Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 18.1.2011 21:48:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Foxy držim pesti!!!!! Jaz sem se pa do zdele učila, pa spet malo premora, da vas malo preberem... ste prave čveke
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 18.1.2011 21:54:23
|
|
|
|
Nina33
|
Čer! FoxyLady, kolcalo se ti bo ves čas . Naj vse lepo poteka . Petrap, dobro opravi na pregledu . Tršica, noge skupi, ni še konec kozorogov . Ninchi - ne skopari z besedami (še jaz, k sem Gorenjka, jih ne šparam ), vse napiši, ko boš le imela čas. Imaš pa res lušnega pobča, držim pesti, de bo obdržal lepe spalne navade Samsara, modrčke ceneje dobiš prav v industrijski trgovini, če bi se slučajno kej mimo vozila (sej vem, ampak...če ). No, če obe misliva tegale. Slikce pa s klele "kradem" . Napotnice: jaz nimam nobene Pa dobr, sej ne mislim nikamor it, sam priznam, de mi je čudno . Menda jih naslednjič dobim Če ne pa pri porodu . Hayabusa, bogi sta obedve. Naj čimprej mine Hel, za cuker. Dobro opravi jutri. Jo@n, kaj pomeni prehitro bitje? Kaj "nevarnega" upam de ne. Pa igrce mi neče odpret . Aaa...sem jih pod griddlers najdla , poznam, sam pod drugim imenom - picma. So mi fajne, pred leti so jih v Ugankarskem izzivu imeli. O, Meta se je javila na večerno dolžnost . Naš bo tut nespeglan - kot cela familja , pač nismo čist gladki . PilotGirl - pridna! Tamy, kako slaba volja? Upam, de slabo , de dobra zmaguje.
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 18.1.2011 22:01:44
|
|
|
|
meta21
|
Sem predvidljiva, kaj? Boste točno vedle, kdaj bom šla rodit
|
RE: Februarke 2011 III.del 18.1.2011 22:04:06
|
|
|
|
Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Sem predvidljiva, kaj? Boste točno vedle, kdaj bom šla rodit Uf, že deset? Letim cote prat dat. Al bi bek.
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 18.1.2011 22:05:28
|
|
|
|
valek
|
Js pa pod tuš.....tudi pridem nazaj.... malo vidim da se je vstavilo mrzlično pisanje.....
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 18.1.2011 22:06:52
|
|
|
|
little*miss
|
Mi tudi ne likamo. V 1. nosečnosti sem zlikala tetra plenice..še danes mi je žal, da sem jih po tisti vročini peglala Jaz pa imam cote obešene in se poslavljam od vas. Lep večerni čvek vam želim, danes me nebo zraven. Upam vsaj no..da se nebom kje zbudila čez dve uri, potem pa se mi itak vtrga Lahko noč
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 18.1.2011 22:11:15
|
|
|
|
Teyla
|
Jaz tud ne mislim likat, ampak sem jih zadnjič tako grdo obesila, da se od kljukic vse pozna. Vsaj tiste za iz porodnišnice bom, da bo štručka lepa na slikcah. Se pa pozna, da sem že blizu PDPja-prejle sem se komajda do kopalnice spravila. Ko 70-letnica sem bila in sem se mogla sama seb nasmejat. Ta igrica Picma-pa to so gobelini po slovensko. Jih ne prodajajo več (vsaj ne tiste v polnih izdajah), sem si pa eno knjigico kupila v ZDA, kjer je več kot 100 slikic notri. Noro zabavno in kratkočasno. Hvala za link obema.
< Sporočilo je popravil Teyla -- 18.1.2011 22:13:29 >
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 18.1.2011 22:21:54
|
|
|
|
Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss Upam vsaj no..da se nebom kje zbudila čez dve uri, potem pa se mi itak vtrga Lahko noč Lepe sanje!!!
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 18.1.2011 22:25:48
|
|
|
|
Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla Jaz tud ne mislim likat, ampak sem jih zadnjič tako grdo obesila, da se od kljukic vse pozna. Vsaj tiste za iz porodnišnice bom, da bo štručka lepa na slikcah. Jaz sem tko lena, de bi jih pomoje rajš še enkrat oprat dala kt se jih likat spravla . Se pa pozna, da sem že blizu PDPja-prejle sem se komajda do kopalnice spravila. Ko 70-letnica sem bila in sem se mogla sama seb nasmejat. Dokler se lohk sama seb smeješ, je še kul . Jaz sem tut taka, sam ker sem mal starejš, se počutm kt 100-letnica . Ta igrica Picma-pa to so gobelini po slovensko. Jih ne prodajajo več (vsaj ne tiste v polnih izdajah), sem si pa eno knjigico kupila v ZDA, kjer je več kot 100 slikic notri. Noro zabavno in kratkočasno. Hvala za link obema. Gobelini, ja!!! Se nisem spomnila . V izzivu so imeli običajno sam kakšenga, pa enkrat sem videla "special edition", drgač pa ne. Sem bla zlo vesela, ko sem jih na netu najdla
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 18.1.2011 22:32:37
|
|
|
|
Teyla
|
Ja ja specialna izdaja je bila samo ene dvakrat, zdaj jih pa ni več. Jih pa jaz raje na papirju rešujem, čeprav je takole dosti hitreje. Sem mojemu povedala za ta link, pa je rekel, da se ne strinja s tem, ker bom zdaj nonstop na netu visela.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 18.1.2011 22:44:57
|
|
|
|
Nina33
|
Na papirju je lažje (vsaj men), sploh pr temu "mojmu" linku je zoprno pr ta velkih, ker ne vidiš cele "slike" . Dons se mi pa neki ne čveka, kaj je to? Sicer sem si res obljubila, de grem bl zgodi spat, samo... Zdej itak še ne morem (kao), ker še žehtam .
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 18.1.2011 22:47:58
|
|
|
|
Mišyka
|
Foxylady vso srečo jutri! Ninchi bi blo lepo eno mal bolj obširno zgodbo slišat. Kaj pa tvoje noge, so še taki buhteljčki? Monsoni upam, da se ti noga kokr tolk poštima... PilotGirl tudi tebi tale zadevšna Naš bolnik je v postli, je bil čist fertik cel dan, ves čas med 38 in 39, kuhal na veliko, jst sem pa tud čist fertik. Ko je pršu mož domov in smo pojedli, sem se šla za 1 uro mal zluftat (čeprov po temi), ker sem mela poln kufer gledanja sončka skoz okno. Sem pa vsaj mal zadihala. Pa ful me sramna kost peče dons. Telovadba pomojem dela svoje...
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 18.1.2011 22:51:24
|
|
|
|
Nina33
|
Mišyka, bogi mali, naj se čimprej pozdravi. Upam, de ti ne fašeš česa. Sprehod pa paše, ja, pa magari po temi. jaz ga mam vsak dan sred dneva, de moj mali miš hitro do svojega lepotnega spanca pride. me pa nič ne boli - ker nič ne telovadim .
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 18.1.2011 22:55:46
|
|
|
|
meta21
|
Mogoče sem zgrešila ampak se mi zdi, da nobena še ni pisala, da bi imela kakšne flekce pri prsih npr. na pižami ali modrčku ... Vam teče kaj mleko?
|
RE: Februarke 2011 III.del 18.1.2011 23:00:00
|
|
|
|
Teyla
|
meta21 teče, teče... v P sem imela vsako jutro tako flekasto majco, da me je bilo kar sram in sem komaj čakala da novo dobim. Upam, da je to dober znak.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 18.1.2011 23:01:10
|
|
|
|
Nina33
|
Glih teče ne, so pa flekci po modrčku, kje drugje jih (še) nisem opazila. Sem pa narasla , mi pol modrčkov za dojenje s prve runde že zdej ni več prav . No, sem pa zato svojmu malemu pobu zelo všeč - me hodi trepljat po "hlebčkih" in pravi "Mmm, am, am" Spomin mu pa dela . Sam je pa lušno, ko gre poj trebuh mi božat in lupčkat pa pravi "Pid ven, am, am"
< Sporočilo je popravil Nina33 -- 18.1.2011 23:04:03 >
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 18.1.2011 23:03:23
|
|
|
|
Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla Upam, da je to dober znak. Lohka de je, lohk pa de ne . Al sem žleht, sam na žalost res ni nekega pravila. Pa tut če imaš mleka za izvoz - to še ne pomeni, de bo dojenje laufalo. It takes two to tango. Jeb*t ga. Je pa treba bit pozitiven in trmast - pa je .
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 18.1.2011 23:04:39
|
|
|
|
Nina33
|
Se bere, de se mi ne čveka, ane?
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 18.1.2011 23:04:40
|
|
|
|
Mišyka
|
Tud men vsake tolk očitno kšna kaplca pricurlja ven, vidim pa sicer samo na modercu.
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 18.1.2011 23:05:45
|
|
|
|
Teyla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33 IZVIRNO SPOROČILO: Teyla Upam, da je to dober znak. Lohka de je, lohk pa de ne . Al sem žleht, sam na žalost res ni nekega pravila. Pa tut če imaš mleka za izvoz - to še ne pomeni, de bo dojenje laufalo. It takes two to tango. Jeb*t ga. Je pa treba bit pozitiven in trmast - pa je . Saj vem, ja. Se bomo že potrudli, da bo steklo. Joj, kaj ste dale tisti link s puzzlami. SPloh ne bom šla spat, že vidim.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 18.1.2011 23:11:25
|
|
|
|
tamy82
|
foxylady srečno jutri! Bomo držale pesti zate! ninchi kakšen luškan sinko! Fajn sta to nardila! nina33 slaba volja se je zaenkrat poslovila Upam, da je vsaj nekaj časa ne bo na obisk Likanje: naš tudi ne bo imel zlikanih cunj ... res ne vidim potrebe, če so pa vse stvari takooo majhne ... Srečno vsem, ki imate jutri še kakšne preglede! Mene čaka CTG v četrtek ... Zdej pa samo še NOČKO!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 18.1.2011 23:18:23
|
|
|
|
Teyla
|
Nič, grem tudi jaz spat. Da ne bom jutri s podočnjaki okol hodila. Lahko noč vsem skupaj.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 19.1.2011 6:35:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro punce! IZVIRNO SPOROČILO: Nina33 Samsara, modrčke ceneje dobiš prav v industrijski trgovini, če bi se slučajno kej mimo vozila (sej vem, ampak...če ). No, če obe misliva tegale. Slikce pa s klele "kradem" . Napotnice: jaz nimam nobene Pa dobr, sej ne mislim nikamor it, sam priznam, de mi je čudno . Menda jih naslednjič dobim Če ne pa pri porodu . PilotGirl - pridna! No jaz sem tudi tale nederček alis vzela in bom še enega, sem zelo zadovolna. Kje ste ga pa kupovale, vem da se ga sedaj da dobiti tudi v Tosami. Jaz bom naslednjo sredo, šla v industrisko trgovino. Če katera bi ga rada kupila naj mi sporoči, pa še za katero vzamem Majo pa slabo urejeno spletno stran, skoraj nič ne moraš poklikati, da bi si pogledala še ostale modele. Da bi si nabavila kakšnega brez šiva. Jaz mam napotnice in ostale izvide že en teden v roki. Je rekla, da mi bo kar dala, če bo kaj prišlo, da lahko takoj letim v P. Petek zvem pa če bom predčasno šla not. Upam, da ne. Nič moram spet za knjige, ahh ja
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 19.1.2011 6:40:14
|
|
|
|
aktak
|
Foxy Lady srečno!!!!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 19.1.2011 6:48:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Foxy Lady tudi iz moje strani!!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?