|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrski malčki 2010
16.1.2011 21:57:34   
simonmojca
krčki jaz sem se tudi prehitro veselila oz. skoz jih imamo samo po malem čez dan pa ponoč se 1x-2x oglasi (zajoka v spanju, ga potolažim in spi dalje) no zadnja 2dni pa katastrofa zvečer, v petek od 23-01 samo fen pomagal (jokal je vseeno samo daljše pavze je imel) včeraj pa od 22-00 groza user posted image
Jutri ne bom več dala d3 če je slučajno to krivo, ker druge ideje nimam (D3 dajem pa od srede, prej smo imeli ad3, ki jih nisem dajala isti problem)

pleničke najprej ENKA (en paket) sem porabljala od pampers sensitive newborn, te so bile ok
DVOJKA sm uporabljala tosamine plenice bbcash freelife supr so jih bom še naročila (dva paketa, lepo vpija, 100% bombaž), probala sem en paket mrkatorjevih POLOM (vse belo, nobenih baru) občutek na otip plastične, spredaj kjer lula pa nabrana kepa. Dvojkica od Pampers Premium Care mu nso odgovarjale je kar izpuščajčke dubu.
Zdej imamo TROJKICO Pampers active baby so pa tudi super (vpijajo super, pa še všeč mi je ker so vzorčki gor user posted image ) probat moram še DM ka sm jih dubla pa rekla sem si da bom probala še Mullerjeve.

to je to lepo se imejte jutri

<3 Matija 16.11.2010 <3
<3 Martin 05.06.2012 <3

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
16.1.2011 23:05:59   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: ječi12

Najki a tm nasproti citryparka? a ti maš starejšega oktoberčka? al ste se z temi dobile od dojenčkov? super ej.
js sm tut prou fejst kolegica z puncami od ta večje iz foruma. od ta manjšiga pa tut super par punc poznam...samo ne s tega foruma....tuki pa nobene razn tebe user posted image

Mothercare je ena hala naprej od cityparka, tam kjer je kik. Ce greste od Cityparka prti Hali A, je Mothercare v prvi hali levo in vhod gleda proti Cityparku.

Starejsi je januarcek, zdej bo imel 2 leti, Lien je imela pa 26. oktobra PDP, zato jo stejem med oktobrcke, novembrka je zato, ker je 11 dni zamujala user posted image . BTW s katerega konca vica pa si? Pa kolk je ta starejsa stara?

Ves kako je bilo, Lien je zakuhala tisto noc po tehtanju (petek/sobota) in jo je naslednjo noc pregledal dezurni in dal AB, ker vrocina ni padala. V petek je sele sla Bidovcu na kontrolo teze in useska ter pljuck, pregledal jo je pa kar v izolaciji, pa se to bi kmalu pozabili, je sestra mislila, da je samo tehtanje. Potem mi je drzal par minutno pridigo, da mora biti bratec doma vsaj 6m zaradi dojencka, kaj se to pravi da je tako mala pa ze bolna in naj angaziram vso zlahto, da mi starejsega pomaga pazit in tko naprej. Sem si mislila svoje... Pa da mu moram obljubit, da bo vecji se vsaj 2m doma. Pa sej se nama obema odpuli, zaradi tega mi je prvic skoraj zmanjkalo mleka in mala komaj z minimalko prisla  skozi mesec, ker je bil 2t doma z nama. Pa zdaj sva ravno porihtali mlekarno in jutri bo spet cel teden doma bratec, ker je v vrtcu trebusna viroza, on ima pa cepljenje v sredo, s katerim ze pol leta zamujamo. V bistvu se nimam vtisa o tem P, v sredo bom spet tam na cepljenju, bom kar oba pripeljala, to bo se zur haha.

Meni bi bilo fajn prit na srecanje, samo ne bom, ker moram imeti vecjega v izolaciji, da ne bomo se pol leta cakali na to cepljenje user posted image .

Beba, ko Lien ene 4 dni ni kakala, sem ji dala 20ml zelo sladkane vode po zlicki in je slo cez kako uro veliko ven. Ji pa ne bi dala, ce je ne bi mucilo po prebavilih in se ni mogla umiriti.

Plenice imamo premium care pampers, od trojkice dalje bojo pa milerjeve. Kar bo ravnokar, ker so ji pampers 2 ze tesne. Smo pa pri starejsem ze 2 leti zadovoljni z milercami, nikoli mu niso vnele ritke, pamperce pa totalno, bolj so bile zanesljive od vseh, ki smo jih sprobali, kar se puscanja tice, ne smrdijo, manj kemije imajo. Edino bolj robate so, ker imajo vec materiala not in manj gelov.

Temenca namazi s hladilnim mazilom in zdrgni glavo s tetrico, nato speri ali pusti cez noc gor pokrito s kapico in zjutraj speri. Mustelina pena nam dva tedna pri prvem ni pomagala, so bila naslednji vecer ze nazaj temenca, s hladilnim je slo pa po dveh dneh stran za vedno.

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
16.1.2011 23:33:38   
naša beba
Aaaaa je bil lep dan!!! No, vsaj popoldne, dopoldne sem mela pa čisto razsuto... Mislim, da sem si izkusila dnevno poporodno depresijo.... Čist me je sesulo ko ta mala ni hotla (mogla) sodelovat pri dopoldanskem ustaljenem redu. V bistvu je že cel teden dopoldne tečka, pol pa greva rajš ven in je popoldne full pridna. Če je pokonci je dobrovoljček, drgač pa po par ur skup spi ko prideva s sprehoda.
Danes je blo pa vse, od jokanja do kričanja do lakotnega joka pa pol ji ni blo za spravit po grlu niti požirka. HB da je na koncu vse skup prevzel oči in jo animiral. No ta čas bi se morala jaz najest, pa sem vsula in jokala, jedla pa nič.
No, in sem kar posodo zmetala v pomivalca, naju oblekla in ven. Je zaspala še preden sva prišle za vogal. Jaz sem si pa tudi zbistrila misli. Pismo, upam, da bo jutri samo tako kot ponavadi med tednom.

Eksperiment termometer in krema v ritko pa ni pomagal za kakanje. Nejka, sem probala tudi z zelo sladkim kamiličnim čajem (tako je ena prej svetovala), pa tudi ni pomagal. BDW, koliko sladko pa naj bi to bilo? Jaz sem dala na en deci polno čajno žličko... preveč? premalo? Bom jutri še enkrat samo vodo dala, ker ne bi rada čakala preveč dolgo. Se kr jokat začne ko pritiska pa nič ne pride ven. Me malo skrbi, da se ji ne bi zasušilo, ker pol se mali tud bojijo kakat, ker boli.

Pleničke imamo tud mi kr Pampers, smo pa še vedno na enki in se full zadovoljna. Rajš dam kak evro več pa ma ok ritko. Itak zdaj prišparamo ko sem na dieti... :)

Uživajte jutri in nočko za danes.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
17.1.2011 7:23:47   
bejo2010
Jutro,

mi imamo plenice Pampers 3, je imela 7.1. 6400 g in bila dolga 60 cm. Dosti smo tudi zunaj, najraje spi v vozičku, pa jo kar pustim, ko pridemo s srehoda. Meni se tudi že zdi delo velika, edino se mi zdi, a se mi ponoči vedno hitreje zbuja, nekaj časa je spala do 4, ali pol petih, in jedla 1x, zdaj se zbuja ob  2 in  je 2x. Mogoče jo mleko več tako ne nasiti.

Me pa še nekaj zanima, če ima katera jajčko maxi cosi pearl - kdaj se vzame ven tista blazinica, ker ji nogice kar ven štrlijo naprej.

Za srečanje sem pa jaz za - pomurke!!
Imam tudi starejšega otroka doma, ker v vrtcu razhaja škrlatinka, se pa lahko dobimo kljub temu, mogoče v Maximusu, kjer je igralnica.

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
17.1.2011 7:46:23   
kapesanta
a zdej sploh kjra pride, ker mi2 morava ob 9 od doma ce hocma bit ob 10 gor. Lahko pa tud kasneje, niste nc predlogov dale. Se Majabar se nc ne oglas... Bom zgleda kr doma mogla bit user posted image .

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu bejo2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
17.1.2011 7:54:52   
libi
Nisem doma, pisem pod drugim nickom. Jaz sem se vedno za. Sporocite kje!

majabar

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
17.1.2011 7:55:04   
november2010
hej!

A ni še majchi rekla da pride? Jaz v Lj v vsakem primeru grem, ker grem v mulerja po mlek... bom mela pa še ta starejšega s sabo, sva se zmenila da bo danes doma in da imava mini počitnice :)
Tako da me pokličte (040 626 146) če se kaj zmenite, ker me zdaj ne bo več za računalnikom.

www.petjenaporoki.si

FB http://www.facebook.com/porocnaglasba

Neposredna povezava do sporočila: 1282
17.1.2011 8:03:31   
bejo2010
zmotila sem seuser posted image , peeble, ne pearl, to je že sedež.

Neposredna povezava do sporočila: 1283
17.1.2011 8:10:59   
emma83
Dobro jutro.

Mene žal danes ne bo, ker sem brez avta do petka user posted image , pa drugič.

Drugače se pa meni tudi zdi, da smo se rešili kolik, že skoraj en teden ni zvečer tistega hudega joka, hvala bogu. Biogaja bom pa jaz kr dajala še naprej, itak so probiotiki in nič ne škodijo kvečjemu pomagajo.

Plenice: mi imamo pa Hoferjeve, so mi ful všeč. Mehke so, ne premočijo, Liam nima nobene reakcije na njih pa še cenovno so kr ugodne. Probala sem pa že tudi DMove pa mi niso bile všeč.

< Sporočilo je popravil emma83 -- 17.1.2011 8:21:13 >

(odgovor članu bejo2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
17.1.2011 8:19:17   
kapesanta
ok. Pol nas par bo. Ker mamo vecjega otrocka dejmo sprobat MOTHERCARE. Jaz upam da bom uspela bit ob 10 gor, sva se obe v pidzami user posted image , no Sara spi, tako da verjetno uspem.

November poklicem user posted image

< Sporočilo je popravil kapesanta -- 17.1.2011 8:20:57 >

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
17.1.2011 9:31:27   
Majchi
Jaz počas štartam. Se vidimo.

Neposredna povezava do sporočila: 1286
17.1.2011 9:49:36   
blondy83
No zdej pa še jest končno dodam svojo!

-blondy83
-Grosuplje - Komenda
-2. user posted image
-1. user posted image
-PDP 12.11.2010
-rodila 4.11.2010, P kranj, punčka GAJA, 3225g, 52 cm

simonmojca: kdaj greva na kavico, sva se že 4 mesece nazaj menile :)

Nikoli več ne bo, tako kot je bilo pred 4.11.2010! Zdaj bo samo še lepše!

Gaja
4.11.2010
3225 g, 52 cm, OG 35 cm

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
17.1.2011 10:27:00   
simonmojca
IZVIRNO SPOROČILO: blondy83

-blondy83
-Grosuplje - Komenda
-2. user posted image
-1. user posted image
-PDP 12.11.2010

jutri komot če si v gr., danes ne gre šibam zdele na kontrolo
ubisttvu povej kdaj boš kle pa kdaj ti odgovarja

<3 Matija 16.11.2010 <3
<3 Martin 05.06.2012 <3

(odgovor članu blondy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
17.1.2011 10:28:11   
philadelphia
Živjo

Najki in Ječi a ve sta z Viča? Jaz tudi. Iz katerga konca pa? Jaz sem pi šparu.  

(odgovor članu blondy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
17.1.2011 10:49:29   
nejka000
IZVIRNO SPOROČILO: bejo2010

Za srečanje sem pa jaz za - pomurke!!
Imam tudi starejšega otroka doma, ker v vrtcu razhaja škrlatinka, se pa lahko dobimo kljub temu, mogoče v Maximusu, kjer je igralnica.

No pol se pa dejmo zmenit kdaj. Bejo če boš mela sina zraven pol vzamem jaz še Žana da bo mel tvoj družbo, sem pa pol tudi za Maximusa.
Povejte, kdaj vam odgovarja. Meni  je vse ok sam sreda ne. Pa tudi če še kera s pomurja bere ta forum se lahko pridruži.

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu bejo2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
17.1.2011 10:52:03   
nejka000
bejo kolk je mela tvoja g pr porodu? je tudi prava baba že kajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
17.1.2011 11:32:19   
ječi12
IZVIRNO SPOROČILO: library

Živjo

brezovica....ampak skos na viču visim dm,špar,hoferuser posted image

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
17.1.2011 11:33:13   
ječi12
IZVIRNO SPOROČILO: blondy83

-blondy83
-Grosuplje - Komenda
-2. user posted image
-1. user posted image
-PDP 12.11.2010

ni kej najlepše ime za punčko na planetuuser posted image user posted image

(odgovor članu blondy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
17.1.2011 11:36:23   
ječi12
js pridem naslednjoč na dejt.

mi mamo plenice tut pamperske. kljub temu da ni nek velikan mamo trojko ker smo dobili 2 paketa pač za sarilo. kupujemo pa cute&play

najki a zdj ste zdravi?

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
17.1.2011 12:00:02   
philadelphia

Živjo

Potem te pa skoraj moram poznat user posted image . Sicer se zdaj poskušam izogibat trgovin s Saro, zarad viroz, ampak drugače pa sem v šapru skoraj doma user posted image , me že si poznajo.

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
17.1.2011 12:34:56   
zori82
ojla

evo Nija je sita, zdj pa še mamica kej poje pol pa ven na sončka user posted image . Je treba zdj še izkoristit te 3 dni, ker je pol spet sneg napovedan in - user posted image . Vrjetno bova kr do Rudnika potegnale, da še mal v CA pa Mullerja skočim user posted image . Bo katera kje v bližini da plača kavico user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1296
17.1.2011 12:45:11   
bejo2010
Ajša je imela pri porodu 4240 g, pa se lepo redi, tak da je res prava baba.

Se zmenimo, jaz tudi v sredo ne morem, lahko v četrtek. Naj se še aleunam javi, pa če še katera ima voljo oz. je od blizu.

Lep dan je, mala spi v vozičku že več kot dve uri.user posted image

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
17.1.2011 13:24:32   
Soncchhek
ojla mamice

zunaj spet tak lep sonček....kosilo že diši, pojemo in vozičkat!!!!user posted image meni tako paše ta sveži zrak, tamalemu pa tudi.
mi smo pridni, se na polno dojimo in rastemo.
mali je zlat! krčev ne poznamo...moram potrkat na lesuser posted image .
res pa je da se pri prehrani še vedno držim svoje cuker diete ( 90% se držim)...edino kar ne jem je črnega kruha+ fižole.....seveda pa ne jem tudi suhomesnatih izdelkov, drobovine....ipd..skratka furam zdravo prehrano naprej.
in lepo držim svoje kg. mi je s porodom itaq šlo vse dol..tako da sem zdaj na minus 10 pred nosečnostjo hahaha. d ebst! pridno delam vaje za medenične mišice....keruser posted image je trenutno prava umetnost.... imam občutek, kot da sem nedolžna spetuser posted image user posted image user posted image .

ste spraševale za pleničke....mullerjeve so za en drek...dobesedno...plastika totalna.
pamperske so zakon!!! in mi ostajamo na njih.....imam pa doma en paket dm-ovih....njihovih...so pa malo večje pa jih malo kasneje poskusimo.

temence....tudi nam se delajo.....sem namazala z ribodermom& razčesala..včeraj smo se spet kopali, pa vidim da nekaj malega je še ostalo....

jaz sem čist naspidirana in polna energije, ponoči se maksimalno naspimo....spi od nekje 22h-3h ali 4h.....se naje....spet spi do nekje 7h...se naje....spet malo odspi kiro urico in to je to. čez dan mi pa včasih spi samo eno uro....ali pa dve....ali pa kdaj po par minut...

ne da se hvalim, ampak takih dojenčkov imam pa lahko 5 naenkrat....ampak nimam dovolj joškuser posted image user posted image user posted image .

ad3 pa jaz dajem že po 7 kapljic....kar naj bi bila končna doza....jih ok prenašamo.

lepo se mejte !

(odgovor članu bejo2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
17.1.2011 13:34:49   
ječi12

Živjo

Potem te pa skoraj moram poznat user posted image . Sicer se zdaj poskušam izogibat trgovin s Saro, zarad viroz, ampak drugače pa sem v šapru skoraj doma user posted image , me že si poznajo.

js z malim sploh ne hodm v trgovine,s taveliko al pa sama....ampak ja sm kr veliko tm,sploh zdj k mamo dmjovo mleko...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1299
17.1.2011 15:49:49   
philadelphia

Živjo

js z malim sploh ne hodm v trgovine,s taveliko al pa sama....ampak ja sm kr veliko tm,sploh zdj k mamo dmjovo mleko...user posted image

Pol se pa lahk kdaj zmenmo za kako pijačo al pa sprehod po pst-ju. user posted image

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?