Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 17.1.2011 21:23:22
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Matcar, kaj zdaj V. si je premislila? Ne,rekla je,da mora nagruntat RR,da pride čvekat malo z nami. aja, se mi je zdelo, da bo nekaj takega Sem dobila,ja.meni je ful lepi,pa še rdeč.Pa kaj če šteka,bi moje prejšnje vozičke mogla videt. Boma se zmenle.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 17.1.2011 21:24:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,ki imate babike,mi lahko šparate cotike,če želite,jih bom rabla.Če slučajno nimate nobenega drugega.Upam,da ne prosim preveč! polno vrečo...še od zadnjič...ko te ni bilo sicer sem obljubila tisti tasini kolegici...ampak lahko tudi ti vzameš Ja,fajn,bi mela ja.Jaz pa sem mislila,da imaš za fantka cotike.Nisem nič v mesto hodla.lahko pa keri dan pridem na kafe popoldan,ker dopoldan delam celi teden. ma vsašta je notri....ti izrecno poiščem kaj je za pupo in ti bom šparala...okidoki
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 17.1.2011 21:25:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,ki imate babike,mi lahko šparate cotike,če želite,jih bom rabla.Če slučajno nimate nobenega drugega.Upam,da ne prosim preveč! polno vrečo...še od zadnjič...ko te ni bilo sicer sem obljubila tisti tasini kolegici...ampak lahko tudi ti vzameš Ja,fajn,bi mela ja.Jaz pa sem mislila,da imaš za fantka cotike.Nisem nič v mesto hodla.lahko pa keri dan pridem na kafe popoldan,ker dopoldan delam celi teden. ma vsašta je notri....ti izrecno poiščem kaj je za pupo in ti bom šparala...okidoki Ok,špica!
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 17.1.2011 21:25:47
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Matcar, kaj zdaj V. si je premislila? Ne,rekla je,da mora nagruntat RR,da pride čvekat malo z nami. aja, se mi je zdelo, da bo nekaj takega Sem dobila,ja.meni je ful lepi,pa še rdeč.Pa kaj če šteka,bi moje prejšnje vozičke mogla videt. Boma se zmenle. ok, glej tam do aprila mi samo javi, če si si slučajno premislila, da ga dam te na bolho, drugače pa te čaka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 17.1.2011 21:27:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Matcar, kaj zdaj V. si je premislila? Ne,rekla je,da mora nagruntat RR,da pride čvekat malo z nami. aja, se mi je zdelo, da bo nekaj takega Sem dobila,ja.meni je ful lepi,pa še rdeč.Pa kaj če šteka,bi moje prejšnje vozičke mogla videt. Boma se zmenle. ok, glej tam do aprila mi samo javi, če si si slučajno premislila, da ga dam te na bolho, drugače pa te čaka Važi,samo tu pa tam še me spomni,ker jaz rada pozabim,saj veš emšo me j..be! Aja,pa cena?
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 17.1.2011 21:27:55
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Matcar, kaj zdaj V. si je premislila? Ne,rekla je,da mora nagruntat RR,da pride čvekat malo z nami. aja, se mi je zdelo, da bo nekaj takega Sem dobila,ja.meni je ful lepi,pa še rdeč.Pa kaj če šteka,bi moje prejšnje vozičke mogla videt. Boma se zmenle. ok, glej tam do aprila mi samo javi, če si si slučajno premislila, da ga dam te na bolho, drugače pa te čaka Važi,samo tu pa tam še me spomni,ker jaz rada pozabim,saj veš emšo me j..be! Aja,pa cena? na bolho bi dala 100€, za tebe je komplet 70€
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 17.1.2011 21:29:31
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Matcar, kaj zdaj V. si je premislila? Ne,rekla je,da mora nagruntat RR,da pride čvekat malo z nami. aja, se mi je zdelo, da bo nekaj takega Sem dobila,ja.meni je ful lepi,pa še rdeč.Pa kaj če šteka,bi moje prejšnje vozičke mogla videt. Boma se zmenle. ok, glej tam do aprila mi samo javi, če si si slučajno premislila, da ga dam te na bolho, drugače pa te čaka Važi,samo tu pa tam še me spomni,ker jaz rada pozabim,saj veš emšo me j..be! Aja,pa cena? na bolho bi dala 100€, za tebe je komplet 70€ Mela ga bom 100%,ker ga za taki dnar nem dobla nikjer.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 17.1.2011 21:31:53
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mela ga bom 100%,ker ga za taki dnar nem dobla nikjer. ok, zmenjeno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 17.1.2011 21:36:08
|
|
|
|
majakla
|
Uuuu biznis laufa.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 17.1.2011 21:38:09
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Uuuu biznis laufa. ej, samo ta RR je zakon...veš kolko stvari sem si že prek RR zrihtala...vau
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 17.1.2011 21:39:11
|
|
|
|
katy83
|
Tasa, ko prideš na RR, nujno javi kak ti je šlo danes
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 17.1.2011 21:39:49
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Uuuu biznis laufa. ej, samo ta RR je zakon...veš kolko stvari sem si že prek RR zrihtala...vau Ja itak, da je zakon ... veš kake fajn ludi sem jaz tu spoznala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 17.1.2011 21:40:31
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Tasa, ko prideš na RR, nujno javi kak ti je šlo danes Podpis, sem cel dan razmišljala o tem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 17.1.2011 21:40:41
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Tasa, ko prideš na RR, nujno javi kak ti je šlo danes Ja,sem že prej hotla isto napisat!
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 17.1.2011 21:44:30
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Uuuu biznis laufa. ej, samo ta RR je zakon...veš kolko stvari sem si že prek RR zrihtala...vau Ja itak, da je zakon ... veš kake fajn ludi sem jaz tu spoznala. tu pa paše samo ta in edini
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 17.1.2011 21:45:17
|
|
|
|
katy83
|
nič, babike, sem mojemu obljubila, da bo danes lahko na računalniku, ker grem jaz spat...tak da...obljuba dela dolg lahko noč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 17.1.2011 21:51:10
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 nič, babike, sem mojemu obljubila, da bo danes lahko na računalniku, ker grem jaz spat...tak da...obljuba dela dolg lahko noč Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 17.1.2011 21:58:39
|
|
|
|
matcar
|
Jaz se bom tudi počasi poslovila za danes,moram malo prej vstat ju3. Nočko babike!
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 17.1.2011 22:16:48
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,ki imate babike,mi lahko šparate cotike,če želite,jih bom rabla.Če slučajno nimate nobenega drugega.Upam,da ne prosim preveč! Mi sicer nimamo dosti, ker imamo precej sposojeno, ampak to kar pa je naše pa posodim oziroma bom itak šparala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 17.1.2011 22:36:33
|
|
|
|
majakla
|
LAHKO NOČ
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 8:22:40
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 sem prej spet cote od tamalega sortirala...pa je spet 1 velika vreča premalih cot + 1 škatla za kolegico, ki ima marca rok kolko št.? Pa maš koga,ko mu boš dala? Ja, Matcar imam cote za kolegico, pa za mojo mrzlo teto...če ne bi imela komu dat, bi tak tebi dala aja, vozička še nisem dala v prodajo, tak da če si slučajno zainteresirana, te počakam, če hočeš Kaj imaš kako slikico od vozička,ker se sploh ne spomnim,kaki je.Ja,bi te prosla,če me počakaš,če še nisi prodala. matcar te pa neboš mojega mela si rekla naj te počakam? jaz ga pa šparam- te ga bom prodala
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 8:22:43
|
|
|
|
Sacherca
|
jutro A je ze delala kdaj preko teh agencij : adecco,manpower,trenkwalker.....? Oz ima kake info o tem...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 8:34:18
|
|
|
|
elevitka
|
sacherca... žal nimam izkušenj (si dobila priložnost?)
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 8:35:46
|
|
|
|
Sacherca
|
Zaenkrat ne..Samo sem nekaj vlog poslala tudi na te agencije,ker so iskali s srednjesolsko izobrazbo...Pa sem malo po netu cekirala pa vidim,da ima folk nasplosno slabo mnenje o teh agencijah pa me je zanimalo,ce ima katera kake izkusnje ali info iz prve roke
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 8:38:13
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Zaenkrat ne..Samo sem nekaj vlog poslala tudi na te agencije,ker so iskali s srednjesolsko izobrazbo...Pa sem malo po netu cekirala pa vidim,da ima folk nasplosno slabo mnenje o teh agencijah pa me je zanimalo,ce ima katera kake izkusnje ali info iz prve roke aja? me zanima zakaj.... obljubljajo oh in sploh-dobiš pa verjetno krneki ne ?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.