|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
21.1.2011 10:06:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3726
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
21.1.2011 10:06:31   
TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

No evo ko mam pa jaz par minutk pa nobene ni nikjer user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a sedaj naj pa sama kapučinčkam user posted image user posted image user posted image user posted image

joj sploh ne vem kak tebi vse to uspeva s tremi, pa še čas imaš zase

Brkn sem ugotovila če si sama ne vzamem časa za kapučin mi ga noben ne bo daluser posted image user posted image user posted image

ja, moje izkušnje tud takeuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
21.1.2011 10:07:09   
brkn83

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

BRKN k boš mela 3 boš vidla kako to greuser posted image

ne ne ne bom imela trehuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zakaj ne?

ker po moje ne bi zmogla vsega tega. Tk da tiste, ki imate tri, vas prav občudujem. Js morem rečt, da se še za drugega ne morem odločit, ne da bi se za tretjega.

Ja sej urša maš prav, da čas si moraš sama vzeti.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
21.1.2011 10:07:33   
TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

Sem si mal pavzice vzela. Danes me je pa tašča presenetila, mi je eno majčko kupila in potem še tamaledva mal dol vzela. Sem ob 9 vklopla turbo in mam čisto kuhinjo in omakica za kosilo se že kuhauser posted image . Bomo meli omako iz piščančka, zelenjavice in smetance, zraven pa riž al pa krompir.

Tamika men tud ne rata posesat in pomit ko mam kakega mulčka pod nogamiuser posted image user posted image user posted image bom probala popoldan ko bo moj doma - naj bi danes že okol pol petih prišel. Je Tristan kaj boljši?

Sjmm uvau da si ti zvečer tok polna energije, bi si kr mal tvoje energije sposodla za en večer če lahko user posted image user posted image user posted image

Petrušk
kako je Eva?

kaj naj ti napišem user posted image ... mislim, da je boljši user posted image ... dobil pa je nekakšen strah pred spanjem user posted image ... posledično v spanju histerično user posted image ... tako da bolj slabo spimo user posted image ... upam, da bo kmalu konec vseh teh bolezni

ojej bogi Tristan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da se spanje kmalu poštima

hvala user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
21.1.2011 10:08:10   
Urša08

sm pozabla povedat....mulčka bosta od 15. februarja doma....mogoče celo do 1. marca, da spravimo skos krst in še eno Juretovo ceplenje......ker sm ugotovila, da je čist isto, a jih mam vsake 3 dni doma in sta bolana in še ven ne moremo, al smo pa pač skos doma in smo zdravi in vsaj popldne v miru gremo en družinski điro

kolumbo pri nas bosta tud do 1.3 domauser posted image user posted image user posted image user posted image mi je na cajte mal hudo ker pogrešata vrtec ampak se tolažim da bomo sedaj zdravi in ko bosta šla v vrtec ne bosta več bolna. Vsaj upam lahko.

Neposredna povezava do sporočila: 3730
21.1.2011 10:08:48   
sjmm
no, mali je meu malco...zdej gre kr hladilnik in shrambeno omaro odpirat..pa prav...mami, lači, lači(lačn)

sva mau z mami poklepetale

moj ima menda delo do 12h, za popoldan pa se še ne ve...upam, da bo frej k je petek....k ob petkih se mojim sončkom ta velkim čist odtrga in se skoz okol mene motajo, sploh ne morm dihat....včeri k smo bli sami popoldan so se na kavču kregal kdo bo čist zravn mene sedel....sm se kr topila, sm jih pol še s palačinkam pocrkljala, jih je Jan 7 stresu vase...ne vem , kam bo še zrastu??user posted image user posted image ...pol sta bla pa zvečer sam še Jan in Saška pokonc, pa sa se še zmer k men stiskala vsak na enem koncu....je bil moj čist užaljen k je kr zviseluser posted image ...ga morm dons mau pocrkljat zvečer

kolumbo....sam zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša....kako ti pošljem ali nakažem evrčke???

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
21.1.2011 10:10:24   
sjmm

Sem si mal pavzice vzela. Danes me je pa tašča presenetila, mi je eno majčko kupila in potem še tamaledva mal dol vzela. Sem ob 9 vklopla turbo in mam čisto kuhinjo in omakica za kosilo se že kuhauser posted image . Bomo meli omako iz piščančka, zelenjavice in smetance, zraven pa riž al pa krompir.

Tamika men tud ne rata posesat in pomit ko mam kakega mulčka pod nogamiuser posted image user posted image user posted image bom probala popoldan ko bo moj doma - naj bi danes že okol pol petih prišel. Je Tristan kaj boljši?

Sjmm uvau da si ti zvečer tok polna energije, bi si kr mal tvoje energije sposodla za en večer če lahko user posted image user posted image user posted image

Petrušk
kako je Eva?

kaj naj ti napišem user posted image ... mislim, da je boljši user posted image ... dobil pa je nekakšen strah pred spanjem user posted image ... posledično v spanju histerično user posted image ... tako da bolj slabo spimo user posted image ... upam, da bo kmalu konec vseh teh bolezni

ojej bogi Tristan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da se spanje kmalu poštima

za tristana...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas imamo pa zvečer k že skor zadrema ga kr neki pokonc vrže in se vsaj pol ure neutolažljivo joka...še nism pogruntala zakajuser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
21.1.2011 10:10:30   
Urša08
Brkn zakaj se bojiš za drugega? A je bil Nik zahteven dojenček? Nč strahu ponavadi je vsak naslednji bolj priden. Jaz mam s tamalima manj dela kot s ta prvim, ta moj Nejc je res en turbo otrok, poln energije, nč ne bi spal ,... ma ga komi dohajam. Žiga in Eva pa pridkana da sploh ne vem da ju imamuser posted image . Vidva kar pogumno, je fletno da ma otroček kako družico, pa ko se skup igrajouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
21.1.2011 10:13:30   
Urša08
Sjmm tvoj ma pa hudo konkurenco user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za everčke se pa zmenive ko bo naročilo oddano a prav?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
   [Brisano sporočilo]
21.1.2011 10:17:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3735
21.1.2011 10:21:57   
Urša08
kolumbo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Majeve izjave , tvoj Rokso je pa moj Nejc - turbo da ga ne dohajamo user posted image user posted image user posted image user posted image

grem sadni krožnik narest

Neposredna povezava do sporočila: 3736
21.1.2011 10:23:08   
brkn83

Brkn zakaj se bojiš za drugega? A je bil Nik zahteven dojenček? Nč strahu ponavadi je vsak naslednji bolj priden. Jaz mam s tamalima manj dela kot s ta prvim, ta moj Nejc je res en turbo otrok, poln energije, nč ne bi spal ,... ma ga komi dohajam. Žiga in Eva pa pridkana da sploh ne vem da ju imamuser posted image . Vidva kar pogumno, je fletno da ma otroček kako družico, pa ko se skup igrajouser posted image user posted image user posted image user posted image

pa ne vem zakaj? Zdej je že tk velik, da si sploh ne predstavljam, da bi za njim tekala z strebuhom, pa da bi še enkrat mogla v porodnišnico in bi nika samega pustila doma.
Nik je bil ful priden dojenček, od 2,5 meseca dalje je spal cele noči, kaj pomeni vstajanje ponoči itak ne vem. Kdaj pa kdaj se je ponoči zbudil, ampak to ni nič v primerjavi s tem koliko noči prespi v celoti, zdej pa je že res ful priden, vse pospravi za sabo, pa tudi sam se ful pridno igra, spi pa od sedmih do sedmih in čez dan še nekje med 1 -2 uri.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
21.1.2011 10:25:22   
brkn83
kolumbo - tele tvoj majkl je pa res prava faca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Super izjava

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
21.1.2011 10:27:58   
sjmm
b]kolumbo...majkl....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za poscat!!!

brkn...jz si pa ne predstavljam d bi imela sam enga....morm me ful haus...sam smo si pač različni...jz d sm kak let mlajša...bi kr še eno bejbiko nardil....me prov mulčki hecajo d je zdej pa cajt za eno rozikouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
21.1.2011 10:29:11   
birdy
Hoj hoj. Kako ste?
Mi smo vredu. Berem da bota Maj in Rok pri kolumbo tud še en čas doma. Ja, pri nas ista scena, vsaj še prvi teden v februarju ko mamo mislim da cepljenje. Študiram še za kej več, ampak zaenkrat še sam študiram.
Leva zdele dva dni niso nič krči mučiluser posted image  Kar je bil seveda razlog da sem jst na velko pospravljala in peglala. Pa se itak nič ne pozna nikjer.
Leim tamalega previt...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
21.1.2011 10:30:35   
brkn83
sjmm - sej po eni strani js tud nočem da bi bil edinc, sam kr neki odlašam še z enim. Dejansko kr neki hočem še prej preden bi imeli še enegga. Sej vem, da preveč kompliciram. Februarja mam ginekologa in mi je kr bed iti, ker me bo spet vprašala, če že kej razmiššljamo še o kakšni user posted image , pa ji itak ne bom znala odgovoriti.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
21.1.2011 10:40:15   
birdy
No, k glih brkn hecate...
Jst pa tud razmišljam še o četrtem otročkuuser posted image  Čez ene deset let, če bova mela oba službe, pa če bojo finance... Sej je res včas težko, po drugi strani pa... ko te taka mala brezzoba štručka pogleda in se ti nasmejeuser posted image  Joj, kok je men to lepo. Pa zdej se lev ful velik smeje, tak dobrovoljček jeuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
   [Brisano sporočilo]
21.1.2011 10:42:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu brkn83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3743
   [Brisano sporočilo]
21.1.2011 10:44:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3744
21.1.2011 10:46:04   
brkn83

BRKN sej se ti ne mudi.....boš pač mela malo večjo razliko.......jst k gledam Maja se mi zdi da odkar je brez plenic ni znjim praktično nobenega dela....zdej k mamo Jureta bi on vse deluuser posted image , bi ga oblaču, previjal kopaluser posted image

ja sej pri nas bo verjetn tko, da ko bo nik enkrat iz plenic, da se bom lažje odločla, sem zandjič mojga hecala, da bi meli lahk februarčka 2013

Neposredna povezava do sporočila: 3745
21.1.2011 10:46:31   
brkn83

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

No, k glih brkn hecate...
Jst pa tud razmišljam še o četrtem otročkuuser posted image  Čez ene deset let, če bova mela oba službe, pa če bojo finance... Sej je res včas težko, po drugi strani pa... ko te taka mala brezzoba štručka pogleda in se ti nasmejeuser posted image  Joj, kok je men to lepo. Pa zdej se lev ful velik smeje, tak dobrovoljček jeuser posted image

BRDY sm ti fouš d si 10 let mlajša od meneuser posted image ...... jst bi tut še enga

kolumbo - ja sej še lahk maš enga

Neposredna povezava do sporočila: 3746
21.1.2011 10:48:05   
petrušk_

sm pozabla povedat....mulčka bosta od 15. februarja doma....mogoče celo do 1. marca, da spravimo skos krst in še eno Juretovo ceplenje......ker sm ugotovila, da je čist isto, a jih mam vsake 3 dni doma in sta bolana in še ven ne moremo, al smo pa pač skos doma in smo zdravi in vsaj popldne v miru gremo en družinski điro

ja res je tako...iz istega razloga bo naša malčica zdaj 14 dni doma...drugo soboto mamo praznovanje RD, 5.2. nam pa mogoče rata do toplic pridt...pol gre pa za 1 teden v vrtec pol bom pa že jst doma se bova pa b.p. pošlihtale...
te podpiram in da le vse zrihtate kot si želite....

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 3747
21.1.2011 10:48:07   
petrušk_

Petrušk
kako je Eva?

ja tko je blo pr nas isto tamika....in ko se zbudi joka in ihta, tko da komi do sape pride, zj sm pogruntala, da morm sam mirno hitro pridt do nje, jo stisnt, in ji prigovarjat s čist nežnim glasom da je vse ok in da nej nazaj zaspančka, jo sam položim v posteljico in spi dalje do jutra...upam, da vam čimprej mine.....

petrušk_

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
21.1.2011 10:48:09   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

mi2 glih od zdravnika....
sicer smo boljš ampak ne še čist dobri pa sva šle, da nas nau za vikend skrbel kako in kaj...pljučka čista, ušeska ok, grlo tud, tko da sam viroza z gripo...
je reku da bravo za inhalator, da s tem res največ naredimo.....zj sma pozajtrkovale, pol pa počas že pančkat pomoje, k sva že mal čez 6 vstale....

kosilo dons....ajmoht....njamiiiiiiiii komi čakam, sam ne vem kaj nej notr zakuham namest vodnih žličnikov k jih ne smem???sjmm any idea?? bi ješprenček pasal?

se oglasim še kej...itak se mi ne da nč delat, pa bom rajš na računalniku visela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jutr bo pa oči mal varstvo prevzel, da bom brzinsko pospravla....zvečer pa verjetn zmenek s hot loverjem....

imejte se najlepše in pikepoke za vse bolančke....

petrušk...ješprenjček se bo dolgo kuhal, če nimaš namočenega, jz bi dala vlivančke ali zdrobove cmočke al pa kake testenine, mogoče kuskus...to je vse lepo hitr kuhanouser posted image

jst tud...sam ne smemuser posted image user posted image user posted image
kus kus smo pa zj že 2 dni jedl...tko da miško odpade...
sm dala zj kr ješprenček kuhat, pa bomo vidl kako bo...če se ne bo hotu skuhat, bom pa za mojadva gresove knedlčke nardila zame pa nič..pa bo....

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
21.1.2011 10:48:13   
petrušk_

Petrušk a gresove knedelčke lahko not zakuhaš?

ne smem :(

eva je ful boljš...brez vročine...sam nosek mal pušča...upam, da ne pride vročina nazaj...res upam...

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

FOLNA KISLINA
tiamia

Ali ste pile folno kislino med nosečnostjo?

Ja, normalno.. (67%)

Ja, ampak večkrat pozabila (17%)

Ne, se mi ne zdi potrebno (10%)

Kaj je to? (6%)

Število vseh glasov: 344

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!