pokoyo
|
Ojla! Ajoj, pri nas pa snezi, jaz pa bi že imela pomlad No, naj se nasneži, potem oa od marca naprej pa sonček, če bi bilo po moje seveda melanija, jaz sem tudi naročila, komaj čakam, da ga sprobam kakteja39, hvala za info, sem vesela, da je zadeva dober nakup Imena: tukaj jih je res dosti http://www.stat.si/imena.asp delfinka2211, te blazine ne poznam, v bistvu pa niti ne vem, na kaj biti pozoren pri nakupu le te, ker so kar precejšnje razlike v ceni. Npr. v Leclerku sem jo videla za 16 eur, so pa tudi take za 40 ali 50. V čem je razlika?? Junija pa nas bo kar nekaj vozičkalo z Mutsyjem... Meni je nekako najbolj všeč, ima večino tega, kar midva pričakujeva od vozička, tak da sem v bistvu že odločena. Hja, ni kaj, ko se zapalim za kaj, me bog ne prepriča v kontra karmen, za takšno prijateljico... V tem primeru itak nimaš kaj razmišljati. fluf, nikar ne imeti slabe vesti zaradi nakupov. MA če bi jaz čakala na konec z vsemi nakupi, bi komot bankrotirala, pa tudi sem veliki firbec in MORAM že zdaj kupovati Mayalottie, ej meni tudi dvignejo pritisk komentarji o nosečnosti in EA. Najbolj pa so glasne tiste, ki tega niso dale skozi. Jao mene Papa
|