|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2010
18.1.2011 16:11:57   
mamamajča
Pokora- vem, da ni v redu samo s črno moko zamesit, nisem pa vedela, koliko bele moke dat zraven... Hvala!

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
18.1.2011 16:12:37   
majabar
mamamajca, hvala:). To so se zadnje slikice za kar nekaj casa, iz tujine se namrec ne da uporabljati shrani.si.

Neposredna povezava do sporočila: 2852
18.1.2011 16:12:58   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: Pokora

IZVIRNO SPOROČILO: anju

IZVIRNO SPOROČILO: Pokora

Anju kako grejete pico?

v foljo zavijemo - privzdignjeno nad sirom drgač se vse gor zalima in v pečico da se sir spet stopi. tudi ti nimaš mikrovalovke?

Mam, sam pice u glavnem ne pogrevamo. Če ostane najraje kar mrzlo pojemo.

u falite, pride kot sveža, če je ne pregreješ da rata trda.

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
18.1.2011 16:14:29   
anju
majabar a ni čist atiju podoben na prvi slikci?user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
18.1.2011 16:19:14   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO:  MalaNeli

IZVIRNO SPOROČILO:  2ursae

Kolumbo, sem videla, da skupaj hujšava  

kako hujšata?

na RR forumu Hujšanje pod temo Hujšanje na dolgi rok 2011.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
18.1.2011 16:24:34   
majabar
anju, tudi meni se zdi, da mu je podoben. Ko se mi je tako smejckal, sem ga prav morala fotografirati:).

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
18.1.2011 16:28:27   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: majabar

anju, tudi meni se zdi, da mu je podoben. Ko se mi je tako smejckal, sem ga prav morala fotografirati:).

In pravilno si se odločla user posted image
Ampak je res čisto poseben, že s to krasno poltjo :) ne morem se ga nagledati :)

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
18.1.2011 16:54:47   
anju

kako pa bo klical atija?

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
18.1.2011 17:33:22   
lija30
(odgovor članu MalaNeli)
[Pošlji zasebno sporočilo] Nep
IZVIRNO SPOROČILO: snežakinja

Evo, midva sva se spet pol ure uspavala. Na koncu je zaspal......na mojih rokah user posted image  Rabim neki za živce. Enga kratkega!

Aja, še neki sem vas hotela vprašat. Od včeraj opažam, da Maticu iz levega ušesa bolj teče ven kot iz desnega. Ima kar rumeno po uhlju. Z levo rokico se tudi pogosto za glavco prijemlje. Vročine sicer nima. Smrkav je pa itak še vedno.
A je možno, da ma kako obliko vnetja ušeska, ne da bi imel vročino?

mi smo imel vnet ušesek na tak način kot opisuješ ti, brez vročine, nič ni jokal, normalno jedel.v Sam gnojček mu je ven tekel. So mu potem gnojček ven posesal, pa dal notr trakec namočen v antibotik.

(odgovor članu snežakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
18.1.2011 17:47:24   
nejkec

mere (še prvi m za seznam) 1m - 4770g 58cm, 3m - 6110g 64cm. sem zadovoljnauser posted image

Uf, to pa so mere za zadovoljstvo user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
18.1.2011 18:16:31   
mamamajča
mojcaya, vidim da si tu. Ti si prav s Ptuja?

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
18.1.2011 18:34:49   
MalaNeli
majabar :) tk lep je da bi ga rezervirala za našo punčko - šala.
ampak je res lep.
Matic user posted image
jaz moram pa do pliberka po kaplice, jo neki šraufa, pa ji tst najbol pomaga.
mi bomo v sob.dopolnali 3 mesece, pa mamo nasledni pregled šele 2.2. :(
nič ne vem o merah. :( komaj čakam da jo zvagamo pa zmerimo.

Neposredna povezava do sporočila: 2862
18.1.2011 18:55:23   
aleunam

mamamajca, hvala:). To so se zadnje slikice za kar nekaj casa, iz tujine se namrec ne da uporabljati shrani.si.

Se malo prištulim user posted image user posted image user posted image .

Poskusi tukaj, ko boš v Kolumbiji, po moje bo šlo (postopek je enak) user posted image  --->

http://imageshack.us/

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
18.1.2011 19:33:17   
nejkec

IZVIRNO SPOROČILO: MalaNeli

MalaNeli, kar v vrsto se postavuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
18.1.2011 19:35:02   
mamamajča
Mark me je zaživciral tako, da mi je minilo veselje do vsega! Joj, ko sem jezna!
Tako šlampasto lula, da si je polula pižamico, in mu rečem,  naj si v predalu vzame sveže gatice. Konec, tema. Pol ure mora razmišljat, kje bi lahko to bilo. Je pregledal kopalnico, omarico s čevlji in celo v kuhinjo bi se odpravil, ker se mu enostavno ne da razmišlat.
On dobro ve in stvari obvlada, ampak se mu ne da in potem izpade, kot da nima pojma. Kot da sploh ne ve, kaj se dogaja. V vrtcu enakouser posted image

Ko se pa sam odloči, pa reče "si bom sam poiskal" pa točno ve, kje in kakouser posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
18.1.2011 19:41:58   
majabar

MalaNeli, kar v vrsto se postav
IZVIRNO SPOROČILO: nejkec

user posted image user posted image user posted image

Lepo vas pozdravljam, dekleta. Se nekaj stvari pripravim in grem za kaksno urico spat. Se javim z druge strani sveta:).

Lepo vas pozdravljam, dekleta. Se nekaj stvari pripravim in grem za kaksno urico spat. Se javim z druge strani sveta:).

MalaNeli, kar v vrsto se postavuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil majabar -- 18.1.2011 19:43:25 >

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
18.1.2011 19:44:03   
majabar
Sem pa tole slabo citirala:).

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
18.1.2011 19:48:05   
anju
mamamajča naš je tud kot odsoten ko je treba razmišljat v smeri maminega ukaza. jaz temu pravim rikvercuser posted image
lula pa tud po celi školjki sam notri ne. en čas sem ga branila. čes da mu postrani nese zarad tiste kožice, sam kaj ko tud gleda ne kam neseuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2868
18.1.2011 19:49:53   
anju
nočko majabaruser posted image
in čeprav te ne poznam kar malo čutim s tabo user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
18.1.2011 20:01:57   
mamamajča

nočko majabaruser posted image
in čeprav te ne poznam kar malo čutim s tabo user posted image

a ne?

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
18.1.2011 20:03:05   
kpmk
anju in mamamajča - to mene še čaka, moj zaenkrat še trofi v kahljico user posted image user posted image   moram pa se pohvalit da je danes od 5-8 imel gatke (jih ima ko pride iz varstva) in je šel vmes 2x lulat in pazi to,  gatke so ostale ČISTO ČISTO suhe, niti kapljice,.... ma res sem ponosna, ne morem verjet,.... ko pride domov reče gage (tak mal čud gate ;)  )

ej res sem ponosna, star je komaj bil 21 mesecev!!! in on resnično noče več plenice, imamo borbo jo obleči (za ven, spanje in varstvouser posted image user posted image )  res sem ponosna!!!!

majabar - res je lepi, cukrček user posted image  jst bi tud piskrček pristavla, naj ma našo, da bomo šli k moji punčki na obisk in raziskovali svet (bomo moraliuser posted image user posted image user posted image ) ja ja mislim da je vrsta dolga in mi2 sva 3tji v vrsti user posted image user posted image user posted image  (mami bi tud šla v A)... miren let vama želim, pa da vama hitro mine da hitr vidita atijauser posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
18.1.2011 20:10:26   
majabar
Dobre ste user posted image .
anju, ko se pogovarjam z njim, recem oci. Ko bo govoril z njim spansko, bo pa verjetno papi:).

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
18.1.2011 20:19:20   
mamamajča
aha majabar, ti se slovensko pogovarjaš z njim....

kpmk, si opravičeno ponosna, bravo ianuser posted image

Jaz pa čakam mojega, da pride s fitnesa, Brina mam že ves čas na rokah, ker se samo joče..... Utrujena sem pa tako, da še gledat ne morem več...

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
18.1.2011 20:20:27   
mamamajča
ooo, polmaja, vidim, da si tukaj! Lepo, da si spet z nami. Se nam pridružiš še na Facebooku?

Neposredna povezava do sporočila: 2874
18.1.2011 20:21:36   
caroline1
majabar- srečno pot...res si faca, pogumna, pa še kaj...jaz si ne predstavljam, da grem sama na tako pot z otročkom...user posted image user posted image user posted image

jaz si ne bom rezervirala tvojega lepotca...mislim, da sem snezakinjinemu maticu ponujala našo glasno jamračico, tak da naj se MAtic pozdravi čimprej da ju spoznamo user posted image

pokora- CR menda zato, ker nekaj ni v redu z mojo porodno potjo, se je mala zataknila...pa še cel kup enih p*******

tudi mene zanima koliko tehta moja babika...mene roke nenormalno bolijo.zdaj že debelo uro spi. je bila sitna, jaooo. jaz sem malo pospravila po bajti, podrla smrečko...šibnem še v kopalnico, naredim par trebušnjakov, pa k moji lubiki mali!

za RD sem dobila knjigo Moj čudežni malček. Zelo zanimivo branje. Na trenutke se mi zazdi, da ni prav brati teh razvojnih mejnikov, ker te takoj zmoti, če nekaj ni tako kot piše user posted image , hja no, upam, da se ne bom preveč obremenjevala s tem.

se moram pohvalit, da sva včeraj in danes pa tudi v petek prepešačile okrog 10 km. mi bo prav dolgcejt, ko se zima vrne.  na sončku nenormalno paše. pa še ena: začela sem spet z magistrsko...upam, da mi bo po večerih uspelo do konca februarja kaj pametnega spisat in oddat prijavo...

user posted image za vse debeluščke user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?