|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
16.1.2011 22:42:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3401
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
16.1.2011 22:42:29   
SURF
Katjuša o...malce z zamudo.joj....res...želim ti vse lepo,zdravja v celi družini,pa da se ti izpolnijo tako velike kot tiste drobne željeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
16.1.2011 22:44:12   
SURF
Ploha...tule en popravek..koliko bo stala pogostitevuser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
16.1.2011 22:47:25   
SURF
Kolumbo-jaaaaa vsakega nasveta,fotke sem veselauser posted image user posted image mogoče kej posvojimuser posted image ..pridem zjutri obvezno user posted image pogledat
...grem tamalo prestavit v svojo posteljo...ne kašlja več...spi kot polhek........

Nočko.

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
   [Brisano sporočilo]
16.1.2011 22:51:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3405
   [Brisano sporočilo]
16.1.2011 22:52:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3406
   [Brisano sporočilo]
16.1.2011 23:01:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3407
16.1.2011 23:11:44   
sjmm
čer!

ooo, kake oblekce...hudo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo....en koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še za vas!!!

pri nas je bil neki dolg večer...d so se vsi skopal, pa nohte poštimat, pofenat, neki sva s Saško ene frizure probavale, pa Jan je bil neznansko lačen...je pojedu 2 večerji, Miha se sploh ni hotu spokat s kavča...smo ga ob pol10h prov nagnal....zju3 je pa k makaronček...se kr ovija okol vogalov, mali je imel pa do pol 10h strašne govorance in telovadbo po postelji ...pol ga je pa kr na1x zmanjkaluser posted image

moj mau kavč pegla, jz sm pa mojo nadaljevanko mau čekirala...zdej mi je pa pršu težit, da se čist zapostavlenga počutiuser posted image ...nč...mu grem mau na dušco popihat...lepo se mejte in mirno, zdravja polno nočko!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 3408
17.1.2011 6:35:16   
baki
jutroooo....držite pesti dons.vse mislite name vs dopoldan.vse mi pravijo da naj grem daleč proč od booxmarka in naj se trudim za drugo službo.pobralo me bo od samih živcev.upam da se prav odločimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
17.1.2011 6:36:01   
baki
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

al pa taleuser posted image

user posted image
tale mi je zlo všečuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .jst bi toleuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3410
17.1.2011 6:36:34   
baki
pa še en literuser posted image .

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
17.1.2011 6:37:13   
baki
nik se je malo prej zbudil.verjetno gre dons v vrtec.spil je celo flaškouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam kašelj je pa še občasno prisoten,pa malo mosek pušča.sam je vse v mejah normale.

< Sporočilo je popravil baki -- 17.1.2011 6:38:38 >

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
17.1.2011 7:32:22   
Urša08
jutro

user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
17.1.2011 7:34:12   
Urša08
Pri nas sta dva od treh že pokonci, no Eva v zibki pančka, Nejc pije mleko in poje. Bom vidla kolk časa mi bosta dala za rruser posted image user posted image user posted image .

No evo tud tretji sonček vstal, ko je bil pa moj z njima doma sta pa do pol devetih spala lumpka malauser posted image user posted image user posted image . Nč se javim ko bo čas dopuščaluser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
17.1.2011 8:53:52   
brkn83
jutro.

No konč mal časa za računalnik. Sem zdej si priipravla položnice za plačat, tk da mam kr dela daes.

Vas grem mal za nazaj prebrati

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

Neposredna povezava do sporočila: 3415
17.1.2011 8:56:06   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: baki

user posted image
tale mi je zlo všečuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .jst bi toleuser posted image user posted image user posted image

tud men je tale huda k norccccccccccccccccccccc

petrušk_

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
17.1.2011 8:56:09   
petrušk_

jutroooo....držite pesti dons.vse mislite name vs dopoldan.vse mi pravijo da naj grem daleč proč od booxmarka in naj se trudim za drugo službo.pobralo me bo od samih živcev.upam da se prav odločimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

držimo pesti, da rata tko kt je treba? kaj pa maš dons? sm mal falila....maš na johnsons al booxmark?? ti posluš sebe ne drugih....službo lahko vedno pustiš, če bo res tako neznosna, finance pa le bojo pr bajt, to je pa to, kar zj rabiš...tko da jst bi v vsakem primeru probalauser posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
17.1.2011 8:56:11   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

čer!

ooo, kake oblekce...hudo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo....en koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še za vas!!!

pri nas je bil neki dolg večer...d so se vsi skopal, pa nohte poštimat, pofenat, neki sva s Saško ene frizure probavale, pa Jan je bil neznansko lačen...je pojedu 2 večerji, Miha se sploh ni hotu spokat s kavča...smo ga ob pol10h prov nagnal....zju3 je pa k makaronček...se kr ovija okol vogalov, mali je imel pa do pol 10h strašne govorance in telovadbo po postelji ...pol ga je pa kr na1x zmanjkaluser posted image

moj mau kavč pegla, jz sm pa mojo nadaljevanko mau čekirala...zdej mi je pa pršu težit, da se čist zapostavlenga počutiuser posted image ...nč...mu grem mau na dušco popihat...lepo se mejte in mirno, zdravja polno nočko!!!!

kaj jst to berem, da je majči sam zaspal...vam uspeva brez da ti zraven ležiš al kaj??'
pa upam, da sta se dobr stisnla z očijam....user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
17.1.2011 8:57:17   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Pri nas sta dva od treh že pokonci, no Eva v zibki pančka, Nejc pije mleko in poje. Bom vidla kolk časa mi bosta dala za rruser posted image user posted image user posted image .

No evo tud tretji sonček vstal, ko je bil pa moj z njima doma sta pa do pol devetih spala lumpka malauser posted image user posted image user posted image . Nč se javim ko bo čas dopuščaluser posted image

hejjjjjjjjjj jutro...super, da ste ok.... a to boš ti kar sama z vsemi 3 doma zj do marca....dobra si bejba.....user posted image user posted image user posted image al ti bo kdo kej na pomoč priskoču?

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
17.1.2011 8:59:15   
TAMIKA3
dan user posted image

noč ... katastrofa ... spala bolj malo, pa še tisto na eno oko user posted image user posted image user posted image user posted image ... Tristan kašljaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image ... greva ob 9:15 nazaj se P pokazat

lep dan vsem , naj vas greje sonček, če ga pa ni pa vaši sončki user posted image user posted image user posted image user posted image

bolančki pozdravite se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se tipkamo kasneje user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
17.1.2011 9:01:13   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Čer-.-

...tudi naju nekaj praska po grluuser posted image ...upam,da propolis pokuri bacile........

Petrušk-Lep dan ste preživeli...glede diete zaradi sladkorne je najboljše da se pozanimaš pri gin....ker sama nevem če boš znala odluščiti taprave izdelke....poznam eno ki je celo nosečnost ležala plus tega je imela še dieto za sladkorno in je imela kar zakompliciran jedilnik....ampak na koncu je bilo vse okuser posted image ...držim pesti.....................

ja sj grem zj u sredo k G, pa da vidim kaj bo rekla...upam, da me bo dala še na tadrug test....pol bomo pa vidl kaj bo....zj sm se tko ustrašla, da sm se res ful pazla pri hrani, nobenih cukrov in maščob, sam kapljice olivnega olja....no pa sm v 3 dneh zgubila 2 kg user posted image user posted image user posted image user posted image tko da to pa tud ni glih zdravo se mi zdi....no je pa tudi pokazatelj tega kolk sm prej sladkega pa mastnega pojedla, k sta se 2 kg zj kr stopile...čakam do srede po tem ritmu naprej...pol bomo pa že vidl kako in kaj.....

petrušk_

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
17.1.2011 9:02:16   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

dan user posted image

noč ... katastrofa ... spala bolj malo, pa še tisto na eno oko user posted image user posted image user posted image user posted image ... Tristan kašljaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image ... greva ob 9:15 nazaj se P pokazat

lep dan vsem , naj vas greje sonček, če ga pa ni pa vaši sončki user posted image user posted image user posted image user posted image

bolančki pozdravite se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se tipkamo kasneje user posted image

ojejjjjjjjjjjjjjj been there, done that...naj čimprej mine brez posledic....upam, da mu ni napredovalo v pljučnico...samo ne mu dajat panatus sirupa....no vsaj pri nas je prinesel pljučnico....

petrušk_

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
17.1.2011 9:03:34   
TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

user posted image

tud men je tale huda k norccccccccccccccccccccc

ste me čisto noro nardile user posted image user posted image user posted image user posted image ... zdaj samo moram še jaz nekoga user posted image user posted image user posted image user posted image

hrana zrihtana ... se je sjmm ponudila user posted image ... organizacija pa tudi ... ima prijateljica agencijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

akcija user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
17.1.2011 9:10:53   
brkn83
kolumbo - men barva sploh ni pomembna, važn da bo v stilu z njima- Ženiin bo imel črno obleko in belo srajco. Sicer bom zdej počakala, da vidim kakšno obleko bo sploh imel, se še ni čist odločil.

urša - super, da sta z evo že domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mihailo - lepo, da si se mal oglasila. Naj ti nosečost čimprej mine, in da boš kmalu cartala.

katjuša - ful lepo od tvojega možeka, za tako lepo darilo.

kolumbo - upam, da bodo tvoji otročki čimprej zdravi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
17.1.2011 9:13:06   
sjmm
jutro, dan!

noč še kar ok, smo se neki premetaval, sam sva pa zju3 se kr mau stisnla...skor do pol9huser posted image

baki....držimo pesti, navijamouser posted image user posted image

urša...lepo, da si se nam oglasila, še vedno mislimo na vas, lepo se pozdravite in uživajte skupni čas, upam, da ne bo prehudo s tremi in se tudi kak prostovoljec najde za pomočuser posted image

tamika.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tristana....a tko si si ti to zamilila...men je provuser posted image

petrušk...joj, kr 2 kili...no, to je pa veliko...sicer včasih se izloči tud voda......sam po moje ti ni treba tko skrajnouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.

Predsednik in porodniška
Admin

Za kako dolg porodniški dopust bi se moral zavzeti novi predsednik Slovenije?

takšen, kot je sedaj (24%)

krajši (34%)

daljši (42%)

Število vseh glasov: 192

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!