|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
18.1.2011 21:48:21   
Anonimen
Foxy držim pesti!!!!!

Jaz sem se pa do zdele učila, pa spet malo premora, da vas malo preberem... ste prave čveke user posted image

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 651
18.1.2011 21:54:23   
Nina33
Čer!
FoxyLady, kolcalo se ti bo ves čas user posted image . Naj vse lepo poteka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Petrap, dobro opravi na pregledu user posted image .
Tršica, noge skupi, ni še konec kozorogov user posted image . user posted image user posted image user posted image
Ninchi - ne skopari z besedami (še jaz, k sem Gorenjka, jih ne šparam user posted image ), vse napiši, ko boš le imela čas. Imaš pa res lušnega pobča, držim pesti, de bo obdržal lepe spalne navade user posted image
Samsara, modrčke ceneje dobiš prav v industrijski trgovini, če bi se slučajno kej mimo vozila (sej vem, ampak...če user posted image ). No, če obe misliva tegale. Slikce pa s klele "kradem" user posted image .
Napotnice: jaz nimam nobene user posted image Pa dobr, sej ne mislim nikamor it, sam priznam, de mi je čudno user posted image . Menda jih naslednjič dobim user posted image Če ne pa pri porodu user posted image .
Hayabusa, bogi sta obedve. Naj čimprej mine user posted image user posted image user posted image
Hel, user posted image za cuker. Dobro opravi jutri.
Jo@n, kaj pomeni prehitro bitje? Kaj "nevarnega" upam de ne. Pa igrce mi neče odpret user posted image . Aaa...sem jih pod griddlers najdla user posted image , poznam, sam pod drugim imenom - picma. So mi fajne, pred leti so jih v Ugankarskem izzivu imeli.
O, Meta se je javila na večerno dolžnost user posted image . Naš bo tut nespeglan - kot cela familja user posted image , pač nismo čist gladki user posted image .
PilotGirl - pridna!
Tamy, kako slaba volja? Upam, de slabo user posted image , de dobra zmaguje.

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 652
18.1.2011 22:01:44   
meta21
Sem predvidljiva, kaj? Boste točno vedle, kdaj bom šla rodituser posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 653
18.1.2011 22:04:06   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: meta21
Sem predvidljiva, kaj? Boste točno vedle, kdaj bom šla rodituser posted image

user posted image
Uf, že deset? Letim cote prat dat. Al bi bek.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 654
18.1.2011 22:05:28   
valek
Js pa pod tuš.....tudi pridem nazaj....
malo vidim da se je vstavilo mrzlično pisanje.....

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 655
18.1.2011 22:06:52   
little*miss
Mi tudi ne likamo. V 1. nosečnosti sem zlikala tetra plenice..še danes mi je žal, da sem jih po tisti vročini peglala user posted image user posted image

Jaz pa imam cote obešene in se poslavljam od vas. Lep večerni čvek vam želim, danes me nebo zraven. Upam vsaj no..da se nebom kje zbudila čez dve uri, potem pa se mi itak vtrga user posted image

Lahko noč user posted image user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 656
18.1.2011 22:11:15   
Teyla
Jaz tud ne mislim likat, ampak sem jih zadnjič tako grdo obesila, da se od kljukic vse pozna. Vsaj tiste za iz porodnišnice bom, da bo štručka lepa na slikcah. user posted image

Se pa pozna, da sem že blizu PDPja-prejle sem se komajda do kopalnice spravila. Ko 70-letnica sem bila in sem se mogla sama seb nasmejat.user posted image

Ta igrica Picma-pa to so gobelini po slovensko. Jih ne prodajajo več (vsaj ne tiste v polnih izdajah), sem si pa eno knjigico kupila v ZDA, kjer je več kot 100 slikic notri. Noro zabavno in kratkočasno. Hvala za link obema. user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 18.1.2011 22:13:29 >

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 657
18.1.2011 22:21:54   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss
Upam vsaj no..da se nebom kje zbudila čez dve uri, potem pa se mi itak vtrga user posted image
Lahko noč user posted image user posted image

Lepe sanje!!!

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 658
18.1.2011 22:25:48   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Jaz tud ne mislim likat, ampak sem jih zadnjič tako grdo obesila, da se od kljukic vse pozna. Vsaj tiste za iz porodnišnice bom, da bo štručka lepa na slikcah. user posted image

Jaz sem tko lena, de bi jih pomoje rajš še enkrat oprat dala kt se jih likat spravla user posted image .

Se pa pozna, da sem že blizu PDPja-prejle sem se komajda do kopalnice spravila. Ko 70-letnica sem bila in sem se mogla sama seb nasmejat.user posted image

Dokler se lohk sama seb smeješ, je še kul user posted image . Jaz sem tut taka, sam ker sem mal starejš, se počutm kt 100-letnica user posted image .

Ta igrica Picma-pa to so gobelini po slovensko. Jih ne prodajajo več (vsaj ne tiste v polnih izdajah), sem si pa eno knjigico kupila v ZDA, kjer je več kot 100 slikic notri. Noro zabavno in kratkočasno. Hvala za link obema. user posted image

Gobelini, ja!!! Se nisem spomnila user posted image . V izzivu so imeli običajno sam kakšenga, pa enkrat sem videla "special edition", drgač pa ne. Sem bla zlo vesela, ko sem jih na netu najdla user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 659
18.1.2011 22:32:37   
Teyla
Ja ja specialna izdaja je bila samo ene dvakrat, zdaj jih pa ni več. Jih pa jaz raje na papirju rešujem, čeprav je takole dosti hitreje. Sem mojemu povedala za ta link, pa je rekel, da se ne strinja s tem, ker bom zdaj nonstop na netu visela. user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 660
18.1.2011 22:44:57   
Nina33
Na papirju je lažje (vsaj men), sploh pr temu "mojmu" linku je zoprno pr ta velkih, ker ne vidiš cele "slike" user posted image .
Dons se mi pa neki ne čveka, kaj je to? Sicer sem si res obljubila, de grem bl zgodi spat, samo... Zdej itak še ne morem (kao), ker še žehtam user posted image .

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 661
18.1.2011 22:47:58   
Mišyka
Foxylady vso srečo jutri!

Ninchi bi blo lepo eno mal bolj obširno zgodbo slišat. Kaj pa tvoje noge, so še taki buhteljčki?

Monsoni upam, da se ti noga kokr tolk poštima...

PilotGirl tudi tebi tale zadevšna

Naš bolnik je v postli, je bil čist fertik cel dan, ves čas med 38 in 39, kuhal na veliko, jst sem pa tud čist fertik. Ko je pršu mož domov in smo pojedli, sem se šla za 1 uro mal zluftat (čeprov po temi), ker sem mela poln kufer gledanja sončka skoz okno. Sem pa vsaj mal zadihala.
Pa ful me sramna kost peče dons. Telovadba pomojem dela svoje...

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 662
18.1.2011 22:51:24   
Nina33
Mišyka, bogi mali, naj se čimprej pozdravi. Upam, de ti ne fašeš česa. Sprehod pa paše, ja, pa magari po temi. jaz ga mam vsak dan sred dneva, de moj mali miš hitro do svojega lepotnega spanca pride. me pa nič ne boli - ker nič ne telovadim user posted image .

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 663
18.1.2011 22:55:46   
meta21
Mogoče sem zgrešila ampak se mi zdi, da nobena še ni pisala, da bi imela kakšne flekce pri prsih npr. na pižami ali modrčku ... Vam teče kaj mleko?

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 664
18.1.2011 23:00:00   
Teyla
meta21 teče, teče... v P sem imela vsako jutro tako flekasto majco, da me je bilo kar sram in sem komaj čakala da novo dobim. user posted image
Upam, da je to dober znak. user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 665
18.1.2011 23:01:10   
Nina33
Glih teče ne, so pa flekci po modrčku, kje drugje jih (še) nisem opazila. Sem pa narasla user posted image , mi pol modrčkov za dojenje s prve runde že zdej ni več prav user posted image . No, sem pa zato svojmu malemu pobu zelo všeč - me hodi trepljat po "hlebčkih" in pravi "Mmm, am, am" user posted image Spomin mu pa dela user posted image . Sam je pa lušno, ko gre poj trebuh mi božat in lupčkat pa pravi "Pid ven, am, am" user posted image  

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 18.1.2011 23:04:03 >

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 666
18.1.2011 23:03:23   
Nina33

Lohka de je, lohk pa de ne user posted image . Al sem žleht, sam na žalost res ni nekega pravila. Pa tut če imaš mleka za izvoz - to še ne pomeni, de bo dojenje laufalo. It takes two to tango. Jeb*t ga. Je pa treba bit pozitiven in trmast - pa je user posted image .

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 667
18.1.2011 23:04:39   
Nina33
Se bere, de se mi ne čveka, ane? user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 668
18.1.2011 23:04:40   
Mišyka
Tud men vsake tolk očitno kšna kaplca pricurlja ven, vidim pa sicer samo na modercu.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 669
18.1.2011 23:05:45   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Lohka de je, lohk pa de ne user posted image . Al sem žleht, sam na žalost res ni nekega pravila. Pa tut če imaš mleka za izvoz - to še ne pomeni, de bo dojenje laufalo. It takes two to tango. Jeb*t ga. Je pa treba bit pozitiven in trmast - pa je user posted image .

Saj vem, ja. Se bomo že potrudli, da bo steklo. user posted image

Joj, kaj ste dale tisti link s puzzlami. SPloh ne bom šla spat, že vidim. user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 670
18.1.2011 23:11:25   
tamy82
foxylady srečno jutri! Bomo držale pesti zate! user posted image

ninchi kakšen luškan sinko! Fajn sta to nardila! user posted image user posted image user posted image

nina33 slaba volja se je zaenkrat poslovila user posted image Upam, da je vsaj nekaj časa ne bo na obisk user posted image

Likanje: naš user posted image tudi ne bo imel zlikanih cunj ... res ne vidim potrebe, če so pa vse stvari takooo majhne ... user posted image

Srečno vsem, ki imate jutri še kakšne preglede! user posted image Mene čaka CTG v četrtek ... user posted image
Zdej pa samo še NOČKO! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 671
18.1.2011 23:18:23   
Teyla
Nič, grem tudi jaz spat. Da ne bom jutri s podočnjaki okol hodila.
Lahko noč vsem skupaj. user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 672
19.1.2011 6:35:48   
Anonimen
Jutro punce!

IZVIRNO SPOROČILO: Nina33
Samsara, modrčke ceneje dobiš prav v industrijski trgovini, če bi se slučajno kej mimo vozila (sej vem, ampak...če user posted image ). No, če obe misliva tegale. Slikce pa s klele "kradem" user posted image .
Napotnice: jaz nimam nobene user posted image Pa dobr, sej ne mislim nikamor it, sam priznam, de mi je čudno user posted image . Menda jih naslednjič dobim user posted image Če ne pa pri porodu user posted image .
PilotGirl - pridna!

No jaz sem tudi tale nederček alis vzela in bom še enega, sem zelo zadovolna. Kje ste ga pa kupovale, vem da se ga sedaj da dobiti tudi v Tosami. Jaz bom naslednjo sredo, šla v industrisko trgovino. Če katera bi ga rada kupila naj mi sporoči, pa še za katero vzamem user posted image
Majo pa slabo urejeno spletno stran, skoraj nič ne moraš poklikati, da bi si pogledala še ostale modele. Da bi si nabavila kakšnega brez šiva.

Jaz mam napotnice in ostale izvide že en teden v roki. Je rekla, da mi bo kar dala, če bo kaj prišlo, da lahko takoj letim v P. Petek zvem pa če bom predčasno šla not. Upam, da ne.

Nič moram spet za knjige, ahh ja user posted image

(odgovor članu Nina33)
  Neposredna povezava do sporočila: 673
19.1.2011 6:40:14   
aktak
Foxy Lady srečno!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 674
19.1.2011 6:48:29   
Anonimen
Foxy Lady tudi iz moje strani!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aktak)
  Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?