petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Ploha aja še to...petrušk: morm priznat, po ene 14 dneh, ko sem se te diete držala, sem se počutila fenomenalno, res prav polna energije, lažje sem se gibala. v 8 mescu nosečnosti sem fugirala ploščice (po tleh, po steni) pa vse potem pomit ene 3x, pa medvedu sem pomagala ploščice polagat. tko da sam vztraji, tud krult bo nehal! ja sj to itak...kruljenje je najmanjši problem, k že ceu lajf neki hujšam,,,,sam tko k sm rekla zadnje 2 mesca jedla norooooooo samo mast in cukr....pa pila sam na galone čaja z medom...tko da upam, da je rezultat tak od tega...zj se bom držala res kr fejst do naslednjega testa, pa da vidmo na čem smo....sj jst sm se tud zlo mal zredila prve 4.5 mesce 3 kg, zj zadn mesc pa pol pa glih tko 3 kg...tko da neki je mogl bit na tem....hvala pa za vse spodbudne besede.... pa si ok rodila? mene hrana sploh ne mori, sam k povsod itak same slabe stvari prebereš...da majo otroci dihalne težave pa ne vem kaj še vse.... vse je blo OK. Glih tkt je neka črevesna viroza razsajala in je seveda doletela tudi mene. Huda driska in bruhanje, komaj sem še pokonc stala. Bila sem 12 dni čez rok. In zutri je blo še vse ok na pregledu, nič popadkov, ob ene 3-eh so se popadki začel, Ob pol 6 sm rodila. v P sem pršla 8 centi odpta. Sam zarad velikosti otroka pa ker sem bla tolk švoh sem jo res težko vn spravla, edin to. Drugače pa ni imela nobenih težav. Aja dobla se pa AB med porodam ker imam streptokok. o tem da sm bla 2x v P zarad zunanjega obrata otroka, ker se je tamala še v 38 sama na glavco obrnila, sploh ne bi. Pa so vedl, da imam polihidramnij, pa da ima placa ful, pa so me vseen not pošiljal. kr neki. ko so me v drugo dam poslal, sem jim povedala, da v tretje ne pridem več. No pridem, sem rekla, ampak rodit ja sj streptokok mam jst še tud... pa rh negativna sm tud... tko da....sj pravim sem vajena takih in drugačnih zapletov skozi celo nosečnost....res upam, da preguramo do konca brez večjih problemov in da mi uspe speljat normalen porod...no če bo pa CR pa pač bo...sam bom naje...moj vem da ne bo mogu bit doma...vsaj več kot 1 teden ne....tašče sm pa sita po 5 minutah.....se je ponudla v soboto mojmu, da mi lohk kej pomaga če čem...kakšne šipe pomit pa to....NO GO MIKI...če bom enkrat prosila, bo pol vsake 2 dni neki gor pucala...NI ŠANSSSSSSS...rajš skoz ne vidm.....bom že spucala k bo mal bl toplo...če bo to konc marca bo pa takrat.... dobr da je šla moja mati v penzijo, da bo pršla kampirat če bo res najslabši scenarij...sam pa nau čist glih zadovoln k bo dan in noč tašča pr bajt...sicer pa nima za komentirat...alpa nej bo on doma...ne pa da ob 6h gre in ob 5h, 6h pride res še enkrat ti hvala za vse info....