|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
21.1.2011 22:50:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1751
   RE: Junijke 2011
21.1.2011 23:21:06   
Bloby
IZVIRNO SPOROČILO: delfinka2211

IZVIRNO SPOROČILO: Mihelinka

Spet eno vprašanje za vse user posted image . Kako rešujete težave s prebavo (če jih seveda imate)?
Jaz sem bila doslej super, ni bilo težav, ampak če 2 dni ne grem, me boli črevo ko user posted image ! Včeraj spila 1 liter donata, danes že drugi liter, spila sirup (Prorektal), nič ne pomaga....

Mihelinka: tu ti nažalost ne morem pomagat, očitno sem rojena pod bolj srečno zvezdo. Na začetku nosečnosti sem bila zaprta, potem sem se pa začela prav trudit da spijem 3l tekočine in pa pojem veliko sadja (pomaranče, ananas, ne pa bolj trdo sadje, jabolka mi niso pasala ker so me napihnila), pa tudi rdečo peso jem vsaj na 3 dni. In sem opazila razliko. Nisem ne napihnjena in tudi prebava se mi je uredila.Poskusi...Držim pesti da bo pomagalo.

se podpišem pod izjavo: veliko tekočine + sadje. Obožujem mandarine ali pomaranče... pojedla bi jih na kileuser posted image   mmmm in rdeča pesa... in prebava je tudi pri meni sedaj super.

(odgovor članu delfinka2211)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
22.1.2011 8:08:16   
sovila
ooo izjemne čestitke!!! user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
22.1.2011 8:15:28   
sovila
hvala za link delfinka2211user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1754
22.1.2011 8:42:27   
fluf
 hruška debeluška voziček sem dobila, sicer ne v željeni barvi, ampak men itak mutsy barve niso bog si ga vedi kaj... dobila sem pa podvozje, pa košaro, pa šp. del, pa dežno prevleko, pa adapterje... lupinco dobim sposojeno, tko da s tem si ne belim glave :)

splača se ti poklicat kaj majo na zalogi... pa boš vidla. Včeraj so mel še kar nekaj. Več sem ti napisala v ZS, da ne bom tukaj kaj zgrešila če te še zanima.

(odgovor članu sovila)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
22.1.2011 11:29:01   
Mihelinka
Imena – za fantka imamo že od začetka in je po numerologiji super. Za punčko pa so v izboru še ena 3 imena, glede na numerologijo sam še 2 (ampak ravno tisto, ki je izpadlo je atijev favorituser posted image ). Bomo počakali na morfo oziroma da izvemo spol potem pa v borbe, če je pužika.
Zaprtje – punce hvala za nasvete, jem sadje (razen banan) in popijem liter donata na dan. Bom pa zdaj izločila moko (kolikor se bo dalo), mogoče bo pomagalo. Tekočine pa več, kot je popijem res ne morem (2 litra nesladkanega čaja, 1 liter donata, potem pa še kaka kavica ali kapučino).user posted image
Hruška debeluška hvala za predlog za mizarja, že čekiram po netu.user posted image
Izvorne celice – sem za javno banko, nisem za zasebno (mislim, da se ne splača pa še cena je HUDA); moj je sicer navdušen za zasebno banko, ampak se še nič ni pozanimal in računam na to, da boma rok zamudla (sma pa zmenjena, da bo on za to zadolžen…zelo verjetno se bo spomnil 2 tedna pred PDP).
Strije – trenutno imam od Dvorca Trebnik karitejevo maslo. Ful diši in se ful lepo maže, ampak za naslednji nakup razmišljam ali o sledečih vaših predlogih: stenders ali body bootique.
AS ali stetoskop – tudi mi nič ne slišimo preko stetoskopa z AS je pa zakon. Je pa res, da poslušaš potem pa cel teden ne, ker itak brca, pol se ti spet malo zahoče poslušat, tak da je rentanje najboljši predlog. Tudi jaz sem namreč rentala, tako kot hruška debeluška.
Kg – trebuh imam kot žoga (od slike je že zrasel), joške so tud kr zrasle, ostalo pa je šlo enakomerno, čeprav sem že kr nekaj kil nabrala…user posted image .

Tak pa sem še jaz apdejtala vse tekoče zadeve user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
22.1.2011 12:04:20   
Ninchy
Super vozičke ste si kupile.... se le pozna pri ceni, če je akcija ane user posted image glede barve pač zamižiš na eno oko....

Previjalna moj jo je delal sam, pa naju je prišla  brez njegovega dela čez 300€ tko da pri mizarju narejena je pač draga, sploh če da kvalitetna vodila za predale, če pa boste imele vrata je pa to veliko ceneje..... Drugače pa od Lip Poljčane niso slabe pa še tele so men dobre

http://www.otrosko-pohistvo.si/proizvodi/previjalne-komode/

so pa cene tud okoli 300€ al pa kakšen € manj.

Imena mi imamo že zbrano in sicer za punčko Ana za fanta pa Rok ali pa Črt....

Prebava tudi jaz sem zaprta, pa ne pomaga prav nič... sem bla prvič tudi na kar sem še hemeroide fasala.... nimaš kaj potem se vse uredi med user posted image je pa pač mal zoprno.... Donat mi že tako ali tako ne pomaga, po suhih in namočenih slivah me le želodec boli tko da ne vem ti svetovati user posted image

(odgovor članu Mihelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
22.1.2011 12:23:19   
Mihelinka

IZVIRNO SPOROČILO: Ninchy

Prebava tudi jaz sem zaprta, pa ne pomaga prav nič... sem bla prvič tudi na kar sem še hemeroide fasala.... nimaš kaj potem se vse uredi med user posted image je pa pač mal zoprno.... Donat mi že tako ali tako ne pomaga, po suhih in namočenih slivah me le želodec boli tko da ne vem ti svetovati user posted image

OK, naj ti predlagam rešitev, ki je meni pomagala. Vsak dan itak liter donata in vsaj dva litra vode ali nesladkanega čaja (jaz pijem še ponoči, vedno ko se obrnem user posted image ). Sicer pa zajtrk: v blenderju zmiksano kislo sadje (borovnice, robide, ribez, višnje, citrusi) + malo mleka (2 enoti sadja + 1 enota mleka). Biti mora kislo, in vsaj 3 dcl. Čez kaki 2 uri malica spet sadje (vse razen banan, smokv, pač ne sladkega sadja). Kosilo in ostali obroki normalno jem (zelo malo moke, večinoma meso in zelenjava; moka je le v rženem kruhu, ko moram pojest sendvič z majonezo user posted image ). Meni je pomagalo.

(odgovor članu Ninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
22.1.2011 12:27:13   
delfinka2211
uuufff Mihelinka tole si pa naredila lušte ;)) Bo treba malo v trgovino.

A ma katera od vas napade na majonezo?Js sicer nisem bla neka fanica na majonezo odkar sm pa noseča bi jo pa z žlico jedla....pa tople senviče...sama "zdrava" hrana.user posted image

Drugače pa midva zdaj čakava na morfologijo (dnevi se vlečejo), ki jo imamo 11.2. Jo je katera že imela?

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1759
22.1.2011 13:13:10   
strelka87
punce je imela katera trebušno virozo? kako stee rešile težave? LINEX se lahka je al ne?

Neposredna povezava do sporočila: 1760
22.1.2011 13:36:40   
strelka87
mihelinka majoneze nebi smela jest ker so notri srova jajca. tk so meni rekli.

(odgovor članu strelka87)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
22.1.2011 13:37:44   
delfinka2211
mislim da se gre predvsem za doma narejene majoneze. Meni je rekla G naj se samo drobovine izogibam.

Neposredna povezava do sporočila: 1762
22.1.2011 13:53:20   
strelka87
men je pa moja rekla da majonezi na sploh (js bi jo pojedla na tone), francoski ker je tudi majoneza not, tatarcu, suhe salame (ker je to srovo meso9) uglavnem take stvari... je pa res da je od ginekologa do ginekologa različno.

Neposredna povezava do sporočila: 1763
22.1.2011 14:07:43   
Mihelinka

IZVIRNO SPOROČILO: strelka87

mihelinka majoneze nebi smela jest ker so notri srova jajca. tk so meni rekli.

Mene so pa naučili, da industrijsko lahk, ker je vse tk fejst obdelano. Domače majoneze pa res ne smemo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1764
22.1.2011 14:08:21   
ava_sa
Jaz sem imela/imam tud napade po majonezi in poltrdem mercatorjevem siru. Vsak dan lahk to malicam user posted image Drgač pa kupljena majoneza ni problematična za nas user posted image .

Z zaprtjem imam tud jaz občasno težave, čeprav zadnje čase bolj z napihnjenostjo, takoj po kosilu se mi trebuh poveča in začne črevesje tak bolet user posted image . V lekarni mi je dala žvečljive tablete sab simplex, ki so prav za napihovanje in vzamem takoj po kosilu, pa mogoče je malo boljš. Neke hude razlike pa ni. Je pa res, da je stanje po kakšni solati in sadju dosti slabše.

mayalotie: lupinico in košaro bom kupila rabljeno

Neposredna povezava do sporočila: 1765
22.1.2011 15:35:34   
pokoyo
Pozdravček!

Evo sem si privoščila popoldansko kavico in malo netanjauser posted image

mamipikapoka, hvala za obširne info glede darovanja popkovnične krvi... Bomo kar dali v javno banko.

Mihelinka, a to je še kmbinacija z banico ali se motim??
K_a_t_j_a, res iz srca čestke za zdravega fantkauser posted image user posted image user posted image  Zdaj pa le uživaj v nosečnosti...

Proti strijam uporabljam olje v spreju od Aventa in mi je fenomenalno!

PolonaF, ajej, a še vedno slabosti? PA naj bi nehale v 2. trimesečju... Menda bo kmalu bolje....

Fluf, katero barvo pa si vzela??

Imena:  nimamo še izbrano, se pa mi zdi dosti lažje izbrati za punčkouser posted image

Dajte mi povedati a ima mogoče katera tole: http://www.da-da.si/node/14?? Ful mojih majic mi je sicer ok, ampak prekratkih, ker se dvignejo zaradi trebuščka. Pa sem mislila, da bi nabavila tale pas in ga nosila na majice - kot podaljšek??

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1766
22.1.2011 15:44:45   
melanija
Pokoyo tak pas sem si jaz naročila in upam, da ga dobim v ponedeljek. Bom poročala, kako je.

Kar se tiče imen, za fantka mi že imamo zbrano, za pupo pa nam dela težave, ker ne dobiva dovolj unikatnih oz. redkih imen, da bi bila obema všeč.

(odgovor članu pokoyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
22.1.2011 15:58:41   
delfinka2211
Za pokoyo -jaz sem dobila v dar knjigico z imeni. Lahko si jo naročiš na tejle povezavi http://www.mama.si/narocilnica ker ni draga, pa velika izbira imen je notri, pa malo opisa je tudi zraven. Mogoče vama bo pomagala.

Zdaj pa zanima ali ima katera izmed vas že materinsko blazinico?Če ja, kje ste jo kupile? Mogoče pozna katera blazinice s te povezave http://www.maliangel.si/Materinske-blazine/166-Materinska-blazina-Angel.php , jaz si jo bom mogla kmalu kupit, ker mi je mali povšterček že premalo.user posted image

Lp

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
22.1.2011 16:20:37   
kakteja39
ojla ljube 

Ravno berem tole o prebavi. mene tudi baše že od samega začetak tako da res nimam več nobene ideje. jaz sem pristala že na dulcolaksu (odvajalne tablete). Sicer pazim da jih ne prepogosto, pa vseeno. Včasih res nimam druge izbire. V lekarni so mi sicer rekli da ta odvajala niso za , kajti naj bi povzročala tudi krče, ampak jaz enostavno nisem imela druge izbire.  Za tudi ni dobro ko se ti strupi nabirajo v telesu, pa tole gnitje hrane,...
Nasploh pa se trudim popiti čimveč tekočine, pa sadje, namočene slive,...Včasih tudi to pomaga.

Upam da vsaj hemeroidov ne fašem

mamipikapoka hvala. Ja, tudi mi bomo dali v javno banko.

strije: po zadnjici sem jih opazila pa po prsih že na samem začetku, pa se še sploh nisem toliko poredila. delfinka: kaj tisto maslo res pomaga odpraviti te rdeče (friške) strije????? Je še kaka pomoč za že narejene strije ?

pokoyo: 
Jaz imam ta pas za nosečke od DA-Da. Ma odlična zadeva. Drugače ja moraš skozi neke tunike nosit, ko so počasi vse stare majčke prekratke. Imam rjavega in črnega tako da kombiniram lahko z čisto vsemi barvami. Predvsem pa so mi všeč ker so brez tistih nadpisov ala "brcam" ali "prihajam takrat in takrat" kar res ni v mojem stilu.

Se opravičujem, ne vem zakaj mi vse bolda.

Izkoristite vikend.

Neposredna povezava do sporočila: 1769
22.1.2011 16:24:20   
delfinka2211
Kakteja39 meni je to maslo pomagalo...prej sem probala vse možne kreme in mazila. Je pa tud ena stvar od avona, samo ne vem pa kake sestavine so notri glede na to da smo user posted image in da je fajn da malo pogledamo kaj damo vse na našo kožo.

(odgovor članu kakteja39)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
22.1.2011 16:42:01   
fluf
pokoyo vzela sem iz zaloge tea lime in team red... no ja na ti dve prej nikol nisva pomislila, sam kot sem rekla, men itak mutsy barve niso ravno za dol past... tko da pol nisva bla prov zbirčna. Hotla sm pa žive barve...

delfina2211 jest jo mam zdej ene 3 tedene... pa ne vem firme... bom pogledala, kupljena je bla v avstriji v xxxlutz... mislm da majo iste v babycentru...

nč babe, grem jest delat oz. pospravlat naprej. Namreč naša spalnica se predeljuje na dva dela še za našega prihajajočega člana/članico...

Neposredna povezava do sporočila: 1771
22.1.2011 16:46:40   
PolonaF
Delfinka, jaz sem imela morfologijo. Mi jo je naredil v 19 tednu, ampak je rekel da mi jo bo čez 3 tedne še enkrat. Vse je bilo vredu. Bomo pa baje imeli pupiko :).

Neposredna povezava do sporočila: 1772
22.1.2011 17:38:51   
delfinka2211
PolonaF : midva sva res neučakana, pa dnevi se kar nočejo premikat ;) Pa še tak je da na prejšnjem pregledu ni bil moj zraven in zdaj komi komi čaka da bo videl najino dete. Pa da vidimo al bo punčka al bo fantek. Moja mami se je stavila v službi, tak da že res vsi čakajo kdo bo "zmagal".
A se drugače lepo vidi vse? jaz bom mela ravno v 21.tednu. Potem pa se bom naročila še za 3D slikanje, da bova imela za spomin.

Drugače pa punce, če bi si katera hotla slikat bušija malo bolj profi mam prijateljico, ki se s tem ukvarja. Ekola njena stran http://mali-cudez-narave.blogspot.com/p/nosecnice.html.

Lp

(odgovor članu PolonaF)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
22.1.2011 17:49:50   
Mihelinka

IZVIRNO SPOROČILO: pokoyo

Mihelinka, a to je še kmbinacija z banico ali se motim??

Ja je kombinacija z banjico, ampak sem se z mizarjem zmenla, da bo nardil tako, da se da ta del z banjico odstranit in je normalna komoda potem.

(odgovor članu pokoyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
22.1.2011 18:25:21   
PolonaF
Delfinka, vidi se tak tak, jaz ne bi iz tistega razbrala karkoli, če mi ne bi ginekolog rekel kaj je...je le še pupa tak mala ( 15 cm)...ampak se ne obremenjujem s tem, važno da je vse ok in da bo zdravo dete.
Ja želim, ti da ti dnevi hitro minejo...meni kr tečejo, ker sem si zadala da moram do poroda faks končat in imam zdaj dosti dela s tem. Poročaj, kako bo po pregledu. LP

Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?