Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 10:49:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 premalo otrok Ga bi pa naj kmalu spet odprli hmm kako pa to...pa sredi mesta ker so vsi verjetno na ilicha silili ja in na Polančiče in ti 2 šoli jaz odsvetujem... preveč high če mene vprašaš...na koncu pa bom glih tam šiht dobla high? Za katere zdaj to misliš? Ilich in polančič za tega nisem vedela ...no potem bo A pač elita
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 10:49:35
|
|
|
|
katy83
|
nič, grem zdaj k malemu v postlo se potem javim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 10:50:18
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 premalo otrok Ga bi pa naj kmalu spet odprli hmm kako pa to...pa sredi mesta ker so vsi verjetno na ilicha silili ja in na Polančiče in ti 2 šoli jaz odsvetujem... preveč high če mene vprašaš...na koncu pa bom glih tam šiht dobla high? Za katere zdaj to misliš? Ilich in polančič za tega nisem vedela ...no potem bo A pač elita
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 10:50:33
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa naprej k seminarski...me že cel čas nekaj šraufa.....tro še mi treba, ja M spi že cel čas...edino ko jo bruhat tišči se zbudi...revčka
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 10:51:40
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Polančiči naj bi bili naj, naj v MB. saj če gledam s stališča poučevanja, tudi so zelo, zelo dobri Saj to ja, pa pri nas na gimnaziji, tisti ki so bili s Polančiča so bili bolj in pri učiteljih.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 10:54:36
|
|
|
|
koala
|
Sicer se ja zdaj vrjetno žekar nekaj kadra menjalo na Ilichu od "mojih" časov, samo jaz sem se tam čist fino mela. Vasj jaz nisem čutila neke rivalitete med učitelji, je pa res da je to že daaaaaaaaaaaleč nazaj
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 11:34:46
|
|
|
|
majakla
|
Po neki statistiki štajerc na leto prepešači 1000 km. Po neki statistiki štajerc na leto spije 100 L alkohola. Torej lahko sklepamo, da ima povprečno porabo 10L na 100 km....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 11:36:13
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Po neki statistiki štajerc na leto prepešači 1000 km. Po neki statistiki štajerc na leto spije 100 L alkohola. Torej lahko sklepamo, da ima povprečno porabo 10L na 100 km.... noro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 11:37:31
|
|
|
|
sami0804
|
Misel dneva ene kure... Sem kokoš. Za mano teče petelin, da bi me naskočil. Če se ustavim, bodo rekli da sem ****, če bom še naprej tekla, bom brez sexa.... najboljše bo, da se spotaknem!
< Sporočilo je popravil sami0804 -- 18.1.2011 11:38:54 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 11:38:34
|
|
|
|
majakla
|
"Ati, ati, kje je Afrika?" "Ne vem, sine, mamica je pospravljala."
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 11:39:26
|
|
|
|
majakla
|
Prava kura, nimaš kaj. hahaha
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 11:39:35
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla "Ati, ati, kje je Afrika?" "Ne vem, sine, mamica je pospravljala." Presnete mame,vedno vse nekam pospravijo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 11:40:49
|
|
|
|
majakla
|
Torej Sami si že nova?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 11:56:25
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Torej Sami si že nova? Ne še...še vedno čakam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 12:03:04
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Torej Sami si že nova? Ne še...še vedno čakam Aja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 12:05:59
|
|
|
|
sami0804
|
Moška logika Mož vstopi v kopalnico, ker želi oprati majico v pralnem stroju. Gleda gumbe, a po dveh minutah razmišljanja nima pojma kako. Mož: "Kateri program je potrebno vklopiti za pranje majice?" Žena: "Ali je majica bombažna ali sintetična ?" Mož: "Ne vem!" Žena (iznervirano): "Kaj piše na majici?!" Mož: "Laško je zakon!"
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 12:21:31
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Lenči kaj M. je pred spanjem in koliko? ja, običajno je pred spanjem kosilo, ker hodi ob 13 po novem spat. Tak da jo nafujtram, dam v njeno pojstlco, dobi čaj in dudo in pol sem tak dolgo z njo dokler ne zaspi. Včeraj je trajalo 1 uro. Ni hotla niti flaše, niti dude, tak da sem jo na koncu dvignila in malo nosla, pa je takoj zaspala. Razvajena mala šefica
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 12:22:08
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: koala A ni Polančič tam polek Mb zavarovalnice????? majkla hvala za ZS sem odgovorila. tam ni nobene šole al ja? Polančič ziher ni, no Seveda je, Ivan Cankar, mislim, da je zaprta. aja, ta je zaprta ja, zato pa je ni v moje seznamu šol ...vem za vse šole v Mb, ker sem laufala okoli zaradi anket za diplomsko zakaj je Cankar zaprt? premalo otrok Ga bi pa naj kmalu spet odprli jaz sem slišala da bo tam Waldorfska šola?!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 12:23:02
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: koala A ni Polančič tam polek Mb zavarovalnice????? majkla hvala za ZS sem odgovorila. tam ni nobene šole al ja? Polančič ziher ni, no Seveda je, Ivan Cankar, mislim, da je zaprta. aja, ta je zaprta ja, zato pa je ni v moje seznamu šol ...vem za vse šole v Mb, ker sem laufala okoli zaradi anket za diplomsko zakaj je Cankar zaprt? premalo otrok Ga bi pa naj kmalu spet odprli aja... študiram tud varjante kam A vpisat, da bo najbližje... frs je najbližji in najbolj fajn. jaz sem tja hodla. Pa ful lepo je urejeno zdaj. Malo se sprehodi tam mimo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 12:26:55
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Misel dneva ene kure... Sem kokoš. Za mano teče petelin, da bi me naskočil. Če se ustavim, bodo rekli da sem ****, če bom še naprej tekla, bom brez sexa.... najboljše bo, da se spotaknem!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 12:28:07
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Moška logika Mož vstopi v kopalnico, ker želi oprati majico v pralnem stroju. Gleda gumbe, a po dveh minutah razmišljanja nima pojma kako. Mož: "Kateri program je potrebno vklopiti za pranje majice?" Žena: "Ali je majica bombažna ali sintetična ?" Mož: "Ne vem!" Žena (iznervirano): "Kaj piše na majici?!" Mož: "Laško je zakon!" bemti dede zmešane
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 12:29:13
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: koala A ni Polančič tam polek Mb zavarovalnice????? majkla hvala za ZS sem odgovorila. tam ni nobene šole al ja? Polančič ziher ni, no Seveda je, Ivan Cankar, mislim, da je zaprta. aja, ta je zaprta ja, zato pa je ni v moje seznamu šol ...vem za vse šole v Mb, ker sem laufala okoli zaradi anket za diplomsko zakaj je Cankar zaprt? premalo otrok Ga bi pa naj kmalu spet odprli aja... študiram tud varjante kam A vpisat, da bo najbližje... frs je najbližji in najbolj fajn. jaz sem tja hodla. Pa ful lepo je urejeno zdaj. Malo se sprehodi tam mimo. resnično...ta šola se meni tudi full dopade
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 12:29:56
|
|
|
|
katy83
|
T je zdaj spal 1.5 ure. Popoldansko spanje pomoje odpade .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 12:30:40
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Lenči kaj M. je pred spanjem in koliko? ja, običajno je pred spanjem kosilo, ker hodi ob 13 po novem spat. Tak da jo nafujtram, dam v njeno pojstlco, dobi čaj in dudo in pol sem tak dolgo z njo dokler ne zaspi. Včeraj je trajalo 1 uro. Ni hotla niti flaše, niti dude, tak da sem jo na koncu dvignila in malo nosla, pa je takoj zaspala. Razvajena mala šefica aja, mislila sem zvečer pred spanjem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 12:31:20
|
|
|
|
katy83
|
vicem pa sem se nasmejala oni z Laškim zmaga.
< Sporočilo je popravil katy83 -- 18.1.2011 12:35:21 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.