|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
11.1.2011 20:44:42   
lara light
barbi, mi res na tesnem, čez praznike sem žrla in se komi med postlcami do našga kreveta prvlečem, hja, bom nardila podhoduser posted image
blanči, se mi cedijo sline, to je po mojem okusu, sigurno bo šlo za med, še ta teden kupim bučke, hvalauser posted image
za težo tud jaz rečem (malo fouš) UUUUUAUUUU! v tretjem razredu, pr 9-ih letih sem mela, to se dobro spomnim 25user posted image user posted image
almk, kako je šlo?
pika, kdaj delat, ste ok?
noki, vi zdravi?
senčka, super za mala supermana bp
kje je heeeeedddddiiiiiiiiii?
kiss!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
11.1.2011 22:29:43   
evelinxx
Ojla
E da se še jaz malo oglasim,mi se tudi kopamo na vsake 3 dni ali pa 4,kako pač naneseuser posted image ,me pa zanima kako ste se ve lotile projekta umivanja zob in kdaj,ker bomo mi tudi začeli zdaj ko imamo že nekaj zob.Svetujte mi kako ste ve začele,pa še kdaj ste začele učit pospravljanja igrač,mi smo začeli in koliko pospravimo toliko je v naslednji minuti zunajuser posted image .
Smo pa shodili Hana prej kot Mija,vendar gre Miji lepše je bolj sigurna,Hana je bolj zaletavauser posted image .
Škoda da se dekle11 več ne oglasi ker imamo mi samo 1 mesec razlike,pa bi mi lahko kaj več povedalauser posted image .
Lp iz Prekmurja

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
12.1.2011 7:06:31   
pikatara
Dobro jutro. Danes smo pa mi malo bolj zgodni, se bo počasi treba navadit vstajat. Patrik je že dost vredu, zdaj pa mojo princesko daje. Že par dni jo zvija po trebuhu in revica skoz joka in se napenja. Tako da bo služba zgleda šele v ponedeljek. O kilah raje nebi, ker imamo le 9 in 11 kg, sinček je že čisto suh, ker vedno kadar zboli cel teden skoraj ne je, karolina pa tudi ne more, ker jo skoz zvija. Otroka skrbita za dobro družinsko povprečje, ker ostali trije člani presegamo idealno težo.

Mi se tudi kopamo vsaka par dni, še vedno se vsak večer umijemo na previjalni. Zobke umivamo že od štarta. Damo malo kalodonta, oba odpreta usta in umivamo. Od štarta sta se upirala, pol sem jima pa dajala med previjanjem ščetko, da sta se igrala in si sama umivala. Igrače sta zečala že dost hitro pospravljat, jima je to zabava, samo ne ostanejo dolgo pospravljene. Smo pa zečeli uvajat nagrade. Če hočeta kaj imet, morata prvo nekaj narediti za to. Kadar si Patrik zaželi sesalec, mora prvo vse igrače po tleh pobrat, da ga dobi. Imata pa v dnevni ful malo igrač, jima jih skoz nosim v sobo, onadva pa počasi nazaj.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
12.1.2011 12:30:20   
lara light
Punce, pa saj ne morem verjet, kako to fajn zgleda...sonce mamo!user posted image
Evelin, ja bravo za korake, pridne punce! Tudi mi zobke že od začetka, najprej sem s tisto krtačko za na prst, po 1l pa vsak svojo...kot včasih, če jih bolijo dlesni nista preveč navdušena, drugače pa kar nekaj drgneta, pa še midva mal pomagava.
Pika, kaj pa je lepoti mali? Že veš od česa? Revčka, polubčkaj mi jo. Upam,da z nasl. tedno vsi štartate kot je treba. Cajt beži, s feb. bom začela tud jaz uvajat...user posted image a ravno včeraj so nas skenslali kjer smo se nadejali v varstvo, tko da pospešeno iščem primerno rešitev. Ne bo lahko. Naj se mi nasmehne sreča!user posted image
Grem kuhat, lep dan, če je le mogoče na toplih žarkih vam želim! Objem!user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
12.1.2011 12:41:59   
Barbk
Evelin mi nismo preveč pridni z umivanjem zobk, pa še v postelji pred spanjem spijeta mleko po flaši in ju pol več ne motim. No, sam vseen se bomo mogli bolj potrudit in biti bolj vestni. Drugač se zdaj ne spomnim katera je za zobarja spraševala? No jaz sem Mančino zobarico vprašala kdaj prvič k zobarju pa je rekla, da pred 3 letom ni smiselno hodit, ker se otrok ne navadi dokler redno ne hodi na preglede. Je pa pri nas praksa, da starši sami pokličejo zobarja, oni ne kličejo.
Pika user posted image  k vam. Upam, da Karolinco hitro mine tale trebušna zadeva. user posted image  
Larči še poročanje o iskanju dopusta-najdla CELO nekaj stvari za cca. 900 eur za 14 dni (apartma). Midva iščeva app ob morju-smo bolj na komot user posted image  Ma sva se tko navadla, da imamo privat plažo in prvi dan postaviva vso kramo na plaži in jo zadnji dan pospraviva. V apartma nosiva le brisače. No če pa že bova mogla trogat pa naj bo to največ 50m, če ne bo bolj mučenje. user posted image
Lupčka vsem! Pa javite se kaj
Larči si v šopingu? user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
12.1.2011 12:43:07   
Barbk
Aha nisi...user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
12.1.2011 20:04:01   
Barbk
No, nikjer nobene...monologov pa ne bo. user posted image  Nas pa vsaj na prvo stran fliknem...

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
12.1.2011 21:09:48   
blanč
user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
13.1.2011 8:34:23   
lara light
user posted image user posted image
Jutro, lepotičke!
Barbi, že včeraj popoldan sem ti odgovorila, pa me je odj....in pol ni blo več prilike.
Sva na vezi za morje, prosim, tud mi komot, kakopak user posted image

Še švoh kavica user posted image najboljš kr dveuser posted image in zvizzz...lep dan!

Coelho

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
13.1.2011 20:42:23   
almk
evo mene...v službi super - ko bi vsaj trajalo...
drugače pa malčka v vrtcu, kjer se imata očitno lepo, saj vsako jutro kar stečeta tja...in zdej razumem vas, ki ste že delale, kako zmanjkuje časa..sej veste, po malčke, domov, kuhinja, igranje, umivanje, pripravljanje, itd...in je že večer ko samo še padem v posteljo..
še to - ja mi se kopamo vsak dan...imamo že nekje od njunega 2. meseca nek večerni ritual, ki zajema najprej po vremenu na POPTV pospravljanje igrač, potem slačenje, oba v banjo, kjer lahko 5 minut čofotata, nato ju stuširam, umijem zobke (to je zdej postalo tako da en drži glavo, drugi pa umiva zobke), oblečem v pižamico in nato samo še mleko na kavču (spijeta le kakih 30-40 ml), pa postelja in spanje..in moram reč, da sem se tako navadila na to, da tudi na dopustu delamo isto..vzame nam pa kakih 20-30minutk..
nč babike pridne bodite, jst grem še mal na fb, ki ga zadnje dni zanemarjam, potem pa proti postelji...še dobro da je jutri petek user posted image ..
pa-pa..

Neposredna povezava do sporočila: 1235
13.1.2011 21:28:02   
Belen
helooooow pupe,
eko mene,zadnje čase was tudi js zanemarjam..... in ja weliko novitet je pri meni oz.nas.... dobila sm KONČNOOOOOO (3mes.po poteku porodniške) now job user posted image user posted image user posted image zdej sm dwa dni na uvajanju in kr dosti za se učit in naučit,saj to,ki bom zamenjala je tam delala 15let in mi more w tednu dni wse predat  user posted image user posted image user posted image
za 1x smo še zdravi.... od konc septembra nimamo težaw-upam,da jih tudi sedaj ne bo,ko sm začela delat user posted image

druga noviteta je,da je naš projekt duda po 4 dneh uspel..... itak smo jo meli samo za spanje zwečer..... zdej smo še to skenslli in danes je 4.noč zaspale brez besede user posted image user posted image user posted image

to so te dwe najwečji spremembi w tem tednu.... user posted image user posted image aja k zobarju smo šli 1.pri 12 mescih in zdej pri 22 imamo ponowen pregled user posted image   zobke bolj slabo peremo....user posted image Lija še-še, Naša pa ne pusti-ni šans....uno kar si sama in to je to....aja se "tolažim" da so mlečni in da je še čas... user posted image

zdej pa grem w ležečki,ker ju3 ob 7h morem bit že na šihtu.... papa čweke user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
14.1.2011 8:35:52   
lara light
Beleeen!user posted image user posted image super novice, res sem vesela...Fajn, fajn, upam da ti je služba pisana na kožo, pa za dude - pridne full...super mami! Za zobke počasi, so obdobja, ne sili, pokaži na sebi in to je to...itak sta napredni punci.user posted image user posted image  Ob 7h že začneš, kaj pa punčki, ju bo mož vozil? Al prej še njiju oddaš?
almk, si že nazaj v ritmu glede službe, al se kaj tudi pozabi?user posted image  lepo se rihtate.

aja, dobro jutro vsem! user posted image

Coelho

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
14.1.2011 9:58:41   
Barbk
Belen zelo vesela za tebe. user posted image  In za misijo dude.user posted image
Almk lepo, da uživaš v službi in naj traja. user posted image
Larči kaj na vašem koncu kaj dogaja?
No jaz bom zdele počasi spokala malo ven vozičkat...ni glih sonca, pa vsaj dežja ni. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1238
14.1.2011 12:52:00   
lara light
Razen, da mamo sonce barbi, sem še vedno v iskanju...

IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Cajt beži, s feb. bom začela tud jaz uvajat...user posted image a ravno včeraj so nas skenslali kjer smo se nadejali v varstvo, tko da pospešeno iščem primerno rešitev. Ne bo lahko. Naj se mi nasmehne sreča!user posted image
Grem kuhat, lep dan, če je le mogoče na toplih žarkih vam želim! Objem!user posted image user posted image

lepo vozičkajteuser posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 1239
14.1.2011 21:05:12   
ona23
Hojla!
Evo, Barbk... naj povem, da smo tudi mi cel teden na debati o dopustu. Moj je prišel z idejo na dan, da bi kupili prikolico in ČOLN!!! Halo?! Na Krku, da bi jo imeli postavljeno, mislim da v Stari Baški... Ne vem, res me ne mika, se upiram trenutno. Za čoln smo pa itak premajhni! On bi si pa rad otoke ogledoval. Jaz mislim, da od teh ogledov ne bi imela kaj veliko... otroci v rešilnem jopiču, .. ne vem, res ne vem. Zdaj mi pa drage punce povejte, a jaz kompliciram, al je res malo mim tale ideja??

No, Belen... čestitam za službo! A si jo težko dobila? Jaz jo že od avgusta iščem, pa nič :( Upam, da bo res kej kmalu na vidik prišla, ker me že malo matra vse skupi.

Danes smo šli na sprehod s tamalimi. Povejte, a še uporabljate ta velike vozičke? Naš že ene 3 mesece stoji lepo v veži parkiran. Me mika, da bi zamenjala z amarelo, za ne vem... če ga bomo še kdaj rabili. Ampak trenutno kadar gremo na sprehod, gremo peš, ker imata mala dva res too much energije, pa da se mal razlaufata, za v trgovino ju pa lepo v nakupovalne vozke napokam in to je to! :)

A bo spet kakšno srečanje dvojnih mamic? Bi se vam tokrat res rada pridružila, da vas spoznam!

Hja.... naši možiceljni (lulčki) so pa še kar pospravljeni :( Da bi šla cela glavica ven,.. a, a:( Tko pogleda že ven, sam ne pa cela. Kej veste do kdaj naj bi šla cela ven? Smo pa tudi mi bolj kot ne packi, se kopamo na ene tri dni, kdaj tudi štiri... :)

No en lep večerček vam želim, pa se tipkamo!

Neposredna povezava do sporočila: 1240
15.1.2011 21:13:46   
evelinxx
Ojla
Vidim da je že stekla debata o letošnjih dopustihuser posted image ,jaz bi bila zelo vesela če bi povedale kje to, boste počitnikovale in kaka je plaža tamuser posted image .Jaz imam letos v mislih relacijo Nin-Sabunike,smo šli lani tja pogledat ko smo se vračali iz Sukošana pa mi je bilo všeč ker je peščena plažauser posted image in nizka voda kot na Rabuuser posted image .

Lep pozdrav.

(odgovor članu ona23)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
16.1.2011 9:27:43   
lara light
Lepo nedeljo!user posted image
user posted image

Coelho

(odgovor članu evelinxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
16.1.2011 10:42:02   
Barbk
Pri nas je noro, zato vam bom zaželela prav nič noro in lepo nedeljo.
Žiga fasal norice v precej hujši obliki ko Manca, še luliju niso prizanesle.
Brina tečna za pop.izdit, noric še ni...
Manca in dragi pa pridna. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1243
16.1.2011 21:02:33   
Barbk
Nikjer nobene...otroc že spijo, ve se pa zdele že verjetno mečkate user posted image
Ona in Evelin vaju pokomentiram jutri...

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
16.1.2011 21:59:13   
evelinxx
Ojla
Dajte mi povejte še to,kaj dajete vašim otrokom za pituser posted image ,meni nekak zdaj pozimi voda ne ustreza,mam pa občutek da Hani sadni čaj dela težave,mi ima zadnje čase pogosto rdečo ritkouser posted image .Previjam jo redno a vseeno.Kaj menite?user posted image
Lp in mirno noč vsem želim.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
17.1.2011 11:30:46   
Barbk
Dan,
mi tišimo notri, ker je pri nas taka megla, da bi jo lahko rezal s škarjami, bi rekal palček Smuk user posted image  Žiga je čist bogi, ob pol šestih je jokal ko dež, sem ga vzela k sebi se je ful drgnil po pojstli. Zjutraj vstanemo me je skoraj kap, čist cel pikast, mehurjast, še v učku se mu je ena naredila, začelo ga je fajn srbeti, skoz bi bil pri meni...Brinč jih je pa očitno tudi dobila-ena na hrbtu i9n v luliki, pa na čelu...Saj je boljš, da jih zda odrajtamo, samo se mi pa smili mali ko je res kar precej zdelan vidt.
Evelin jaz jima še zmer dajem vodo in bom še naprej vztrajala pri njej. Tudi zaradi zobk je boljše. Jaz mislim, da tudi pozimi ni nič narobe, če se pije voda, saj tudi čaj ni skoz topel v flaški ali kozarcu. Kar se tiče dopusta, bomo mi letos verjetno spet šli na Pag-še ne veva ali Lun ali Kustiči. Oboje je čist ob morju od 5m-15m, peščena plaža za otroke, miren konec brez prometne ceste.
Ona meni je zamisel tvojega moža všečna, el ne vem kako bosta mala dva to sprejela. Drugač pa so eni naši prijatelji že tri leta na tej varianti- s tem, da je bila najmlajša stara 2 leti ko so prvič začeli s tem. Se je obneslo.
No tolk zaenkrat.
Pa še fotka našga reveža:
user posted image  tole je samo pod pleničko...

(odgovor članu evelinxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
17.1.2011 12:14:01   
Belen
na hitri iz službe....

barbk...joj bogi žigec.... prav mi je hudo,še posebej za njih,ki jih baje full srbi....
pozdravte se user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
17.1.2011 12:35:43   
pikatara
Belen jupi za sluzbo. Sem ful vesela zate. No danes je pa moj prvi delovni dan. Je kar super, vse na iyi, ker sem navajena da je doma skoz nekaj. Pocasi se spominjam kaj sem delala, ker me le 28 mesecev ni bilo. Mislim, da se bom res spocila. Otroka sta v vrtcu, doma sta bila vesela, da gresta, PAtrik je bil super, Karolina je pa jokala. Ampak saj neha po parih minutah. Danes bosta prvi; tam 9 ur. Belen super za dudo. Pri zobkih se je mali od zacetka upiral, pa nisem popustila, zdaj pa takoj usta odpreta.

Ona pri nas vozicek stoji v kleti, za ven imamo tricikla, sta cisto nora nanju. Po novem vsak vecer skupaj peljemo psa ven, gresta sama do konca ulice pes.

Barbi revcki vi. Upam, da cimprej mine.

Evelinxx Karolina pije samo vodo, za kaj drugega jo je teyko nahecat razen sok v tetrapaku. Edino kar pa obozujeta ja pa presadov naravni sok iz rdece pese.

Neposredna povezava do sporočila: 1248
17.1.2011 12:42:44   
lara light
Barbuser posted image user posted image user posted image , ma bogi srček...in punčki seveda, ma joj, naj čimprej mine, pa vsaj to je res, da boste potem s tem za vedno meli mir...vas objemčkam!user posted image user posted image

vsem lp zvizzzz

Coelho

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
17.1.2011 20:23:03   
almk
evo mene...ja je kr naporna tale - služba - otroci..še dobro da sem vzela 6 urni delavnik, da grem lahko normalno v trgovino, pa kej skuham..pol pa po otroke in ukvarjanje z njima do zdele..drugač sem pa še vedno zadovoljna - paše mal spremembe - pa nobenga joka in stoka..malčka sta pa tud čist navdušena nad vrtcem - tako da smo vsi zadovoljni..no moram pa še to reč, da mam srečo, da ju moj zjutraj vozi v vrtec, da lahko malo dlje spita, ker jst sem bolj zgodnja..
Barbk - ja boščki no..pri nas je tud sosede - bratrančke od naših malih - doletelo - majo tud norice, ampak se jih izogibamo - sej vem, da enkrat jih bomo mel - saj jst jih še ne bi..
Pika - uspešno uvajanje nazaj...jst se vsak dan kej novega/starega spomnim v službi...je bla res kr dolga tale naša porodniška..
evelinxx - pri nas tud samo vodo dajemo, sicer baje jim v vrtcu dajejo čaj, ampak jst sem doma kr ostala na vodi...spijeta pa ne velik..
ona 23 - mi smo nekje avgusta kupili marelco in potem prodali tavelik voziček - ampak moram reč, da nam marelca samo stoji v garaži...ne vem če smo jo 30x uporabli..gremo zdej kr peš kam, če je pa trgovina pa oba v nakupovalni voziček in je..bomo vidli zdej ko se začne spomlad, če bo še kaj prišla v poštev..
drugač pa - a ve ste že na poletnih počitnicah - uf kje je še to - ja sej vem, da bo en, dva tri, ampak mi se zdej šele odločamo kdaj bomo šli za nekaj dni v Kranjsko Goro..čakam če bo kaka ugodna ponudba v Larixu, kjer smo bli že lani in smo bli full zadovoljni...tko da računam na začetek marca..
ja nč babike pridne bodite, pište tko lepo še naprej, pa se beremo...grem še kej narest pa ajat, se pozna, da mal prej vstajam..
pa-pa..

Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?