|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
21.1.2011 17:44:46   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm eto sem uspešno naročila user posted image

user posted image user posted image user posted image hvala lepa, res!

ZDEJ PA SAM POVEJ, KAKO TI DOSTAVIM EVRČKE!!!! D ME NE BO PREGANJAL!!! A BI NA RAČUN AL TI KAR PO POŠTI Z UNIM KAVBOJKICAM POŠLJEMuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
21.1.2011 17:45:54   
sjmm
NO, MI SMO JEDL OKOL POL4H, PRED 10 MINUTAMI SM PA KUHNO POŠTIMALA...OJOJ, črke...am sori

zdej gremo pa lego mesto nardit...smo vsi domauser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
21.1.2011 18:18:22   
MIHAILO
TAMIKA ja glede domace naloge ni problemov,je tako kot v prvi nosecnosti akcija do konca nosecnosti...user posted image
Hvala za lepe zelje,tudi jaz pravim samo da bo zdrava...

Jaz sem pa od danes zacela tko ,da Mihailo ne bo vec spal podnevu...to pa zato ,ker zaspi okrog 13h in spi 3h ga ne morem zbuditi in potem se ob 00.00h komaj zaspi,se joce itd..zjutraj potem vstane ob 9h,danes je ob 10h...to se je zadnjih 10 dni zacelo dogajati ,da je zvecer premalo zaspan in imamo ta problem...danes je blo kar mal kriza to zdrzat okrog 17h je bil zaspan ampak smo ga zamotili in je minilo,zdaj je sel mal na potep z babico in dedijem ,ko pride se bo se kopal in okrog 20,21h ga bom dala spat...verjetno bo se kak dan bolj tezek za zdrzat sam ko bo pa par dni takole zaspal ob 20,21h ne bo problem tudi cez dan zdrzati...A VASI MALCKI SE VSI SPIJO PO DNEVI???

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
21.1.2011 19:04:43   
Urša08
Mihailo Žiga še hodi spat čez dan in si ne predstavljam da ne bi, je zaspanček mali. Nejc mi je pa okol drugega leta (dve leti in kake dva meseca) nehal spati čez dan. Je šel pa zvečer okol 19 že spat. Čim lažji porod in pošlji kak sms ko rodiš. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
21.1.2011 19:05:59   
Katjusa
Čer....
moj je še v šoli jst sem florjana peljala k benjaminu  v dramlje tak da rihtata babiko in dedija.... sama pa pripravljam večerjo da malo proslaviva 5 obletnico poroke.... (sem hotla napisat 3user posted image user posted image user posted image user posted image ) kam je minil vs ta čas nimam pojma sem pa sveela, da sva najino ljubezen kronala s poroko in z 2 prakrasnima sinkoma in upam in si želim, da iskrice nikoli ne usahnejo.... res je vćčasih pride do kakega prepirčka ampak kje pa ne? no pa ne tolažim se s tem da povsod prihaja do kakih nesporazumov pač pa sem vesela, da se znava pogovarjat, da znava iz vsakega slabega potegnt najboljše in da se imava preprosto rada....... mah kje rada ljubiva se in si to kaževa vsak dan s spoštovanjem, razumevanjem in poljubčki/objemčki.... najina veza se mi zdi pravi posladek na moje življenje in želim vam, da vam je vsem vsaj pol tako toplo pri srčku ko je meni ko pomislim, na svojega možeka ko ga pa vidim mi pa itak dol tečeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no v takih čustvenih trenutkih se pa itak vedno spomnim tudi na vas drage moje RR-jevke, dosti vas še en poznam dosti vas pa že predolgo nisem videla in upam, da se kamlu vidimo:) rada vas imam, kar mi stojite ob strani, ko me možek razjeziuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
21.1.2011 19:08:07   
Katjusa
prišla sem k pisalni mizi samo po lepilni trak da zavijem darilce pa sme kr pozabla:)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image šibam predno s eprikaže na vratih:)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
21.1.2011 21:43:22   
Ploha
KOLUMBO: kej se kupijo take kocke duplo, da je zravn vc pa banja pa postlce? Kje je reeeeees velik izbire?

samo to...ker mamo noro. hodiva vabit in nas ni cel dan. Zdej grem še mal pospravt pa za jutr prštimat...pol pa mižule...jutr pa primorska vabi.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
21.1.2011 22:51:38   
petrušk_
tamika za kam pa boš tko lepa?? oblekca pa frizurca pa to??

upam, da tristančka čimprej mine...drugač pa poznam te prešvicane histerične izpade...pr nas je zj mal minilo.....no kakor kakšen dan....

urša, sjmm...že spet zapravlata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo mel pa dons kr pester dan.....me že mal gnezditev daje, pa bi kr cel flat najrajš okrog obrnilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pisarniško pohištvo predelano tko, da gre še previjalna notr, stara kuhna postala skladišče...ojejjjj..le kdaj in kdo bo to pospravuuser posted image user posted image user posted image
no sj glavn da mam pohištvo na mestu ostalo bom že sproti pol vsak dan po malem.....

zj pa morto di krepo, sm rekla da vas sam še mal preberem pa via pojstla....ne morm večuser posted image
se tipkamo jutr...mirno nočko vam želim....

byby

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
21.1.2011 22:51:48   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Aja, k boš prišla boš prišla... 
Za evo pa... Oh božica, vse kasira... Upam da boš vseen lohk prišla z Evo, tamalimdvema ful manjka družbe. Sej najbolj bo da prideš konec februarja da bom mela čim več cunj. Zdej nosi 62, sam so ta manjše cifre že na knap, neki pa čist lepo sede na ritko. 68 boš pa pol kasnej dobila, a je kul tko?

hehe...pa si res še mlada...maš še za 3 cajta ne le sam še za 1user posted image user posted image user posted image
za cunje valjda štima...pa super, sj konc februarja bom tud jst lažje ko bom že doma...pa res upam, da ujamem malčico zdravo in prideva obe, da bosta mele tvoje punce mal družbe.....

petrušk_

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
21.1.2011 22:51:55   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Birdy če nebi mela 3 CR oz tele tazadne štale z rano, pol bi še razmišlala, tko pa no way.....že če bi se mi pr Roksotu tkole zakompliciral, nebi upala več pomislt na ta 3ga.......ma zdej k Jureta gledam sploh ne dojemam d mam res 3 user posted image .....neprecenjiva sreča

evo ena slikca.

user posted image

pa še legeuser posted image

user posted image

oo kolumbo kaki sonččki so teli tvoji fantki....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
   [Brisano sporočilo]
21.1.2011 23:23:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3786
   [Brisano sporočilo]
21.1.2011 23:35:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3787
22.1.2011 7:56:19   
baki
jutro.....user posted image .teden je minil kot bi mignil.upam da ste vse vredu.kolumbo so srčki tile tvoji trije škratki.samo da bi bili zdravi..za vse ki so bolani pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......drugače pa sem se navadla v službi.bo za zdržat dokler ne dobim kaj drugega....se še tipkamo kaj kasneje.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
22.1.2011 8:42:59   
Deja
Dobro jutro dekleta!

no sam da se mal javim - dokler še moja2 spita... jaz pa imam še malo časa, predno pičim v akcijo priprav za nocojšnjo zabavo.

Naš Žiga namreč praznuje!!!!!

Sej ne morem verjet da sta minili že dve leti...
No nocoj imamo praznovanje za tastare-beri (babice, dedke, strice, tete...), ju3 pa za tamlade (kolege, priči, bratrance...), tako da bo zopet veselo...
ojoj... šibam.... me princ kliče... mu šibam voščit!
Lep pozdrav

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
22.1.2011 9:07:44   
petrušk_
jutrooooooo
moja sončka še pačnkata, k smo šli pozn vsi spat....mami pa rr..pol pa kuhno pospravt k jo včeri ni znesl pa zajtrk pa kavico prštimat.....

kolumbo ma ne noooooooo...spet akcija.....pa sj to je noroooooooooo
sj eva pa zj pa kašlja na polno ko je šla vročina papa.....bo spet inhalator pel 1000 na uro

baki... no res super za službico da ti je ok....sj redkokomu je v službi tolk zakon , da bi kr skoz hodu.....tko da kr zdrži, zraven pa še za kaj drugega poglej, pa bo

deja......juhuhuuuuu vse najboljše tvojemu sončku in lepo praznujte....

nas vsa ta akcija čaka naslednji vikend.....sm včer seznam povabljenih delala....v soboto mam 22 odraslih in 15 mulčkov...noro...to pa bo luda kuča, da ne rečemmmmmm.......
v nedeljo pa 9 ljudi na južni
v soboto bom nardila narezke in pa kvašene rogljičke s sirom in šunko za malčke.....pa polnozrnate za mamico
pa francosko in šobsko solato.....
a ima kera kako fino idejo za kakšen topel "finger food"
vedno sm mela kruhke polnjene z namazom, salame, sira, kisle smetane ali ajvarja
alpa zvitke iz listnatega testa (šunka sir ketchup ali kisla smetana česen)
zj sm pa rekla da bi še kaj novega....pa nikjer ne najdem idej....razen teh rogljičkov, k jih bom letos nardila....
v nedeljo za kosilo morm pa še neki pogruntat, ampak to mam itak še čas...tko da....

tortico sm se odločila da sama naredim....vlaka tomažka, tistga k je urša prlimala....že gledam po you tube kako se kaj nardi, zj morm sam še kak fajn recept za kremo dobit, pa bo.....

tko da drug teden bo res kar pestro....

petrušk_

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
22.1.2011 9:15:25   
TAMIKA3
ŽIGA!!

user posted image

ZDAJ JE ČAS, DA POČNEŠ VSE STVARI, KI SI JIH ČEZ NEKAJ LET NE BOŠ VEČ DRZNIL POČETI.
VSE NAJBOLJŠE, POLNO ZDRAVJA, SREČE, LJUBEZNI, SMEHA IN BREZSKRBNE OTROŠKE IGRE!!!
LEPO PRAZNUJTE!

user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
22.1.2011 9:22:22   
TAMIKA3
KATJUŠA!!!!!

user posted image

user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
22.1.2011 9:24:10   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

ŽIGA!!

user posted image

ZDAJ JE ČAS, DA POČNEŠ VSE STVARI, KI SI JIH ČEZ NEKAJ LET NE BOŠ VEČ DRZNIL POČETI.
VSE NAJBOLJŠE, POLNO ZDRAVJA, SREČE, LJUBEZNI, SMEHA IN BREZSKRBNE OTROŠKE IGRE!!!
LEPO PRAZNUJTE!

user posted image

Žiga vse naj naj pa kr lepo upoštavaj od tete Tamike nasvet...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo praznujte in naj bodo dnevi preznovanja polni otroškega smeha in iger:) Žiga uživaj in dons si lahko mal poreden:)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
22.1.2011 9:30:51   
Katjusa
Tamika, Kolumbo hvala za čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Birdy dons sem pa sanjala o vas....... Živeli smo v istem bloku in sem bila ravno zunaj, ko se je tvoj možek pripeljal domov iz službe. Ful je slabo zgledal k je bil ful utrujen in sem mu rekla, da bi blo dobro če gre za kak dan v bolniško, da si malo spočije. je reku da je ravno bil pri zdravniku in da je dobil 2 dni frej in pol je pojamral sam sej veš kako je 3 otročki težko počivaš. Pol sem mu pa rekla, da nej Neli in Kristi za kako urco k nam pripelje, da se bosta igrali s Florjanom in Benjaminom. je reku da se bo s tabo zmenu tak da kak sta se zmenla pa ne vemuser posted image Upam, da sta si spočila in da sta princezi prišli k namuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moj me je mal prehitro zbudiluser posted image user posted image user posted image

Baki kako je v službi? kak imaš pa delovni čas?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
22.1.2011 9:32:25   
Katjusa
petrušk kam boste pa dal tolk folka? blagor tebi k še spita naša 2 neglede na to kdaj ju daš spat vedno isto vstaneta...... no Florjan ponavadi prvi in potem hitro Benjamina zbudi....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
22.1.2011 9:34:05   
Katjusa
Mi smo predvčerajšnim plačali akontacijo gremo od 5.2. do 8.2. v Žusterno z enimi prijatliuser posted image user posted image user posted image user posted image tak da benjaminov Rd bomo kr dol mapl praznoval pa pol naslednji vikend še doma za prjatle in babiko in dedija.... sam še ne vam kako naj zorganiziram, da bom imela kam kej dat.....
Kaj bodo vaši sončki dobili za RD?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
22.1.2011 9:36:18   
Katjusa
petrušk a ti imaš že 2? ej sorry zdej k sem bolj redko tu sem vas vse pobrkala ne vem več kdo je kdouser posted image al pa me je zdle neki zadelouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
22.1.2011 9:54:41   
TAMIKA3
user posted image IMA KATERA ŠT. GSM-ja OD ČEBELE user posted image

HVALA user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
   [Brisano sporočilo]
22.1.2011 9:54:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3799
   [Brisano sporočilo]
22.1.2011 9:55:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

ivf
mišaaa

po katerem postopku IVF ste zanosile?

1 (77%)

2 (7%)

3 (5%)

4 (3%)

5 (2%)

6 (6%)

Število vseh glasov: 465

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!