|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
19.1.2011 11:00:39   
prvičmami
Vidim da dopoldan nobena ni preveč razpoložena za čvekuser posted image No pri men se neka želja po peglanju in pucanju še ni pojavla, tk da grem mal knjigo brat. Tiste, ki rade berete ma kero kako fajno na zalogi, da se jo splača prebrat?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 701
19.1.2011 11:08:30   
meta21
Hej!

Foxylady sporoča, da je v porodni! Držimo pesti!

< Sporočilo je popravil meta21 -- 19.1.2011 11:17:07 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 702
19.1.2011 11:10:42   
hel32
IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa

Glede spanja pa vidim da smo imele vse ob približni uri probleme. Moja gospodična ki je včeraj popoldne bruhala je imela še ponoči manevre. Ob 00.25 je bla auf in do 2.30  je bilo dretje, jamranje .... ni kaj ni, se mi je že mešalo. Ko mi jo je okrog 3h uspelo uspavat pa jaz nisem mogla - bla sem že čist predramljena in ne glede na to  na katerem boku sem ležala me je pod trebuhom full tiščalo, da nisem mogla spat. Upam da bo dans kaj bolje.

Bi jaz tud morala dans met CTG ampak ker je tamala bolana in je nimam km dat sem prestavla na čet popoldan, čeprav po moje tud če bi ga ta teden izpustila ne bi blo nič narobe.

In ja, meni se že "mudi" rodit, čeprav bi blo fajn da ne bi bilo te dni ker je moj v nočni.

Se pridružujem klubu neprespanih, sem danes kot zombi, je gospodič vstal ob 2.30 in ni zaspal do 5.30, spal uro in pol in se zbudil, jaz pa čist adijo, glava me nenormalno boli, malemu teče iz nosa, pa še pregled imam popoldan, da ti rečem, da to je že tuu much, bi raje kr rodilauser posted image user posted image , ampak, naj le še počaka.

Vse, ki likate oblačila- pridne, jaz sem sam zložila, ma mi ni, sam, posteljnina in baldahin in ostale finte me še čakajo, da zlikam, ko se bom počutila bolj "človeško"user posted image user posted image , danes samo kuham in počivam in se z malenim ukvarjam.

Aja, izbrat moram še predime za našo princeso, pa nimam pojma, kaj bi pasalo k Luciji, ker mora imet dva imena, ker je tudi ona nekaj posebnegauser posted image user posted image

Evo, alarem, letimmmmmm
S pregleda poročam jutri, čauuuu

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 703
19.1.2011 11:11:53   
valek
No js grem pa počasi kuhat....včeraj neki amis imel težave in ni tv program delal...in nism mogla gledat Hausa....:(
no drugale pa danes bom kar začela piti čajek od malin.listov....pa kar bo pa bo...
Kiara-čestitke tvoji princeski za roj.dan!
danes sem ka končno uredila še zadnjo papirologijo glede bolniške,porodniške,v laboratoriju sem še zadnjič dala kri za ščitnico... no sam ta je vse to mimo...sedaj pa lahko res dobesedno samo doma pridno čakam na dan d.....
user posted image

pišite kaj punce....danes je taki tečn dan....rabimo malo komentarjev...

(odgovor članu prvičmami)
Neposredna povezava do sporočila: 704
19.1.2011 11:13:49   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: prvičmami

Meta očitno boma mele svoj klub, js pri ninchy vidim tu sam plusek pa torticouser posted image

A pol tebe tud ne marajo?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 705
19.1.2011 11:14:57   
d´ori
FoxLady držimo pestke, da se čimprej rešiš in se boste veselo cartali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem ravnokar s pregleda in je zaenkrat vse BP. CTG še nič ne zaznava, MV je še trd in zaprt, plodovnice še dovolj, posteljica pa tudi še lepo dovaja hrano našemu pikcu. Naslednjič moram priti v nedeljo 30.1. na CTG in na pregled kar v P, ker bo moj G dežuren. No če se seveda ne bo prej kaj dogajalo. Me je pa G potolažil, da če bo karkoli narobe s pikcom ali z mano se bo itak sprožil porod in da mi ni treba nič skrbeti. Le bolje, da ne hodim kam daleč od doma, da vse spakiram in čimbolj umirjeno živim. Tako, da kaže za enkrat, da bom kar februarka ostala.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 706
19.1.2011 11:15:20   
meta21
Po Hausu je rekla včeraj j6 da gre rodit ... Novičke prosim!user posted image

Patrisha je pa res kar poniknila ... user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 707
19.1.2011 11:15:29   
tamy82
meta21 si me prehitela, meni je tudi foxylady sporočila, da so v porodni! user posted image
Tako da držimo pesti in čakamo na vesele novičke! user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 708
19.1.2011 11:18:57   
d´ori
Jaz imam za sabo tudi še eno neprespano noč user posted image Ta je bila še ekstra zoprna, ker sem bila malček na trnih zaradi pregleda. Po moje nisem spala več ko ene 3 urce. Kar neprej sem se zbujala in sanjala vse sorti bedarije. Bom pa po moje popoldne malo zalegla, ker komaj gledam.

(odgovor članu d´ori)
Neposredna povezava do sporočila: 709
   [Brisano sporočilo]
19.1.2011 11:27:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu d´ori)
  Neposredna povezava do sporočila: 710
19.1.2011 11:45:38   
trsica
Jaz grem pa domov. Tralalaaaauser posted image  V ponedeljek spet kontrola.user posted image

FL, juhuhu, držimo pesti.

Patrisha, javi se.

Neposredna povezava do sporočila: 711
19.1.2011 11:47:18   
Anonimen
Ninchi, lepega stinka maš!!!! Je pa na slikci s točno tisto jopico, ki jo jaz iščem I love dad. A si jo v H&Mu kupila?

Neposredna povezava do sporočila: 712
19.1.2011 11:49:15   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: trsica

Jaz grem pa domov. Tralalaaaauser posted image  V ponedeljek spet kontrola.user posted image

FL, juhuhu, držimo pesti.

Patrisha, javi se.

O super!!!!

(odgovor članu trsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 713
   [Brisano sporočilo]
19.1.2011 11:56:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 714
19.1.2011 11:57:57   
sara1986
FoxyLady, user posted image user posted image navijamo zate in tvojo princeskouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 715
19.1.2011 12:02:37   
Anonimen
Če bomo vse dihale, bomo še burjo povzročile user posted image

(odgovor članu sara1986)
  Neposredna povezava do sporočila: 716
19.1.2011 12:32:06   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Če bomo vse dihale, bomo še burjo povzročile user posted image

ta ti je pa dobrauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 717
19.1.2011 12:34:26   
suzy29
user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 718
19.1.2011 12:39:34   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Hej!

Foxylady sporoča, da je v porodni! Držimo pesti!

Držimo pesti. user posted image user posted image

Jaz sem pa bila na pregledu. CTG je ok, ostalo tudi. Sem dobila napotnico, ki jo rabim za pregled v P 24.1., nove napotnice za rodit pa mi ne more izdati. Upam, da se ni izgubila, ker potem se mi verjetno ne obeta nič dobrega.

V glavnem na preglede bom zdaj hodila samo še v P in nič več k moji G, kar mi je ful žal. So res vsi prijazni. Bom pa videla, kaj me čaka naslednji teden v P, upam, da ne kakšna sprožitev poroda. user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 719
19.1.2011 12:40:02   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9

sem dodala album!!!!

Kak je sladek user posted image user posted image user posted image  , pa kakšno frizurco ma user posted image user posted image ...........

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 720
19.1.2011 12:47:18   
prvičmami
Ne Meta, tud mene ne marajouser posted image Pri nas že dežuje, pa sem mislila da bo vsaj še tolk zdržalo da bi šla na kak sprehoduser posted image Foxy sem pa kr mal fauš, js bi tud že cartalauser posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 721
19.1.2011 12:47:53   
Tisia
evo meneuser posted image nič kaj boljše volje,spala slabouser posted image .....sedaj grem v vaš klub pitja malinovega čaja,od danes sem prijavljena na zavodu tako da bo porodniška urejenauser posted image  zdaj grem lahk rodituser posted image ...me vse nekaj tišči,najbolj pa v hrbetuser posted image
kje je še en mesec,saj bom razpadla do takratuser posted image ,pa še po možnosti bom kje čez rok nesla kot prvi dveuser posted image ..no ta je precej nižja lega mogoče bo kaj prej zbezljalo venuser posted image user posted image
ninchi lušen sinko pa take laske ima,
blagor ti k si že vsega konec mene že panika grabiuser posted image pa sem rekla po drugi da ne grem večuser posted image user posted image  pa še o 4-em razmišljamuser posted image user posted image  verjetno me bo minilo ko dobim popadkeuser posted image mojga pa tudiuser posted image
foxyladyuser posted image držimo pesti da bo vse okuser posted image user posted image
trsica ja ti pa kar domov si pa pridna,tvojauser posted image user posted image sta pa navezana nateuser posted image nikakor venuser posted image  saj je prav,dlje so not boljš za njihuser posted image

čist sem hin tudi pisat se mi ne dauser posted image  boste pa ve bolj aktivneuser posted image
dori vidim da smo na istem glede spanjauser posted image ,tak dauser posted image upam da bo kaj boljš danesuser posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 722
19.1.2011 12:51:39   
prvičmami
No zgleda da smo vse slabo spale, pa še tole vreme in hormoni, dans bomo vsaj upravičeno tečneuser posted image Pa še grenčica me spet dere, ko me ponavadi začne šele zvečer, no zgleda da je dans mal pohitelauser posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 723
19.1.2011 12:58:38   
Tisia
pa glavoboluser posted image že dva dniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 724
19.1.2011 13:03:58   
Tisia
mojuser posted image  že pravi da pogreša ta staro mene, ker sem bila full energična in hecnauser posted image ..kako se šele jaz pogrešamuser posted image user posted image user posted image
saj bom vse nadoknadila za nazajuser posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?