|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2010
18.1.2011 12:57:41   
mamamajča
hehe, MalaNeli, midva zdaj tudi tako.
Med nosečnostjo sem bila z malim nonstop zunaj, kuhat se mi ni dalo, pa smo vsakič rekli, eh gremo nekaj na hitro pripravit. Pa je to "na hitro" kar nezdravo, tak da smo zdaj črtali popolnomauser posted image

Moj je bil z Brinom pravkar v trgovini, je tudi nabavil za pico, ampak brez šunkeuser posted image Samo zelenjavica in sir (to je danes, me zanima, do kdaj bo zdržal)user posted image

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
18.1.2011 13:01:36   
MalaNeli
hehe,mi damo gr tuno. :P
js šunke sploh ne jem.
občasno se da gor kakšna suha salama

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
18.1.2011 13:02:09   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

Anju, ne ga srat v tistem trenutku si pač odreagirala kot si in prosim te ne se zdaj živcirat in žret še pol življenja zaradi tegauser posted image Pa zaradi tega tudi pod razno nisi slaba mama!!!

podpis. A misliš da jaz nikoli nisem malo bolj groba z mulčkom, ki ne sodeluje pa ne sodeluje. zgrabim ga in ga postavim tja, kamor sam noče. Bi se mi komot pripetilo kaj takega, kar se je tebi. imam pač srečo, da se mi ni, ti pa smolo, da se ti je. Nisi zaradi tega nič slabša mama od mene. Verjamem pa, da se zaradi tega sekiraš, ja. Ampak če se že moraš žret, se sekiraj zaradi tega dogodka, ne pa zdaj pod vprašaj postavljat svojega celega materinstva. Mal ga sračkaš user posted image user posted image user posted image .

pravijo da so vse stvari za neki dobre, upam da bom vnaprej ravnala bolj premišljeno v živčnih situacijah.

z Vitanom sva se načakala, čeprav je preventiva na naročanje. smo zajokcali, rota je lepo spil. sem se odločla za rotatek, ker pokrije neki več in ker je še dovolj časa za spit še 2 dozi.
ko sem povedala za kreganje pri prsih, me je vprašala če ima refluks. da jih moti ker se kislo vrača v požiralnik in naj dvignem vzglavje. kako se to obnese?

mere (še prvi m za seznam) 1m - 4770g 58cm, 3m - 6110g 64cm. sem zadovoljnauser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
18.1.2011 13:05:30   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: MalaNeli

hehe,mi damo gr tuno. :P
js šunke sploh ne jem.
občasno se da gor kakšna suha salama

Uh, jaz pa ne morem tune na pici- samo, kar tak iz konzerve pa jauser posted image Kdo bi me razumel :)
Ne vem, zadnjič sem si dala ful zelenjave gor, česna in kislo smetano, pa je bla fenomenalna pica. Mojega si nekak ne predstavlam s tem, bomo vidliuser posted image

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
18.1.2011 13:06:16   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: anju

mere (še prvi m za seznam) 1m - 4770g 58cm, 3m - 6110g 64cm. sem zadovoljnauser posted image

Zelo lepouser posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
18.1.2011 13:06:50   
MalaNeli
hehe. moj je z mano začel jest vse neslano. :)
tune on ne je - pa jo sedaj je :D na pici, v pelatih za testenine. hihi :)
vsega se navadijo

Neposredna povezava do sporočila: 2831
18.1.2011 13:19:01   
anju
mamamajča js zmešam samo malo polnozrnate moke med belo, drugače se moj samo zmrduje. na pici zna bit sir kar maščobna bomba (bolj kot šunka) sam js ga nakacam gor da se vse cedi, pa še bivoljo mocarelo, ko mam že prste mastne ko jo trgam gor na pico - mnjam!

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
18.1.2011 13:25:21   
mamamajča
anju, jaz pa nisem nekaj ljubitelj sira, tak da v bistvu zelo malo pojem. No, mogoče na kocke narezanega, da ga pikam, drugače pa "manj je več" :)

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
18.1.2011 13:38:09   
anju
na pici mislim. reči sem hotela da je na pici problematičen tudi sir.

Neposredna povezava do sporočila: 2834
18.1.2011 13:41:54   
MalaNeli
zato je pa ne jemo vsak dan :) hihi

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
18.1.2011 13:59:01   
anju
ma 1x - 2x na teden pa in naredim več, da grejemo nasledn dan, torej tud 4xuser posted image

dete spančka, zunaj sonček....

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
18.1.2011 14:01:34   
MalaNeli
haha :) mi pa 1-2x na mesec.
ja, tut moja je zaspala. zdaj grem pa iskat neki za jest.
uf, zunaj je pa res prečudovito!

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
18.1.2011 14:32:12   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: MalaNeli

haha :) mi pa 1-2x na mesec.

Mi pa vsako soboto :) Če smo doma, jasno.
anju, vem, da za pico govoriš, tudi jazuser posted image res, čisto, čisto malo sira, ker ga ne maramuser posted image

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
18.1.2011 14:34:25   
MalaNeli
hehe :) ste pa dobri.
eh mi pa ne :) nevem. ko skup kosilava tk sam za vikende. čez tedn pa sam za sebe ne pečem pice.
pol pa bol po redko pride na meni :D
hihi.

Neposredna povezava do sporočila: 2839
18.1.2011 15:03:26   
snežakinja
Evo naju od P, Matic ima vneto levo uho. Še sreča da sva se kar spokala tja.

Z vsakim novorojenim otrokom se svet začne na novo...
Moj sonček... 26.9.2010

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
18.1.2011 15:04:11   
mamamajča
majabar, kako sta?

Mi zaupaš uro, ko se je LM rodil, da pripišemo k podatkom?
Vseskozi me zanima- kako je bilo, ko si se selila v Kolumbijo? Mislim, da te je ena že vprašala- obstaja v prihodnosti možnost, da se odločite in vsi skupaj priselite v SLO? Pa tvoji starši?
Oprosti za vsa ta vprašanja, ampak si sama sebe nekako ne predstavljam.

Prav vidim tvojega malčka, kako bo pomirjen, ko bo spet v svojem okolju, ki ga je vajen, in ob atiju seveda...
VARNO POT!

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
18.1.2011 15:04:41   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: snežakinja

Evo naju od P, Matic ima vneto levo uho. Še sreča da sva se kar spokala tja.

Čimprej se pozdravita!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snežakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
18.1.2011 15:43:49   
Pokora
user posted image user posted image user posted image  za Matica! Mogoče pa zato ni mogel spati. Je dobil AB al trakec?

Vitan super mereuser posted image

Mi pa pico jemo ene 2x na mesec. Mali bi jo večkrat ker mu je super packat. Si jo vedno sam naredi in lahko rečem da že ornk obvlada. No testo nama kruhomat zamesi, ostalo pa vse sam.
Anju kako grejete pico?

Mamamajča, samo iz črne moke ne boš mogla zamesiti kruha. No zamesila ga boš lahko, samo vzhajal ti ne bo. Lahko sicer probaš, samo dvomim da vam bo všeč, ker bo čisto zbit. Moraš dodati kar precej bele moke da je ok (če delaš pol pol, je še vedno zelo temen). Lahko bi pa naredila kisel kruh, samo tukaj ti pa ne znam pomagat - nisem še nikoli delala. Pa mislim da bi nekje morala dobiti kislo testo, ki ga uporabiš namesto kvasa, ali nekaj takega.

Mi imamo pa vsi trije ful radi sire. Ampak ne teh ala jošt, edamec in podobno. Nam so dobri npr. starana gavda (nizozemski), pa dimljen, pa paški sir... Sva se mulčku lih v soboto smejala ko smo šli na Krku na pijačo. Pa mulc zelo resno preučuje meni in reče: "Ja kaj, a bomo mal piknl"user posted image  No pa smo naročil ovčji sir in pršutek da smo mal piknluser posted image

Sem dones kr mojga očija poklicala, da je prišel h Niku, da sva šli lahko midve z Bino ven. Je bilo treba izkoristit ta sonček. Vrag si ga vedi kdaj bo spet tako lepo. Zdej pa mala spi dol na hodniku v vozičku. Si je zarad mačkov ne upam pustit uzuniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2843
18.1.2011 15:47:21   
majabar
Jaz, zobozdravnica, pa sploh nisem preverila, ce bi mi mogoce zobki rastli, slini se zelo, obe roki poriva v usta, a se mi zdi se tako zgodaj, da nisem pogledala. Bom, ko se zbudi:). Povpreje je 6 mesecev, a je normalno od 2 do 9.
kpmk, super, lepo napredujete!
kolumbo, pase soncek, kratki rokavi... od jutri naprej spet:).
mojcaya, in kaj so svetovali proti refluksu? So ti dali se kaksne informacije? Jaz sem precej prepricana, da gre pri Lucianu Mai prav tako za refluks.
anju, super mere!!
Je dedi danes kupil kengurujcka in babyphone:). Spakirano je ze skoraj vse, cunje se se susuji. Ob treh ponoci startamo od doma.
Sem pozabila povedati, da se mi je vceraj zodilo isto kot na Bozic, zelo zelo slabo sem se pocutila, tiscalo me je v zelodcu, potem pa celo noc driska. Zdaj je boljse, a se ni dobro.

< Sporočilo je popravil majabar -- 18.1.2011 15:49:27 >

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
18.1.2011 15:52:03   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: Pokora

Anju kako grejete pico?

v foljo zavijemo - privzdignjeno nad sirom drgač se vse gor zalima in v pečico da se sir spet stopi. tudi ti nimaš mikrovalovke?

IZVIRNO SPOROČILO: majabar

Jaz, zobozdravnica, pa sploh nisem preverila, ce bi mi mogoce zobki rastli, slini se zelo, obe roki poriva v usta, a se mi zdi se tako zgodaj, da nisem pogledala. Bom, ko se zbudi:). Povpreje je 6 mesecev, a je normalno od 2 do 9.
user posted image
majabar srečno čim manj stresno.

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
18.1.2011 15:53:49   
anju
Maticuser posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
18.1.2011 15:54:23   
snežakinja

user posted image user posted image user posted image  za Matica! Mogoče pa zato ni mogel spati. Je dobil AB al trakec?

Dobila sva AB in imava v petek kontrolo. Tako, da srečanje za naju odpade. Žal user posted image

Z vsakim novorojenim otrokom se svet začne na novo...
Moj sonček... 26.9.2010

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
18.1.2011 16:04:49   
Pokora
IZVIRNO SPOROČILO: anju

Anju kako grejete pico?

v foljo zavijemo - privzdignjeno nad sirom drgač se vse gor zalima in v pečico da se sir spet stopi. tudi ti nimaš mikrovalovke?

Mam, sam pice u glavnem ne pogrevamo. Če ostane najraje kar mrzlo pojemo.

Majabar user posted image  da te driska do jutra mine. Da ni to rajznfibr? 

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
18.1.2011 16:07:38   
majabar
user posted image
user posted image

(odgovor članu snežakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
18.1.2011 16:11:21   
mamamajča
Joj, majabar, kak lepotec!!!! Prav krasen jeuser posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?