ona23
|
Hojla! Evo, Barbk... naj povem, da smo tudi mi cel teden na debati o dopustu. Moj je prišel z idejo na dan, da bi kupili prikolico in ČOLN!!! Halo?! Na Krku, da bi jo imeli postavljeno, mislim da v Stari Baški... Ne vem, res me ne mika, se upiram trenutno. Za čoln smo pa itak premajhni! On bi si pa rad otoke ogledoval. Jaz mislim, da od teh ogledov ne bi imela kaj veliko... otroci v rešilnem jopiču, .. ne vem, res ne vem. Zdaj mi pa drage punce povejte, a jaz kompliciram, al je res malo mim tale ideja?? No, Belen... čestitam za službo! A si jo težko dobila? Jaz jo že od avgusta iščem, pa nič :( Upam, da bo res kej kmalu na vidik prišla, ker me že malo matra vse skupi. Danes smo šli na sprehod s tamalimi. Povejte, a še uporabljate ta velike vozičke? Naš že ene 3 mesece stoji lepo v veži parkiran. Me mika, da bi zamenjala z amarelo, za ne vem... če ga bomo še kdaj rabili. Ampak trenutno kadar gremo na sprehod, gremo peš, ker imata mala dva res too much energije, pa da se mal razlaufata, za v trgovino ju pa lepo v nakupovalne vozke napokam in to je to! :) A bo spet kakšno srečanje dvojnih mamic? Bi se vam tokrat res rada pridružila, da vas spoznam! Hja.... naši možiceljni (lulčki) so pa še kar pospravljeni :( Da bi šla cela glavica ven,.. a, a:( Tko pogleda že ven, sam ne pa cela. Kej veste do kdaj naj bi šla cela ven? Smo pa tudi mi bolj kot ne packi, se kopamo na ene tri dni, kdaj tudi štiri... :) No en lep večerček vam želim, pa se tipkamo!
|