Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 15.1.2011 9:47:05
|
|
|
|
sjmm
|
tamika...še za vašega junaka en koš... ..veljajo tud kot preventiva za vse ostale
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 15.1.2011 9:49:40
|
|
|
|
petrušk_
|
jutro punce......... ja groza no...pa kaj je zakleti vikend ali kaj???!!!!! kar vsem po spisku pošiljam eno miljardo pa da minejo vsi prehladi, kašlji, šumi na pljučkih in vse ostalo.... najmanjši naj bodo močni, da jih ne bo treba slučajno kam vozit...res srčno upam in želim da se vam vsem uspe zmazati.... vročina naj vas čimprej zapusti, da dobite nazaj svoje sončke..... jst sm kr mal zaskrblena zaradi tega mojga izvida...tenkju tamika za info...sm si še precej prebrala, tko da ni ta stvar tko nedolžna kot zgleda na prvi pogled....zj se že pazim, do naslednjega pregleda pa da vidimo zakaj in kako je vse to ratalo upam, da mi uspe s prehrano vse skupaj poštimat in ne bo treba na inzulin.....ajej....res grozno no....ma bomo mogl zgleda še te zadnje mesce gurat, namest da bi uživala zaključek nosečnosti.... res oprostite, k nism nč brala....se čist preveč dogaja....kar mam časa berem o tej sladkorni....včer sm mela 2 na nohtkih.... miss u allllllllllllllllll
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 15.1.2011 9:51:33
|
|
|
|
sjmm
|
mi smo pa dons bol u izi....smo zdej kr risanke skupi gledal...no, jz pa princi, ker princesa je še u svetu sanj oči dela v bližnjem vrtcu, je obljubil, da gremo popoldne še mau po štacunah...Saška rabi nove kavbojke...če se bo dalo, pa bova fante kr doma pustila, če se res neke bolezni naokol podijo kosilo.....mamo juhco še od včeraj z nudelčki...pol se pa odločamo med gratinirano zelenjavco in hrenovkamiali pa šmornčki in kompotom.....se mormo še zedinit Maj je že lepo predeu dnevno....smo mu dali mau za risat, ma ta velke risalne liste, pamu ups še zmeri roka najraje uhaja na prepovedane površine hja, nč....lep preostanek dopoldneva
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 15.1.2011 9:52:02
|
|
|
|
Ajvy
|
je pokazala svoj obraz..včeraj spala skoraj cel dan......popoldan sva skočila po eno darilo...potem pa via pojstelja... POkašljujeta obe..noski puščajo.... Tisa se je ravnokar namazala s kremo za rit...po obrazu Sem jo vprašala...Tisa kaj delaš? Ona pa meni....NIč lisica vam pravim
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 15.1.2011 9:55:59
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ jutro punce......... ja groza no...pa kaj je zakleti vikend ali kaj???!!!!! kar vsem po spisku pošiljam eno miljardo pa da minejo vsi prehladi, kašlji, šumi na pljučkih in vse ostalo.... najmanjši naj bodo močni, da jih ne bo treba slučajno kam vozit...res srčno upam in želim da se vam vsem uspe zmazati.... vročina naj vas čimprej zapusti, da dobite nazaj svoje sončke..... jst sm kr mal zaskrblena zaradi tega mojga izvida...tenkju tamika za info...sm si še precej prebrala, tko da ni ta stvar tko nedolžna kot zgleda na prvi pogled....zj se že pazim, do naslednjega pregleda pa da vidimo zakaj in kako je vse to ratalo upam, da mi uspe s prehrano vse skupaj poštimat in ne bo treba na inzulin.....ajej....res grozno no....ma bomo mogl zgleda še te zadnje mesce gurat, namest da bi uživala zaključek nosečnosti.... res oprostite, k nism nč brala....se čist preveč dogaja....kar mam časa berem o tej sladkorni....včer sm mela 2 na nohtkih.... miss u allllllllllllllllll petrušk...držimo pesti, da se glede sladorne izteče po najlažji poti...mene je to tud hecal prvič, sem imela izvide okol 10, sam niso neki panike zaganjal k sm mela še 3 mesece do konca, sem se pa držala diete....pa je blo čist kul....sej bo pri tebi tud...ti kr vseeno uživaj nosečnost, sej je nosečnost sladka tud brez sladkarij ....pošiljamo en mau preventivnih... kako kaj Evica??? a sm jz pri tebi na slikcah vidla mamut pohištvo iz ikee???? a se dobro obnese...tko za čiščenje pa to???
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 15.1.2011 9:57:07
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy je pokazala svoj obraz..včeraj spala skoraj cel dan......popoldan sva skočila po eno darilo...potem pa via pojstelja... POkašljujeta obe..noski puščajo.... Tisa se je ravnokar namazala s kremo za rit...po obrazu Sem jo vprašala...Tisa kaj delaš? Ona pa meni....NIč lisica vam pravim
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 15.1.2011 9:58:05
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy je pokazala svoj obraz..včeraj spala skoraj cel dan......popoldan sva skočila po eno darilo...potem pa via pojstelja... POkašljujeta obe..noski puščajo.... Tisa se je ravnokar namazala s kremo za rit...po obrazu Sem jo vprašala...Tisa kaj delaš? Ona pa meni....NIč lisica vam pravim o, imaš najljubši obisk...fuj, fej blek....jz sm ga glih domov poslala...zdej je šu pa k tebi težit....pošiljamo en xxl paket za mamico.... pa še mau za lisičkaste noske k majo kremo za ritko gor.....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 15.1.2011 9:59:41
|
|
|
|
sjmm
|
...glede kreme za ritko...jz maja že po riti namažem k si on z roko dol vzame pa se še mau po fejsu naflosa....je treba skrbet d koža ne bo rdeča in razpokana...ni kej
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 15.1.2011 9:59:53
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ jutro punce......... ja groza no...pa kaj je zakleti vikend ali kaj???!!!!! kar vsem po spisku pošiljam eno miljardo pa da minejo vsi prehladi, kašlji, šumi na pljučkih in vse ostalo.... najmanjši naj bodo močni, da jih ne bo treba slučajno kam vozit...res srčno upam in želim da se vam vsem uspe zmazati.... vročina naj vas čimprej zapusti, da dobite nazaj svoje sončke..... jst sm kr mal zaskrblena zaradi tega mojga izvida...tenkju tamika za info...sm si še precej prebrala, tko da ni ta stvar tko nedolžna kot zgleda na prvi pogled....zj se že pazim, do naslednjega pregleda pa da vidimo zakaj in kako je vse to ratalo upam, da mi uspe s prehrano vse skupaj poštimat in ne bo treba na inzulin.....ajej....res grozno no....ma bomo mogl zgleda še te zadnje mesce gurat, namest da bi uživala zaključek nosečnosti.... res oprostite, k nism nč brala....se čist preveč dogaja....kar mam časa berem o tej sladkorni....včer sm mela 2 na nohtkih.... miss u allllllllllllllllll zakaj pride do nosečniške sladkorne ... ne vem ... mislim pa da je BARBARAGS imela NS v drugi nosečnosti, pa njo malce pocukaj za rokav, da ti iz prve roke pove kako in kaj
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 15.1.2011 10:10:48
|
|
|
|
tanci29
|
hej hoj če bom kej čudnga napisala se ne smeja k vidim sam na en uč...učeri k sem se rihtala za ven mi je neki u uč padkol in me je ful bolelo not sem si zlila 5 ampul fiziološke pa nč boljši...no pol u kinu se je popravlo sam uč sm mela čist mejhn dones ga pa sploh odpret ne morem...ker hudič je to daddy je šel u službo mi smo pa doma
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 15.1.2011 10:12:20
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy je pokazala svoj obraz..včeraj spala skoraj cel dan......popoldan sva skočila po eno darilo...potem pa via pojstelja... POkašljujeta obe..noski puščajo.... Tisa se je ravnokar namazala s kremo za rit...po obrazu Sem jo vprašala...Tisa kaj delaš? Ona pa meni....NIč lisica vam pravim
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 15.1.2011 10:21:39
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki mam eno uprašanje?sem v sredo podpisala pogodbo na boxmarku.včeraj pa sem zvedla da jih na polna zaposlujejo na johnsonu,kamor sem hotla it.kaj naj naredim????.a naj nesem prošnjo kljub temu tudina johnsona?a je lahko kaj narobe če sem tam podpisala pogodbo za 1 mesec,pa da se odločim da ne grem.......POMOČ PROSIM.... pojdi tja na razgovor pol boš pa videla kje so boljši pogoji in kaj ti bolj odgovarja in se odloči...če si pa pogodbo že podpisala za 1 mesec pa mislim da jih boš mogla oddelat, razen če se lahko pogovorite in zmenite drugače
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 15.1.2011 10:27:58
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tanci uvau kaka kuhinjica ful lepa. Jaz komi čakam da bom za našo princesko začela igračke kupovat. Bo prav pasalo kupit kaj bolj punčkastega Pa super za kino Jaz sem šla 26.12 s prijateljico in je prav pasalo res . Uf plačilna lista jah če nisi pričakovala potem je to res sranje bo pa drug mesec boljše. Kako sta Hana in Erik? Kdaj šibate v Avstralijo in za kolk časa? Greste vsi štirje? Aja zadnjič sem te potem nazaj klicala, ko sem utegnila, no potem mi je pa še baterije zmanjkalo se kej slišive da mal počvekave hej sej se mi je zdelo da si bila ti...sem klicala nazaj...men se je telefon razbil pa mam zdej eno gajbo k se sploh ne znajdemsi shranim št. pa je kr ni..al mam pa shranjeno pa se mi sploh ne izpiše ime...kr neki ja gremo čez en mesec...vsi štirje....erik in hana sta super..dones gremo na eno prdstavo če bom jest lohk uč odprla do takrat ...če ne bom rabla taxi plačilna ja bomo vidli kaj bo...mam novga šefa in mi je dal zdele že dva mesca 30% nižjo plačo kt sm jo mela...
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 15.1.2011 10:29:38
|
|
|
|
Čebel@
|
kolumbo.....kako je z Majem? baki.....pošlji oz. nesi prošnjo na jonsons, in če te povabijo pač povej da si podpisala drugje za 1 mesec in bi raje pri njih delala-ni ti treba pa podpisat za naprej,ampak ta en mesec boš mogla zdej pač tukaj odelat .....sem pa vesela da se ti je toliko vrat odprlo urša.....dobrodošle doma ......čuvajte nase in se fino cartejte ....mihailo je v nizkem štartu-en centi in pol odprta,barbarags je 3. drugo je pa itak spotoma vse isto(bolančki).....duda:zaradi nje se zbuja,tko da smo jo prerezali in boljše spi,ker jo ne izgublja petrušk.....upam,da se ti tole pošlihta tanci.......joj revčka no ..... za tvojo učko....če ne bo boljše,se le pejt pokazat k dežurnemu
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 15.1.2011 10:32:15
|
|
|
|
tanci29
|
za vse bolančke
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 15.1.2011 10:32:52
|
|
|
|
tanci29
|
čebela- a zdej jo sploh ne zgubi al jo ne vleče več...dude
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 15.1.2011 10:34:54
|
|
|
|
tanci29
|
petrušk...moja prjatlca je mela tole sladkorno...pa je mogla zelo merkat na prehrano...7 krat na dan jest pa točno določeno kaj lahko...na inzulinu pa ni bila...kaj več ti pa težko povem ker nimam pojma kako to gre..
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 15.1.2011 10:36:05
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tanci uvau kaka kuhinjica ful lepa. Jaz komi čakam da bom za našo princesko začela igračke kupovat. Bo prav pasalo kupit kaj bolj punčkastega Pa super za kino Jaz sem šla 26.12 s prijateljico in je prav pasalo res . Uf plačilna lista jah če nisi pričakovala potem je to res sranje bo pa drug mesec boljše. Kako sta Hana in Erik? Kdaj šibate v Avstralijo in za kolk časa? Greste vsi štirje? Aja zadnjič sem te potem nazaj klicala, ko sem utegnila, no potem mi je pa še baterije zmanjkalo se kej slišive da mal počvekave hej sej se mi je zdelo da si bila ti...sem klicala nazaj...men se je telefon razbil pa mam zdej eno gajbo k se sploh ne znajdemsi shranim št. pa je kr ni..al mam pa shranjeno pa se mi sploh ne izpiše ime...kr neki ja gremo čez en mesec...vsi štirje....erik in hana sta super..dones gremo na eno prdstavo če bom jest lohk uč odprla do takrat ...če ne bom rabla taxi plačilna ja bomo vidli kaj bo...mam novga šefa in mi je dal zdele že dva mesca 30% nižjo plačo kt sm jo mela... pa to lahko kar naredi?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 15.1.2011 10:37:07
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 čebela- a zdej jo sploh ne zgubi al jo ne vleče več...dude lahko jo normalno vleče,ampak jo ima večino noči kar v roki
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 15.1.2011 10:42:27
|
|
|
|
MIHAILO
|
OJla punce moje...Vceraj zvecer smo prisli v Velenje...Jutri zvecer gremo pa nazaj v Hrastnik,v pon.imam pregled,ctg...Otrok mi fulll pritiska dol ,drugace sem pa vredu... KAKO SO URSA IN EVA??? KOLUMBO KAKO JE ROK? Vsem bolanckom Vas nisem nic brala ,grem zdaj kolikor uspem...Pogresam vas...
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 15.1.2011 11:58:33
|
|
|
|
baki
|
punce jst bom šla na johnson ,bom nesla prošnjo.pol bom pa vidla kako se bodo stvari odvijale .če bom dobla službo bom pač dala odpoved v upanju da me bojo pri booxmarku brez zezanja spustili.drzite pest da se odvije tako kot je prav
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 15.1.2011 12:56:54
|
|
|
|
sjmm
|
hojla! kok mo se mi fajn sprehodili......mami pa 3 dečki....smo se res nasončkal zdej smo mel sadno malco oči nam je oblubu d kmau pride k je tak lepo d bomo šli še skup mau na sončka Majki zdej tortico dela, pol pa mižule jz pa grem palačinke pečt, ker iz unga zelenjavnega narastka al pa šmorna...so itak d palačinke vn padle...bomo pa za očija slane spekl s sirčkom, d bo zravn solatko jedu...ne morm verjet kok mam dons izi jedilnik aja, pa vse jogije smo dal preluftat, zdej bomo pa postelje oblekli...kok smo mi pridni
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 15.1.2011 12:57:32
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki punce jst bom šla na johnson ,bom nesla prošnjo.pol bom pa vidla kako se bodo stvari odvijale .če bom dobla službo bom pač dala odpoved v upanju da me bojo pri booxmarku brez zezanja spustili.drzite pest da se odvije tako kot je prav že navijamo zate!!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 15.1.2011 12:58:25
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO OJla punce moje...Vceraj zvecer smo prisli v Velenje...Jutri zvecer gremo pa nazaj v Hrastnik,v pon.imam pregled,ctg...Otrok mi fulll pritiska dol ,drugace sem pa vredu... KAKO SO URSA IN EVA??? KOLUMBO KAKO JE ROK? Vsem bolanckom Vas nisem nic brala ,grem zdaj kolikor uspem...Pogresam vas... mihailo, vidim da se bližate veselemu dnevu...drži se in srečno
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 15.1.2011 14:06:28
|
|
|
|
petrušk_
|
tamika in sjmm in tanci...tenkju za vse napisano...upam, da v sredo kaj več izvem...ko grem do svoje G...do takrat se bom pa pazila kar maksimalno.... sjmm...si rekla da si mela 10 pa da ni blo panike? so te še na kakšen test poslal al si se samo fino pazila?sj mi ni panike skenslad sladkarij, sam zadnje čase sm jih res kr ogromno pojedla...pa mastno pa to mi je pasal za popi....tko da mi je čist jasn od kje tak rezultat....se bom zj fino pazla pa bom prosila pol za še en test pa bomo koj vidl kolk je urca mihailo...vso srečo na poti v rim....in da bi ti bilo čimlažje zdržat do konca kolumbo, ajvy, čebela, kako ste? kaj bolje?? baki...jst nebi nč povedala ja johnsons, da si kej podpisala....če bojo pa super pogoji pa v slučaju da dobiš, se boš pa že naknadno menila kako in kaj naprej...sam ne vnaprej govorit ničesarrrrrr...to je moj predlog.....sj ponavadi majo vsi k menjajo službo 3 mesečni odpovedni rok....tko da pomoje nau panike da te počakajo....sicer pa če maš zj pogodbo za 1 mesec tud ni panike....pomoje bi štekal da si pač dobila za dalj časa in glede na to, da maš družino za preživljat, valjda da boš tam vzela.....novga bojo pa itak koj dobil sploh glede na stanje na vašem koncu s službami zj...to je mnenje.....povedal ti bojo pa sami za kolk časa te bojo zaposlil.....na johnsons mislm.... urša...zate sm pa še posebej heppiiii k norc...super za dobro napredovanje in da ste vsi kompletni, zj pa sam pazit na miško in fanta.... birdy...kako ste vi? lev kej boljš?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
zanositevawwaKoliko časa po prenehanju jemanja kontracepcijskih tablet ste "se trudile", da vam je uspelo zanositi?prvi mesec (
37%)
2-3 mesece (
23%)
4-6 mesecev (
14%)
7-9 mesecev (
4%)
več kot 9 mesecev (
22%)
Število vseh glasov: 234Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!