on dostavil vse potrebno...
kosilo - gratinirani tortelini pa paradajz solata, ki se mi je takoooo zaluštala user posted image

Uspešen dan vam želim user posted image

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
26.1.2011 10:41:31   
mama123
poli-h a po logoferju ne smeš nič jest,jaz jemljem retafer tbl ponavadi zvečer in vedno jem,sem si pa zadnjič kont.hemoglobin in sem trenutno na 129user posted image ,vndar bom jemala železo do konca
kak lep sonček,sedaj hitro na sprehod pol kuhat pa že grem po punce v šolo/vrtecuser posted image

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
26.1.2011 11:30:14   
Heilie
Evo mene s pregleda...

Zaenkrat vse ok, sem zaprta, mali se je pa že spustil, tako da še 14 dni zdržimo pol gremo pa lahko rodit, pravi ginekolog. user posted image
Predpisano čimveč počitka user posted image

Naslednji pregled: 10.2.
Bo pa naredil UZ, da vidi kje smo s težo približno, pa un test za streptokok in vse papirje dobim za v porodnišnico.

Sem pa tudi jaz dobila tale Lagofer sirup. Samo mi ni nič rekla v lekarni, da pol ure ne smem jesti. Samo naj ga vzamem 2x pred obrokom, prvega na tešče user posted image
Poli_H kako pa ti potem to jemlješ (časovno in količinsko)?

Šola za starše je pa šele okrog 14.2., kar pomeni, da bom mogoče res šla že roditi prej...jao user posted image

Aja pa dal mi je Boscopan za otrdevanje. Je še katera to dobila user posted image

(odgovor članu mama123)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
26.1.2011 11:31:36   
lina10
Lep pozdrav glih iz pregleda, naslednji teden imam pregled na PDC v Ljubljani,da se zmenim za CR,ki bo po vsej verjetnosti 17.2. bolj točen datum izvem v sredo po vseh preiskavah
obe lepo rasteta,samo primanjkuje jima prostora pa bo že določen CR zato ker je ena medenično ena pa se je postavila prečno, pa še spodaj imam že zrelo placento tako, da se pri meni lahko kaj kmalu začne še prej kot v treh tednih,treba bo čimbolj počivat,da zdržim do 37.tedna,sedaj sem polnih 34.tednov.
Cunjice imam že vse pripravljene samo še torbe moram pripravit pa mislim, da imam že vse.
Punce držite se čimdlje pa bouser posted image .

(odgovor članu mama123)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.