|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
21.1.2011 14:31:06   
strelka87
punce mene pa zanima če pozna kera kero ki bi prodala košaro quinny?

(odgovor članu delfinka2211)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
21.1.2011 14:31:22   
K_a_t_j_a

IZVIRNO SPOROČILO: Bloby

Katja čestiam za super rezultat in fantičkauser posted image

A dobiš po navadni pošti, a je priporočena?

Navadna pošta.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Bloby)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
21.1.2011 14:34:03   
K_a_t_j_a

IZVIRNO SPOROČILO: Mihelinka

Punce imam eno prošnjo, mogoče malo izven baby teme ali pa tudi ne. Danes smo se šli k enemu mizarju menit za previjalno, ampak mislim, da bo cena ubijalska, ker je imel že za preproste previjalne hude cene. Zato me zanima ali mi lahko v Slovenski Bistrici in okolici (torej MB, Ptuj, Slov. Konjice...) priporočate kakšno mizarstvo ki ima normalne cene? Lahko tudi na zs, da ne bomo te teme smetile z mizarji user posted image
Hvala vnaprej...

Po moje res ne boš prišla poceni skoz z mizarji. Men se zdi, da se bolj splača, če je v trgovini kupiš. Jaz poznam mizarsvto Tajnikar v Slov. Konjicah. Ampak še nikoli nisma dala z mojim nič delat pri njih. Kaj pa Lip Poljčane, imajo mogoče kakšno svojo prodajalno?

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 21.1.2011 14:35:13 >

(odgovor članu Mihelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
21.1.2011 14:37:40   
K_a_t_j_a
Evo še moj trebušček:

user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
21.1.2011 14:45:31   
delfinka2211

Punce imam eno prošnjo, mogoče malo izven baby teme ali pa tudi ne. Danes smo se šli k enemu mizarju menit za previjalno, ampak mislim, da bo cena ubijalska, ker je imel že za preproste previjalne hude cene. Zato me zanima ali mi lahko v Slovenski Bistrici in okolici (torej MB, Ptuj, Slov. Konjice...) priporočate kakšno mizarstvo ki ima normalne cene? Lahko tudi na zs, da ne bomo te teme smetile z mizarji user posted image
Hvala vnaprej...

poglej na http://www.previjalna-miza.si/, cene so sprejemljive

na FB jih zelo hvalijo

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
21.1.2011 16:12:55   
Mihelinka
Hvala vsem za predloge glede previjalne in mizarjev user posted image . Finta je v tem, da je izdelava one previjalne ko sem jo prilepila včeraj, stala 250€ ampak izdeluje en na koroškem in se nem tja vozila. Tako da se da dobit za dobro ceno pri mizarju, sam vedet moraš pri katerem zato sem vas prosila. Jaz pa se šla očitno k enem ful priznanem (ki si pač očitno lahk nabija ceno), ker je že za bolj preproste od te po moji želji imel cene od 340€ dalje.

Neposredna povezava do sporočila: 1731
21.1.2011 18:32:00   
mayalottie
Brcike: jaz v 21.tednu, pa čutila le enkrat do sedaj, pa še to sem morala met roke na trebuhu...Tko da ne vem.

Previjalna: na pralnem stroju, ja:)

Kilogrami: A se je še katera zredila v rit in stegna? meni se malo pozna...

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1732
21.1.2011 18:36:05   
PolonaF
Pozdravljene pupe.
Dolgo se Vam nisem javila. Ja mroam povedat, da sem v 19 tednu in da še kakih  2x na teden ziher bruham. Včeraj sem imela pregled in me je moj ginekolog lepo presenetil, mi je 1 tednu že naredil morfologijo. In vse je ok. Baje bo pupika :). Drugače je pa rekel, da bo še čez tri tedne enkrat naredil, ker zdaj je še pupika le tako mala in da ne bo nič narobe če še enkrat naredi. ampak karkoli je pregledal na pregledu je bilo vredu, tako da em bila ful vesela. Še bolj vesel  je bil moj, ker je bil lahko zraven pri pregledu.
Drugače sem pa videla, da ste že kar aktivne pri nakupovanju. Tiste, ki vas denar preveč ne "tiši", Vam povem, da sva midva otroško sobo kupila v ruterju za 330 eur. soba zajema, otroško posteljo, previjalno in omaro. jaz glede teh stvari ne kompliciram in mi je bila všeč. zdaj še čakam, da jo dobiva. kar se pa glede vozičkov tiče, pa ne vem kaj bi. Rabim takega ko ima košaro pa potem za sedet, ker jajčko že imam. sem pa tak tip, da se mi ful ne da po trgovinah hodit in iskat te vozičke, sploh zdaj še ne, ko mi je še slabo. Rabim pa taki voziček, ki se bo lepo zložil, saj nimava nekaj velikega avta ( ford fiesta stari model ter golf 4). Če ima katera kak perdlog za voziček, bom zelo vesela.

Drugače pa lepo se imejte, uživajte in se tipkamo kaj.
Lep večer

Neposredna povezava do sporočila: 1733
21.1.2011 18:56:13   
fluf
drage moje junijke... danes uspešen nakup vozička v akciji BC 50:10... mutsy 4 rider... evo čakamo uporabnika, mami bi pa že zdej vozilauser posted image

(odgovor članu PolonaF)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
21.1.2011 19:04:30   
PolonaF
Ja čestitam Fluf za nakup. Kako pa zgleda oz kako je sestavljen? P koliko si dala za njega, zdaj ko je popust?

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
21.1.2011 19:06:14   
mayalottie
bravo fluf! Kakšna slikca vozička...Zadovoljna?

Body botique maslo tudi jaz uporabljam in je čudovito.

(odgovor članu PolonaF)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
21.1.2011 19:17:16   
ava_sa
Evo pa smo ga nabavli:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=160438

zdej pa sam še dojenčka čakamo user posted image Aha kuponov sem za 70€ dobila.

A stetoskopa pa nobena ne uporablja za poslušanje otročka?

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
21.1.2011 19:32:09   
Mihelinka
Tole maslo?
http://apoteka-natura.si/body-bootique-balzam-proti-strijam-200ml-p-1038.html

Neposredna povezava do sporočila: 1738
21.1.2011 19:58:46   
delfinka2211

Tole maslo?
http://apoteka-natura.si/body-bootique-balzam-proti-strijam-200ml-p-1038.html

Ja to je to maslo. Res je fantastično. Jaz sem imela strije že od prej (mal smo se zredili hehe) in sem imela rdeče, potem k sem si pa začela s tem maslom mazati so mi pa izginile...kar je res dosežek. Mažem se pa samo zvečer, ker je res kvalitetno in imam občutek da je to dovolj, ker čez dan nimam občutka suhe kože okoli bušija.
Mogoče se kateri zdi cena malo velika, ampak jaz ga zdaj uporabljam skoraj 2 mesca in sem mogoče 1cm porabila. Res je super.

Neposredna povezava do sporočila: 1739
21.1.2011 20:02:50   
Mihelinka
Spet eno vprašanje za vse user posted image . Kako rešujete težave s prebavo (če jih seveda imate)?
Jaz sem bila doslej super, ni bilo težav, ampak če 2 dni ne grem, me boli črevo ko user posted image ! Včeraj spila 1 liter donata, danes že drugi liter, spila sirup (Prorektal), nič ne pomaga....

Neposredna povezava do sporočila: 1740
21.1.2011 20:05:45   
mayalottie
se strinjam. Jaz ga tudi uporabljam zvečer, ker ima poseben vonj...je zelo vlažilen in ga je v embalaži veliko.

Ava_sa, user posted image imaš mojega favorita. Košaro sta tudi kupila ali bosta kasneje? jaz bom probala rabljeno dobit.

Joj, mene je kar strah, ker ne brca...Pa danes mi je nekam slabo...upam, da nisem kakšne viroze staknila.

Neposredna povezava do sporočila: 1741
21.1.2011 20:56:07   
mamipikapoka
Kar se tiče previjalnih omaric in mizic, Bomo mi nabavili za v kopalnico tole
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/80141708
Pritrdi se na steno in se po uporabi poklopi, tako da zavzame minimalno prostora. Pa še žepke ima.
V sobi pa bom dojenčka previjala kar na kavču ali postelji.
Pri prvem sem namreč imela previjalno mizo ampak je sploh nisem nič uporabljala, ker mi tak način previjanja sploh ni praktičen.

Tiste, ki pa imate namen uporabit kakšno komoda, pa bodite pozorne, da je komoda dovolj široka. Kolikor ni pa samo namontirajte širšo desko na vrhu in je to to.

Kako ste pa kaj z imeni. Jaz sem skoz na preži user posted image . Sem si nabavila Leksikon imen in iščem in zbiram in polnim seznam, ampak ni še nič določenega. Pa ve? se seznam krajša ali se še kar polni?

http://www.facebook.com/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

Neposredna povezava do sporočila: 1742
21.1.2011 21:14:27   
sobrate
Punce tiste ki iščete p, osteljico za user posted image ,sm nešla neki kr ugodnega pa še luštna je;

http://www.galeb.eu/Komplet_Paula

Vsebuje posteljo, jogi, pa še posteljino zraven.Jaz pa iščem košek al pa zibelko. Bomo vidli kaj bomo kupli, ker mi je to tak kjutuser posted image

(odgovor članu mamipikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
21.1.2011 21:20:06   
delfinka2211
Živjo

Z imeni sva se midva ubadala že preden sem zanosila...ker je malo trajalo. Najboljše je da si zbereta max 5 min za vsak spol in potem nekak si zamislita vajinega otročička in bo ime samo prišlo. Midva sva se potem poigrala še z numerologijo, na tejle strani http://numerologija.hladnik.net/numeroloski-izracun.html tak da je pripomoglo.

kar se tiče vozičkov se pa nekako najbolj nagibava k Baby spa, ker moja prijateljica ga ima in je zelo zadovolna in res je praktičen in za ceno res dobiš veliko. Povezava: http://www.baby-spa.si/.

Spet eno vprašanje za vse user posted image . Kako rešujete težave s prebavo (če jih seveda imate)?
Jaz sem bila doslej super, ni bilo težav, ampak če 2 dni ne grem, me boli črevo ko user posted image ! Včeraj spila 1 liter donata, danes že drugi liter, spila sirup (Prorektal), nič ne pomaga....

Mihelinka: tu ti nažalost ne morem pomagat, očitno sem rojena pod bolj srečno zvezdo. Na začetku nosečnosti sem bila zaprta, potem sem se pa začela prav trudit da spijem 3l tekočine in pa pojem veliko sadja (pomaranče, ananas, ne pa bolj trdo sadje, jabolka mi niso pasala ker so me napihnila), pa tudi rdečo peso jem vsaj na 3 dni. In sem opazila razliko. Nisem ne napihnjena in tudi prebava se mi je uredila.Poskusi...Držim pesti da bo pomagalo.

(odgovor članu mamipikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
21.1.2011 21:51:00   
fluf
uf... moj mutsy ni med najcenejšimi... več o njem na strani proizvajalca:
http://www.mutsy.nl/products/4rider/options

midva sva bla odločena za tega, pa sva hotla še počakat, zdej je bla pa akcija v babycentru 50:10 (za vsakih 50€ dobiš za 10€ bonov nazaj)... dobila sva pa za 120€ bonov... to bomo pa hitr do konca marca porabil :)

Neposredna povezava do sporočila: 1745
   [Brisano sporočilo]
21.1.2011 22:29:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu fluf)
  Neposredna povezava do sporočila: 1746
   [Brisano sporočilo]
21.1.2011 22:33:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1747
   [Brisano sporočilo]
21.1.2011 22:37:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1748
   [Brisano sporočilo]
21.1.2011 22:42:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ava_sa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1749
   [Brisano sporočilo]
21.1.2011 22:47:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Komentar na anketo

Bi naredili anketo z največ komentarji pod njo?

da, že odgovarjam (62%)

da, zakaj pa ne (38%)

Število vseh glasov: 281

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!