Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 15.1.2011 14:37:17
|
|
|
|
sjmm
|
petrušk...ja,moja G pač ni zagnala ene hude panike, tud o kakem inzulinu ni blo govora, ampak pač prilagojeno hrano, nič sladkarij, veliko malih obrokov, pa samo pusto meso...takrat sm ga še jedla , vem d se mi je luštal banane..pa nism smela...sam sem brez problema pregurala, itak nism neki nezdravo jedl nikol, tudi v nosečnosti ne...se mi je moj režal k sm krofe za pusta sam povohala, pa enga pojedla, pa je blo dost...on je pa mislu d bom k njegova sestrična k je po kosilu komot še 4 krofe zmazala, pa čez pol ure še 4...jz sm zlo nezdravahranafobik .....tak d men je šlo v enem mescu kar dost nižje in smo brez problema pregural do konca N...je blo pa trebaskoz na ene teste hodit
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 15.1.2011 14:56:31
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm petrušk...ja,moja G pač ni zagnala ene hude panike, tud o kakem inzulinu ni blo govora, ampak pač prilagojeno hrano, nič sladkarij, veliko malih obrokov, pa samo pusto meso...takrat sm ga še jedla , vem d se mi je luštal banane..pa nism smela...sam sem brez problema pregurala, itak nism neki nezdravo jedl nikol, tudi v nosečnosti ne...se mi je moj režal k sm krofe za pusta sam povohala, pa enga pojedla, pa je blo dost...on je pa mislu d bom k njegova sestrična k je po kosilu komot še 4 krofe zmazala, pa čez pol ure še 4...jz sm zlo nezdravahranafobik .....tak d men je šlo v enem mescu kar dost nižje in smo brez problema pregural do konca N...je blo pa trebaskoz na ene teste hodit ja sj če jst svojo G kej poznam tud nau neki panike nardila....vsaj upam....se bom itak držala...sam težko je k si skoz navajen neki zobat, zj pa kar pogledam je na seznamu prepovedanih živil tolažim se sam s tem, da bo to meni in fejst koristilo in pol pač odprem pipo, popijem kozarec vode, pa počakam lepo na naslednji obrok....zj glih kuham rižoto s samo zelenjavco pa rjavim rižem pa ogromno skledo zelene solatke...... zjutri sm pa pol telečje hrenovke pa košček kruha, ob poldan pa eno veliko pomarančo...a če tko nadaljujem bo ok?sam sm lačna ko hudič....sj verjetn bo še ene par dni kriza, pol se bo pa želodček mal zmanjšal bo pa lažje.... če se še kej spomniš kar povej....če kakšne zelenjave alpa česa tacga ne smem....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 15.1.2011 15:29:42
|
|
|
|
MIHAILO
|
Hvala punce za lepe zelje...saj ze komaj cakam,da dobim strucko v roke in se resim trebuha ... PETRUSK sem prebrala za sladkorno,cuvi se saj bo tudi nosecnost minils ni vecno... URSA vidim da ste doma,DOBRODOSLE...sem zelo vesela da ste doma,sem cel cas tuhtala na vaju,res ste hud sok doziveli... ampak vazno je da je za vami,zdaj se pa pazite...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.1.2011 15:55:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 15.1.2011 16:59:36
|
|
|
|
Čebel@
|
sitna sem tašča mi gre že pošteno na k** ....sem jo prosila da naredi za mojga desca žlinkrofe za v župo iz pirine moke in mi jih prinese gor in jih kar začne dajat v juho pa zraven en kup moke usula(za naju s Hano bi jaz naredila z normalnimi nudelci)-sem siknila,da jo bom zase precedila in da v moj pisker ona nima kej metat ....no pa neki časa nazaj je Hano na vse zgodaj sikerala,da ji bo vzela čevelčke in copate in si je pač to mala zapomnila in zdej vsakič ko se obuvava zraven tuli "babi ne" in ona ji kar ene frise poka,jo neki skos provucera in mala še bolj znori .....pa skos oponaša klovna in jaz kar pike fašem zraven ...bolj ko tumbam da pri nas sedimo,jemo,pijemo bolj jo ogovarja s čičat,papat,pupat ......pol če kej rečem,je pa moj dec užaljen Hana je čez opoldne spala le 15minut,drugo je bilo dretje,tko da sem jo ven iz postelje vzela ....smo šli pa na sprehod in je na poti nazaj hotla zadremat v vozičku,pa ji nisem dovolila-kar naj bo zdej cel dan pokonci no pa dedec je ugotovil,da je 807 čist prevelik in da bi le 1x na leto rabili velik prtljažnik,če pa že mormo imet tako ogromn avto,naj ima pa vsaj 7 sedežev(ko sem imela ogledanga toarana s sedmimi sedeži ga pa nismo rabili )....in veste zakaj 7 sedežev?....da se bosta tast in tašča lahko kam z nami peljala .....jok brate odpade! no vse pa le ni bilo tako slaboo v celem dnevu-privoščila sem si celo kepco sladoleda grem si brcafe naredit...hvala ker sem se lahko spihala
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 15.1.2011 17:02:39 >
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 15.1.2011 18:12:48
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm petrušk...ja,moja G pač ni zagnala ene hude panike, tud o kakem inzulinu ni blo govora, ampak pač prilagojeno hrano, nič sladkarij, veliko malih obrokov, pa samo pusto meso...takrat sm ga še jedla , vem d se mi je luštal banane..pa nism smela...sam sem brez problema pregurala, itak nism neki nezdravo jedl nikol, tudi v nosečnosti ne...se mi je moj režal k sm krofe za pusta sam povohala, pa enga pojedla, pa je blo dost...on je pa mislu d bom k njegova sestrična k je po kosilu komot še 4 krofe zmazala, pa čez pol ure še 4...jz sm zlo nezdravahranafobik .....tak d men je šlo v enem mescu kar dost nižje in smo brez problema pregural do konca N...je blo pa trebaskoz na ene teste hodit ja sj če jst svojo G kej poznam tud nau neki panike nardila....vsaj upam....se bom itak držala...sam težko je k si skoz navajen neki zobat, zj pa kar pogledam je na seznamu prepovedanih živil tolažim se sam s tem, da bo to meni in fejst koristilo in pol pač odprem pipo, popijem kozarec vode, pa počakam lepo na naslednji obrok....zj glih kuham rižoto s samo zelenjavco pa rjavim rižem pa ogromno skledo zelene solatke...... zjutri sm pa pol telečje hrenovke pa košček kruha, ob poldan pa eno veliko pomarančo...a če tko nadaljujem bo ok?sam sm lačna ko hudič....sj verjetn bo še ene par dni kriza, pol se bo pa želodček mal zmanjšal bo pa lažje.... če se še kej spomniš kar povej....če kakšne zelenjave alpa česa tacga ne smem.... petrušk...jz sm se izogibala korenja...ma velik cukra in visok glikokemični indeks in pol zna mau ponagajat, seveda v večjih količinah...drgač pa po moje lahk tud kake zdrave prigrizke najdeš...npr riževi vaflji, uni z jogurtom so čist fajn al pa sami, pa kaki baby pirini piškotki...jz sm se mogla najbolj medu izogibat, me je ravno med v čaju k so ga mamce kuhale k smo skoz neki pokašljeval nabil visok sladkor...sm mela prepoved medu v vseh 4 nosečnostih, sej veš mame rade mau več dajo kot je treba..d bo bolš zalegl...pa takrat sm ful začela oljčno olje uporabljat...za vse ...sploh na solato...hladno stiskanega pa zravn mau limoninega soka za na solatko...in to še zmer prakticiram...nam vsem oljčno olje ful sede...drgač sm pa takrat jedla tud kake piškotke pač z une stalaže ki so za sladkorne bolnike...sej se vse najde
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 16.1.2011 6:52:41
|
|
|
|
baki
|
jutrooo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 16.1.2011 6:54:38
|
|
|
|
baki
|
itak prva .nik se je zbudil malo čez 6.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 16.1.2011 7:43:04
|
|
|
|
Katjusa
|
dobro jutro punce dobro jutro baki urša super da ste doma zdaj se pa cartajte in čuvajte zdravje Punce hvala za vse lepe želje in čestitke..... moj me je tok presenetil sem mislila da je v šoli in je naenkrat prišel za mojim hrbtom s prečudovitim šopkom med njim s eje pa skrivala škatlica z verožico, obeskom in uhani..... tak da sem v stilu
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 16.1.2011 8:05:23
|
|
|
|
baki
|
o katjuša to je blo pa res lepo od tvojga
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 16.1.2011 8:11:50
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki o katjuša to je blo pa res lepo od tvojga sam sem ga kregala pač trenutno nimamo takega finančnega stanja da bi si to lehko rpivoščli pa mi je pol reku da bomo že in da je prav da mi pač za 30 neki podari da bom imela za vse življenje..... sej po eni strani ima kr prav
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 16.1.2011 9:14:39
|
|
|
|
sjmm
|
katjuša..... za tvojega, tole je pa res lepo nardil, pa upam, da sta se lepo imela v dvoje
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 16.1.2011 9:24:48
|
|
|
|
sjmm
|
jutro, dan! jz sm spet mau ponočvala...bo treba izkolpt foxlife...k drgač jz buljim do 1h....pa sploh mi je kul, k mam mir...vsi že spijo moj je bil včeri okol 6h doma in je bil tok tečen...je imel enga za pomagat pa se ta frajer skoz s svojo kregu, najprej je tja pršla, pol 100 telefonov, pa sms-jev in menda sta se prov nežno pošiljala na vse konce in kraje...moj pa tega pač ni navajen, ker nimava takega odnosa...sva spoštljiva tud k se skregava in ga je čist ob živce spravl...pol je mogu pa unga tipa mirit, namest d bi delu...no, jz nism vedla kva mu je....pa se mi je ful čudn zdeu...no, pol zvečer se je pa le mau razgovoril dons je šel že zgodi, sam ma sam še zaključke za gor dat in ga kmau pričakujemo Majki je lepo spal, zvečer je bil sicer 3x alarm, enkra je šel moj, a je mali vpil mami,mami....sem ga šla nazaj položit...pa je lepo spal naprej, od ene 3h pa pri nama, ob 6h mleko...pol sva se pa do 8h stiskala.....zdej pa z Janom je mislije jz morm pa zdele plačilne naloge naštimat, pa za Jančija en referat natipkat...tak d lepo se imejte , upam, da bo kej sončka...za zdej še fejst megeleno pr ns urša...upam, da ste se naspali in vam je lepo v domačem objemu čebelc@...ja, kok si bla huda včeraj...upam, da bo dons bolš. ...sam maš pa res folk okrog sebe k te s tira spravjo....naj bo dons za vas lep dan....skupaj s Hanči in bušijem.....ej, jz tud ne maram unih papcat, ajčkat...sej zdej so že velki tile naši škratki in že velik znajo povedat...naš je k cd-jček k ima skoz ponovi vklopln
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 16.1.2011 10:03:47
|
|
|
|
SURF
|
Jutro....imeli planirano potepuško nedeljo..pa nam je vročina pri Pati prekrižala načrte pa nosek spušča,pa po malem kašlja...nimam pojma od kje.....a imajo vaši za noter oblečene pod hlačke tudi žabice?.... Se bomo pa igrali,kuhali,brali knjigice,gledali risanke in ja lego ... Kolumbo- zdej bolj kot ne iščeva plac.....glede obleke...je pa takole...prej ko še nisem zares razmišljala o tem,sem si predstavljala belo...sedaj pa nisem čisto sigurna....videla sem eno prelepo vinsko rdečo....vsak predlog več kot dobrodošel Majchy- Kaj točno tebe daje..imam občutek,da te nekaj muči,bolj kot drugo....? Ja glede teh pomanjševalnic so smešne tele naše generacije pre,pred nami js se ne sekiram glede tega,Pati bo prav gotovo po svoje...mi pa malo dvigne ko slišim..za sekundo ... da vam povem,eno na hiter,našo mini štorijo....kako naša stara mama velikokrat reče Pati,da imamo že vsi prazen krožnik,smo že vsi pojedli,smo pridni...da ona še pa ima...pa reče Pati ja,haha pa tako važno zraven gleda ... Želim vam lep dan....danes še gotovo pridem kej pokomentirat
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 16.1.2011 10:34:25
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša.....vav kako se je lepo izkazal pa otroci tudi sjmm......naša tudi vse ponovi in ravno zato me te papcat in pupcat tako motijo .....danes sem boljše-hvala za skrb salt.....najprej en ogromen koš za princesko....pri nas je tudi začela kašljat in nosek pušča .....malo se nagibam k temu,da bi bila te 3 dni pred toplicami doma ....naši pa 5tke ven rinejo in je čist adijo pamet ......za notr je v bodiju,trenirkici(spodnji del),nogavičke in copate .....drugače se pa pri meni počasi nabirajo stvari in ko sem pač sitna(kot včeraj) pol butne ven....me po moje teli hormoni fejst sikerajo celo noč spali(do 7.00) .......ampak jaz sem šla ob 1.30 na WC ker mi je bilo slabo in vse me je dol tiščalo ....mož se resnično ne zaveda da je to da Hano tolikokrat dvignem,obremenitev za moje telo....mali itak nima prostora in me vsak njegov gib zaboli kosilo:pišč.zrezki v gobovi omaki in pire krompir+juha......včeraj sem naredila palačinke iz sojinega mleka in sploh niso bile slabe
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 16.1.2011 16:08:04
|
|
|
|
sjmm
|
surf in čebel@...za vajini princeski...en koš... pri nas pestro ...dopoldan sm loverja podila ene 3 kroge, pol smo šli na zrak, pol sta imela Miha in Jan še mau Majkija na dvorišču....d sm šla jz juhco skuhat...eno fajn kremno grahovo s popečenimi kockicami kruha, ker sm vedla d tud moj pride okol 1h domov, pa da bo mali jedel preden gre v deželo sanj...no, pa je vmes pridrvela vn tašča...oooo, maj, dons pa sigurn še nisi čokolade jedu...jz tečem dol, je mali že zbasal eno kinderco, je ona že tekla po drugo...sem se pa čist razpočla...k dobr ve...smo že miljonkat ponovil, da imamo okol 1h juho al pa sadje, pol pa spat...ona pa k nalašč...ja, sej vem d ga sladkarije stradate .....sem ji povedala ene par vročih...sicer Maj je pol vseen pojedu an mau juhe, sam še zdaleč ne tko k ponavadi...pol je pa posledično lačn in spi glih ene pol urce..ma u rit..res no, po spanju pa smo imeli v pečici pečene nafilane polovice krompirjev, porovo omakco, vegi hrenovke in peso, za povrhu pa mafinse z rozički in snežnim prelivom zdej so fantje spet zuni z očijem, jz sm cote po omarah razporedila, pa kuhno sm mela totalno bombo zdej pa še Janu napišem tisto besedilo za referat na kompjuter, sprintam..in pol sm za en cajt mau frej....sem pa prov potrebna mau počitka me zadi na hrbtu pod lopaticama tooook boli...direkt skoz spredaj med prsi...bo treba mau spat dons ponoč, ne sam tv buljit ke do 1h
|
|
[Brisano sporočilo] 16.1.2011 21:09:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.1.2011 21:18:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.1.2011 21:21:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.1.2011 21:24:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 16.1.2011 21:29:27
|
|
|
|
petrušk_
|
hejj dobr večer... naša nedelja super preživeta, smo šli na sonček na Cerkno -ski center, res lepo in eva je ful uživala, k majo nek tak vrtiljak s sankami pa 2 avtomobilčkoma.... mami na dieti....sm zgleda prej ful velik pojedla količinsko, k sm zj lačna k norc....aleluja...to tud ne vem če je ok...no ja bomo vidl kaj bo G v sredo rekla... sjmm...hvala za vse info kolumbo vidm da rabte eno goro in za mamin srček čebela....ja tebe pa res zezajo no....sj veš zakaj smo tle...kr skašlej se.....k doma itak nau nč boljš...sprjazn se....tko pač je...mame in ati so taki...sicer ne vsi, ampak večina pa še vseen katjuša...ful lepo presenečenje...super,.....res pozorno od tvojih fantov surf...tud za vas ena taka pošiljka kot za kolumbo....in še predobr vem kako je ko maš vse splaniran pa ti bolezen prekriža načrte...naj čimprej mine
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 16.1.2011 22:31:36
|
|
|
|
SURF
|
Čer-.- ...tudi naju nekaj praska po grlu ...upam,da propolis pokuri bacile........ Petrušk-Lep dan ste preživeli...glede diete zaradi sladkorne je najboljše da se pozanimaš pri gin....ker sama nevem če boš znala odluščiti taprave izdelke....poznam eno ki je celo nosečnost ležala plus tega je imela še dieto za sladkorno in je imela kar zakompliciran jedilnik....ampak na koncu je bilo vse ok ...držim pesti.....................
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 16.1.2011 22:39:00
|
|
|
|
SURF
|
Kolumbo-a ne da je lepa rdeča ti si tudi imela nekaj v rdečem odtenku...malce bolj divjo...zelo lepo.....kar nekaj jih imam sedaj tako rezervirane v glavi...tudi ena bela...bomo videli kako bo ko bom pomerila Glede prostora sva danes malo bolj podrobno pogledala,tega ki ga imava v mislih nekak že skozi in je cena enega menija 30evrov,brez pijače in prigrizkov...in to potem nanese .... Ploha-kako kej priprave?Dej mi malo ,vsaj okvirno povej koliko bo vaju stala gostz nočitev?Kdo bo pa tamale čuval?Pri nas so vsi takšni,ki bi lahko povabljeni na poroko...čez noč mislim...........? Aja...na kmetiji je lepo.ija,ija,ooooo Ste tudi na kmetiji ali samo tu pa tam kdaj
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.1.2011 22:39:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Pralne pleniceoblekcaAli uporabljate/ste uporabljali pralne plenice?Da, samo pralne (
16%)
Da, večina, a kombinirano s plenicami za enkratno uporabo (
11%)
Da, a redko (
9%)
Nikoli (
64%)
Število vseh glasov: 137Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!