|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
18.1.2011 13:53:43   
little*miss
Hellow

vipercat, kak te je dobro brat, ko tak z zanimanjem pišeš, potem pa odkriješ kaj se je zgodilo..hehe..kot mali otrok, ko dobi čokoladico si user posted image user posted image

V posteljo sem šla komaj ob pol 3 (btw nina, najboljši čas je bil 145, manj ni šlo user posted image ), ko sem skoraj zaspala, pa se je mala zbudila. Potem pa sem spet rabila nekaj časa, da sem zaspala. Zjutraj pa se je ob 6 user posted image zbudila, sma malo poležavale, potem pa sem jo v vrtec peljala.

Na CTG-ju ni bilo nič posebnega, rekel je da zgleda, da ta teden še nebo nič. Naslednji CTG je 26.1. UZ-ja mi ni naredil, v 1. nosečnosti mi ga je naredil verjetno zato, ker mi je primanjkovalo plodovnice.

Pri nas pa je danes megleno user posted image V Mariboru pa je bil lep sonček. Pa še v McDonaldsa sem šla spet user posted image

Pilotgirl, mene so pogledali koliko sem odprta takrat, ko sem prišla v P s popadki. Prej nikoli. Je pa mi babica to tako pogledala, da mi je prste noter porinla. user posted image

MoSoNi drži se..pa počivaj čimveč, da neboš zdaj še kje z berglami padla..

Pri nas pa je tako da sem jaz kozorog, mali bo vodnar (ki je takoj za mano), moj je lev, tamala pa je devica (takoj za levom) user posted image

Grem po otroka..se tipkamo popoldan/zvečer.(verjetno kar oboje) user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 601
18.1.2011 13:54:12   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla
Nina33 in little*miss vidve pa sta. Meni je prav zabavno brat tele vajine nočne poste. Ampak a se nista zmotili pri kitajskem horoskopu? Če se ne motim pride po tigru zajec, ne maček. user posted image

Zajec-mačka, pa to je za Kitajce eno te isto user posted image , res. Odvisno od "prevoda", mislim de je za koze ena podobna user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: prvičmami
Kolk časa po porodu se pa spomin vrne drugač? Ker če ostanem v tem stanju faksa nikol ne bom končalauser posted image

Povem, ko se vrne user posted image , ga čakam že od 2008 user posted image . Ker EMŠO kle zih nima nč zraven user posted image .
Tamy, organiziram iskanje vicev za vrnitev tvoje dobre volje! Upam, samo, de ne pozabim na to user posted image .
Eko, en za pokušino:
Više volim maminu sestru nego svoju. Mamina sestra mi je teta, a moja mi nije ništa!

Na, pa še enga Garfielda ti pripopam (sej druge tut lohk pokukate ).
Mišyka, upam, de se mali čimprej pozdravi user posted image user posted image user posted image . S kožo jaz (v tem smislu - moja je mastna ko pri enem na pol kuhanem user posted image ) nimam težav, baje pa mastna krema/olje na suho (ne-vlažno) kožo dela še huj štalo, zato se moraš namazat, ko ši še "fajhtna" user posted image .
Nalepke - jaz sem ene +/- všečne našla v Ikei, pa v Merkurju jih (mogoče še) imajo... Pa v Kiku se najdejo in v Šparu sem jih zanč neki vidla...Ampak res ne tko fletnih kt so mi od Decofuna (a firma je šla la kajuser posted image ).
Lil_, pred tigrom je bivol, če še nobena ni odgovorila. A dons ju "dobiš"  user posted image ? Sem mal pozabljiva user posted image .
Tigrica, ne štoraj znamenja, daj gor kej hladilnega (magari kremico za ritko) ali otroški puder, verjetno srbi "le" zato, ker ne more več tko koža dihat tam kot je prej (vsaj pri meni je tko: sem v par štukih, ki en na drugmu "sedijo" - prsa na trebuhu, trebuh pa na stegnih user posted image , poj pa švicam v "pregibih" in to zna srbet)
PilotGirl, lušten avatar user posted image . A to kr sami objavijo - v P mislim, ne avatarja user posted image . Pogledajo pa (pomoje) vaginalno, vsaj (tik) pred porodom, za prej ne vem. Eni G ne gledajo nikoli, razen če rečeš de te špika/dol tišči... pa zateži telje svoji G, pa svojga vzemi s sabo, porkaduš no!
Suzy, vsaj napotnice imaš - jaz imam NP 31.1. (ko bom 38tin 2d ) pa nimam nič pri sebi, razen materinske. Pa v prvo sem rodila na 38t5d .
J6, "božala" si ga, carica - jaz nečem nč šart preveč tm dol - če še G nočjo, poj jaz tut nam user posted image . Pa itak, de boš tik-tak rodila. Vso srečo user posted image user posted image user posted image !!!
Luna bo polna jutri zvečer, vpliva pa 2 dni gor/dol tko de... Nizki štart za une, ki želite - jaz bom še mal obilna rajš user posted image .
MoSoNi user posted image , drži se. Upam, de se čimprej porihta noga, de ni "hujšega". S popadki je pa tko - bod vesela, če jih ne boš čutila user posted image , čeprav mislim, de večina (99%) ve, da gre za res, ko gre res za res user posted image .
Kiara, sam res nimaš velkega bauha, sploh za 2. ne. Jaz sem prav vesela, de sm vsaj to pot mal bol nosečnici "podobna" user posted image . Ti pa poj kilce ne ostajajo, a ne?
Maurica, upam, de bo z Anžetom vse dobro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Tršica, a res al kaj? A pa nisi ti (no, vsi trije) glih zarad tega v P user posted image user posted image Keri zblojenci v laboratoriju - je pa res, de je sestra tam imal včeri še posebej "dober" dan user posted image . Upam, de si/ste OK.
Eko, zdej pa entram in upam, de ne bodo viasori user posted image .
Sevede so sori user posted image . Tale RR očitno resno misli, de sem shizofrena - sem prijavljena, vidim, de me pošta čaka, ampak se morm še prijavit (uno, drugo Nino zgleda user posted image ).

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 18.1.2011 13:59:57 >

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 602
18.1.2011 14:10:44   
sara1986
Evo me s pregleda.. CTG ni zaznal nobenega popadka, me je pa pregledala vaginalno, ker sem rekla da naj bi se mi čep odluščil, ampak pravi, da ni ziher da se mi je, sem lepo zaprta, mali pa je z glavico že čist dol spuščen in vkleščen user posted image  Potem sem šla v btc in v pokriti tržnici kupila, malinov čaj, spila skodelico, zdej pa čakam user posted image
Mi pa sploh ni tako grozen okus. Čisto ok. Je pa res, da so mi zeliščni čaji všeč. Aja, pa zredila sem se 1,5kg user posted image user posted image  v 10 dneh. user posted image  mi pa ni nič rekla. Zdej sem pa točno na +20. Joj, upam, da se ustavi takouser posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 603
18.1.2011 14:12:58   
Nina33
Evo, Tamy, še en:
Devojčice ne mogu stoječki piškiti zato što nemaju za šta da se drže.
Little*miss, saj jaz tut pred tretjo nisem postelje vidla, ne vem zakaj cajt v kopalnici zadnje cajte tko hitr teče user posted image user posted image . Glede cajta pr minolovcu - jaz skoz okol 116-120 ciljam, ko bo enkrat 110, mi bo ke "neslo" itd. ne vem kako to - ampak tko je user posted image .
In ja, je lepo ko dobim lupčka user posted image in res je bilo pred sedmo - al sam par minut prej user posted image . Tko de sem bolš/dalj spala. pa še poj sem mal po osmi šla nazaj in dremuckala do skor enajstih (vmes je parkrat se pršu stisnt k men, ker mama je le mama, pa če ja ati še taka faca)user posted image .
Eko, zdej pa kosilat - dons bo pa fižolova juhca. Za poobedek pa palačinke - mljaskuser posted image .
Kje je pa Meta? Suzy, de te ni šla prehtet?
Lep dan vsem, bom nakladala še zvečer/ponoč - čeprav sem si obljubila, de grem pred eno ponoči v posteljouser posted image .

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 604
18.1.2011 14:23:43   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Moj mali trebušni ma pa ene take hecne gibe na trenutke- kot bi šejkal, prav smešno user posted image , pojma nimam, kaj počne, kolca se mu ne, premika se pa tut ne tko na hitr, predvidevam?

Jaz pravim, da tik-taka in moj dodaja, da sem bombo pojedla (ne žogo)user posted image .

Sem pa danes na pregledu, ki je trajal 7 minut z analizo vode, merjenjem pritiska in poslušanjem srčka vretuser posted image , ginekologu malo pojamrala, kako je blo 2 leti nazaj lažje bit noseč in da me je pol stvari manj matralo. In mi reče: Jah gospa, temu se reče minulo delouser posted image . Moj je pa sestro nasmejal, k me je poklicala po priimku v ambulanto in on reče: Ja, in vstane. Me je pol vprašala: A vaš mož bi pa kar notr šel, al kaj?user posted image  Ma itak so mal komični tejle zadnji pregledi, zakaj si jih ne bi še malo popestrili.user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 605
18.1.2011 14:24:12   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: prvičmami

Kolk časa po porodu se pa spomin vrne drugač? Ker če ostanem v tem stanju faksa nikol ne bom končalauser posted image

Jaz sem bila po enem letu na robu živčnega zloma, ker si nisem nič zapomnila in sem začela jest bilobil forte. No, to mi je pa pomagalo.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 606
18.1.2011 14:33:47   
kiara24
pri nas bo pa danes kar lepo zelenjavna juhica, zdele pol pa šibamo na sončka pa po trgovinah, pa bomo kaj več za večerjo če bo pasalo. je zadnje čase pri meni hrana spet bolj tako.

Me prav zanima kaj bo v četrtek na pregledu s KG-ji in vsem rezultati.....

Uživajte v sončku še naprej.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 607
18.1.2011 14:37:11   
suzy29

Kot je vidit, me še ni user posted image .........

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 608
18.1.2011 14:38:16   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

joj kok sovražim brat za nazaj. vidim da je cukica šla notri, sedaj pa me tok ferbec matra če je že rodila. go cukica, go cukica... grem hitro napprej brat. jjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeee cukica čestitke za nejca

Najlažje je, če spodnji del seznama pogledašuser posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 609
18.1.2011 14:38:27   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa

IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Nekaj me zanima, koliko si odprt pogleda vaginalno ali zunaj z ultrazvokom?

vaginalno!

Kdaj pa to G začne kontrolirat?

Moj ob rokuuser posted image . Če bi ga vprašala zakaj, bi najbrž rekel, da če bi se prej odprla, bi itak ugotovila, ker bi se popadki začeli. Moj je še iz cajtov, ko ni blo UZ-jev, pregled pa menda samo en, če sploh.
V prvi nosečnosti me je pogledal točno na rok in 2 dni kasneje potem sem pa rodila. Pri obeh pregledih me je opozoril, da zna bit malo boleče in naj se ne ustrašim kakšne kapljice krvi na hlačkah. In res... Obakrat sem malenkost krvavela, tako kot na koncu menstruacije, ko je že bolj rjavkasto.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 610
18.1.2011 14:38:38   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: j6

Sem pa jaz vceri mal bl not se umival in je vse ful mehko, sam mislm da sem začutla neki  okroglega in trdo, tko da sem otročka že "božala" po glavci , tko da verjetno grem tudi jaz kmalu, sicer me pa nožnične kosti prav noro blijo dva dni. Dons še Hausa pgledam pol pa grem.

user posted image  Res? A to je tudi možno? No, prav! Držim pesti po Hausu, da ne rodiš na vozičku do porodneuser posted image

(odgovor članu j6)
Neposredna povezava do sporočila: 611
18.1.2011 14:38:48   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

No vam popam mojga bušija.......user posted image v 38T

Važička!user posted image  Jaz sem imela takega pred nosečnostjouser posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 612
18.1.2011 14:44:20   
meta21

...in zgubit stavo, ne?user posted image  Bo kar maurica častila k je prva cartalauser posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 613
18.1.2011 14:45:47   
meta21
Zdaj pa popoldanski počitek ... user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 614
18.1.2011 14:46:24   
suzy29
user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 615
18.1.2011 14:49:49   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

pri nas bo pa danes kar lepo zelenjavna juhica, zdele pol pa šibamo na sončka pa po trgovinah, pa bomo kaj več za večerjo če bo pasalo. je zadnje čase pri meni hrana spet bolj tako.

Jst bi pa nonstop neki mlela user posted image  . Mi bomo pa danes imeli kar marelične cmoke in rdečo peso.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 616
18.1.2011 14:51:02   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

...in zgubit stavo, ne?user posted image  Bo kar maurica častila k je prva cartalauser posted image

Sem za user posted image ...........Kaj smo žleht user posted image ............

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 617
18.1.2011 15:05:19   
Tretjedete
Pozdravček!

Mi smo ponoči imeli pestro; me je vse tako močno ščipalo, da se mi več ni zdelo normalno, tako da smo se kar šli pokazati.... Ma nič pretresljivega, lažni popadki, veliko počivati in to je to. HB zdaj je bolje...

sara1986, jaz pa ravno kontra, sploh nimam nekega apetitauser posted image

MoSoNi, ojej, padla po stopnicah? Kolikor je meni znano, naj ne bi slikali nosečnic...

prvičmami, ma jaz sem kar za EA. Sem samo pozitivne stvari slišala, tako da srčno upam, dajo tudi dobim, ker pri nas ni na razpolago 24 ur na dan...

Jaz sem pri mojih dveh na začetku uporabljala spalno vrečo; poleti, ko pa je bilo vroče, sta spala pokrita samo s tetra pleničko... Vročekrvna v glavnem, ampak ne po mamiuser posted image  No, in po poletju pa ni bilo več šans, da ju zaprem v vrečo; sta čisto znorela tam notri, se zbujala, brcala, tako da smo uvedli odejo...

Drugače tudi mene vedno pogleda vaginalno, že ves čas. Pa tudi vsakič UZ, preko trebuha in vaginalno... Sem zelo zadovoljna z obravnavo in odnosom...user posted image
kiara24, luškan buši...user posted image

Jao mene, komaj dohajam tole branje

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 618
18.1.2011 15:30:21   
j6
meta21javim jutri če bo kaj novega, mam tudi CTG, tko da bomo vidli, kaj bo tam. Sicer pa je bila na CTGju pri prvi za popadke ravna črta, pa sem vseen ob petih zjutri drugi dan rodila, user posted image pustmo se presenetit.

(odgovor članu Tretjedete)
Neposredna povezava do sporočila: 619
18.1.2011 17:22:57   
Anonimen
PilotGirl, lušten avatar user posted image . A to kr sami objavijo - v P mislim, ne avatarja user posted image . Pogledajo pa (pomoje) vaginalno, vsaj (tik) pred porodom, za prej ne vem. Eni G ne gledajo nikoli, razen če rečeš de te špika/dol tišči... pa zateži telje svoji G, pa svojga vzemi s sabo, porkaduš no!

Ja to oni bojavijo vsakega rojenega. Včasih kaj berem na njihovi strani in je prav zanimivo gledati, spremembe :)

Sem pa cel dan pred knjigami, sem že prav zmozgana, sploh več ne vem kaj sem zjutraj prebrala! Obup, kje je moj spomin.

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 18.1.2011 17:24:05 >

(odgovor članu Nina33)
  Neposredna povezava do sporočila: 620
18.1.2011 17:34:50   
Teyla
Registirana jaz nisem imela nobenega drugega znaka kot srbečico. Je pa razlika, ker me je srbelo tudi ko je bila koža navlažena, tak da sem nekak vedela, da ni zaradi suhosti kože.

MoSoNi čuvaj se punca. Upam, da nimaš česa zlomljenega in da se čim prej porihtaš. user posted image

Glede pregledov odprtosti pa saj si jih res ne želite, ker niso nič prijetni. Mene je kar malo bolelo, ko me je v P pregledal. user posted image

Jaz sem pa danes v laboratoriju brskala po svoji materinski in sem ugotovila, da so mi v P vzeli napotnico za rodit in je zdaj nimam več. A je to stalna praksa al so mislili, da mi bodo sprožili porod? Jutri imam pregled pri svoji, a mislite da je kakšna šansa, da dobim še eno napotnico? Me zanima kaj bo, če grem slučajno rodit kam drugam in ne v Lj. user posted image

Kiara24 kakšen lep mali buši! user posted image

Maurica držim pesti za Anžeta user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 621
18.1.2011 17:50:35   
Jo@n
Ojla,
čveke, komaj sem prišla do konca... Se vidi, da imate preveč časa user posted image
Jaz sem bila danes v P na pregledu, CTG ne kaže popadkov, je pa prehitro bitje user posted image srčka. Kar pa ni nič čudnega, saj se me nekaj loteva, mali princ je doma z gripo in smo si lepo razdelili med seboj... Čez vikend je kuhal na 40, zdaj je malo bolje, jaz pa kašljam, teče mi z nosa, boli me glava in vse kosti... Za povrh se mi je zaradi bolezni še zmešal sladkor in ob istem zajtrku je bila včeraj meritev 5,6, danes pa 9,1. S tem, da sem se danes še gibala pred meritvijo user posted image Za povrh me je dr. v šali še nadrla, kaj počnem v P, da ji bom vse okrog okužila, UZ mi ni delala, pritisk in voda sta BP. Naslednji pregled imam 25., 31.1. pa sem že naročena na PDC (perinativni dnevni center) da opravimo vse preiskave za CR.

Me je pa med CTGjem začetlo tako špikat levo pod rebri, da sem komaj zdržala do konca...

Jaz sem pa danes v laboratoriju brskala po svoji materinski in sem ugotovila, da so mi v P vzeli napotnico za rodit in je zdaj nimam več. A je to stalna praksa al so mislili, da mi bodo sprožili porod?

A imaš morda kje pri koncu pripepljeno kopijo napotnice, vsaj meni so tako naredili... Drugače pa povej, da je napotnica že pri njih, če ti G ne bo hotel napisat druge...

Tekla je še debata o kovtrčkih/spalnih vrečah, pri prvem smo prakticirali kovtrček, dokler se ni začel obračati, nato smo ga dali v vrečobrez rokavov. In v njej (le da je zdaj orto velika) spi še danes... oblečem pa mu 2 dolga rokava, da nima mrzlih rok...

Glede igric na računalniku, ste že igrale gridlerje www.griddlers.net/pages/home?

Sem hotela še nekaj komentirat, pa je striček ementaler popapal... Grem ležat...

< Sporočilo je popravil Jo@n -- 18.1.2011 17:53:04 >

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 622
18.1.2011 18:04:24   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Jaz sem pa danes v laboratoriju brskala po svoji materinski in sem ugotovila, da so mi v P vzeli napotnico za rodit in je zdaj nimam več. A je to stalna praksa al so mislili, da mi bodo sprožili porod?

A imaš morda kje pri koncu pripepljeno kopijo napotnice, vsaj meni so tako naredili... Drugače pa povej, da je napotnica že pri njih, če ti G ne bo hotel napisat druge...

Nobene kopije nimam, žal.

Sem hotela še nekaj komentirat, pa je striček ementaler popapal... Grem ležat...

Temu se po tanovem reče "Teyla sindrom". user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 623
18.1.2011 18:07:48   
suzy29
Ena lepa slikica- ravnopravšnja za današni večer:

user posted image

< Sporočilo je popravil suzy29 -- 18.1.2011 18:15:24 >

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 624
18.1.2011 18:09:16   
ninchi9
Hej hej
Čestitam tudi drugim mamicam, ki so vmes rodile - če se ne motim so to Maurica, Cukica in Honeybeemaja!!1 user posted image user posted image

Ja punce, zdaj se je začelo... Nikoli ne veš, kdaj te preseneti user posted image

Vam pa moram povedati, da tak uživamo - spali smo super, enkrat vmes smo se nahranili. Pikec mali je taka lenobica in zaspanček, da se mu niti jokat ne da, ko je lačen in ga moram budituser posted image Zaenkrat je še tak, kaj bo, pa bomo še videli.

Če ima katera kakšno vprašanje o porodu itd, naj kr vprašauser posted image user posted image - no, da se ne bom sama hvalila. Lahko pa samo povem, da se da tudi naravni porod lepo prenest in hitro pozabiš muke...Aja, in če bi še enkrat izbirala, bi definitivno šla rodit raje v MB, ker smo imeli majhne težavice ob rojstvu in bi v tem primeru zelo prav prišla kakšna glava strokovnjaka več.

Kako pa ste kaj ve??? Že kaj nestrpne?

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?