Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.1.2011 19:19:24
|
|
|
|
petarda
|
Upam, da boš kmalu bolje, Urša...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.1.2011 19:54:43
|
|
|
|
NinaŠ
|
Urša
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.1.2011 21:16:57
|
|
|
|
Urša
|
Niso mi brisa vzeli, samo poslušali pljuča in krvne preiskave. Ta dotični zrdavnik naj bi bil zdaj moj osebni, ker je šla moja zdravnica v drug zdravstveni dom. Mož je prej klical v porodnišnico in razložil situacijo, me bodo jutri zjutraj sprejeli in naredili vse preiskave, vključili infektologa, če bo potrebno. Hvala za .
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.1.2011 21:43:54
|
|
|
|
*bubi*
|
Boš tudi jutri rabila kako
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.1.2011 6:28:55
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro Urša dobro opravi in naj čimprej ugotovijo kaj je s tabo Danes res ne vem, kaj je Tini, že od petih je težila, da morava vstati , pre pol ure me je pa prepričala . Ni pomagalo niti, da sva se stisnili v tavelki postelji....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.1.2011 9:44:56
|
|
|
|
Urša
|
Nikamor ne gremo! Sem spala kot ! Zgleda, da je zdravilo prijelo! 3x hura za Krko! 3x hura za dohtarja! Jutri grem v ZD na odvzem krvi in predvidevam, da mi je crp padel, dojenček pa naj le počaka še en teden, da pridem čisto k sebi.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.1.2011 10:59:43
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Nikamor ne gremo! Sem spala kot ! Zgleda, da je zdravilo prijelo! 3x hura za Krko! 3x hura za dohtarja! Jutri grem v ZD na odvzem krvi in predvidevam, da mi je crp padel, dojenček pa naj le počaka še en teden, da pridem čisto k sebi. Jeeeeee KONČNO!!!! ..... Dojenček pa naj kar počaka na varnem....ma še dooooosti časa
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.1.2011 12:52:46
|
|
|
|
*bubi*
|
Urša.... Ja, traja tudi dva dni, da atb prime. petarda, ti bi zdaj vsem privoščila 10 dni čez rok?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.1.2011 14:12:11
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Urša.... Ja, traja tudi dva dni, da atb prime. petarda, ti bi zdaj vsem privoščila 10 dni čez rok? ....to ravno ne...pa Urši sploh ne, ker se mi zdi, da že komaj čaka....ampak se mi zdi, da ima rok šele 08.02. ...do takrat pa je še daaaleeeč Pri nas pa zunaj tak lep sonček....bomo morali malo nosek ven pomolit
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.1.2011 15:21:45
|
|
|
|
Urša
|
Ni več tako daleč, Petarda! Sploh ker sta bila oba moja en teden pred rokom in še G mi je rekla, da bo prej, da je otrok večji, ampak sva vseeno pustile PDP na Prešernov dan. No, bomo videli, želim si vsaj še en teden miru!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.1.2011 15:29:14
|
|
|
|
petarda
|
Ok...potem pa naj bo 01.02.2011
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.1.2011 15:31:52
|
|
|
|
petarda
|
Ko je prejle takole pančkal... Sem ga ujela....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.1.2011 15:34:46
|
|
|
|
petarda
|
Zdej bo pa že na vsaki strani moj bejbi ....ampak take slikice moram delit z vami .....mogoče se pa kateri še kaj zalušta ... Pa še ko povem kako je priden...evo zdaj spi že 5 ur .....o tem, da smo se zjutraj zbudili že ob 04.15 in čuli do 08.20 pa raje ne bom
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.1.2011 15:41:56
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ok...potem pa naj bo 01.02.2011 Čeprav bi bil tudi 11.02.2011 zanimiv datum Moj bejbi je pa že dobil EMŠO...razen ene 5-ke ima vse drugo enke in ničle....tudi zadnje tri!!!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.1.2011 15:42:45
|
|
|
|
Urša
|
Jooooj, cukeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer! Čudoviti slikici! Jah, je mogel nadoknadit spanec, če je pa ponoči bilo premalo! S čim ga pa namažeš po obrazku?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.1.2011 15:44:17
|
|
|
|
Urša
|
2.2.2011 bo čisto vredu.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.1.2011 16:16:31
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Jooooj, cukeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer! Čudoviti slikici! Jah, je mogel nadoknadit spanec, če je pa ponoči bilo premalo! S čim ga pa namažeš po obrazku? Še zmeraj spi!!! Pa smo zamudili sonček....upam, da bo naslednjih nekaj dni tudi lepih .... Če bi pa to vedela, bi šla po kosilu z njim spat...evo sem spet zamudila ...ponavadi glih tako trofim, da on spi, ko jaz ne morem, ko imam pa čas in bi lahko spala pa on gleda ko čuk Po obrazku je pa namazan z Riboderminom... se mu še kožica lupi in pri nas v porodnišnici s tem mažejo. .... enim smrdi...meni pa diši....po dojenčkih, ne po ribah ....naši so bili vsi trije s tem mazani
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.1.2011 17:04:18
|
|
|
|
*bubi*
|
joj, kak bi ga polubčkala samo so si res podobni med sabo tvoji fantje... daj naredi en kolaž vseh treh pri isti starosti. Po možnosti v istih cunjah Ribodermin.... diši, ja, po vaniliji
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.1.2011 21:06:10
|
|
|
|
NinaŠ
|
Urša res sem vesela zate , čez nekaj dni bomo pa počasi začele dihat s tabo in navijat, da nas čimprej presenetiš Petarda, ti pa kar brez slabe vesti limaj fotke tvojega princa , še bolje vseh treh
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.1.2011 5:57:45
|
|
|
|
ada2
|
samo na hitro... spremembe v službi - na bolje petarda bejbi je čudovit urša me veseli, da si bolje, pa navijam za 2.2. ostale lep pozdrav, se mi mudi na delo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.1.2011 11:04:04
|
|
|
|
petarda
|
Ada me veseli, da si se javila, sem se že spraševala kje si... daj kaj več povej o službi Urša kako si? A je katera od vas...Ada, Naty, paštetka... blizu Razkrižja?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.1.2011 11:05:48
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ko je prejle takole pančkal... Sem ga ujela.... Oooo kakšen cuker... Joj... Ej, taki mali so tako zlati.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.1.2011 11:09:10
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Nikamor ne gremo! Sem spala kot ! Zgleda, da je zdravilo prijelo! 3x hura za Krko! 3x hura za dohtarja! Jutri grem v ZD na odvzem krvi in predvidevam, da mi je crp padel, dojenček pa naj le počaka še en teden, da pridem čisto k sebi. Ej, Urša, pa kaj te delajo s tabo? Ne moreš verjet. Jaz sem v obeh jemala AB v prvem trimesečju. In priznam da me je bilo strah, kaj bo. In že takrat so mi rekli, da bolj ko je otrok razvit in gre proti koncu, majn je nevarnosti za njega. Tako da mi res ni jasno zakaj pri tebi tako komplicirajo... Sicer pa, glavno da je boljše
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.1.2011 11:11:40
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda A je katera od vas...Ada, Naty, paštetka... blizu Razkrižja? Petarda, kaj rabiš? Moja mama ni daleč od tam. Aja, petarda, kako dolgo v toji službi rabijo, da pošljejo odgovor? (mislim, ko imajo razpis za delavce)
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.1.2011 11:20:37
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: petarda A je katera od vas...Ada, Naty, paštetka... blizu Razkrižja? Petarda, kaj rabiš? Moja mama ni daleč od tam. Aja, petarda, kako dolgo v toji službi rabijo, da pošljejo odgovor? (mislim, ko imajo razpis za delavce) Nič ne rabim, Naty ....od tam je naša najemnica ....pa sem pomislila, da mogoče jo katera od vas pozna. Da pošljejo odgovor...hmmmm....različno...odvisno od vodje poslovalnice.... pri nas je kar trajalo....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanjaKazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......