|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
21.1.2011 10:48:36   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

No, k glih brkn hecate...
Jst pa tud razmišljam še o četrtem otročkuuser posted image  Čez ene deset let, če bova mela oba službe, pa če bojo finance... Sej je res včas težko, po drugi strani pa... ko te taka mala brezzoba štručka pogleda in se ti nasmejeuser posted image  Joj, kok je men to lepo. Pa zdej se lev ful velik smeje, tak dobrovoljček jeuser posted image

BRDY sm ti fouš d si 10 let mlajša od meneuser posted image ...... jst bi tut še enga

Nč bit fovš, me včas folk prov čudn gleda, kao tok mlada pa tri otrokeuser posted image  Eh, kaj jih brigauser posted image
Zakaj pa ti še enga zdele na hitr ne naštimašuser posted image  Al pa ajde, čez ene pet let še tud ne boš stara, bo tud še dost kmaluser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
21.1.2011 10:52:11   
petrušk_
birdy...wauuuuuuuuuu čestitkeeeee...super da razmišljaš še o enem....
kolk pa si stara? nism nikjer zasledilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
do tebe bom pa pomoje mogla kr sama pridt en dan....k tole z evo skupi ne vem če nam bo ratal
pa super da lev ni mel krčkov že 2 dni....sm vesela za vse vasss

petrušk_

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
21.1.2011 11:04:05   
birdy
Petrušk, za ta četrtega še ni nič nujno. Še bolj razmišljam. Po eni strani bi, po drugi strani bojo pa takrat glih vsi dost stari da bi jih kamot lohk pustila že same doma (itak je tašča en štuk nižje tko da čist samine bi bili) pa kam šla sama za kak teden, pol si pa enga mejhnega naštimat... Sej verjetno razumeš kaj hočem povedat...
Mam pa 23 let, tko da mam res še ful časauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
21.1.2011 11:07:00   
birdy
Aja, k boš prišla boš prišla... 
Za evo pa... Oh božica, vse kasira... Upam da boš vseen lohk prišla z Evo, tamalimdvema ful manjka družbe. Sej najbolj bo da prideš konec februarja da bom mela čim več cunj. Zdej nosi 62, sam so ta manjše cifre že na knap, neki pa čist lepo sede na ritko. 68 boš pa pol kasnej dobila, a je kul tko?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
   [Brisano sporočilo]
21.1.2011 11:07:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petrušk_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3755
21.1.2011 11:27:57   
Ajvy
dannnnnnnnnnnnnnn...

Urša....kako ste kaj.....
He he ...bomba...ja..se kar noče sama pospravit...ma dol mi visi že za te stvari...važno ,da so otroc popendenčkani..sej bom polirala omare vsak dan , k bom stara....
Bravo za taščo ,da je tko vskočila.....

KOlumbo....mi smo imeli 3.rojstne dneve torte iz naročisi.torto.si..al kuko že gre..pa smo bili zelo zadovoljni...NOdi, Fifi, pa pikapoko....
OJeje....dej no mal počivi....matr ta tvoj turbo......mislim na vas....da bo sploh še bolje....

Brkn....zadnjič sem vidla tvojo slikico...matr sem se te drugače predstavljala......waw....
Itak da si pridna do nezavesti, tko da sploh ne dvomim, da ti danes ne bi uspelo vsega opravit....
Ne pozabi še malo počivat....

Sjmm....he he ..jst tut v tv bulljim dolgo v noč..pa si zjutraj rečem ,danes zvečer pa ne bom...pa se vse isto ponovi...he he user posted image

petrušk...me veseli ,da ste malo bolje.....držim pesti ,da bo kmalu vse bolje.....

tamika...strah pred spanjem...ojej....upam,da se nežno zazibate v sen...danes zvečer....bogec mali.....user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
21.1.2011 11:31:08   
Ajvy
Tamika...nisi mi odgovorila glede posta za frizuro....

Birdy...ja..ti si res en mladič.user posted image user posted image user posted image ..tko da svaka ti čast...pridna punca...he he ...kaj druge briga...važn ,da vam paše.....

KOlumbo...kakšni princi....waw....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
21.1.2011 11:40:00   
Urša08
Ajvy dej mi povej kateri okus torte ste naročili? So take nežne, lahke torte? Mi je tale tomažek ful všeč in bi jo tamalima naročila user posted image pa vsaka informacija prav prideuser posted image Kje si jo pa ti prevzela? Si jo prek neta naročila al poklicala? hvala ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
21.1.2011 11:41:34   
Urša08
Kolumbo kok so luštkani user posted image user posted image user posted image tale slikica je za v okvir user posted image user posted image user posted image user posted image

Birdy uvau vi pa še četrtega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image superca. Se spomnim Ajvy ko je na začetu tvoje nosečnosti z levčkom rekla da te ona vidi še s kakšnim user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
21.1.2011 11:45:00   
Urša08
Kolumbo gledam tvoje 3 fante pa študiram če sta si kateredva podobna, pa je vsak mal drugačen. Očitno pri vas ni copy-paste-a user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy ja danes ma pa tašča očitno čas za vnučke, sem ju mela pol urce al urco gor pa ju je prišla spet mal iskat user posted image priznam da mi paše tale tišinauser posted image user posted image user posted image user posted image

Birdy super za dva dni brez krčkov user posted image user posted image user posted image user posted image naj tako ostane

Kolumbo in Birdy marca se mormo dobit mal

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
21.1.2011 11:46:06   
brkn83
ajvy - in kako si se me ti predstavljala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo mene nazaj doma. Sem skočla v mesto na upravno enoto ene papirje iskat, pa na pošto kup pošte oddat, potem p še po barvo v trgovino, ker sem se odločla, da bom še dnevno sobo prebelila, kuhinjo sem pa itak že ta teden., Upam,da mi čez vikend uspe to narediti, no sej če ne bom pa v ponedeljek dopoldan, ko bom spet samaa.

Počas moram dat kosilo kuhat, pa mal migat še iti.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
21.1.2011 12:04:27   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Ajvy dej mi povej kateri okus torte ste naročili? So take nežne, lahke torte? Mi je tale tomažek ful všeč in bi jo tamalima naročila user posted image pa vsaka informacija prav prideuser posted image Kje si jo pa ti prevzela? Si jo prek neta naročila al poklicala? hvala ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čokoladno mislim ,da je bila lešnikova krema....pa višnjevo s čokoladno kremo...nobena ni bla na orto okus niti ogromno sladka....da te pol želodec boli....res krasno...
Prevzeli smo jih v najbližjem Merkatorju...sej ti na koncu izpiše kam ti jo lahko dostavijo. ti izberež določeno destinacijo....
Naročila sem jo prek neta...enkrat sem pa poklicala...obakrat sem dobila kar sem želela...
LAnsko leto smo imel pa pr Tarji tut eno hudo dobro torto...samo smo se pa 45 minut peljal po jo...tko da mislim ,da tega ne bomo prakticiral preveč....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
21.1.2011 12:06:05   
Ajvy
Urša....tišina je neprecenljiva...prav čutim da me prvih par sekund ušesa bolijo, ko niso navajena user posted image user posted image user posted image

Brkn..you do not wanna know user posted image user posted image user posted image ...hecam...se....ko se vidiva ti povem..obljubim

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
21.1.2011 12:18:00   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Urša....tišina je neprecenljiva...prav čutim da me prvih par sekund ušesa bolijo, ko niso navajena user posted image user posted image user posted image

Brkn..you do not wanna know user posted image user posted image user posted image ...hecam...se....ko se vidiva ti povem..obljubim

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . prava si. No js upam, da se kdaj vidimo, fajn bi bilo če bi bilo kakšno srečanje

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
21.1.2011 12:59:08   
sjmm
helov!

sva se mau preluftala..pihaaaa

zdej sva pojedla sadje...zdej pa mižule

jz pa kuhalnco v rokeuser posted image user posted image

kolumbo...kaki frajerjiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
21.1.2011 13:28:36   
TAMIKA3
poročne in svečane obleke ... ZA NEVESTE IN PRIČE user posted image ... lepe, pa še dokaj poceni user posted image user posted image

http://www.facebook.com/photos.php?id=110391621545

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
21.1.2011 13:31:01   
TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

user posted image prosim za mnenjeuser posted image user posted image

user posted image

user posted image

kaj misliteuser posted image bi mi pristajalouser posted image

vsako mnenje dobrodošlo user posted image

a te zanima , če bi ti on pristajal...al frizura user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JSt menim ,da bi šlo-....super lepa bi bla...on ti pa definitivno ne paše user posted image user posted image user posted image

frizura user posted image user posted image user posted image user posted image ... ker moškov imam doma že dovolj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
21.1.2011 13:37:57   
TAMIKA3
malček v svetu sanj ... je že bil alarm user posted image ... ves prešvican in user posted image ... mislim, da ga dajejo more o inhaliranju user posted image user posted image ... kaj mislite?

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
21.1.2011 13:42:44   
MIHAILO
Ojla punce...pregled oz ctg posnet,ni pokazal nic posebnega v nedeljo imam spet ctg in pomoje da bo takrat se amnioskopijo,ker jo delajo ,ko gres cez rok...zdaj res samo cakam,ko je tudi ze rok tukaj:)))user posted image user posted image LP

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
21.1.2011 13:46:02   
MIHAILO
Ojla punce...pregled oz ctg posnet,ni pokazal nic posebnega v nedeljo imam spet ctg in pomoje da bo takrat se amnioskopijo,ker jo delajo ,ko gres cez rok...zdaj res samo cakam,ko je tudi ze rok tukaj:)))user posted image user posted image LP

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
21.1.2011 13:49:29   
TAMIKA3
brkn... ti si pa res en priden človeček user posted image user posted image ...user posted image pa kar pogumno
birdy... upam, da ste se znebili nadležnih krčkov user posted image user posted image user posted image ... ti si pa še rosno mlada user posted image ...jaz tudi navijam za user posted image user posted image user posted image user posted image
urša... user posted image user posted image za taščo, da te je malce razbremenila
ajvy... saj spat še gre, čeprav reče: NE, AJAT ... samo se zbuja ... ga zgleda dajejo nočne more user posted image user posted image
kolumbo... iiiiiii ... user posted image user posted image user posted image ... meni se zdita Rok in Jure precej podobna user posted image ... user posted image Maj user posted image
sjmm... hvala za user posted image in user posted image

šibam še banjo zdrgnit, potem pa po user posted image user posted image user posted image

se tipkamo kasneje, če mi bodo user posted image user posted image user posted image user posted image dopuščali user posted image user posted image user posted image user posted image ... smo sami danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
21.1.2011 13:54:00   
TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

user posted image user posted image ... naredita "domačo nalogo" user posted image ... pa bo šlo tik tak zares user posted image ... čim lažji porod ti želim in zdravo user posted image štručko user posted image user posted image

pa javi nam, ko dobiš user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
21.1.2011 14:14:44   
brkn83

poročne in svečane obleke ... ZA NEVESTE IN PRIČE user posted image ... lepe, pa še dokaj poceni user posted image user posted image

tamika - sper zadeva. Bom zvečer mal pogledala, pa da vidim kaj najdem. Zdej sicer najprej čakam, da si
ženin kupi obleko, da vidim kak bo oblečen.

drugač je pa men ona frizura tud ful dobra, sem se že v četrtek naročila za frizerju, pa če zberem pogum jo bom zagotovo imela.

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
21.1.2011 15:57:46   
TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

tamika - sper zadeva. Bom zvečer mal pogledala, pa da vidim kaj najdem. Zdej sicer najprej čakam, da si
ženin kupi obleko, da vidim kak bo oblečen.

drugač je pa men ona frizura tud ful dobra, sem se že v četrtek naročila za frizerju, pa če zberem pogum jo bom zagotovo imela.

za oblekice se čaka 6-8 tednov ... na ZS mi pošlji mail pa ti prepošljem, ker sem se menila za eno oblekico ... seveda, če te zanima user posted image

user posted image

cena te je 260€ ... barva pa po želji

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
21.1.2011 17:23:38   
Urša08
Sjmm eto sem uspešno naročila user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Idealna razlika med sorojenci
jagodka7

Kolikšna je po vašem idealna starostna razlika med sorojenci?

1 leto (11%)

2 leti (45%)

3 leta (29%)

4 leta (7%)

5-8 let (7%)

Več kot 9 let (2%)

Število vseh glasov: 396

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!