Najki
|
IZVIRNO SPOROČILO: ječi12 Najki a tm nasproti citryparka? a ti maš starejšega oktoberčka? al ste se z temi dobile od dojenčkov? super ej. js sm tut prou fejst kolegica z puncami od ta večje iz foruma. od ta manjšiga pa tut super par punc poznam...samo ne s tega foruma....tuki pa nobene razn tebe Mothercare je ena hala naprej od cityparka, tam kjer je kik. Ce greste od Cityparka prti Hali A, je Mothercare v prvi hali levo in vhod gleda proti Cityparku. Starejsi je januarcek, zdej bo imel 2 leti, Lien je imela pa 26. oktobra PDP, zato jo stejem med oktobrcke, novembrka je zato, ker je 11 dni zamujala . BTW s katerega konca vica pa si? Pa kolk je ta starejsa stara? Ves kako je bilo, Lien je zakuhala tisto noc po tehtanju (petek/sobota) in jo je naslednjo noc pregledal dezurni in dal AB, ker vrocina ni padala. V petek je sele sla Bidovcu na kontrolo teze in useska ter pljuck, pregledal jo je pa kar v izolaciji, pa se to bi kmalu pozabili, je sestra mislila, da je samo tehtanje. Potem mi je drzal par minutno pridigo, da mora biti bratec doma vsaj 6m zaradi dojencka, kaj se to pravi da je tako mala pa ze bolna in naj angaziram vso zlahto, da mi starejsega pomaga pazit in tko naprej. Sem si mislila svoje... Pa da mu moram obljubit, da bo vecji se vsaj 2m doma. Pa sej se nama obema odpuli, zaradi tega mi je prvic skoraj zmanjkalo mleka in mala komaj z minimalko prisla skozi mesec, ker je bil 2t doma z nama. Pa zdaj sva ravno porihtali mlekarno in jutri bo spet cel teden doma bratec, ker je v vrtcu trebusna viroza, on ima pa cepljenje v sredo, s katerim ze pol leta zamujamo. V bistvu se nimam vtisa o tem P, v sredo bom spet tam na cepljenju, bom kar oba pripeljala, to bo se zur haha. Meni bi bilo fajn prit na srecanje, samo ne bom, ker moram imeti vecjega v izolaciji, da ne bomo se pol leta cakali na to cepljenje . Beba, ko Lien ene 4 dni ni kakala, sem ji dala 20ml zelo sladkane vode po zlicki in je slo cez kako uro veliko ven. Ji pa ne bi dala, ce je ne bi mucilo po prebavilih in se ni mogla umiriti. Plenice imamo premium care pampers, od trojkice dalje bojo pa milerjeve. Kar bo ravnokar, ker so ji pampers 2 ze tesne. Smo pa pri starejsem ze 2 leti zadovoljni z milercami, nikoli mu niso vnele ritke, pamperce pa totalno, bolj so bile zanesljive od vseh, ki smo jih sprobali, kar se puscanja tice, ne smrdijo, manj kemije imajo. Edino bolj robate so, ker imajo vec materiala not in manj gelov. Temenca namazi s hladilnim mazilom in zdrgni glavo s tetrico, nato speri ali pusti cez noc gor pokrito s kapico in zjutraj speri. Mustelina pena nam dva tedna pri prvem ni pomagala, so bila naslednji vecer ze nazaj temenca, s hladilnim je slo pa po dveh dneh stran za vedno.