Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 21.1.2011 17:44:46
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm eto sem uspešno naročila hvala lepa, res! ZDEJ PA SAM POVEJ, KAKO TI DOSTAVIM EVRČKE!!!! D ME NE BO PREGANJAL!!! A BI NA RAČUN AL TI KAR PO POŠTI Z UNIM KAVBOJKICAM POŠLJEM
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 21.1.2011 17:45:54
|
|
|
|
sjmm
|
NO, MI SMO JEDL OKOL POL4H, PRED 10 MINUTAMI SM PA KUHNO POŠTIMALA...OJOJ, črke...am sori zdej gremo pa lego mesto nardit...smo vsi doma
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 21.1.2011 18:18:22
|
|
|
|
MIHAILO
|
TAMIKA ja glede domace naloge ni problemov,je tako kot v prvi nosecnosti akcija do konca nosecnosti... Hvala za lepe zelje,tudi jaz pravim samo da bo zdrava... Jaz sem pa od danes zacela tko ,da Mihailo ne bo vec spal podnevu...to pa zato ,ker zaspi okrog 13h in spi 3h ga ne morem zbuditi in potem se ob 00.00h komaj zaspi,se joce itd..zjutraj potem vstane ob 9h,danes je ob 10h...to se je zadnjih 10 dni zacelo dogajati ,da je zvecer premalo zaspan in imamo ta problem...danes je blo kar mal kriza to zdrzat okrog 17h je bil zaspan ampak smo ga zamotili in je minilo,zdaj je sel mal na potep z babico in dedijem ,ko pride se bo se kopal in okrog 20,21h ga bom dala spat...verjetno bo se kak dan bolj tezek za zdrzat sam ko bo pa par dni takole zaspal ob 20,21h ne bo problem tudi cez dan zdrzati...A VASI MALCKI SE VSI SPIJO PO DNEVI???
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 21.1.2011 19:04:43
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo Žiga še hodi spat čez dan in si ne predstavljam da ne bi, je zaspanček mali. Nejc mi je pa okol drugega leta (dve leti in kake dva meseca) nehal spati čez dan. Je šel pa zvečer okol 19 že spat. Čim lažji porod in pošlji kak sms ko rodiš.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 21.1.2011 19:05:59
|
|
|
|
Katjusa
|
Čer.... moj je še v šoli jst sem florjana peljala k benjaminu v dramlje tak da rihtata babiko in dedija.... sama pa pripravljam večerjo da malo proslaviva 5 obletnico poroke.... (sem hotla napisat 3 ) kam je minil vs ta čas nimam pojma sem pa sveela, da sva najino ljubezen kronala s poroko in z 2 prakrasnima sinkoma in upam in si želim, da iskrice nikoli ne usahnejo.... res je vćčasih pride do kakega prepirčka ampak kje pa ne? no pa ne tolažim se s tem da povsod prihaja do kakih nesporazumov pač pa sem vesela, da se znava pogovarjat, da znava iz vsakega slabega potegnt najboljše in da se imava preprosto rada....... mah kje rada ljubiva se in si to kaževa vsak dan s spoštovanjem, razumevanjem in poljubčki/objemčki.... najina veza se mi zdi pravi posladek na moje življenje in želim vam, da vam je vsem vsaj pol tako toplo pri srčku ko je meni ko pomislim, na svojega možeka ko ga pa vidim mi pa itak dol teče no v takih čustvenih trenutkih se pa itak vedno spomnim tudi na vas drage moje RR-jevke, dosti vas še en poznam dosti vas pa že predolgo nisem videla in upam, da se kamlu vidimo:) rada vas imam, kar mi stojite ob strani, ko me možek razjezi
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 21.1.2011 19:08:07
|
|
|
|
Katjusa
|
prišla sem k pisalni mizi samo po lepilni trak da zavijem darilce pa sme kr pozabla:) šibam predno s eprikaže na vratih:)
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 21.1.2011 21:43:22
|
|
|
|
Ploha
|
KOLUMBO: kej se kupijo take kocke duplo, da je zravn vc pa banja pa postlce? Kje je reeeeees velik izbire? samo to...ker mamo noro. hodiva vabit in nas ni cel dan. Zdej grem še mal pospravt pa za jutr prštimat...pol pa mižule...jutr pa primorska vabi.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 21.1.2011 22:51:38
|
|
|
|
petrušk_
|
tamika za kam pa boš tko lepa?? oblekca pa frizurca pa to?? upam, da tristančka čimprej mine...drugač pa poznam te prešvicane histerične izpade...pr nas je zj mal minilo.....no kakor kakšen dan.... urša, sjmm...že spet zapravlata mi smo mel pa dons kr pester dan.....me že mal gnezditev daje, pa bi kr cel flat najrajš okrog obrnila pisarniško pohištvo predelano tko, da gre še previjalna notr, stara kuhna postala skladišče...ojejjjj..le kdaj in kdo bo to pospravu no sj glavn da mam pohištvo na mestu ostalo bom že sproti pol vsak dan po malem..... zj pa morto di krepo, sm rekla da vas sam še mal preberem pa via pojstla....ne morm več se tipkamo jutr...mirno nočko vam želim.... byby
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 21.1.2011 22:51:48
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Aja, k boš prišla boš prišla... Za evo pa... Oh božica, vse kasira... Upam da boš vseen lohk prišla z Evo, tamalimdvema ful manjka družbe. Sej najbolj bo da prideš konec februarja da bom mela čim več cunj. Zdej nosi 62, sam so ta manjše cifre že na knap, neki pa čist lepo sede na ritko. 68 boš pa pol kasnej dobila, a je kul tko? hehe...pa si res še mlada...maš še za 3 cajta ne le sam še za 1 za cunje valjda štima...pa super, sj konc februarja bom tud jst lažje ko bom že doma...pa res upam, da ujamem malčico zdravo in prideva obe, da bosta mele tvoje punce mal družbe.....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 21.1.2011 22:51:55
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Birdy če nebi mela 3 CR oz tele tazadne štale z rano, pol bi še razmišlala, tko pa no way.....že če bi se mi pr Roksotu tkole zakompliciral, nebi upala več pomislt na ta 3ga.......ma zdej k Jureta gledam sploh ne dojemam d mam res 3 .....neprecenjiva sreča evo ena slikca. pa še lege oo kolumbo kaki sonččki so teli tvoji fantki....
|
|
[Brisano sporočilo] 21.1.2011 23:23:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.1.2011 23:35:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.1.2011 7:56:19
|
|
|
|
baki
|
jutro..... .teden je minil kot bi mignil.upam da ste vse vredu.kolumbo so srčki tile tvoji trije škratki.samo da bi bili zdravi..za vse ki so bolani pa ......drugače pa sem se navadla v službi.bo za zdržat dokler ne dobim kaj drugega....se še tipkamo kaj kasneje.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.1.2011 8:42:59
|
|
|
|
Deja
|
Dobro jutro dekleta! no sam da se mal javim - dokler še moja2 spita... jaz pa imam še malo časa, predno pičim v akcijo priprav za nocojšnjo zabavo. Naš Žiga namreč praznuje!!!!! Sej ne morem verjet da sta minili že dve leti... No nocoj imamo praznovanje za tastare-beri (babice, dedke, strice, tete...), ju3 pa za tamlade (kolege, priči, bratrance...), tako da bo zopet veselo... ojoj... šibam.... me princ kliče... mu šibam voščit! Lep pozdrav
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.1.2011 9:07:44
|
|
|
|
petrušk_
|
jutrooooooo moja sončka še pačnkata, k smo šli pozn vsi spat....mami pa rr..pol pa kuhno pospravt k jo včeri ni znesl pa zajtrk pa kavico prštimat..... kolumbo ma ne noooooooo...spet akcija.....pa sj to je noroooooooooo sj eva pa zj pa kašlja na polno ko je šla vročina papa.....bo spet inhalator pel 1000 na uro baki... no res super za službico da ti je ok....sj redkokomu je v službi tolk zakon , da bi kr skoz hodu.....tko da kr zdrži, zraven pa še za kaj drugega poglej, pa bo deja......juhuhuuuuu vse najboljše tvojemu sončku in lepo praznujte.... nas vsa ta akcija čaka naslednji vikend.....sm včer seznam povabljenih delala....v soboto mam 22 odraslih in 15 mulčkov...noro...to pa bo luda kuča, da ne rečemmmmmm....... v nedeljo pa 9 ljudi na južni v soboto bom nardila narezke in pa kvašene rogljičke s sirom in šunko za malčke.....pa polnozrnate za mamico pa francosko in šobsko solato..... a ima kera kako fino idejo za kakšen topel "finger food" vedno sm mela kruhke polnjene z namazom, salame, sira, kisle smetane ali ajvarja alpa zvitke iz listnatega testa (šunka sir ketchup ali kisla smetana česen) zj sm pa rekla da bi še kaj novega....pa nikjer ne najdem idej....razen teh rogljičkov, k jih bom letos nardila.... v nedeljo za kosilo morm pa še neki pogruntat, ampak to mam itak še čas...tko da.... tortico sm se odločila da sama naredim....vlaka tomažka, tistga k je urša prlimala....že gledam po you tube kako se kaj nardi, zj morm sam še kak fajn recept za kremo dobit, pa bo..... tko da drug teden bo res kar pestro....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.1.2011 9:15:25
|
|
|
|
TAMIKA3
|
ŽIGA!! ZDAJ JE ČAS, DA POČNEŠ VSE STVARI, KI SI JIH ČEZ NEKAJ LET NE BOŠ VEČ DRZNIL POČETI. VSE NAJBOLJŠE, POLNO ZDRAVJA, SREČE, LJUBEZNI, SMEHA IN BREZSKRBNE OTROŠKE IGRE!!! LEPO PRAZNUJTE!
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.1.2011 9:30:51
|
|
|
|
Katjusa
|
Tamika, Kolumbo hvala za čestitke Kolumbo Birdy dons sem pa sanjala o vas....... Živeli smo v istem bloku in sem bila ravno zunaj, ko se je tvoj možek pripeljal domov iz službe. Ful je slabo zgledal k je bil ful utrujen in sem mu rekla, da bi blo dobro če gre za kak dan v bolniško, da si malo spočije. je reku da je ravno bil pri zdravniku in da je dobil 2 dni frej in pol je pojamral sam sej veš kako je 3 otročki težko počivaš. Pol sem mu pa rekla, da nej Neli in Kristi za kako urco k nam pripelje, da se bosta igrali s Florjanom in Benjaminom. je reku da se bo s tabo zmenu tak da kak sta se zmenla pa ne vem Upam, da sta si spočila in da sta princezi prišli k nam moj me je mal prehitro zbudil Baki kako je v službi? kak imaš pa delovni čas?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.1.2011 9:32:25
|
|
|
|
Katjusa
|
petrušk kam boste pa dal tolk folka? blagor tebi k še spita naša 2 neglede na to kdaj ju daš spat vedno isto vstaneta...... no Florjan ponavadi prvi in potem hitro Benjamina zbudi....
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.1.2011 9:34:05
|
|
|
|
Katjusa
|
Mi smo predvčerajšnim plačali akontacijo gremo od 5.2. do 8.2. v Žusterno z enimi prijatli tak da benjaminov Rd bomo kr dol mapl praznoval pa pol naslednji vikend še doma za prjatle in babiko in dedija.... sam še ne vam kako naj zorganiziram, da bom imela kam kej dat..... Kaj bodo vaši sončki dobili za RD?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.1.2011 9:36:18
|
|
|
|
Katjusa
|
petrušk a ti imaš že 2? ej sorry zdej k sem bolj redko tu sem vas vse pobrkala ne vem več kdo je kdo al pa me je zdle neki zadelo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.1.2011 9:54:41
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IMA KATERA ŠT. GSM-ja OD ČEBELE HVALA
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.1.2011 9:54:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.1.2011 9:55:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
OŠ KosezetastaraVprašanje za starše, katerih otroci obiskujejo OŠ Koseze.
S šolo smo zelo zadovoljnji (
48%)
Šola je povprečna (
23%)
Šola ni OK, če bi še enkrat izbirali, bi izbrali drugo. (
28%)
Število vseh glasov: 1014Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!