Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 13:05:35
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 T je zdaj spal 1.5 ure. Popoldansko spanje pomoje odpade . M. pa je zdaj zaspala. Položla v pojstlo in v roku 2 min. zaspala. Pa saj nisem skoraj mogla vrjet no aaaaaaaaa bravo mama
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 13:08:12
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Lenči kaj M. je pred spanjem in koliko? ja, običajno je pred spanjem kosilo, ker hodi ob 13 po novem spat. Tak da jo nafujtram, dam v njeno pojstlco, dobi čaj in dudo in pol sem tak dolgo z njo dokler ne zaspi. Včeraj je trajalo 1 uro. Ni hotla niti flaše, niti dude, tak da sem jo na koncu dvignila in malo nosla, pa je takoj zaspala. Razvajena mala šefica aja, mislila sem zvečer pred spanjem običajno je pol do eno uro pred spanjem obrok - (kašico, sadije, skuto, jogurt), potem imamo obred pred spanjem (umivanje, mazanje z oljem, umivanje zobkov, branje knjigice) in ziza za spanje. Če ne zaspi na zizi jo moj še malo nosi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 13:25:41
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Zaenkrat ne..Samo sem nekaj vlog poslala tudi na te agencije,ker so iskali s srednjesolsko izobrazbo...Pa sem malo po netu cekirala pa vidim,da ima folk nasplosno slabo mnenje o teh agencijah pa me je zanimalo,ce ima katera kake izkusnje ali info iz prve roke aja? me zanima zakaj.... obljubljajo oh in sploh-dobiš pa verjetno krneki ne ? ja kolk sem jaz slišala dobiš plačano, vendar določen znesek od tvoje plače pripada njim. ki si pa to slišala? ni res...preko njih si prijavljena, plačo dobivaš normalno ker ti tista firma določi oni pa plačujejo tem agencijam letno ne vem koliko...nimajo oni nič s tvojo plačo. hmm..si ziher? ker baje dajo tolk nižjo plačo, ravno zaradi tega jaz sem tudi tako slišala- oni le posredujejo delo- delodajalec pa plača za posredovanje (ti nič nisi oškodovana)
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 13:28:52
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa se spravljam seminarsko pisat o zavarovanju terjatev... mmmm menice, odstopi, super tema
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 13:37:15
|
|
|
|
elevitka
|
joj kolk je že ura.... grem nekaj za kosilo spacat (mi že pošteno kruli)
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 13:51:20
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx pa adijo. morama se porihtat, najest, pa ven na sončeka dokler še je. konec tedna baje misli snežit sonček pri nas je zunaj prava zimska idila brez snega ja krasen sonček je zunaj. kje pa si ti
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 13:59:57
|
|
|
|
majakla
|
Še malo pa po Nika.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 14:15:02
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 T je danes star 10 mescev čestitke T !
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 14:27:22
|
|
|
|
bambixxx
|
lenči danes sem tvojega bratranca srečala pred oš france prešeren.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 14:29:14
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 T je zdaj spal 1.5 ure. Popoldansko spanje pomoje odpade . M. pa je zdaj zaspala. Položla v pojstlo in v roku 2 min. zaspala. Pa saj nisem skoraj mogla vrjet no aaaaaaaaa bravo mama M in mama. naš tudi spi. ga je zmatral sonček
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 14:36:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ frs je najbližji in najbolj fajn. jaz sem tja hodla. Pa ful lepo je urejeno zdaj. Malo se sprehodi tam mimo. sem imela lani in predlani tam predavanja.....pa mi šola ni všeč...niti notri niti zunaj
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 14:38:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx pa adijo. morama se porihtat, najest, pa ven na sončeka dokler še je. konec tedna baje misli snežit sonček pri nas je zunaj prava zimska idila brez snega ja krasen sonček je zunaj. kje pa si ti ja noro sije.......kka paše.....................
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 14:38:58
|
|
|
|
botrca
|
Majakla in sami0804 vici so svetovni... .
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 14:39:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa se spravljam seminarsko pisat o zavarovanju terjatev... mmmm menice, odstopi, super tema ja sem oklevala med izvršbo in tem ...
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 14:39:56
|
|
|
|
botrca
|
Kak sem se naspala...je fuuuuuul pasalo....pa najedla sem se tunke in hrena...mmmmmmm. Malo še pa grem po malega.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 14:40:51
|
|
|
|
arabela*
|
mi pa smo kar hrenovke imeli, kruh in namaz s papriko
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 14:41:43
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx lenči danes sem tvojega bratranca srečala pred oš france prešeren. kaj je šel po hčero svojo? Al je delal?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 15:18:09
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ frs je najbližji in najbolj fajn. jaz sem tja hodla. Pa ful lepo je urejeno zdaj. Malo se sprehodi tam mimo. sem imela lani in predlani tam predavanja.....pa mi šola ni všeč...niti notri niti zunaj aja, zanimivo, ker mislim, da je kr lepo prenovljeno vse skupaj no.. Očitno imamo različne okuse
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 15:25:53
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 sem prej spet cote od tamalega sortirala...pa je spet 1 velika vreča premalih cot + 1 škatla za kolegico, ki ima marca rok kolko št.? Pa maš koga,ko mu boš dala? Ja, Matcar imam cote za kolegico, pa za mojo mrzlo teto...če ne bi imela komu dat, bi tak tebi dala aja, vozička še nisem dala v prodajo, tak da če si slučajno zainteresirana, te počakam, če hočeš Kaj imaš kako slikico od vozička,ker se sploh ne spomnim,kaki je.Ja,bi te prosla,če me počakaš,če še nisi prodala. matcar te pa neboš mojega mela si rekla naj te počakam? jaz ga pa šparam- te ga bom prodala Ne,mi ne bo šlo finančno ven,sploh,če marca brez šihta ostanem,sem pečenka.tak,da sory Elevitka,bi ti itak rekla,da ne bom vzela tvojega.Upam,da nisi jezna zdaj na mene.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 15:32:50
|
|
|
|
katy83
|
da se malo javim...z malim sva bila 1 uro na sprehodu in je prav pasalo edino noge me bodo jutri verjetno bolele, ker sva kr en konkreten breg prehodla Saj škodit ne more. Zdaj T spi, jaz pa grem malo stanovanje pospravit, ker je kot da bi bomba vsekala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 15:34:22
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya mi pa smo kar hrenovke imeli, kruh in namaz s papriko midva s tamalim sva tudi hrenovke jedla (piščanščje)pa brstični ohrovt zraven pa ne mi zdaj govorit, da hrenovke niso za tak malega otroka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 15:35:21
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx pa adijo. morama se porihtat, najest, pa ven na sončeka dokler še je. konec tedna baje misli snežit sonček pri nas je zunaj prava zimska idila brez snega ja krasen sonček je zunaj. kje pa si ti takrat ko si ti pisala, še ga pri nas ni blo Se je pa kmalu po tem pokazal
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 15:38:32
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya mi pa smo kar hrenovke imeli, kruh in namaz s papriko midva s tamalim sva tudi hrenovke jedla (piščanščje)pa brstični ohrovt zraven pa ne mi zdaj govorit, da hrenovke niso za tak malega otroka Saj hrenovke tudi za odrasle niso glih neka zdrava hrana-pa kaj pol? Saj jih ne jeste(jemo) vsak dan
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 15:39:58
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx pa adijo. morama se porihtat, najest, pa ven na sončeka dokler še je. konec tedna baje misli snežit sonček pri nas je zunaj prava zimska idila brez snega ja krasen sonček je zunaj. kje pa si ti takrat ko si ti pisala, še ga pri nas ni blo Se je pa kmalu po tem pokazal No,bodite srečne Pri nas pa se je zdaj taka megla spustila,da brez veze...po snegu diši
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 15:40:27
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya mi pa smo kar hrenovke imeli, kruh in namaz s papriko midva s tamalim sva tudi hrenovke jedla (piščanščje)pa brstični ohrovt zraven pa ne mi zdaj govorit, da hrenovke niso za tak malega otroka Saj hrenovke tudi za odrasle niso glih neka zdrava hrana-pa kaj pol? Saj jih ne jeste(jemo) vsak dan jaz sem ji dala telečje. Te so mogoče za odtenek boljše, drugače pa isti "drek"...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.