|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
17.1.2011 9:31:02   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

jutro, dan!

noč še kar ok, smo se neki premetaval, sam sva pa zju3 se kr mau stisnla...skor do pol9huser posted image

baki....držimo pesti, navijamouser posted image user posted image

urša...lepo, da si se nam oglasila, še vedno mislimo na vas, lepo se pozdravite in uživajte skupni čas, upam, da ne bo prehudo s tremi in se tudi kak prostovoljec najde za pomočuser posted image

tamika.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tristana....a tko si si ti to zamilila...men je provuser posted image

petrušk...joj, kr 2 kili...no, to je pa veliko...sicer včasih se izloči tud voda......sam po moje ti ni treba tko skrajnouser posted image

ja sj je zih voda....
pa sj nism tko stroga...
zajtrk...
lahki sirni namaz, wasa krispiji in navaden jogurt
malica
2 pomaranče
kosilo
puranov zrezek, zelenjava kuhana na vodi, zelena solata s paradižnikom
malica
1 hruška
večerja
pirine testenine s tuno in paradižnikovo omako z baziliko, paradižnikova solata
2 ure po večerji
pol hruške

men se ne zdi tolk mal....no ja, sam krulilo mi je pa kar cel dan po malem :(((

bo že...v sredo mam pregled pri moji G pa mi bo pomoje UZ nardila da vidi plodovnico in plod...pa vodo....pa nafehtala jo bom da me še enkrat na test pošlje...pol bomo pa vidl....

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
17.1.2011 9:35:17   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

jutro, dan!

noč še kar ok, smo se neki premetaval, sam sva pa zju3 se kr mau stisnla...skor do pol9huser posted image

urša...lepo, da si se nam oglasila, še vedno mislimo na vas, lepo se pozdravite in uživajte skupni čas, upam, da ne bo prehudo s tremi in se tudi kak prostovoljec najde za pomočuser posted image

tamika.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tristana....a tko si si ti to zamilila...men je provuser posted image

petrušk...joj, kr 2 kili...no, to je pa veliko...sicer včasih se izloči tud voda......sam po moje ti ni treba tko skrajnouser posted image

ja sj je zih voda....
pa sj nism tko stroga...
zajtrk...
malica
2 pomaranče
kosilo
malica
1 hruška
večerja
2 ure po večerji
pol hruške

bo že...v sredo mam pregled pri moji G pa mi bo pomoje UZ nardila da vidi plodovnico in plod...pa vodo....pa nafehtala jo bom da me še enkrat na test pošlje...pol bomo pa vidl....

ja, res ni blo tko mal, sam je blo vse zelo lahko...sej veš zelenjavca, mal meska....nasiti pa krompiruser posted image

SEJ BO, BOŠ VIDLA...MAU SE MORE PA TELO TUD NAVADIT...ZATO TUD KRULI...SAM BREZ SKRBI...BEJBI SI BO ITAK VZEL KOLIKOR RABI...DRŽI SE!!!!

upam, da ti g razjasni vse po vrsti in ti pove glede prehrane...da bo za vse dobro!!!!user posted image user posted image
user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
   [Brisano sporočilo]
17.1.2011 10:11:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 3428
   [Brisano sporočilo]
17.1.2011 10:12:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3429
17.1.2011 10:13:43   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

DAN

Eno rundo smo že bli u ZD.....Roksi dobil napotnico....user posted image ... zgleda da bo treba še enkrat v Ljubljanouser posted image ......Šime čist user posted image user posted image user posted image ......

Zdele greta drugo rundo u ZD z Majklom....najprej laboratorij...pol bomo pa vidl, če bo treba še tretjo rundouser posted image user posted image user posted image .

Šime ma kr dopust d bomo sfural tale pondelkuser posted image

ZA VSE SKUPI...user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 3430
   [Brisano sporočilo]
17.1.2011 10:13:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3431
17.1.2011 10:14:31   
sjmm

PIŠI NA SEZNAM: ROKSO SE ŽE 20 MINUT SAM IGRAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 3432
17.1.2011 10:16:06   
petrušk_

DAN

Eno rundo smo že bli u ZD.....Roksi dobil napotnico....user posted image ... zgleda da bo treba še enkrat v Ljubljanouser posted image ......Šime čist user posted image user posted image user posted image ......

Zdele greta drugo rundo u ZD z Majklom....najprej laboratorij...pol bomo pa vidl, če bo treba še tretjo rundouser posted image user posted image user posted image .

Šime ma kr dopust d bomo sfural tale pondelkuser posted image

ajej...ja pa vas je res neki hudga napadlo....da bi vsaj z majklom ne blo tko hudo da bo treba kam naprej....sj ne vem kaj zdravilnega naj ti pošljem po virtualnem svetu....če druzga ne močen user posted image user posted image
pa naj mineeeeeeeeeee hitrooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 3433
17.1.2011 10:17:01   
sjmm
mam en user posted image ...kako deluje nakup na amazonu????? a kera pozna?????sej vem d daš ene 35€ za poštnino, sam so ene zadevce za kuhno k bi jih jz meeelllaaaa!!!!nujnouser posted image user posted image ...a ajvy neki vedla kako to poteka??? vse info dobrodošle!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
17.1.2011 10:17:15   
petrušk_

jutro, dan!

ja sj je zih voda....
pa sj nism tko stroga...
zajtrk...
malica
2 pomaranče
kosilo
malica
1 hruška
večerja
2 ure po večerji
pol hruške

ja, res ni blo tko mal, sam je blo vse zelo lahko...sej veš zelenjavca, mal meska....nasiti pa krompiruser posted image

SEJ BO, BOŠ VIDLA...MAU SE MORE PA TELO TUD NAVADIT...ZATO TUD KRULI...SAM BREZ SKRBI...BEJBI SI BO ITAK VZEL KOLIKOR RABI...DRŽI SE!!!!

upam, da ti g razjasni vse po vrsti in ti pove glede prehrane...da bo za vse dobro!!!!user posted image user posted image
user posted image

ja pa lahko jem krompir? joooj...res me je strah vsega skupi...no bom probala ne paničarit dokler ne pridem v sredo do moje zdravnice....

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
17.1.2011 10:21:08   
sjmm

jutro, dan!

ja sj je zih voda....
pa sj nism tko stroga...
zajtrk...
malica
2 pomaranče
kosilo
malica
1 hruška
večerja
2 ure po večerji
pol hruške

user posted image

ja pa lahko jem krompir? joooj...res me je strah vsega skupi...no bom probala ne paničarit dokler ne pridem v sredo do moje zdravnice....

jz sm normalno jedla kuhan krompir al pa ne preveč močno narejen pire, pa pečen krompir iz pečice...kr na peki papirju..sam seveda tko rajš mau manjšo količino...no, sej bolš da ne pametujem preveč...upam res, da ti tvoja G razblini strahove in greste veselo do konca naprejuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
17.1.2011 10:26:50   
petrušk_
hvala sjmm...ma res mam filing da te nosečnosti nau konca...kr skoz je neki blo....mah...men telih 9 mescov sploh ni všeč...glede na to da mam počutje res super, in energije polno me pa vse drugo skoz neki matra...skoz eni izvidi neki drekajo...da bi človk šu res par let nazaj, ko sta bla dva UZ in čao miki.....res upam, da se bo pokazalo, da je vse ok in da lahko uživam še te zadnje 3 mesece - no sj glede prehrane se sploh ne sekiram, to se bom že držala - mi bo le koristilo in ne škodilo, sam da bi mi en zagotovil, da bo z malčkom vse ok....želim želim želim...al kako bi reku nodiuser posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
17.1.2011 10:30:13   
Ploha
evo mene back...sem delala vabila, pa jih itak nism do konca še nardila, dons upam, da bom.

tam do 37 strani sem pebrala, ostalo kasneje, če mi uspe.

katjuša: luštni so ful! user posted image pa vse najboljše z zamudo! Naj se ti izpolni tisto kar si sama najbolj želiš!

salt: Imava nekej 80 povabljenih, cena menija je 29 € na osebo, pol pa še ene 15-20 evrov za pijačo, pa vse ostalo, torta, pecivo, sadje, obleka, frizer, šranga, deklišna, muska, prstani...to naju bo prišlo približno od oka 9000-10.000 € user posted image vse prašiče bova pobila po bajt user posted image user posted image user posted image

na kmetiji smo pa on and on and on...oddajamo mleko in prodajamo krompir. Zato poroka pozimi, ker poleti ni cajta, kje da bi se še ženu! Kaj pa pri vas?

hani mun, kolumbo, bo kar doma v postli user posted image no 1x bova šla za 1 vikend nekam v toplice sama. to je to. moj itak ne zdrži več kot tri dni brez dela, pol je pa že sitn, in ga kr vidm kako bi on v nekem hotelu pante popravlu, pa stene pobelu, k omet že dol pada pa pr avtu bi filter pa ole zamenu user posted image user posted image

kolumbo;
kaj mate to pri vas, a ma hudič tamlade? Pocajtejte se vsi, čimprej, pol bo pa lušn!

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
17.1.2011 10:36:34   
Ploha
petrušk: men so ugotovil, da imam velik plod, me dal na cukr test...50g in 100g, pa ni blo nč, super cukr. Ampak dete se je še vedno redilo. Sem imela pa nekaj časa strogo dieto. Nič sladkarij nič izdelkov iz bele moke --> kruh, testenine,..

zmanjšala sem sol (ker ponavadi ful dosolim svoj krompir, skoraj nič nisem solila, maščobe sem zmanjšala..omakca od pečenga mesa--> jok brate odpade...

Imela sem 5 obrokov. Mi gre pa sadje težko po grlu user posted image , mislim en jabuk sem pa tja, pa kaka banan, ampak tam sem pa vsak dan si nardila na koščke narezan sadje in mi je blo po enem tednu prou slabo ga jest, glih tolk da nism bruhala.

Pila samo vodo.

In sem takrat tudi kar naglo izgubljala na teži. Ampak seveda, takoj ko je cukr test pokazu, da nimam sladkorne, hop v trgovino po burek in čokoladni krof user posted image

aja redila se pa nism tako zelo, da bi mogl po mojem rejenju sklepat da je kaj narobe...vsega skupaj ene 13 kil...v prvo sem se 23..

probaj zdržat, sej če se sem pa tja malo pregrešiš, ni panike. vsja tako so mi rekli. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
17.1.2011 10:39:45   
Ploha
aja še to...petrušk: morm priznat, po ene 14 dneh, ko sem se te diete držala, sem se počutila fenomenalno, res prav polna energije, lažje sem se gibala. v 8 mescu nosečnosti sem fugirala ploščice (po tleh, po steni) pa vse potem pomit ene 3x, pa medvedu sem pomagala ploščice polagat.

tko da sam vztraji, tud krult bo nehal! user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
17.1.2011 10:56:48   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

aja še to...petrušk: morm priznat, po ene 14 dneh, ko sem se te diete držala, sem se počutila fenomenalno, res prav polna energije, lažje sem se gibala. v 8 mescu nosečnosti sem fugirala ploščice (po tleh, po steni) pa vse potem pomit ene 3x, pa medvedu sem pomagala ploščice polagat.

ja sj to itak...kruljenje je najmanjši problem, k že ceu lajf neki hujšam,,,,sam tko k sm rekla zadnje 2 mesca jedla norooooooo samo mast in cukr....pa pila sam na galone čaja z medom...tko da upam, da je rezultat tak od tega...zj se bom držala res kr fejst do naslednjega testa, pa da vidmo na čem smo....sj jst sm se tud zlo mal zredila prve 4.5 mesce 3 kg, zj zadn mesc pa pol pa glih tko 3 kg...tko da neki je mogl bit na tem....hvala pa za vse spodbudne besede....
pa si ok rodila? mene hrana sploh ne mori, sam k povsod itak same slabe stvari prebereš...da majo otroci dihalne težave pa ne vem kaj še vse....

petrušk_

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
17.1.2011 11:03:37   
Čebel@
sjmm.....prav je da si tašči povedala tasvojeuser posted image user posted image user posted image

kolumbo.....je še Šime ugotovu da imaš enga istga patrona tukaj gor kot si samauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....uf samo sr.anje se dohaja z vašim zdravjemuser posted image ......en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoja ptička 1 in 2

petrušk.....user posted image user posted image user posted image  za uživanje v Cerknem.......upam,da bo vse ok na tadrugem testuuser posted image user posted image user posted image ......a to si mela 3 urnega?

salt......pogostitev te pride najdražje-drugo je skoraj malenkost proti gostilni.....moja kolegica je imela belo obleko,okrog pasu pa rdeč trak-full je lepo zgledalouser posted image user posted image user posted image

baki......ker si podpisala pogodbo,boš pač 1 mesec mogla tukaj delat...vmes pa išči drugo,če ti ni do te službeuser posted image

urša.....pošiljam ti velikooooo veliko energijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tamika......user posted image user posted image user posted image user posted image  za Tristana....kaj so ugotovili?

ploha......vav ti si bila čist turbo do porodauser posted image user posted image user posted image

maksi.....kje se skrivaš?

sunny.....kako si?te že daje slabost?

ajvy.....pa pri vas?ste zdravi?

pogrešam kar enepar puncuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3442
17.1.2011 11:08:47   
Ploha

ja sj to itak...kruljenje je najmanjši problem, k že ceu lajf neki hujšam,,,,sam tko k sm rekla zadnje 2 mesca jedla norooooooo samo mast in cukr....pa pila sam na galone čaja z medom...tko da upam, da je rezultat tak od tega...zj se bom držala res kr fejst do naslednjega testa, pa da vidmo na čem smo....sj jst sm se tud zlo mal zredila prve 4.5 mesce 3 kg, zj zadn mesc pa pol pa glih tko 3 kg...tko da neki je mogl bit na tem....hvala pa za vse spodbudne besede....
pa si ok rodila? mene hrana sploh ne mori, sam k povsod itak same slabe stvari prebereš...da majo otroci dihalne težave pa ne vem kaj še vse....

vse je blo OK. Glih tkt je neka črevesna viroza razsajala in je seveda doletela tudi mene. Huda driska in bruhanje, komaj sem še pokonc stala. Bila sem 12 dni čez rok. In zutri je blo še vse ok na pregledu, nič popadkov, ob ene 3-eh so se popadki začel, Ob pol 6 sm rodila. v P sem pršla 8 centi odpta. Sam zarad velikosti otroka pa ker sem bla tolk švoh sem jo res težko vn spravla, edin to. Drugače pa ni imela nobenih težav.

Aja dobla se pa AB med porodam ker imam streptokok.

o tem da sm bla 2x v P zarad zunanjega obrata otroka, ker se je tamala še v 38 sama na glavco obrnila, sploh ne bi. Pa so vedl, da imam polihidramnij, pa da ima placa ful, pa so me vseen not pošiljal. kr neki. ko so me v drugo dam poslal, sem jim povedala, da v tretje ne pridem več. No pridem, sem rekla, ampak rodit user posted image

< Sporočilo je popravil Ploha -- 17.1.2011 11:11:13 >

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
17.1.2011 11:11:54   
Čebel@
še 1xuser posted image :

sem bila v laboratoriju-zadnje preiskaveuser posted image user posted image user posted image ......pa v DM sem šla po kopalne pleničke,kremico za bušija in pa rdeč lak za nohte,ker sta me zadnjič kolumbo in petrušk sprovuciraliuser posted image user posted image user posted image .....v Kiku sem vzela pulover  za nečakov RD,zame gate(mikimiškouser posted image ) in pa zalogo nogavičk za user posted image user posted image user posted image

ugotavljam pa,da ima Hana preskok v rasti-že nekaj večerov zaporedoma je bil nekajminutni jok pred spanjem,včeraj sem jo dala pa spat ob 20.00 in je bil v trenutku mir in je trajal do jutra,ko sem jo zbudila za v vrtecuser posted image user posted image user posted image

kosilo:goveji zrezki,omakica iz jušne zelenjave in krompir v kosih

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 17.1.2011 11:13:48 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
17.1.2011 11:33:18   
petrušk_

vse je blo OK. Glih tkt je neka črevesna viroza razsajala in je seveda doletela tudi mene. Huda driska in bruhanje, komaj sem še pokonc stala. Bila sem 12 dni čez rok. In zutri je blo še vse ok na pregledu, nič popadkov, ob ene 3-eh so se popadki začel, Ob pol 6 sm rodila. v P sem pršla 8 centi odpta. Sam zarad velikosti otroka pa ker sem bla tolk švoh sem jo res težko vn spravla, edin to. Drugače pa ni imela nobenih težav.

Aja dobla se pa AB med porodam ker imam streptokok.

o tem da sm bla 2x v P zarad zunanjega obrata otroka, ker se je tamala še v 38 sama na glavco obrnila, sploh ne bi. Pa so vedl, da imam polihidramnij, pa da ima placa ful, pa so me vseen not pošiljal. kr neki. ko so me v drugo dam poslal, sem jim povedala, da v tretje ne pridem več. No pridem, sem rekla, ampak rodit user posted image

ja sj streptokok mam jst še tud...user posted image user posted image
pa rh negativna sm tud...user posted image user posted image
tko da....sj pravim sem vajena takih in drugačnih zapletov skozi celo nosečnost....res upam, da preguramo do konca brez večjih problemov in da mi uspe speljat normalen porod...no če bo pa CR pa pač bo...sam bom naje...moj vem da ne bo mogu bit doma...vsaj več kot 1 teden ne....tašče sm pa sita po 5 minutah.....se je ponudla v soboto mojmu, da mi lohk kej pomaga če čem...kakšne šipe pomit pa to....NO GO MIKI...če bom enkrat prosila, bo pol vsake 2 dni neki gor pucala...NI ŠANSSSSSSS...rajš skoz ne vidm.....bom že spucala k bo mal bl toplo...če bo to konc marca bo pa takrat....user posted image user posted image user posted image
dobr da je šla moja mati v penzijo, da bo pršla kampirat če bo res najslabši scenarij...sam pa user posted image nau čist glih zadovoln k bo dan in noč tašča pr bajt...sicer pa nima za komentirat...alpa nej bo on doma...ne pa da ob 6h gre in ob 5h, 6h prideuser posted image user posted image user posted image user posted image

res še enkrat ti hvala za vse info....

petrušk_

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
17.1.2011 11:35:56   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

še 1xuser posted image :

sem bila v laboratoriju-zadnje preiskaveuser posted image user posted image user posted image ......pa v DM sem šla po kopalne pleničke,kremico za bušija in pa rdeč lak za nohte,ker sta me zadnjič kolumbo in petrušk sprovuciraliuser posted image user posted image user posted image .....v Kiku sem vzela pulover  za nečakov RD,zame gate(mikimiškouser posted image ) in pa zalogo nogavičk za user posted image user posted image user posted image

ugotavljam pa,da ima Hana preskok v rasti-že nekaj večerov zaporedoma je bil nekajminutni jok pred spanjem,včeraj sem jo dala pa spat ob 20.00 in je bil v trenutku mir in je trajal do jutra,ko sem jo zbudila za v vrtecuser posted image user posted image user posted image

no sj počas boš pa na naše urce spanja pršla...
a to se reče preskok v rasti al kaj user posted image user posted image user posted image user posted image
včeri je bla že 10 pa je ša kar iz sobe hodila, zjutrej k je blo treba za v vrtec ustat bi pa frajerka še spančkalauser posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
17.1.2011 11:40:04   
Čebel@

še 1xuser posted image :

a to se reče preskok v rasti al kaj user posted image user posted image user posted image user posted image
včeri je bla že 10 pa je ša kar iz sobe hodila, zjutrej k je blo treba za v vrtec ustat bi pa frajerka še spančkalauser posted image user posted image

me ne moti,če si le za 1 uro prestavi spanje.....sem brala za je okrog drugega leta preskok iz malčka v otroka in da nekateri ukinijo opoldansko spanje,nekateri pa podalšajo priprave na spanjeuser posted image .....pa naši 5tke ven rinejo in jo zgleda full boliuser posted image ....o je Eva v vrtcu?user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
17.1.2011 11:42:54   
Čebel@
user posted image
ima katera kakšen dober recept za pasulj?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
17.1.2011 11:44:06   
petrušk_

še 1xuser posted image :

me ne moti,če si le za 1 uro prestavi spanje.....sem brala za je okrog drugega leta preskok iz malčka v otroka in da nekateri ukinijo opoldansko spanje,nekateri pa podalšajo priprave na spanjeuser posted image .....pa naši 5tke ven rinejo in jo zgleda full boliuser posted image ....o je Eva v vrtcu?user posted image

ja sj pomoje evi tud kake 5 vn rinejo, k ma spet skoz vse v ustih, največ pa rokice...skor celo dlan....ja eva je v vrtcu....po enem tednu...upam, da ne spet sam 5 dni....
sm glih z eno mamico zjutri govorila...doma je brez šihta, tamala je mela včer vročino, pa kašlja pa kiha pa nos ma čist zabasan...ampak ne...ona jo je prpelala v vrtec...take bi pa res nekam poslalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pol pa taki občutljivčki kot je naša pa še 2 v skupini vse poberejo....sj štekam če so šihti pa to...ampak da so pa babnce doma pa bolne otroke v vrtec pa ne vem no....men je čist mim....

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
17.1.2011 11:47:38   
Čebel@
ja sj pomoje evi tud kake 5 vn rinejo, k ma spet skoz vse v ustih, največ pa rokice...skor celo dlan....ja eva je v vrtcu....po enem tednu...upam, da ne spet sam 5 dni....
sm glih z eno mamico zjutri govorila...doma je brez šihta, tamala je mela včer vročino, pa kašlja pa kiha pa nos ma čist zabasan...ampak ne...ona jo je prpelala v vrtec...take bi pa res nekam poslalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pol pa taki občutljivčki kot je naša pa še 2 v skupini vse poberejo....sj štekam če so šihti pa to...ampak da so pa babnce doma pa bolne otroke v vrtec pa ne vem no....men je čist mim....

druge zobke že vse ima?....mah nimaš kej-tudi taki so,k dajo raje bolančka v vrtecuser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Kateri VARUŠKI bi zaupali otroka ?
Varuška.Ljubljana

Privat varstvo vodijo različne osebe.Nekatere na črno, nekatere delajo preko študentskega servisa, druge preko s.p.-ja kot ga določa država. Komu bi vi zaupali otroka ?

upokojenka (18%)

študentka (4%)

mlada vzgojiteljica (39%)

vzgojiteljica z statustom varuha pri ministrstvu (39%)

Število vseh glasov: 364

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!