|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
21.1.2011 15:19:50   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Pa to ni več res Urša user posted image user posted image user posted image Res je brati, kot bi bila poskusni zajček user posted image user posted image WTF user posted image Si mogoče že pomislila, da bi šla na samoplačniški pregled k kakemu drugemu zdravniku? Kaj pa pravi tvoja G? 

Točno moje misli user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam, da tile AB pomagajo, ker tole ti se pa zdaj res že vleče user posted image ....

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
21.1.2011 16:50:31   
petarda
Dan po prihodu iz porodnišnice se vsi štrije "stari" člani družine crkljamo v postelji...pa petardito ugotovi....u....mami! Ti imaš še vedno trebuh!!! Kolk dojenčkov pa ti še misliš rodit??? user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa mu rečem, da nobenega več, da zdaj jih imamo pa res dosti...Pa odgovori....Pol se pa kar takoj nehajta z očitom stiskat... K ne veš kako nastane dojenček? Vidva z očitom se stisneta, potem pa se združita njegovo semenčece in tvoje nekajuser posted image in rata dojenček...ajde...kar nehajta se stiskat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
21.1.2011 17:01:32   
Urša
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Dan po prihodu iz porodnišnice se vsi štrije "stari" člani družine crkljamo v postelji...pa petardito ugotovi....u....mami! Ti imaš še vedno trebuh!!! Kolk dojenčkov pa ti še misliš rodit??? user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa mu rečem, da nobenega več, da zdaj jih imamo pa res dosti...Pa odgovori....Pol se pa kar takoj nehajta z očitom stiskat... K ne veš kako nastane dojenček? Vidva z očitom se stisneta, potem pa se združita njegovo semenčece in tvoje nekajuser posted image in rata dojenček...ajde...kar nehajta se stiskat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja, mami, kako pa to, da imaš trebuh? kaj je pa še notri ostalo? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  To bosta tudi mojadva zihr ugotovila!

Jah, kaj nej rečem, zdej sem malo pomirjena. Ta AB se imenuje Augmentin-nikoli še slišala, v naši lekarni ga sploh niso imeli in smo mogli v Velenje! user posted image  Najprej sem bila jezna kaj mi je to dal, potem pa sem malo po netu prebrskala in se mi zdi, da gre za isto stvar kot je Amoksiklav-tega mi je moja G predlagala. Bubi, ti se spoznaš-je to ista zadeva?  Upam, da prime! user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
21.1.2011 17:15:53   
petarda
No, upam, da si končno res dobila nekaj, kar ti bo pomagalo user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
21.1.2011 17:16:40   
petarda
Evo našega petega člana user posted image user posted image ....jaz se kar ne morem navadit, da nas je res 5 user posted image

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
21.1.2011 17:46:48   
NinaŠ
O kakšen lep otrok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cukrček, sem že zaljubljena 

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
21.1.2011 17:47:19   
Urša
Jooooooooooooooooj, kako je luškan! Čisto taprav dojenček! user posted image user posted image user posted image
Meni ni glih še jasno, da ga mi tudi dobimo...kmalu.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
21.1.2011 19:24:32   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

O kakšen lep otrok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cukrček, sem že zaljubljena 

Ko bo zrastel, bo rabil punco....glede na to, da je Tina že rezervirana za petardita.......bi bilo fajn...user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
21.1.2011 19:25:38   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Jooooooooooooooooj, kako je luškan! Čisto taprav dojenček! user posted image user posted image user posted image
Meni ni glih še jasno, da ga mi tudi dobimo...kmalu.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tudi jaz komaj čakam vašega bejbija user posted image ...bi ti pa rekla, da uživaj zdaj, ko je še notri...samo kaj, ko te tako matrajo user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
21.1.2011 20:01:36   
*bubi*

Evo našega petega člana user posted image user posted image ....jaz se kar ne morem navadit, da nas je res 5 user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
21.1.2011 20:03:10   
*bubi*

Ta AB se imenuje Augmentin-nikoli še slišala, v naši lekarni ga sploh niso imeli in smo mogli v Velenje! user posted image  Najprej sem bila jezna kaj mi je to dal, potem pa sem malo po netu prebrskala in se mi zdi, da gre za isto stvar kot je Amoksiklav-tega mi je moja G predlagala. Bubi, ti se spoznaš-je to ista zadeva?  Upam, da prime! user posted image

Res je not ena od učinkovin kot v Amoksiklavu. Proizvajalec pa je Krka, zato "nikoli slišala" user posted image  

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
21.1.2011 20:05:10   
*bubi*
Včeraj sem tudi jaz eno malo štručko cartala user posted image  Prijateljica ima prav tako tretjega user posted image , tokrat je fant (po dveh punčkah). Tako da njej verjamem, da so zaključili, medtem ko tebi, petarda, ne user posted image user posted image user posted image

Ja, oni so bili še bolj pridni.... najstarejša je eno leto mlajša od naših novembrčkov user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
21.1.2011 20:37:20   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Res je not ena od učinkovin kot v Amoksiklavu. Proizvajalec pa je Krka, zato "nikoli slišala" user posted image  

Ma tole bo ziher prijelo, Urša...boš videla user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
21.1.2011 20:40:35   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Včeraj sem tudi jaz eno malo štručko cartala user posted image  Prijateljica ima prav tako tretjega user posted image , tokrat je fant (po dveh punčkah). Tako da njej verjamem, da so zaključili, medtem ko tebi, petarda, ne user posted image user posted image user posted image

Ja, oni so bili še bolj pridni.... najstarejša je eno leto mlajša od naših novembrčkov user posted image

Verjemi, verjemi... user posted image ....evo bom pa čisto iz preventive oddala takoj, ko bo bejbi prerastel cunjice, posteljice, vozičke...vse takoj naprej user posted image ...... čista preventiva, ker včasih res še sama sebi ne verjamemuser posted image ....če je pa tako lepo biti user posted image user posted image ...in potem cartat take male user posted image ....user posted image ......samo pol bi jih lahko rojevala do penzije user posted image user posted image user posted image user posted image .... dost mamo, dost....evo tudi mi smo popolni! user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
21.1.2011 22:45:16   
Urša
Če je pa Krka, pa more prijet! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
21.1.2011 22:46:15   
Urša
Verjemi, verjemi... user posted image ....evo bom pa čisto iz preventive oddala takoj, ko bo bejbi prerastel cunjice, posteljice, vozičke...vse takoj naprej user posted image

Tudi jaz sem vse oddala naprej, zdaj pa mam-je blo treba vse na novo kupit! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
22.1.2011 8:25:28   
*bubi*

Verjemi, verjemi... user posted image ....evo bom pa čisto iz preventive oddala takoj, ko bo bejbi prerastel cunjice, posteljice, vozičke...vse takoj naprej user posted image

Jaz sproti prodajam, kar je za prodat, posojam pa tudi pod pogojem, da ne vračajo user posted image  Bubijeve najmanjše cotike (ki jih je zdaj nosil že 7. user posted image ) so bile ravno ta teden predane od ene prijateljice k drugi, ki bo upam da v bližnji prihodnosti naznanila lepo novičko user posted image  

In zdaj kot nalašč nobena nima user posted image user posted image , da bi se rešila bubikinih oblačil user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
22.1.2011 8:34:52   
Teni_
Jutro.

Danes je malo boljši dan, včeraj je bil neki čudni. Čisto brez energije. Mogoče zato, ker je vikend in vsi skupaj doma uživamo.

Urša, pozdravi se čimprej.

Petarda, mali je taaaakiiii cukerček. Jojuser posted image .

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
22.1.2011 8:49:58   
petarda
Uuuuuuuuuurši že kaj bolje??? user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
22.1.2011 8:50:39   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

mali je taaaakiiii cukerček. Jojuser posted image .

Hvala user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
22.1.2011 8:51:54   
petarda

Tudi jaz sem vse oddala naprej, zdaj pa mam-je blo treba vse na novo kupit! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Jaooooo... tale je pa dobra! user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
22.1.2011 10:50:49   
Urša

Nič. user posted image  Če bo še slabše, grem k dežurnemu, da me dajo v bolnico na preiskave, ker res nimam več moči. 

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
22.1.2011 14:04:59   
petarda

Nič. user posted image  Če bo še slabše, grem k dežurnemu, da me dajo v bolnico na preiskave, ker res nimam več moči. 

Kdaj si pa vzela prvi novi AB? user posted image  Menda prime 24 ur po prvem user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
22.1.2011 14:25:17   
Urša
Včeraj ob 12h opoldne sem vzela prvega, 2 tableti naenkrat moram, tako da je že 24 ur. Moj me tako crklja, skoz sprašuje kaj bom jedla, da gre kupit in mi skuha, meni pa nič ne paše. No, zdaj sem si zaželela pire krompir. user posted image
Sem pisala Pušenjaku na forum, pa da vidim, kaj bo odgovoril.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
22.1.2011 18:46:46   
*bubi*
Jao, Urša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa vejo, kje je izvor te okužbe (da bi recimo bris jemali) ali samo po CRP sklepajo, da gre za bakterijsko okužbo? Ker to je res že čudno, no. Kdo pa te zdravi - osebni zdravnik ali kak nadomestni? Ker si pisala o čudnem dohtarju.

Upam, da bodo jutri boljše novice.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......