hel32
|
IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa Glede spanja pa vidim da smo imele vse ob približni uri probleme. Moja gospodična ki je včeraj popoldne bruhala je imela še ponoči manevre. Ob 00.25 je bla auf in do 2.30 je bilo dretje, jamranje .... ni kaj ni, se mi je že mešalo. Ko mi jo je okrog 3h uspelo uspavat pa jaz nisem mogla - bla sem že čist predramljena in ne glede na to na katerem boku sem ležala me je pod trebuhom full tiščalo, da nisem mogla spat. Upam da bo dans kaj bolje. Bi jaz tud morala dans met CTG ampak ker je tamala bolana in je nimam km dat sem prestavla na čet popoldan, čeprav po moje tud če bi ga ta teden izpustila ne bi blo nič narobe. In ja, meni se že "mudi" rodit, čeprav bi blo fajn da ne bi bilo te dni ker je moj v nočni. Se pridružujem klubu neprespanih, sem danes kot zombi, je gospodič vstal ob 2.30 in ni zaspal do 5.30, spal uro in pol in se zbudil, jaz pa čist adijo, glava me nenormalno boli, malemu teče iz nosa, pa še pregled imam popoldan, da ti rečem, da to je že tuu much, bi raje kr rodila , ampak, naj le še počaka. Vse, ki likate oblačila- pridne, jaz sem sam zložila, ma mi ni, sam, posteljnina in baldahin in ostale finte me še čakajo, da zlikam, ko se bom počutila bolj "človeško" , danes samo kuham in počivam in se z malenim ukvarjam. Aja, izbrat moram še predime za našo princeso, pa nimam pojma, kaj bi pasalo k Luciji, ker mora imet dva imena, ker je tudi ona nekaj posebnega Evo, alarem, letimmmmmm S pregleda poročam jutri, čauuuu