Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 21.1.2011 15:19:50
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Pa to ni več res Urša Res je brati, kot bi bila poskusni zajček WTF Si mogoče že pomislila, da bi šla na samoplačniški pregled k kakemu drugemu zdravniku? Kaj pa pravi tvoja G? Točno moje misli Upam, da tile AB pomagajo, ker tole ti se pa zdaj res že vleče ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 21.1.2011 16:50:31
|
|
|
|
petarda
|
Dan po prihodu iz porodnišnice se vsi štrije "stari" člani družine crkljamo v postelji...pa petardito ugotovi....u....mami! Ti imaš še vedno trebuh!!! Kolk dojenčkov pa ti še misliš rodit??? Pa mu rečem, da nobenega več, da zdaj jih imamo pa res dosti...Pa odgovori....Pol se pa kar takoj nehajta z očitom stiskat... K ne veš kako nastane dojenček? Vidva z očitom se stisneta, potem pa se združita njegovo semenčece in tvoje nekaj in rata dojenček...ajde...kar nehajta se stiskat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 21.1.2011 17:01:32
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Dan po prihodu iz porodnišnice se vsi štrije "stari" člani družine crkljamo v postelji...pa petardito ugotovi....u....mami! Ti imaš še vedno trebuh!!! Kolk dojenčkov pa ti še misliš rodit??? Pa mu rečem, da nobenega več, da zdaj jih imamo pa res dosti...Pa odgovori....Pol se pa kar takoj nehajta z očitom stiskat... K ne veš kako nastane dojenček? Vidva z očitom se stisneta, potem pa se združita njegovo semenčece in tvoje nekaj in rata dojenček...ajde...kar nehajta se stiskat Ja, mami, kako pa to, da imaš trebuh? kaj je pa še notri ostalo? To bosta tudi mojadva zihr ugotovila! Jah, kaj nej rečem, zdej sem malo pomirjena. Ta AB se imenuje Augmentin-nikoli še slišala, v naši lekarni ga sploh niso imeli in smo mogli v Velenje! Najprej sem bila jezna kaj mi je to dal, potem pa sem malo po netu prebrskala in se mi zdi, da gre za isto stvar kot je Amoksiklav-tega mi je moja G predlagala. Bubi, ti se spoznaš-je to ista zadeva? Upam, da prime!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 21.1.2011 17:15:53
|
|
|
|
petarda
|
No, upam, da si končno res dobila nekaj, kar ti bo pomagalo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 21.1.2011 17:16:40
|
|
|
|
petarda
|
Evo našega petega člana ....jaz se kar ne morem navadit, da nas je res 5
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 21.1.2011 17:46:48
|
|
|
|
NinaŠ
|
O kakšen lep otrok cukrček, sem že zaljubljena
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 21.1.2011 17:47:19
|
|
|
|
Urša
|
Jooooooooooooooooj, kako je luškan! Čisto taprav dojenček! Meni ni glih še jasno, da ga mi tudi dobimo...kmalu.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 21.1.2011 19:24:32
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ O kakšen lep otrok cukrček, sem že zaljubljena Ko bo zrastel, bo rabil punco....glede na to, da je Tina že rezervirana za petardita.......bi bilo fajn...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 21.1.2011 19:25:38
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Jooooooooooooooooj, kako je luškan! Čisto taprav dojenček! Meni ni glih še jasno, da ga mi tudi dobimo...kmalu. Tudi jaz komaj čakam vašega bejbija ...bi ti pa rekla, da uživaj zdaj, ko je še notri...samo kaj, ko te tako matrajo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 21.1.2011 20:01:36
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Evo našega petega člana ....jaz se kar ne morem navadit, da nas je res 5
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 21.1.2011 20:03:10
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Ta AB se imenuje Augmentin-nikoli še slišala, v naši lekarni ga sploh niso imeli in smo mogli v Velenje! Najprej sem bila jezna kaj mi je to dal, potem pa sem malo po netu prebrskala in se mi zdi, da gre za isto stvar kot je Amoksiklav-tega mi je moja G predlagala. Bubi, ti se spoznaš-je to ista zadeva? Upam, da prime! Res je not ena od učinkovin kot v Amoksiklavu. Proizvajalec pa je Krka, zato "nikoli slišala"
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 21.1.2011 20:05:10
|
|
|
|
*bubi*
|
Včeraj sem tudi jaz eno malo štručko cartala Prijateljica ima prav tako tretjega , tokrat je fant (po dveh punčkah). Tako da njej verjamem, da so zaključili, medtem ko tebi, petarda, ne Ja, oni so bili še bolj pridni.... najstarejša je eno leto mlajša od naših novembrčkov
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 21.1.2011 20:37:20
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Res je not ena od učinkovin kot v Amoksiklavu. Proizvajalec pa je Krka, zato "nikoli slišala" Ma tole bo ziher prijelo, Urša...boš videla
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 21.1.2011 20:40:35
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Včeraj sem tudi jaz eno malo štručko cartala Prijateljica ima prav tako tretjega , tokrat je fant (po dveh punčkah). Tako da njej verjamem, da so zaključili, medtem ko tebi, petarda, ne Ja, oni so bili še bolj pridni.... najstarejša je eno leto mlajša od naših novembrčkov Verjemi, verjemi... ....evo bom pa čisto iz preventive oddala takoj, ko bo bejbi prerastel cunjice, posteljice, vozičke...vse takoj naprej ...... čista preventiva, ker včasih res še sama sebi ne verjamem ....če je pa tako lepo biti ...in potem cartat take male .... ......samo pol bi jih lahko rojevala do penzije .... dost mamo, dost....evo tudi mi smo popolni!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 21.1.2011 22:45:16
|
|
|
|
Urša
|
Če je pa Krka, pa more prijet!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 21.1.2011 22:46:15
|
|
|
|
Urša
|
Verjemi, verjemi... ....evo bom pa čisto iz preventive oddala takoj, ko bo bejbi prerastel cunjice, posteljice, vozičke...vse takoj naprej Tudi jaz sem vse oddala naprej, zdaj pa mam-je blo treba vse na novo kupit!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.1.2011 8:25:28
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Verjemi, verjemi... ....evo bom pa čisto iz preventive oddala takoj, ko bo bejbi prerastel cunjice, posteljice, vozičke...vse takoj naprej Jaz sproti prodajam, kar je za prodat, posojam pa tudi pod pogojem, da ne vračajo Bubijeve najmanjše cotike (ki jih je zdaj nosil že 7. ) so bile ravno ta teden predane od ene prijateljice k drugi, ki bo upam da v bližnji prihodnosti naznanila lepo novičko In zdaj kot nalašč nobena nima , da bi se rešila bubikinih oblačil
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.1.2011 8:34:52
|
|
|
|
Teni_
|
Jutro. Danes je malo boljši dan, včeraj je bil neki čudni. Čisto brez energije. Mogoče zato, ker je vikend in vsi skupaj doma uživamo. Urša, pozdravi se čimprej. Petarda, mali je taaaakiiii cukerček. Joj .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.1.2011 8:49:58
|
|
|
|
petarda
|
Uuuuuuuuuurši že kaj bolje???
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.1.2011 8:50:39
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR mali je taaaakiiii cukerček. Joj . Hvala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.1.2011 8:51:54
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Verjemi, verjemi... ....evo bom pa čisto iz preventive oddala takoj, ko bo bejbi prerastel cunjice, posteljice, vozičke...vse takoj naprej Tudi jaz sem vse oddala naprej, zdaj pa mam-je blo treba vse na novo kupit! Jaooooo... tale je pa dobra!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.1.2011 10:50:49
|
|
|
|
Urša
|
Uuuuuuuuuurši že kaj bolje??? Nič. Če bo še slabše, grem k dežurnemu, da me dajo v bolnico na preiskave, ker res nimam več moči.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.1.2011 14:04:59
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Uuuuuuuuuurši že kaj bolje??? Nič. Če bo še slabše, grem k dežurnemu, da me dajo v bolnico na preiskave, ker res nimam več moči. Kdaj si pa vzela prvi novi AB? Menda prime 24 ur po prvem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.1.2011 14:25:17
|
|
|
|
Urša
|
Včeraj ob 12h opoldne sem vzela prvega, 2 tableti naenkrat moram, tako da je že 24 ur. Moj me tako crklja, skoz sprašuje kaj bom jedla, da gre kupit in mi skuha, meni pa nič ne paše. No, zdaj sem si zaželela pire krompir. Sem pisala Pušenjaku na forum, pa da vidim, kaj bo odgovoril.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.1.2011 18:46:46
|
|
|
|
*bubi*
|
Jao, Urša Pa vejo, kje je izvor te okužbe (da bi recimo bris jemali) ali samo po CRP sklepajo, da gre za bakterijsko okužbo? Ker to je res že čudno, no. Kdo pa te zdravi - osebni zdravnik ali kak nadomestni? Ker si pisala o čudnem dohtarju. Upam, da bodo jutri boljše novice.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......