TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: luan Zanimivo je prebirati take in drugačne pripetljaje.... Meni pa se je nekaj mesecev nazaj zgodilo tudi nekaj zanimivega.Najmlajši sin je bil star dva meseca in sem ga zvečer dala spat in malo kasneje še starejšega.Jaz pa sem kot vsak večer sedela za računalnikom in igrala igrice. V jedilnici je začela luč utripati in sem pogledala v tisto smer, saj me je motilo.Takrat pa nekje dvajset cm od tal zagledam senco, ki se pomika proti meni....skor me je infarkt ruknu.Uspela sem reči, da naj me pusti pri miru saj tudi jaz njej nič nočem.In igram igrice naprej...takrat pa najprej crkne tv in takoj nato še računalnik...zopet pogledam v smeri sence in vidim, da se pomika proti spalnici, vstanem in grem za njo in bentim, da kaj mi ne da miru..vrata od spalnice so bila nastežaj odprta( pa jih vedno zapiram, ko mali spi saj imamo dva psa in ne dovolim, da hodita noter saj sta mi ga zbujala)..vstopim v spalnico in zagledam malega kako je ležal z obrazom obrnjen v jogi..tako sem ga dvignila in mu dala umetno dihanje..zadušil bi se mi če me nebi prišla opozorit...takoj zatem se je tudi tv in računalnik nazaj prižgal... Intuitivno sem sicer precej močna saj tudi razvijam ta področja po svojih najboljših močeh, da me je pa kar duh prišel opozorit je bilo pa kar mal velik za sprocesirat. No, nekaj tednov nazaj sem na nekem tečaju izvedela tudi kdo je bil to. Do danes je še nisem poslal v božjo luč....saj kar lepo živimo v sožitju, samo malo preveč mi včasih vzame energije, saj je napopana name... Bom pa v kratkem morala očisti tudi stanovanje padlih duhov in duš, samo najprej moram sebe..pa saj bom. Drugače pa imam na zalogi polno podobnih zgodb . Ko enkrat sprejmeš, da je to vse okoli nas ni več tako grozno . Inuitivne zmožnosti pa so nam poslane od kreatorja z namenom, da nam pomagajo in ni slabo, če se jih naučimo poslušati in slišati. Lahko noč. Ej, ti si pa ista kot moja babi. Ona se je namreč tudi sprijaznila s tem, da je nekašen medij in včasih pove kakšno "zgodo"....meni gredo včasih kar vse kocine pokonci. Njej so pa ti pojavi nekaj tako normalnega kot jutranja kava. Enkrat, ko me je pooblasitila za določene zadeve, ko naj bi jih morala urediti nemudoma takoj po njeni smrti - in te zadeve mi je razlagala, kot da ima že točno napisan scenarij, kot, da ima uro, minuto in sekundo njene smrti že čisto splanirano...No, pa ji rečem: "Babi, kako pa naj jz tisti moment vem, kdaj boš ti mrtva?!" Pa mi je rekla s tako lahkoto, kot bi mi rekla "dobro jutro",: "A misliš, da ti ne bom prišla sporočit, da me ni?!"...Jz sem se ji smejala: "Babi, ti me boš ubit prišla, pa saj me bo KAP!"