Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.1.2011 9:58:16
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo JA JST JO MAM, SAM TVOJE NE NAJDEM pošlji na ZS ... obe hvala
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.1.2011 10:07:09
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Dan pokonc sm bla do 4 15 ....Roksotu nabijala vročina non stop na 39....sm se šela eno rundo z njim kopat se je čist tresu, men je kr slabo ratval.....no ko je začel ob 2h zutri po najini postli skakat k po trampolinu sm bla vsa presrečna Zdej mu vse vn teče, ma sej ne vem a nej kličm dohtarco al ne. Šime letu u štacuno d skuham 2 piskra juhe tut men se zadnje cajte sanja o RR ....učeri se mi je sanjal od Urše in Mihailo d smo ble u Trboveljski P ....nakar je še od Urša tašča uletela za Roka in ostale in za mamico ... upam, da se ti čez dan uspe vsaj malce spočit
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.1.2011 12:21:49
|
|
|
|
baki
|
ŽIGA VSE NAJ NAJ NAJ.....KATJUŠA...jst delam na dve smeni.pa vsako drugo soboto taj ko sem zjutraj.KOSILO-tenstano sladko zelje+pire+hrenovke
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.1.2011 14:02:31
|
|
|
|
petrušk_
|
tamika si že dobla cifro od čebele? čene pošl sms pa ti pošlem katjuša nene...1 mam...1 je še v trebuščku...spala sta pa oči pa eva... ja k sreč mamo zj tolk fajn narjeno novo stanovanje, da pomoje nau panike tolk folka popedenčkat.....10 za jedilno mizo, 10 na sedežni otročki bojo pa itak okrog skakal...pol jih bo v evini sobi pol pa pr nas pa je.... kolumbo če pa te slučajn ne primejo pa vam pošiljam kar , mogoč bo pa bl palilo pr nas je blo tko v sredo ponoč...smo se tud kopal ob 2h zjutri.....v četrtek je pol še mal zakuhala, zj je pa dobra, sam kot praviš iz vseh lukenj ven teče na polnooooooooooooooo pa kašlja spet ko mali slonček....inhaliramo spet po 3x na dan na polno.... zj sm se najedla zraven rr polnega krožnika jagod.----njami enkrat za spremembo, pomaranč in jabolk imam že čez glavo.... kuham pa govejo juho z velikim kosom mesa za zrezke (da bo večerja....govedina v solati....njamiiiiiiiiiiii) pa cvetačo in stročji fižol s čist mal sirčka po vrhu zapečenega v pečici in puranje zrezke s karijem....za evo in očija pa še pire krompirček..... komi čakam torek, da točno zvem kaj in kolk lahko pojem....shujšala sm pa že za 3 kg
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.1.2011 15:24:07
|
|
|
|
Ajvy
|
petrušk...napišeš prosim recept za telebane za kvašene rogljičke s sirom in salamo
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.1.2011 19:44:38
|
|
|
|
Ajvy
|
ŽIGA VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ 2.ROJSTNI DAN
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.1.2011 20:53:26
|
|
|
|
sjmm
|
čer! smo imeli resno sobotno delovni dan...posplavlal u nulo sonček smo kr sam skoz okno gledal...ker je pihal in pihal drgač pa....katjuša...čestitke za obletnico, upam, da sta jo prežvela lepo objeta in z načtri za prihodnost...kar pomeni velik ljubezni kolumbo,....vi spet potrebujete en koš ..zravn pa frišne baterije petrušk ...si pridna s kuhanjem, pa ful se paziš...upam, da zveš pri G sam dobre stvari...evo kr mau preventive pošiljem DEJA IN ŽIGA...VSE NAJBOLJŠE, MNOGO LEPIH, DO SOLZ NASMEJNAJIH TRENUTKOV, EN VELIK KOŠ ZDRAVJA IN TOPLE LJUBEZNI
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.1.2011 22:03:56
|
|
|
|
Ploha
|
KOLUMBO: ti si moj idol! turbo pa to! pa hvala za link, meta dobi za RD une kocke družinska hiša en kup bolanih, ajej...naj bo čimrej marec april, da se konča ta zoprnija od bakterij in virusov. katjuša: čestitam za obletnico! Sta si kaj posebnega privoščila? No sje mogoče si kaj napisala, pa ne sledim popolnoma se opravičujem!
< Sporočilo je popravil Ploha -- 22.1.2011 22:07:43 >
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.1.2011 22:04:04
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm čer! smo imeli resno sobotno delovni dan...posplavlal u nulo sonček smo kr sam skoz okno gledal...ker je pihal in pihal drgač pa....katjuša...čestitke za obletnico, upam, da sta jo prežvela lepo objeta in z načtri za prihodnost...kar pomeni velik ljubezni kolumbo,....vi spet potrebujete en koš ..zravn pa frišne baterije petrušk ...si pridna s kuhanjem, pa ful se paziš...upam, da zveš pri G sam dobre stvari...evo kr mau preventive pošiljem DEJA IN ŽIGA...VSE NAJBOLJŠE, MNOGO LEPIH, DO SOLZ NASMEJNAJIH TRENUTKOV, EN VELIK KOŠ ZDRAVJA IN TOPLE LJUBEZNI hvala sjmm...za preventivne pikapoke in pohvale , čeprav teb niti do kolen ne sežem..... pa super k ste bli tolk pridni....mi smo mel tud mal delovno ta vikend, k mormo bit notr...no dons dopoldan smo šli na kavico, k je bla mala včer in dons brez vročine...in glej ga zlomka, prej spet zakuhala na 38...nimam pojma kaj je to, sam MOLIMMMM da ni adeno kot je urša rekla, ker pol ne vem kako bomo kej R.D. praznoval kako že rečejo...upajmo na najbolje zj pa uničena k norc šibam v pojstlo..... se beremo jutr....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.1.2011 22:04:10
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy petrušk...napišeš prosim recept za telebane za kvašene rogljičke s sirom in salamo bom jutr zjutrej oblubm...zj se mi ne da vstat pa po knjigo receptov it :)))
|
|
[Brisano sporočilo] 22.1.2011 22:37:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 23.1.2011 8:05:32
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Najprej ena kavica Jaz svojo ravnokar pijem, otroc vsi pokons, sem pa pustila spat kot je on mene včeraj. Včeraj smo meli en tak lahkoten dan. Zjutraj sem poležavala do pol devetih, potem sem šla pod tup, pa moji so prišli smo skup popili jutranjo kavico. Mami je skuhala kosilo, jaz sem pa po kosilu pospravila. Popoldan sem mal cune sortirala sam mi ni ratalo vse spedenat, zvečer pa kopanje in postelja. Vidim da spet rabte pikepoke. Kolumbo naj se pri vas že enkrat zaključijo bolezni in boste samo zdravi . Pa hvala za little sister (a ti kar na rač. nakažem). Tale lego hiša je pa zakon Petrušk ojoj sem mislila da ste že ok , eno dozo še za Evo. A so tile rogljički težko za narest? Ajvy si že dopustniška? Imaš kakšen poseben plan? Sjmm itak spet preveč pridna, kaj pa kakšno zabušavanje Tamika kako so pa tvoji kralji? Mate kakšen fuzbal day danes?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 23.1.2011 8:09:34
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša čeprav z zamudo ampak vseeno iz srca vse najboljše za tvoj roj. dan. Srečo, ljubezen, zdravje ter neskončno uživanje s svojo družinico. Pa še čestitke za obletnico
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 23.1.2011 9:36:43
|
|
|
|
petrušk_
|
KVAŠENI ROGLJIČKI 1 kg moke 1 kvas 7 dcl mlačnega mleka 1 stopljeno maslo 1 mala žlička sladkorja 1 velika žlica soli V manjšo posodico naliješ malo toplega mleka, dodaš majhno žličko sladkorja in nadrobiš kvas. Počakaš da kvas vzhaja. V preostalo mleko zmešaš veliko žlico soli. V večjo posodo daš kilo moke, narediš jamico, dodaš vzhajan kvas, stopljeno maslo (ne prevroče) in mleko s soljo. Vse skupaj zmešaš in gneteš v gladko testo. Če je preveč »pocasto« dodaš še malo moke vendar testo ne sme biti trdo. Pustiš, da testo vzhaja 30 minut. Vzhajan hlebec nato razrežeš na 8 delov. Vsak del razvaljaš na krog, ki ga razrežeš na 8 delov (trikotnikov). Na vsak trikotnik daš rezino šunke, košček sira in po želji ketchup. Zaviješ v rogljičke in polagaš na peki papir v pekač. Rogljičke premažeš z razžvrkljanim jajcem in posuješ z makom, sezamom,… Pečeš na 180 stopinj dokler niso zlatorjavi. Pa dober tek!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 23.1.2011 9:39:51
|
|
|
|
petrušk_
|
jutroooooooooooooo naša nočka tko tko...eva res norooooooooooooooo kašlja....prov zaganja jo, tko da sm ji 3x ponoč dala sirup smrekovih vršičkov, da je sploh lohk nazaj zaspala....jooojjj...upam, da se do sobote pozdravmo, čene mormo še praznovanje prestavit ja urša, tud jst sm mislla da smo pregural, pa zgleda da nismo..... kolumbo....vi mate res glih eno tako sranje kot mi...skoz neki....norooooooooooo
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 23.1.2011 12:41:23
|
|
|
|
birdy
|
Hoj, tamaledva otroka glih spita, tavelka pa očiju pomaga avto oprat od znotrej. Sem ju gledala z balkona pa sta bila tako luštna Drugač smo vredu, včer smo bili pri mojih, dons bomo pa kr doma. Mal sva že pospravljala, moj je naredu čistko igrač, jst pa mal cunje pa kuhinja. Študirava pa tud ker razvlažilec kupit, to je noro kok mamo vlage Kosilo se že kuha, dons bo kr uno slovensko klasično nedeljsko kosilo: goveja juha, tenstan krompir in meso iz juhe. Vse že naštiman, krompir sam še priklopim in sfiniširam. Ampak bo šele pol okol dveh, ker mi bo Kristi ziher do dveh spala. Deja, vse najboljše Žigu za rojstni dan!!! Katjuša, tebi vse naj naj za obletnico!!! Bolančkom pa za zdravje. Zdej a letim ker se je Levček zbudu... Lep dan imejte, vreme je že pravo...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 23.1.2011 19:15:34
|
|
|
|
Čebel@
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 23.1.2011 19:17:37
|
|
|
|
Čebel@
|
nisem nič brala ......sem zmatrana ....tamika,katjuša lepo vaju je bilo videti .....kaj več pa jutri napišem ...
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 23.1.2011 19:48:03
|
|
|
|
sjmm
|
ČER! uf, še en dan vikenda...kako se mu že reče...aja, nedelja...ma, ja pa kva še...ha,ha...upam , da se z Majkijem ju3 kej spočijeva in nacrkljava, ker je bil vikend res nor...je moj reku, da bo treba kako mamo zakurblat d bova šla vsaj za kako popoldne mau na lepš....k jz mam tud u nedeljo dela in še dela ...tak no, sej se nočm pritoževat...sej sm si sama zamislila 4 mulčke ...sam res nikol ne pridem do kake urce odmora in pol se mi to mau pozna k kej ušpičijo, pa se mau hitrej razkurim ...v glavnem smo likal, kuhal, pekel, mau sončka užil, pol pa še kup nalog, pa 2 plakata...cunj itak ne zmanjka....tko d sm kr neki utrujena....mogoče bom pa dons spustila kako pozno nadaljevanko ...pa še moj je neki nasršenjen, češ da ga nč ne pocrkljam....zmeri ista pesem, sem mu dons rekla, da mogoče bi pa on mogu mene...pa d vidmo v glavnem...lep večer, za vse ki jih potrebujete.....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 23.1.2011 21:10:12
|
|
|
|
petrušk_
|
čer bejbe.... rr in jagode time :))) pa zavese gledam, sm tik pred naročilom, pa itak za zavese nikol ne vem če sm prov izbrala...ni kej ....bo kar bo mala načeloma ok, preden je šla spat je mela 37,1, tko da jo morm mal spremlat, ampak kašla pa še kr fejst!!!! upam, da se uspe pocajtat do sobote....res... vidm da ste mele lep vikend in še lepšo nedeljo glede na to, da od nobene nič glasu... kolumbo kakšno je stanje pr vas??'
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2011 22:24:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2011 22:28:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 23.1.2011 23:29:12
|
|
|
|
birdy
|
Kolumbo, jst sem jutr popoldne sama Pa ne vem zakaj mi je lažje bit dopoldne sama, popoldne je pa res obup. Nč, grem počas spat k me bo moj jutr mal prej zbudu, je že povedu to kruto resnico
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 24.1.2011 7:03:31
|
|
|
|
Urša08
|
jutro
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 24.1.2011 7:12:11
|
|
|
|
Urša08
|
helov Pri nas je še zelo tiho se vidi da Nejc in Žiga še spita , Eva je v ležalniku, na poti v službo, jaz pa na rr . Nedeljo smo si vzeli bolj na izi, dopoldansko zabušavanje, sprehod ob 12 po sončku in popoldan sva šla z mojim sama do prijateljice voščit za dve urci. Kok je pasalo . Danes pa zopet sama s tremi, pa cel kup stvari za popedenat, sej sploh ne verjamem da mi bo kej ratalo. Me pa zapeljivo gleda cel kup cunj za zlikat, pa en stroj za na štrik dat, pa enga pobrat,... Deja kako ste praznovali? Sjmm ojej tvoja nedelja ni pa čist nič nedeljska . Upam da se z Majčijem mal spočijeta danes. Čebela welcome back kako ste se meli? Kolumbo ajej a zdej je pa še tebe povozil prehlad da boste vsi kmalu zdravi in močno močno stiskam pesti, da obide Jureta. Birdy naj bodo popoldan otroc čim bolj pridni in izkoristi dopoldan ko maš tvojga doma Kolumbo & Birdy kako se sprehajate v 5? A vam sredinčki lepo hodijo al kej protestirajo? Petruška kako je Eva?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?