|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
18.1.2011 14:52:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mamipikapoka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1651
   RE: Junijke 2011
18.1.2011 16:51:03   
_sunny_
Jaz še ne razmišljam o teh stvareh, bolj o vozičkih :)  Mamipikapoka dober link, tudi jaz se ubadam z velikostojo prtljažnika, imava škodo fabio in ford fiesto. A ima katera kaj izkušenj s quinnyem buzzom trikolesnikom? Naj bi imel nek inovativen način zlaganja, samo ne vem ali gre brez večjih problemov v manjši prtljažnik! Sem videla da se da sprednje kolo menjati in lahku daš gor napihljivo namesto plastično za bolj zahtevne terene, zdaj sem pa spet navdušena nad njim :) Mihelinka kako pa je z zlaganjem babybooma, misliš da gre v manjši prtljažnik? Na njihovi strani piše, da naj bi šel v prtljažnike najmanjših avtomobilov?! Pa še to, ali bi kupile rabljen voziček, jaz če bi se odločila za quinnya bi kupila rabljenega, ker je drugače kar drag z vso dodatno opremo in ne bi rada odštela za voziček celo premoženjeuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
18.1.2011 17:11:14   
mamipikapoka
sunny , Babyboom se da lepo zložit, pa kolesa se dajo preprosto odstranit in tudi lahek je. To pa je tudi vse, kar je pri tem vozičku res za pohvalit - no ja, pa še lep je. Tukaj pa se pri tem trikolesniku tudi vse konča user posted image   Jaz ti resnično predlagam, da se navdušiš še nad kakšnim drugim vozičkom in se potem odločiš. Saj uporaba s košarico še gre, športni del je pa druga zadeva...
Tako, zdaj pa vam ne bom več solila pamiti glede BB user posted image in upam, da je nova kolekcija veliko bolj kvalitetna.

Hruška debeluška
itak, da samo mislim. Pojma nimam kaj točno se s tem dogaja.

http://www.facebook.com/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

(odgovor članu _sunny_)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
18.1.2011 17:43:38   
mayalottie
mamipikapoka:Me pa zanima če se bo katera odločila za darovanje popkovnične krvi?
Morala bom malo pobrskat za informacijami kako je s tem, kdaj se je potrebno najavit in vse kar sodi zraven. Prvič sem bila prepozna, zdaj pa ne bi rada zamudila. Se mi zdi lepa gesta, če lahko tako komu pomagamo, pravzaprav podarimo še eno življenje. Le pravi kandidat se mora najti.

Jaz se verjetno bom! ! Treba je pa prej sporočit, ja, tudi jaz se moram še pozanimati, ampak mislim, da je dovolj časa.

Glede Ford fieste in quinnyja, jaz imam tudi ff, nameravam pa kupt quinny freestyle, ki je celo malo večji. V Baby centru so mi rekli, da ga lahko pridem enkrat probat dat v prtljažnik. Tko da sporočim...

< Sporočilo je popravil mayalottie -- 18.1.2011 17:44:28 >

Neposredna povezava do sporočila: 1654
18.1.2011 18:14:30   
Mihelinka

IZVIRNO SPOROČILO: _sunny_

Mihelinka kako pa je z zlaganjem babybooma, misliš da gre v manjši prtljažnik? Na njihovi strani piše, da naj bi šel v prtljažnike najmanjših avtomobilov?! Pa še to, ali bi kupile rabljen voziček, jaz če bi se odločila za quinnya bi kupila rabljenega, ker je drugače kar drag z vso dodatno opremo in ne bi rada odštela za voziček celo premoženjeuser posted image

Midva imava Nissan Note in ni težav, ker je prtljažnik kar velik, bom pa ob priložnosti zložila in slikala, da dobiš občutek kak gre not. Kar pa se tiče rabljenega, je pa moje mnenje, da rajši kupim cenejši voziček, kot pa rabljenega. Razen če veš od koga kupuješ seveda. Baby boom ni drag voziček in kolikor sem si ga doslej ogledala, se mi zdi ful vredu.

(odgovor članu _sunny_)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
18.1.2011 18:20:42   
delfinka2211
Pozdravljene vse Junijke

Naj povem da sem takole na forumu prvič, tako da če kaj ne bom znala se opravičujem.

Naše dete pričakujemo 23.6. in sicer je prva nosečnost, tako da če imate kakšne nasvete kar na plano z njimi.
Trenutno se ubadamo z izbiro vozičkov in me zanima ali pozna katera voziček Babyspa, sicer naj bi bila bolj nova zadeva je pa cenovno kar ugoden.

LP

(odgovor članu Mihelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
18.1.2011 19:07:15   
strelka87
punce kk vi naložte slike? js bi vam rada trebušček pokazala pa ne znam :(

(odgovor članu delfinka2211)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
18.1.2011 19:14:21   
strelka87
evo mojga trebuščka 16t2dni

user posted image

(odgovor članu strelka87)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
18.1.2011 19:16:17   
noseckaa1
Jaz pa bi rada povedala, da sem bila danes na morfologiji in je vse super, imamo fantka!!! In dobila sem tudi rezultate amniocinteze danes in imamo 46xy!!! user posted image

Sem zelo, zelo srečna!

Vse bušike ste zelo lepe in vsem nosečkam želim vse dobro!
papa

Neposredna povezava do sporočila: 1659
18.1.2011 20:02:00   
Mihelinka
Strelka zeeellloooo lep buši! Ja bolj suhim se lepše vidi user posted image

(odgovor članu noseckaa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
18.1.2011 20:12:05   
strelka87
Hvala Mihelinka.. ja js k sm tak suhec je tk fajn k grejo kilce gor :) pa buši se tut lepo vidi.. :)

(odgovor članu Mihelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
   [Brisano sporočilo]
18.1.2011 20:17:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu noseckaa1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1662
18.1.2011 20:40:16   
Bloby
nosečkaa1 čestitam za dobre rezultate. Kdaj si bila na AC, pri meni je od tega 14 dni pa me zanima koliko časa si čakala.

Lepi bušiji... zdej se bojo pa sam še lepo večaliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1663
18.1.2011 21:07:21   
rado_vednica_
noseckaa1
čestitke:)
Ja vam suhim se pa res fajn že pozna:) men se glih tok, da se že vid da nism tok okrogla hehe(zarad teže), ampak česa drugega:)

(odgovor članu Bloby)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
18.1.2011 22:03:52   
fluf
hruška debeluška reees si mi polepšala dan... ker sem mislila, da bom itak šivana, ker tudi jaz pokam skoraj po vsakem seksu user posted image  ampak če obstaja možnost, da ne bom.. juhuhu... se bomo potrudil... jest in babice user posted image

matične celice po eni strani sem ZA, po drugi PROTI (isti razlog, kot ga ma hruška debeluška)... 
brcike uuu pr nas so že močne, jih tud vidmo, pa tudi očka jih že čuti in je čiiiiist blažen tko da me skoz boža pa pogovarja z najinim 8 potnikom user posted image  men je luštno, zdej je pa RES luštno ratalo... 

(odgovor članu rado_vednica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
   [Brisano sporočilo]
18.1.2011 22:41:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu fluf)
  Neposredna povezava do sporočila: 1666
19.1.2011 6:05:58   
mayalottie
uff, pol nimamo dossti časa, še malo uživanja....

Jaz sem včeraj začutila prvo brciko! Izjemen občutek! Ležala sem pri miru in sem imela roke na trebuhu...Ko sem povedla bodočemu očku je ponorel in mi dve uri držal roko na trebuhu, čeprav sem mu povedala, da ne more še čutiti....meni je ful smešen, ker je tako raznežen..non stop bi me crkljal, božal, objemal...občasno že prav nadležen user posted image
Pa vse moje nosečniške želje skuša uresničit...Hahaha, a niso smešni? Oziroma boljša beseda: simpatični?

Lep dan vsem...Mene te jutranje ure ubijajo (pol šestih) in komaj čakam vikend, da se vsaj malo naspim...

Neposredna povezava do sporočila: 1667
19.1.2011 6:07:00   
mayalottie
Aja, še nekaj bi podelila z vami, danes sem vstopila v 21.teden, torej v šesti mesec...Huurraaaaa! (kako hitro gre).

Neposredna povezava do sporočila: 1668
   [Brisano sporočilo]
19.1.2011 8:14:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mayalottie)
  Neposredna povezava do sporočila: 1669
19.1.2011 8:44:41   
fluf
ooo uživancija... res... mene tud moj razvaja... prav, da nej se sama kr vležem, da bo on naredil vse... sej paše 2 uri, ampak potem pa morem mal pomigat tudi doma...

Je pa res hruša debelušaka zdej je res luštno, k trebuh še nič ne ovira, pa dejansko se zaveš, da je tam eno bitjece (zdej k brca je fuuul bolj resnično),....  
mayalottie uuu jaz sem tud že pošteno daleč... 22t se mi zdi... po pravici, ne štejem več user posted image naslednji teden spet pregled pa bomo vidl kako in kaj pravijo... ker imam PDP raztegnjen na 10 dni... čeprav jest pravim da bo 28.05. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1670
19.1.2011 9:33:45   
strelka87
živjo punce imam eno vprašanje berem da pišete o neki masaži kdaj se to dela pa če je obvezno? sm namreč prvič user posted image  in o tem nimam pojma :) hvala.

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
19.1.2011 9:38:46   
fluf
hurška debeluška pravi da od 33t naprej... sem pa tudi jaz 1. nosečka...

Neposredna povezava do sporočila: 1672
19.1.2011 12:47:26   
_sunny_
O kake lepe bušije mate! user posted image Jaz sem bolj med majhnimi pa suhimi ( bila)  tele 3 kg na moje centimetre se kr poznajouser posted image   pa mam  vseeno bolj majhnega trebuščka. Ne najdem pa kabla za telefon, da bi lahla slikice na računalnik dala.

Mene tudi matra rahlo vnetje, ne vem če je spolh pravo vnetje, ker še nikoli nisem imela vnetja, imam pa zelo veliko motnega belega izcedka in ko grem na wc me malo srbi. Ali naj to povem zdravnici na pregledu ali si lahko sama kako pomagam?

Pa še ena malo večja težava, imam išias, malo me je mučil že zadnji dve leti pred nosečnostjo zdaj je pa kar hudo. Sploh zvečer ne  morem zaspat, ker se sploh ne morem obrnit v postelji, pa grozno me boli ko hodim. Prej sem hodila na masaže, tiste terapevtske in se mazala z naklofenom ter raznimi geli. Zdaj si pa ne upam nič več od tega. Pa še končujem diplomo in cele dneve presedim pred računalnikom kar čisto nič ne ne pomaga user posted image Me je malo strah, kaj bo z mojim križem potem ko bo res velik trebuh.

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
19.1.2011 13:24:26   
mamipikapoka
sunny
Išias zna biti problem, posebej sedaj, ko zaradi trebuščka spreminjamo držo (se bolj nagibamo nazaj).
Jaz bi na tvojem mestu delala kakšne raztezne vaje za hrbet. Pa takšne, da krepiš hrbtne in trebušne mišice. Ampak vse zmerno. Glede krem pa je najboljše kar v lekarni povprašat. Meni so jih med dojenjem odsvetovali (bolečine v sklepih).

Dosti sreče z diplomo user posted image
Si že daleč? Jaz se zdaj ukvarjam z izpiti in upam, da bom v poletnem roku uspela še rešit vse preostale. Pol pa hitro absolventa vpisat in kooončnooo do diplome prit user posted image

http://www.facebook.com/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

(odgovor članu _sunny_)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
19.1.2011 13:35:27   
_sunny_
Malo bo treba potrpet, ker zdravil res ne bom jemala, bom pa takoj ko uredima stanovanje začela s pilatesom za nosečnice ali pa jogo. Mi bo fajn nekaj "dol potegnu" pa kr doma na blazino pa pred televizijo. Samo zdaj še preurejamo in adaptiramo ni imava vse v škatlah in vse superprašno user posted image Diploma pa upam, da bo čimprej,načeloma sem že zaključila s pisanjem ampak še  mora v korekcijo k profesorju in upam, da mi ne bo fejst kompliciral!

Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Ali po vašem mnenju nardijo carki rez tudi v drugo?
Rosana29

Da (74%)

Ne (26%)

Število vseh glasov: 262

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!