Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 10:16:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Zaenkrat ne..Samo sem nekaj vlog poslala tudi na te agencije,ker so iskali s srednjesolsko izobrazbo...Pa sem malo po netu cekirala pa vidim,da ima folk nasplosno slabo mnenje o teh agencijah pa me je zanimalo,ce ima katera kake izkusnje ali info iz prve roke aja? me zanima zakaj.... obljubljajo oh in sploh-dobiš pa verjetno krneki ne ? ja kolk sem jaz slišala dobiš plačano, vendar določen znesek od tvoje plače pripada njim. ki si pa to slišala? ni res...preko njih si prijavljena, plačo dobivaš normalno ker ti tista firma določi oni pa plačujejo tem agencijam letno ne vem koliko...nimajo oni nič s tvojo plačo. hmm..si ziher? ker baje dajo tolk nižjo plačo, ravno zaradi tega
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 10:17:01
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ve kera kje je šola Bratov polančičev...vem da je na prešernova 19...samo pojma nimam kje bi naj to bilo veš kje je Ilich al pa Andragoški zavod Maribor? od Andragoškega naslednja ulica levo (če greš proti Kolodvoru), proti parku, pa si tam aha..torej od Andragoškega takoj anslednja ulica zavijem gor proti parku...tam je ta šola? ja, tam ko je semaforizirano križišče Malo še greš gor proti parku in jo boš videla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 10:18:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Saraya, kaj maš na Polančičih? A ima danes nastop
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 10:18:09
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Zaenkrat ne..Samo sem nekaj vlog poslala tudi na te agencije,ker so iskali s srednjesolsko izobrazbo...Pa sem malo po netu cekirala pa vidim,da ima folk nasplosno slabo mnenje o teh agencijah pa me je zanimalo,ce ima katera kake izkusnje ali info iz prve roke aja? me zanima zakaj.... obljubljajo oh in sploh-dobiš pa verjetno krneki ne ? ja kolk sem jaz slišala dobiš plačano, vendar določen znesek od tvoje plače pripada njim. ki si pa to slišala? ni res...preko njih si prijavljena, plačo dobivaš normalno ker ti tista firma določi oni pa plačujejo tem agencijam letno ne vem koliko...nimajo oni nič s tvojo plačo. hmm..si ziher? ker baje dajo tolk nižjo plačo, ravno zaradi tega pri nas je ena punca delala preko ene izmed teh agencij...in je dobila osnovno plačo isto kot ostali...edino stimulacije in nagrad ni dobivala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 10:18:22
|
|
|
|
Lenči_
|
Jutro! Tudi mi imamo sonček, samo me sploh ne vleče ven. Je preveč mrzlo. M. se je zbudla ob 7 že. Prej sem jo probala uspavat, pa ni šlo. Eh, očitno bo res samo še 1x na dan spala. Katy, vi spite 2x na dan? Kak vam to rata? Jutri grem pogodbo v vrtec podpisat, pa v službo še pol, da se zmenim kdaj začnem delat. Kaj za znižano plačilo vrtca lahko kar jutri v vrtcu oddam, al morem na občino nest, ve katera?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 10:18:32
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Saraya, kaj maš na Polančičih? A ima danes nastop aja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 10:18:39
|
|
|
|
koala
|
A ni Polančič tam polek Mb zavarovalnice????? majkla hvala za ZS sem odgovorila.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 10:19:03
|
|
|
|
majakla
|
Saraya: od Dobe gor, čez 2 križišča.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 10:19:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ve kera kje je šola Bratov polančičev...vem da je na prešernova 19...samo pojma nimam kje bi naj to bilo veš kje je Ilich al pa Andragoški zavod Maribor? od Andragoškega naslednja ulica levo (če greš proti Kolodvoru), proti parku, pa si tam aha..torej od Andragoškega takoj anslednja ulica zavijem gor proti parku...tam je ta šola? ... iz tvoje smeri je pred A. zavodom. Od Dobe gor. torej ko pridem do dobe...šibam samo ravno...ravno ravno.....?
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 10:19:49
|
|
|
|
koala
|
Pozabla prej, kava može, samo jaz bi raje dopoldan, al pa jutri popoldan ker bo mel moj dolg dan in bova z malim sama.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 10:20:09
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Jutro! Tudi mi imamo sonček, samo me sploh ne vleče ven. Je preveč mrzlo. M. se je zbudla ob 7 že. Prej sem jo probala uspavat, pa ni šlo. Eh, očitno bo res samo še 1x na dan spala. Katy, vi spite 2x na dan? Kak vam to rata? Jutri grem pogodbo v vrtec podpisat, pa v službo še pol, da se zmenim kdaj začnem delat. Kaj za znižano plačilo vrtca lahko kar jutri v vrtcu oddam, al morem na občino nest, ve katera? do včeraj smo, ja. Včeraj je prvič samo 1x spal. Danes pa bomo še videli. za znižano plačilo so meni rekli, da moram na občino nest
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 10:20:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Jutri grem pogodbo v vrtec podpisat, pa v službo še pol, da se zmenim kdaj začnem delat. Kaj za znižano plačilo vrtca lahko kar jutri v vrtcu oddam, al morem na občino nest, ve katera? na upravi vrtca....zdaj spet odvisno kateri vrtec...
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 10:20:54
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ve kera kje je šola Bratov polančičev...vem da je na prešernova 19...samo pojma nimam kje bi naj to bilo veš kje je Ilich al pa Andragoški zavod Maribor? od Andragoškega naslednja ulica levo (če greš proti Kolodvoru), proti parku, pa si tam aha..torej od Andragoškega takoj anslednja ulica zavijem gor proti parku...tam je ta šola? ... iz tvoje smeri je pred A. zavodom. Od Dobe gor. torej ko pridem do dobe...šibam samo ravno...ravno ravno.....? ja, točno, tak tudi, ja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 10:21:00
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ve kera kje je šola Bratov polančičev...vem da je na prešernova 19...samo pojma nimam kje bi naj to bilo veš kje je Ilich al pa Andragoški zavod Maribor? od Andragoškega naslednja ulica levo (če greš proti Kolodvoru), proti parku, pa si tam aha..torej od Andragoškega takoj anslednja ulica zavijem gor proti parku...tam je ta šola? ... iz tvoje smeri je pred A. zavodom. Od Dobe gor. torej ko pridem do dobe...šibam samo ravno...ravno ravno.....? JA, proti Piramidi, čez 2 križišča, na levi strani 2. stavba.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 10:22:10
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jaz sicer imam full fajn frizerko, ampak nekak ne najdem časa, da grem k njej v salon nekako zaradi tega imam jaz frizerja na domu -sedaj bi sicer lahko šla ven v salon-samo sem se že navadila na tega,pa mi ni za menjat jaz bi tudi to pucanje tudi po striženju?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 10:22:24
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala A ni Polančič tam polek Mb zavarovalnice????? majkla hvala za ZS sem odgovorila. tam ni nobene šole al ja? Polančič ziher ni, no
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 10:23:45
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: koala A ni Polančič tam polek Mb zavarovalnice????? majkla hvala za ZS sem odgovorila. tam ni nobene šole al ja? Polančič ziher ni, no Seveda je, Ivan Cankar, mislim, da je zaprta. Če se ne motim, so se združili s Polančiči, Katy to bi ti morala vedet.
< Sporočilo je popravil majakla -- 18.1.2011 10:25:20 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 10:25:34
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: koala A ni Polančič tam polek Mb zavarovalnice????? majkla hvala za ZS sem odgovorila. tam ni nobene šole al ja? Polančič ziher ni, no Seveda je, Ivan Cankar, mislim, da je zaprta. aja, ta je zaprta ja, zato pa je ni v moje seznamu šol ...vem za vse šole v Mb, ker sem laufala okoli zaradi anket za diplomsko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 10:26:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ve kera kje je šola Bratov polančičev...vem da je na prešernova 19...samo pojma nimam kje bi naj to bilo veš kje je Ilich al pa Andragoški zavod Maribor? od Andragoškega naslednja ulica levo (če greš proti Kolodvoru), proti parku, pa si tam aha..torej od Andragoškega takoj anslednja ulica zavijem gor proti parku...tam je ta šola? ... iz tvoje smeri je pred A. zavodom. Od Dobe gor. torej ko pridem do dobe...šibam samo ravno...ravno ravno.....? ja, točno, tak tudi, ja HVALA OBEMA
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 10:27:03
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: koala A ni Polančič tam polek Mb zavarovalnice????? majkla hvala za ZS sem odgovorila. tam ni nobene šole al ja? Polančič ziher ni, no Seveda je, Ivan Cankar, mislim, da je zaprta. Če se ne motim, so se združili s Polančiči, Katy to bi ti morala vedet. kolikor jaz vem so se združli s Franc Rozman Stane
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 10:27:04
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Jutro! Tudi mi imamo sonček, samo me sploh ne vleče ven. Je preveč mrzlo. M. se je zbudla ob 7 že. Prej sem jo probala uspavat, pa ni šlo. Eh, očitno bo res samo še 1x na dan spala. Katy, vi spite 2x na dan? Kak vam to rata? Jutri grem pogodbo v vrtec podpisat, pa v službo še pol, da se zmenim kdaj začnem delat. Kaj za znižano plačilo vrtca lahko kar jutri v vrtcu oddam, al morem na občino nest, ve katera? do včeraj smo, ja. Včeraj je prvič samo 1x spal. Danes pa bomo še videli. za znižano plačilo so meni rekli, da moram na občino nest aja, 10 m. imate - No, M. je tudi pri 10 začela štrajkat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 10:27:04
|
|
|
|
koala
|
Sem vedla da je (bla?) tam neka šola. Z imeni pa sem itak skregana
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 10:28:25
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Jutro! Tudi mi imamo sonček, samo me sploh ne vleče ven. Je preveč mrzlo. M. se je zbudla ob 7 že. Prej sem jo probala uspavat, pa ni šlo. Eh, očitno bo res samo še 1x na dan spala. Katy, vi spite 2x na dan? Kak vam to rata? Jutri grem pogodbo v vrtec podpisat, pa v službo še pol, da se zmenim kdaj začnem delat. Kaj za znižano plačilo vrtca lahko kar jutri v vrtcu oddam, al morem na občino nest, ve katera? do včeraj smo, ja. Včeraj je prvič samo 1x spal. Danes pa bomo še videli. za znižano plačilo so meni rekli, da moram na občino nest aja, 10 m. imate - No, M. je tudi pri 10 začela štrajkat dobra tolažba
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 10:29:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jaz sicer imam full fajn frizerko, ampak nekak ne najdem časa, da grem k njej v salon nekako zaradi tega imam jaz frizerja na domu -sedaj bi sicer lahko šla ven v salon-samo sem se že navadila na tega,pa mi ni za menjat jaz bi tudi to pucanje tudi po striženju? ja
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 10:29:04
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: koala A ni Polančič tam polek Mb zavarovalnice????? majkla hvala za ZS sem odgovorila. tam ni nobene šole al ja? Polančič ziher ni, no Seveda je, Ivan Cankar, mislim, da je zaprta. Če se ne motim, so se združili s Polančiči, Katy to bi ti morala vedet. kolikor jaz vem so se združli s Franc Rozman Stane[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] jaz sem tud tak slišala ja
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.