samsara04
|
ninchi9, kir priden dojenček je tvoj želim ti, da ta miren spanec traja čim dlje. Lepo se cartajte. nina33, eno vprašanje zate. Od kod jemlješ une lepe misli s slikami? Ah, jaz sm pa danes bolj brez energije. Že zjutraj me je presenetilo krvavenja iz nosu (obeh nosnic!) in mi ga je uspelo ustaviti šele čez 45 minut, ko sem že bila čisto fertik. No, v glavnem je zdaj ok, pa tudi prehlad gre na bolje Sem pa bila včeraj z končno po nakupih, kupila banjico, 2 majici za dojenje (H&M), eno lepo rjuho ter podlago za bombažne plenice. Za moderček pa se še nisem odločila. Sicer so mi najbolj všeč tisti, ki jih imajo v pikapolonici (20 eurov), ima katera izkušnje z njimi? Je pa moj tok posrečen. Je skoraj raje v BC kot jaz...tok ga mikajo modelčki (avtomobili in letala, ki so namenjena otrokom po 10. letu), uh, bo še čakal Eh, moj gin. je čuden. Sva imeli s kolegico na isti dan pregled (11.1). Mene je naročil za 25.2., njo, ki je stara 37 let in ima rok v začetku februarja pa sploh ne. Rekel ji je le, da naj pride, če se pred rokom kaj začne, drugače pač na PDP suzy, tudi jaz sem danes delala knedlce, vendar s slivami in kompotom Lepo se mejte, pazite nase in čim več ur spanja vam želim, lp
|