|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
22.1.2011 18:44:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mihelinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1776
   [Brisano sporočilo]
22.1.2011 18:46:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu delfinka2211)
  Neposredna povezava do sporočila: 1777
   RE: Junijke 2011
22.1.2011 18:52:12   
delfinka2211

IZVIRNO SPOROČILO: PolonaF

Delfinka, vidi se tak tak, jaz ne bi iz tistega razbrala karkoli, če mi ne bi ginekolog rekel kaj je...je le še pupa tak mala ( 15 cm)...ampak se ne obremenjujem s tem, važno da je vse ok in da bo zdravo dete.
Ja želim, ti da ti dnevi hitro minejo...meni kr tečejo, ker sem si zadala da moram do poroda faks končat in imam zdaj dosti dela s tem. Poročaj, kako bo po pregledu. LP

Upam da se bo kaj vidmo pri meni...al bo bingljalo al ne user posted image .
Kar se tiče faxa sva pa očitno na istem, ravno zdaj se učim za zadnji izpit,ki ga imam ta teden, potem pa akcija s pisanjem diplome. Mam srečo da je fajna tema tk da ne bo panike še s tem.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
   [Brisano sporočilo]
22.1.2011 18:57:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1779
   [Brisano sporočilo]
22.1.2011 19:07:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1780
22.1.2011 19:07:57   
Reggie
oj!
Po dolgem času se spet javljam...ampak ne bom komentirala tem za nazaj,jih je bilo prevečuser posted image
Midva sva se odločila za Mutsyja tudi zato,ker je moj fant dost visok,od Mutsyja ročaj pa se zelo raztegne v višino,tako da moj ne zgleda hhhmmm...no butasto zraven vozička,pa tudi sklanjat se mu ne bo treba ko ga bo vozil... uzela bova 4-riderja,bova pe še malo počakala,baje da kmalu pridejo nove barve user posted image

Kar se pa teže tiče,se pa moram povalit,da sem ene izmed tapridnih user posted image user posted image  v 19t sem se zredila za 2 kg in nekaj gramovuser posted image ! Upam,da bo šlo do konca tako user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1781
22.1.2011 19:33:38   
_sunny_
Hej, punce lepo ste se razpisaleuser posted image   Sem se že odločila da si nabavim tisto maslo proti strijam! Jaz sem šla včeraj gledta babybooma, sem kar razočarana nad idelavo, okornostjo... mislim da bomo odšteli kak euro več in nabavili quinny buzza trikolesnika in sprednjo gumo menjali za napihljivo, da bo bolj terenski!

Mene že tudi močno matra firbec, kaj ma naša otroček med nogicami, naslednji teden imam pregled ( 18t) in upam da me potem čimprej naroči na morfologijo in bom držala pesti, da se bo kaj videlo!user posted image Pa zdi se mi da že  malo čutim malega, vsak dan me nekajkrat "uščipne" ali pa požgečka levo ali desno pod popkom! Kot taki mravljinčki, full je fajn user posted image samo ko nisem čisto sigurna ali je to to?!

Ava sa, Mercatorjev poltrdi sir je zakonuser posted image ! Jaz ga tudi obožujem ( že od prej ) majoneze se tudi ne izogibam ampak jem pa samo tisto kupljeno, pa samo včasihuser posted image ! Prebava pa se mi je med nosečnostjo zelo uredila, prej sem imela kar velike težave! Verjetno res pomaga da pojem ogromno sadja in vsak dan pijem sok iz rdeče pese in jem suhe slive ker imam malo slabo kri in nočem , da mi naslednjič ko bom šla v labolatorij napiše železove tablete. Mi je že na nuhalni malo "zagrozila" z njimi!

Jaz bom tudi vdala delat previjalno po meri, ampak imam srečo, da je od fanta prijatelj mizar, tako da bo bolj darilo za novorojenčka! Imate pa super ideje!

Meni se obloge nabirajo vsepovsod po malem, ne samo na trebuhu, tudi noge, boki, roke in prsiuser posted image user posted image user posted image Pa se čisto nič ne bašem, tako pač je user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1782
22.1.2011 19:47:32   
rado_vednica_
IZVIRNO SPOROČILO: Reggie

oj!
Po dolgem času se spet javljam...ampak ne bom komentirala tem za nazaj,jih je bilo prevečuser posted image
Midva sva se odločila za Mutsyja tudi zato,ker je moj fant dost visok,od Mutsyja ročaj pa se zelo raztegne v višino,tako da moj ne zgleda hhhmmm...no butasto zraven vozička,pa tudi sklanjat se mu ne bo treba ko ga bo vozil... uzela bova 4-riderja,bova pe še malo počakala,baje da kmalu pridejo nove barve user posted image

Kar se pa teže tiče,se pa moram povalit,da sem ene izmed tapridnih user posted image user posted image  v 19t sem se zredila za 2 kg in nekaj gramovuser posted image ! Upam,da bo šlo do konca tako user posted image

no tudi jaz sem kar pridna...do 18 tedna sem se zredila za dobre 3kg in še malo...tako da kar vredu:) vendar pa spet prihajajo taki dnevi, da bi skozi jedla:)

(odgovor članu Reggie)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
22.1.2011 20:05:08   
Reggie
IZVIRNO SPOROČILO: rado_vednica_

IZVIRNO SPOROČILO: Reggie

oj!

no tudi jaz sem kar pridna...do 18 tedna sem se zredila za dobre 3kg in še malo...tako da kar vredu:) vendar pa spet prihajajo taki dnevi, da bi skozi jedla:)

user posted image user posted image user posted image  ja pri meni tudi prihajajo TISTI DNEVI user posted image ! tko da bomo vidl,kakšna bo številka na koncu....

(odgovor članu rado_vednica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
22.1.2011 20:26:00   
fluf
Hruška debeluška dej poglej si temo Mutsy - prevelika kolesa
http://www.ringaraja.net/forum/m_3260876/mpage_63/key_/tm.htm#5572391

tam so punce ful pisale o sliderju in riderju... res me preveč vprašaš, ker mene je 4rider v štartu prepričal, pa sem se čez temo prebijala samo zato, ker sem želala dobiti infomacije... pač men je to super drag voziček!

Reggie uuuu poglej kaj sem napisala hruški... v tej isti temi je blo rečeno, da dobava traja (ene so REEEES čakale, s tem da so to stari posti, upam da je kaj bolje)... glede na to, da pridejo nove barve marca enkrat, dobava je pa kar za čakat... baje tud 10t... tko da če npr. naročiš konc marca... da ne boš mela kakšne panike...

jaz sem mustya hotla naročit zdej, pa sva v tej akciji 50:10 vzela skoraj vse... sej pravim men mutsy barve niso bog si ga vedi kaj... mi majo mariskateri lepše barve, tko da... men je bil včerjašnji nakup dober kompromis... pa itak SUPER voziček.

(odgovor članu Reggie)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
22.1.2011 20:36:01   
Reggie
no ja... dobava res traja... meni so v Baby centru priporočali,nej pridem konec februarja,začetk marca mal pogledat in vprašat... sm pa že takrat razmišljala,da če še novih barv ne bo,bom pa od obsoječih zbrala. baje pa,da tako ali tako ne pridejo vse (barve) naenkrat,tko da... Mutsy je res mal tko tko,kar se barv tiče,men jih tudi večina ni všeč...zato pa bi rada počakala nove. ampak če ne bo šlo,ne bo šlo. sigurno pa nočem paničarit na koncu,ko bom mela že vsega vrh glave...

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
22.1.2011 21:18:42   
fluf
ena je napisala (sicer mislm da je letnik posta 2009 al pa začetek 2010)... da je naročila stare barve, pol jo pa kr niso poklical da ne bo dobave.... ej a ti lahko predlagam, da pišeš direktno na mutsy (sigurno obstaja nek mail!), povej da pri nas nič ne vedo, da te zanima kaj pride in kaj ostane user posted image pa v živo so barve fuuuul druge...

lime je men v živo clo približno ok, red pa precej temenjša (kar mi tud ustreza)... sem pa v živo vidla team green... če bi zbirala bi mela to user posted image sam za 120€ nism kej prov zbirčna bla user posted image

(odgovor članu Reggie)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
   [Brisano sporočilo]
22.1.2011 22:09:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu fluf)
  Neposredna povezava do sporočila: 1788
   [Brisano sporočilo]
22.1.2011 22:11:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1789
23.1.2011 8:04:42   
fluf
hruška debeluška ... uuu kje si pa bla? Meni so tudi v A zagotavljali 6t user posted image ampak sem se zaradi garancije odločila za nakup v slo... no pa zdej se mi je itak bolj splačal user posted image A niso mel Sliderja za pogledat? Ko sva bla midva v XXXLutz je mela vse za pokazat, pa ful prijazna je bla user posted image no sej zdej jest mam kar mam...

Neposredna povezava do sporočila: 1790
23.1.2011 9:08:08   
karmen7
Jutro!

Uf, jaz se že tudi nekaj časa ubadam z vozički in ko se že odločim, dobim najboljšo novico tega sveta! Moja najboljša prijateljica ki je rodila lani se je namreč ponudila, da nama odstopi njen voziček. Ima pa Peg Peregota - komplet in glede na to, da ga je ona v tem času uporabila ma ravno petkrat se mi je to zdelo super in sem z veseljem rekla ja. Je pa tak lušten štiri kolesnik, zelene barve user posted image Pa še pri njej bo lahko lepo shranjen do junija, da ga ne rabim že sem pripeljat. Ma mi je polepšala cel dan.

Drugače pe me še ni zajela nakupovalna mrzlica. No, me je ampak sem se prisilila, da počakam do morfologije. Potem pa akcija!
Imena še nimava, bomo še počakali.
Zaprtje: jaoooo, ne vem ali naj menjam Elevitke za katere druge tablete, ker sem čisto boga. Moja prebava je sicer vedno bolj lena, samo zdaj pa je to že kar hudo včasih. Se trudim spit dovolj tekočine, pa donat, pa ni neke razlike s tem donatom ali ne.
Izvorne celice: pojma nimam, o tem se moram pozanimati malo več.
AS je super. Jaz imam sposojenega in se full lepo sliši. Sem ravno poslušala včeraj razbijanje v trebuščku. user posted image
Kg: jaz sem se zredila ravno za 2 - 2,5 kg pa se ne šparam pri hrani. Jem ko mi paše in kar mi paše. Drugače pa bo jutri ravno 20 teden user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
23.1.2011 9:18:17   
fluf
karmen super da si dobila voziček user posted image tko jaz dobim posteljico in lupinco user posted image

kar se tiče elevita... jaz sem nehala vse jamat, pa vprašala če je kaj narobe, pa je G rekla, da ne... ker mam ok kri in vodo. sem ji povedala, da sem bla zaprta pol sem pa rajš kr nehala jemat in zdej je ok.

vidim da si ti še ena taka ko jaz, ko sem na +3kg šele :)

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
23.1.2011 10:57:20   
karmen7
Joj res sem ful vesela za voziček, sem takoj rekla en glavobol manj. Sicer že komaj čakam, da začnem kupovati za našega novega člana, samo pri vozičkih pa lahko komot diplomiraš zraven. user posted image

Drugače pa jaz tudi razmišljam da bi nehala jemati Elevit tablete, ker to je pa že preveč počasi. Ma nič mi ne pomaga; donat, slive, spijem pa tudi ko slon pa nič. Sicer pa imam 7.2. pregled in bom vidla, kaj bo G rekel.
Kar se pa kg tiče - hvalabogu da obstaja vsaj še ena, ki je približno tak kot jaz. Bravo fluf - pa vse ostale seveda tudi!user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
23.1.2011 11:28:44   
delfinka2211
Živjo

No, pa da se še jaz razpišem o kilogramih...hehe...morm priznati da so me prvi trije meseci izmučili, ker nisem spravila vase popolnoma nič in sem tako zgubila cca15kg, imam srečo da sem imela svojo zalogo user posted image ker če bi me bilo manj bi mogla v bolnico. Moja G je rekla da sm imela res srečo. Tri mesece sem jedla samo pomaranče, kinder country in bounty (zdaj čokolade zavohat ne smem). Mali/mala se pa vseeno lepo razvija. Glede na to da sem toliko shujšala se je posledično tudi moj želodec skrčil tako da zdaj jem skoraj pol manj kot prej (nažiranje), in tako sem dobila 3kg gor. Če bo šlo takole naprej bom čist vesela, saj smo v družini bolj nagnjeni k popolno zaobljenim user posted image .
Se pa zdaj trudim čimveč hodit s psom na sprehod in se mi zdi da to ful pomaga. Marca pa imam v zdravstvenem domu tudi neko telovadbo za nosečnice...pa bomo videli kaj mi bodo tam pokazali.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
23.1.2011 11:31:47   
fluf
jest bi lahk zdej napisala magistrsko iz vozičkov... sm že razmišljala kako bi to izvedla user posted image vozički so križ in gora... zdej tko, da sva kupila in kar je pač je... odločitev je bla taka k je bla. Bomo vidla a ok a ne...

mene mama ful sikira... in pol mam jest slabo vest, da prehitevava...

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
23.1.2011 11:36:37   
delfinka2211
IZVIRNO SPOROČILO: fluf

jest bi lahk zdej napisala magistrsko iz vozičkov... sm že razmišljala kako bi to izvedla user posted image vozički so križ in gora... zdej tko, da sva kupila in kar je pač je... odločitev je bla taka k je bla. Bomo vidla a ok a ne...

Ja z vozički res lahko doktoriraš user posted image

Kar se tiče pa kupovanja je pa tak. Pri meni stara mama skoz svari da ni dobr tolk prej kupvat in nevem kaj. Jaz mam pa tako filozofijo. Glede na to, da stvari niso ravno poceni in da verjetno vsak malo preračuna kako in kaj bo kupil, je boljše vsak mesec nekaj pa je. Midva sva počakala edino res do nuhalne da nisva preveč gledala otroških stvari, zdaj pa gledava in zbirava ideje tako da naslednji mesec (po mojem zadnjem izpitu na faxu) bova pa šla v akcijo in tako lepo do junija nabavila stvari. Pomoje je res bolše prej počasi nabavit ne pa zadn mesec, k bomo itak vse že tečne z bušiji in se nam ne bo dalo še okol divjat pa kupovat stvari.

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
23.1.2011 11:50:19   
fluf

IZVIRNO SPOROČILO: delfinka2211

IZVIRNO SPOROČILO: fluf

Ja z vozički res lahko doktoriraš user posted image

Kar se tiče pa kupovanja je pa tak. Pri meni stara mama skoz svari da ni dobr tolk prej kupvat in nevem kaj. Jaz mam pa tako filozofijo. Glede na to, da stvari niso ravno poceni in da verjetno vsak malo preračuna kako in kaj bo kupil, je boljše vsak mesec nekaj pa je. Midva sva počakala edino res do nuhalne da nisva preveč gledala otroških stvari, zdaj pa gledava in zbirava ideje tako da naslednji mesec (po mojem zadnjem izpitu na faxu) bova pa šla v akcijo in tako lepo do junija nabavila stvari. Pomoje je res bolše prej počasi nabavit ne pa zadn mesec, k bomo itak vse že tečne z bušiji in se nam ne bo dalo še okol divjat pa kupovat stvari.

jest sm čakal do morfologije (razen dveh previjalnih podlog k sta mi ble všeč)... pa tud zdej sva vozičk kupla ker je bla akcija...
oblekice čakam kaj bom dobila... ostalo mini opremo bova že... aia pa naročila bom komodo ker bo po naročilu za v sobo... pač mal bova preuredila ker nimava otroške sobe...

uglavnem jest sm kupila samo previlajni podlogi in voziček... aia pa blazino brez katere bl težko spim že user posted image z ostalim se mi ne mudi.

bodi vesela da maš tok mal izpitov... men čaka še cel semester izpitov, pa zdej bolj ko ne delam za dojenčka, ker mam en mesec fraj, pol vem da ga ne bo ker bom polno zasedena... reees morm narest tole šolo do poroda user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1797
23.1.2011 11:55:58   
fluf

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

v A so mi zagotovili da dobavijo mutsyja v 6t..tako da če pridejo marca nove barve ga mam najkasnej konc maja...no problem..ker mam rok konc junija.-.tud če 1 mesec prej rodim, sigurno ne bom z nedonošenčkom na polno vozičkala..a ne..

Kilogrami... takole je..ni dobro se preveč zredit prav tako pa ni dobro se premal zredit..marsikatero mojo kolegico ki se je "čuvala" oz kile niso šle gor so G kregali, ker potem tud dojenček ne pridobiva dovolj..in pol pride do kakih shirančkov..tako da po zdravi meji razuma..to je predvsem pri suhicah ki morajo načeloma pridobit več kot "izpopolnjene".. tiste imajo dovolj svoje zaloge, tako da je pri njih nekak +12 MAX medtem ko pri suhicah, ki nimajo podlage in zaloge, otrok ne more od njih pobirat in je popolnoma normalno da se zredijo nekje do +16kg..
jaz sem trenutno nekje na +4, +4,5kg..kar mi je recimo super..sem skoraj na polovici, tako da računam še na ene +8 do +10kg.. v prvi  nosečnosti ko sem štartala mal bolj "podhranjena" sem bila tak čas že na +6...na koncu sem pridelala 18kg..šla v P z 76kg tri dni kasneje 64kg preostalih 6kg sem skinla dol ko keks..v manj kot enmu letu..pa se nisem pazla NIČ..pol sem pridobila pred drugo nosečnostjo

http://www.ratedbymom.com/2010/10/new-for-the-mutsy-collection-of-strollers-in-2011/

tole sem našla na stricu googlu če ti kaj pomaga...

Neposredna povezava do sporočila: 1798
23.1.2011 11:56:49   
delfinka2211
Ja na srečo mam res samo še tega, samo je pa to moj greh še od prej tak da moram narest potem pa hitro diplomo spisat k si želim bit fertik do junija.

Na zasebno napiši kater fax si k mogoče ti lahk kej pomagam, k mam zapiske za vsa 4 leta nazaj na računalniku.

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
23.1.2011 12:27:17   
fluf
hihi... hvala za ponujeno pomoč... diplomo že mam, delam magisterij... mislm da mi manjka še 5 izpitov in magistrska user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?