|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
20.1.2011 10:11:41   
TAMIKA3
čebel@ ... imaš ZS ... 2X ... user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
20.1.2011 10:17:11   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

tamika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoja fanta.....za mamico in očija pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da uspeta pregurat ta dan....

si se že odločila za frizurco...jst vem za zlo dobro frizerko na tvojem koncuuser posted image user posted image user posted image
mi je nardila za poroko od prjatlce tako frizuro k jo nikol prej pa pol nism uspela pri nobenem frizerju dopovedat kaj bi rada...upam, da se odločiš in narediš ta velik korak....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ej...baki pa urša...jst pa ne znam krompirjevga golaža narest...se nikol nism zavzela, na kulinariki pa že miljon receptov prebrala....se morm res enkrat lotit

hvala user posted image user posted image user posted image user posted image ... še malce zdravilnih pošiljamo nazaj za Evico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... ti sam povej user posted image ,
... vedno pride prav user posted image ... za ta velik korak pa še zbiram pogum user posted image

krompirjev golaž smo mi imeli včeraj user posted image ... ga je v trenutku zmanjkalo user posted image user posted image user posted image user posted image ,

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
20.1.2011 10:22:39   
TAMIKA3
SEZNAM IZDELKOV - PIJAČE LEGENDA - Pijača vsebuje enega ali več izredno nevarnih dodatkov! Povsem se jim izogibajte! - Pijača vsebuje enega ali več škodljivih dodatkov! Če se le da, se jim izognite! - Pijača vsebuje enega ali več sumljivih dodatkov! Učinek na zdravje teh se še raziskuje... - Pijača vsebuje dodatke za katere ni podatkov.          
Ime Okus Kategorija Nevarnost Cappy multivitamin sadne pijače Cappy jabolko, hruška sadne pijače Cedevita Go! pomaranča sadne pijače Cedevita Go! limona sadne pijače Costella granatno jabolko, brusnica vode z okusom Costella robida, borovnica, gozdna jagoda vode z okusom Costella limeta, kumquat vode z okusom Costella Botanic nana vode z okusom Dana granatno jabolko vode z okusom Dana bela sliva vode z okusom   Dana limona vode z okusom Dana hruška vode z okusom Dana jabolko vode z okusom Dana pomaranča vode z okusom Dana Da zeleno jabolko sadne pijače Dana Da multivitamin sadne pijače Fora granatno jabolko sadne pijače Fora pomelo sadne pijače Fora pomaranča, limona sadne pijače Fora limona sadne pijače Fora rdeča pomaranča sadne pijače Fruc grenivka, limona sadne pijače Fruc jabolko sadne pijače Fruc korenček, pomaranča, limona sadne pijače Fruc rdeča pomaranča sadne pijače Fructal Pingo pomaranča, limona sirupi Frupi Teatanic zeleni čaj, meta, limeta ledeni čaji Frupi Teatanic hruška ledeni čaji Frupi Teatanic breskev ledeni čaji Keli robida sadne pijače Keli roza grapefruit sadne pijače Keli mango sadne pijače Maximum Sus divja jagoda sadne pijače Maximum Sus multisadeži sadne pijače Mercator gozdni sadeži ledeni čaji Mercator breskev ledeni čaji Multi Sola multivitamin sadne pijače Radenska gozdni sadeži ledeni čaji Radenska breskev ledeni čaji Radenska ACE limona sadne pijače Radenska ACE tropik sadne pijače Radenska ACE zeleni čaj sadne pijače Rauch Bravo multired sadne pijače Rauch Bravo jabolko sadne pijače Rauch Bravo kokos, ananas sadne pijače Rauch Bravo pomaranča sadne pijače Rauch Bravo multivitamin sadne pijače Rauch Bravo kivi sadne pijače Rauch Bravo hruška sadne pijače Rauch Nativa beli čaj, yuzu citrus vode z okusom Rauch Nativa zeleni čaj, limona vode z okusom Rauch Nativa zeleni čaj, breskev vode z okusom Rauch Nativa jasminov čaj, pasijonka vode z okusom Rauch Nativa natural slim ? vode z okusom Rauch Nativa natural young zeleni čaj, breskev vode z okusom Sola lahki breskev ledeni čaji Spar jabolko vode z okusom Spar tropsko sadje sadne pijače Spar pomaranča sadne pijače Spar gozdni sadeži sadne pijače Spar hruška vode z okusom Spar Budget pomaranča, limona sadne pijače Spar Budget malina sadne pijače Tropical aloe vera sadne pijače Tuš jabolko vode z okusom Tuš hruška vode z okusom Victoria H2O+Coffeine bezeg vode z okusom Victoria H2O+Coffeine ? vode z okusom ZA Life jabolko vode z okusom

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
20.1.2011 10:28:38   
Urša08
Tamika ojej ste meli pa kar pestro Kako je z roko oz. komolcem - je hudo poškodovan? Pa s kašljem sta kaj boljša? A maš vse tri doma? Dozo kave ti je pa že čebelca dala upam, da kej nuca 

čebela uživajte

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
20.1.2011 10:30:05   
Urša08
Jaz sem dala kosilo že kuhatuser posted image . Z Žigom sva se mal igrala z vlakci - je tok posrečen tale moj mišek maliuser posted image , Nejc je bil pri babi mal, Eva je pa spančkala. Sedaj se pa tamaledva skup neki igrata zaenkrat brez prepirčkovuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
20.1.2011 10:31:13   
Urša08
Tamika evo še ena doza zate
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
20.1.2011 10:34:52   
TAMIKA3
če katero zanima, naj mi pošlje mail user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
20.1.2011 10:37:48   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Tamika ojej ste meli pa kar pestro Kako je z roko oz. komolcem - je hudo poškodovan? Pa s kašljem sta kaj boljša? A maš vse tri doma? Dozo kave ti je pa že čebelca dala upam, da kej nuca 

čebela uživajte

še kako pestro user posted image ... komolec še malo boli, poškodovan ni, je pa dobil udarec user posted image ... kašelj se je potem umiril user posted image user posted image ... doma pa kraljuje Tristan  ... pa hvala za user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
20.1.2011 10:38:13   
TAMIKA3

Tamika evo še ena doza zate
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
20.1.2011 10:40:46   
baki
evo me da se še malo javim.nik je šel v vrtec.sem ga ob 8.oo peljala k p. na kontrolo zaradi kašlja,pač da ga je malo poslušala če bi blo slučajno še kaj čut,pa je rekla da so pljuča čista,je rekla da pa je grlo malo rdeče.vročine pa ni mel.pa mu je vseeno napisala ospen da ga  jemlje pol žličke na 8 ur.pol pa ko bo ga pojedu pa na kontrolo če je grlo šlo nazaj.tk da drgač mu ni kaj,pa čist normalno je......ponoči ga je pa luna malo hecala.sem zvečer prišla domov se je pa zbudil.pol pa ni mogu nazaj zaspat,pa kašljal je.tk da ko je zaspal zares je bla ura 00.30.pa ko bi sej hotu zraven mene spat bi kr šlo.sploh ni navajen da kdo zraven njega spiuser posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
20.1.2011 10:43:04   
baki
v službi je pa tk.delat je treba.pa sej to moreš itak povsod.pa bo za prvo silo dokler kje drugje ne dobimuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
20.1.2011 11:23:55   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

čebela uživajte

še kako pestro user posted image ... komolec še malo boli, poškodovan ni, je pa dobil udarec user posted image ... kašelj se je potem umiril user posted image user posted image ... doma pa kraljuje Tristan  ... pa hvala za user posted image

ajej...naj se hitro zaceli komolček...pa za tristana en kup pikapokic....

frizerski salon....hmmm...kako naj ti povem....je v MS...če se pelješ iz centra ms proti moravcem pa ne zaviješ levo proti cerkvi ampak greš po prednostni ostri ovinek desno....na levi strani ceste je lendavska ulica...bloki (to vem k je bla moja velika ljubav tam domauser posted image user posted image user posted image user posted image ) mislim da je mercator na tej strani, čez cesto je pa ta salon....tam so novi bloki - mislim da v rumeni barvi..... pred železnico v glavnem.....
ti je jasno kaj kje je?...no sj pomoje vveš, drugač pa se bom potrudla še mal bolj....alpa kolegico kar vprašala....res je super frizerka....tak manjši salon v 1 nadstropju ima

petrušk_

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
20.1.2011 11:24:42   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: baki

v službi je pa tk.delat je treba.pa sej to moreš itak povsod.pa bo za prvo silo dokler kje drugje ne dobimuser posted image

ajej baki...čist vse smo te pozable vprašat kako je v službiuser posted image user posted image user posted image
no vvažno da bo za zdržat...ane...
kaj pa je z johnsonom?

petrušk_

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
20.1.2011 11:37:08   
brkn83
čebela -uživajte maksimalno

grem zdej hitro dat kosilo kuhat.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
20.1.2011 14:15:05   
Urša08
helov

Mi pojedli kosilo ob 12, se napravili in šli na en hiter sprehodek mal na sončka. Potem sem dala Žigca spat in še sedaj spi, Eva tud pančka, Nejc se pa pridno igra. Men se pa nč ne dauser posted image mam kr en lenoritis, upam da čim prej mine. Dons bomo kar dolgo sami tko da očitno čuvam energijouser posted image user posted image user posted image .

Sem si en kapučin nardila pa očitno ni nč prijel.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
20.1.2011 14:16:17   
Urša08
Tamika in Sjmm jutri bom naročala tko da mi do jutri povej kaj naj ti naročimuser posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
   [Brisano sporočilo]
20.1.2011 14:19:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu brkn83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3692
   [Brisano sporočilo]
20.1.2011 14:48:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu brkn83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3693
20.1.2011 15:43:55   
TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

na konc bom pomoje pa tole naročila s slikami: Ben 10, Tom in Jerry pa en modr angelček
user posted image

kaj pa s slikicami tvojih ptičev? user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
20.1.2011 16:31:11   
sjmm
dan!

dopoldne leteči mau za biznis mau za zabavo!

pridrveli okl pol2h domov...hitr lonce nafilat...so lakotniki že pred vrati stali

pol smo naloge poštimal, zdej je mami kuhno pošlihtala...sam je blo tok posode, da jo čaka na pultu splaknjena še za en stroj

oči je Majkija peljal na pol urce lufta, mami pa si bo en kapučinček prvošla, ker pol ati gre na eno čiščenje in se ne kok se bo zavleklo...upam, da zvečer ne bo spet unih alarmnih napadov...zdej že 2 večera nek neutolažljiv jok...se je moj včeri sam blizu mene usedel na kavču je mali že tulil u spalnici...je oči še dona neki zamerljivuser posted image user posted image user posted image user posted image

urša...vidim, da ti prov lepo uspeva z vsemi tremi...super mami, ni kej, pa pridni mulčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...GLEDE NEXTA...JZ BI NEKAK 2 STVARI ZA mAJKIJA IN 2 ZA mIHCA, ČE NEBI BLO PREVEČ....SVA ZDEJ FUL NABAVLA ZA JANA IN SAŠO...PA JE BIL MIHI MAU UŽALJEN...PA BOM ZDEJ PA ZA TA MALA 2user posted image ...TI PA JU3 TAKOJ POŠLJEM ALI NAKAŽEM EVRČKE...SAMO POVEJ KAKO TI BOL ODGOVARJA, KER SI RES LJUBEZNIVA, DA SE LAHK TKOLE UŠVERCAM K TEBIuser posted image

drgač pa sm včeraj zvečer zrisala Saškino sobo, bo dobila novo, tak d bo nizko in v zelo svetlečem belem odtenku pohištvo, je bla navdušena, ker bomo malce preuredili zasedbo sobic in bo tud majki dobil skoraj svojo sobico...bo nekako še priključena k spalnici, ker so se nama ta velki ful zbunili, da na podstreho pa ne grejo...ok, bo še lažje da ne rečem cenejeuser posted image ..v glavnem ju3 pride tišlar, da bo na mestu pobral mere in pol bo menda v dobrem mescu zadeva zrihtana...tak d bosta imela Jan in Miha čisto posebej sobo, Saška posebej, Maj pa bo imel sobico priključeno oziroma povezano s prehodom z najino....sva kr nagruntalauser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
20.1.2011 16:32:39   
sjmm
tamika...vidim, da rabite še en famili paket...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelc@...UŽIVEJTE!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk...še eno dozo na vaš konec...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
20.1.2011 22:37:24   
sjmm
uf, kot vidim...dons zatišjeuser posted image

upam, da vam samo zmanjkuje časa in vas ne pestijo bolezni

sem mau še papirje urejala...evo pa je tokle ura, zdej še stroje našibam delat...pa mau v kopalnicouser posted image

urša...tole so moje želje glede nexta MAJ...str.13 side stripe joggers, navy 92-98 za 14€
str. 14 striped next hooded sweater, pink 92-98 za 20€

MIHA..str. 17printed T-shirt, coral vel. 158, 16€
str.16 overhead hoody, coral vel. 158 24€
upam, da ni preveč, drugače pa prosim povej in bom za vsakega samo pulover naročila....hvala že vnaprej!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
21.1.2011 7:58:17   
Urša08
user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
21.1.2011 8:01:03   
Urša08
jutro

Moje baterije na minimumuuser posted image . Včerej sem bila čist morto, se pozna da smo bili skoraj ves dan sami. Tud stanovanja se mi ni dalo pospravit tko da mamo bombo. Itak sem pa ugotovila da mi tamali prej razmečejo kot jaz lahko pospravljamuser posted image

Kako so bolančki?

Sjmm ti bom naročila ni panikeuser posted image

Tamika še ti povej kaj ti naročim?

Kolumbo super ideja za tortico user posted image user posted image user posted image

no sedaj mam pa vse tri pokonci in šibam zajtrk narest

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
21.1.2011 8:17:40   
brkn83
jutro.

Kako ste kaj?
Včeraj popoldne ful delovno, zvečer pa sem šla kr pozno spat, ampak sem se naspala. Z nikom sva spet ful pozno šla v varstvo. Zdej pa me čaka čiščenje stanovanja - morem kopoalnico popedenat, pa potem še mal posesat in pomiti po tleh.

Pa namisliti si še moram kaj bom danes kuhala za kosilo - verjetn kr zrezki v omaki pa riž ali pire krompir in solata.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...

IME ZA PUNČKO
amalia

KATERO VAM JE LJUBŠE?

TAJDA (43%)

TADEJA (12%)

JERNEJA (14%)

JANA (31%)

Število vseh glasov: 361

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!