|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
15.1.2011 9:47:05   
sjmm
tamika...še za vašega junaka en koš...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..veljajo tud kot preventiva za vse ostale user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
15.1.2011 9:49:40   
petrušk_
jutro punce.........

ja groza no...pa kaj je zakleti vikend ali kaj???!!!!!
kar vsem po spisku pošiljam eno miljardo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa da minejo vsi prehladi, kašlji, šumi na pljučkih in vse ostalo....
najmanjši naj bodo močni, da jih ne bo treba slučajno kam vozit...res srčno upam in želim da se vam vsem uspe zmazati....
vročina naj vas čimprej zapusti, da dobite nazaj svoje sončke.....

jst sm kr mal zaskrblena zaradi tega mojga izvida...tenkju tamika za info...sm si še precej prebrala, tko da ni ta stvar tko nedolžna kot zgleda na prvi pogled....zj se že pazim, do naslednjega pregleda pa da vidimo zakaj in kako je vse to ratalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
upam, da mi uspe s prehrano vse skupaj poštimat in ne bo treba na inzulin.....ajej....res grozno no....ma bomo mogl zgleda še te zadnje mesce gurat, namest da bi uživala zaključek nosečnosti....
res oprostite, k nism nč brala....se čist preveč dogaja....kar mam časa berem o tej sladkorni....včer sm mela 2 na nohtkih....

miss u allllllllllllllllll

petrušk_

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
15.1.2011 9:51:33   
sjmm
mi smo pa dons bol u izi....smo zdej kr risanke skupi gledal...no, jz pa princi, ker princesa je še u svetu sanj

oči dela v bližnjem vrtcu, je obljubil, da gremo popoldne še mau po štacunah...Saška rabi nove kavbojke...če se bo dalo, pa bova fante kr doma pustila, če se res neke bolezni naokol podijo

kosilo.....mamo juhco še od včeraj z nudelčki...pol se pa odločamo med gratinirano zelenjavco in hrenovkamiali pa šmornčki in kompotom.....se mormo še zedinituser posted image

Maj je že lepo predeu dnevno....smo mu dali mau za risat, ma ta velke risalne liste, pamu ups še zmeri roka najraje uhaja na prepovedane površine

hja, nč....lep preostanek dopoldnevauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
15.1.2011 9:52:02   
Ajvy
user posted image  je pokazala svoj obraz..včeraj spala skoraj cel dan......popoldan sva skočila po eno darilo...potem pa via pojstelja...
POkašljujeta obe..noski puščajo....

Tisa se je ravnokar namazala s kremo za rit...po obrazu user posted image user posted image
Sem jo vprašala...Tisa kaj delaš?
Ona pa meni....NIč user posted image user posted image   lisica vam pravim

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
15.1.2011 9:55:59   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

jutro punce.........

kar vsem po spisku pošiljam eno miljardo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
najmanjši naj bodo močni, da jih ne bo treba slučajno kam vozit...res srčno upam in želim da se vam vsem uspe zmazati....

jst sm kr mal zaskrblena zaradi tega mojga izvida...tenkju tamika za info...sm si še precej prebrala, tko da ni ta stvar tko nedolžna kot zgleda na prvi pogled....zj se že pazim, do naslednjega pregleda pa da vidimo zakaj in kako je vse to ratalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
upam, da mi uspe s prehrano vse skupaj poštimat in ne bo treba na inzulin.....ajej....res grozno no....ma bomo mogl zgleda še te zadnje mesce gurat, namest da bi uživala zaključek nosečnosti....
res oprostite, k nism nč brala....se čist preveč dogaja....kar mam časa berem o tej sladkorni....včer sm mela 2 na nohtkih....

petrušk...držimo pesti, da se glede sladorne izteče po najlažji poti...mene je to tud hecal prvič, sem imela izvide okol 10, sam niso neki panike zaganjal k sm mela še 3 mesece do konca, sem se pa držala diete....pa je blo čist kul....sej bo pri tebi tud...ti kr vseeno uživaj nosečnost, sej je nosečnost sladka tud brez sladkarijuser posted image ....pošiljamo en mau preventivnih...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako kaj Evica???

a sm jz pri tebi na slikcah vidla mamut pohištvo iz ikee???? a se dobro obnese...tko za čiščenje pa to???

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
15.1.2011 9:57:07   
TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

user posted image  je pokazala svoj obraz..včeraj spala skoraj cel dan......popoldan sva skočila po eno darilo...potem pa via pojstelja...

Tisa se je ravnokar namazala s kremo za rit...po obrazu user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
15.1.2011 9:58:05   
sjmm

o, imaš najljubši obisk...fuj, fej blek....jz sm ga glih domov poslala...zdej je šu pa k tebi težit....pošiljamo en xxl paket za mamico....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa še mau za lisičkaste noske k majo kremo za ritko gor.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
15.1.2011 9:59:41   
sjmm
user posted image ...glede kreme za ritko...jz maja že po riti namažem k si on z roko dol vzame pa se še mau po fejsu naflosa....je treba skrbet d koža ne bo rdeča in razpokana...ni kejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
15.1.2011 9:59:53   
TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

jutro punce.........

zakaj pride do nosečniške sladkorne ... ne vem user posted image user posted image ... mislim pa da je BARBARAGS imela NS v drugi nosečnosti, pa njo malce pocukaj za rokav, da ti iz prve roke pove kako in kaj
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
15.1.2011 10:10:48   
tanci29
hej hoj

če bom kej čudnga napisala se ne smeja k vidim sam na en uč...učeri k sem se rihtala za ven mi je neki u uč padkol in me je ful bolelo not sem si zlila 5 ampul fiziološke pa nč boljši...no pol u kinu se je popravlo sam uč sm mela čist mejhn dones ga pa sploh odpret ne morem...ker hudič je to

daddy je šel u službo mi smo pa doma

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
15.1.2011 10:12:20   
tanci29

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
15.1.2011 10:21:39   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: baki

mam eno uprašanje?sem v sredo podpisala pogodbo na boxmarku.včeraj pa sem zvedla da jih na polna zaposlujejo na johnsonu,kamor sem hotla it.kaj naj naredim????.a naj nesem prošnjo kljub temu tudina johnsona?a je lahko kaj narobe če sem tam podpisala pogodbo za 1 mesec,pa da se odločim da ne grem.......POMOČ PROSIM....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pojdi tja na razgovor pol boš pa videla kje so boljši pogoji in kaj ti bolj odgovarja in se odloči...če si pa pogodbo že podpisala za 1 mesec pa mislim da jih boš mogla oddelat, razen če se lahko pogovorite in zmenite drugače

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
15.1.2011 10:27:58   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Tanci uvau kaka kuhinjica user posted image user posted image user posted image user posted image ful lepa. Jaz komi čakam da bom za našo princesko začela igračke kupovat. Bo prav pasalo kupit kaj bolj punčkastegauser posted image user posted image user posted image Pa super za kino user posted image user posted image user posted image Jaz sem šla 26.12 s prijateljico in je prav pasalo resuser posted image . Uf plačilna lista jah če nisi pričakovala potem je to res sranjeuser posted image user posted image user posted image bo pa drug mesec boljše. Kako sta Hana in Erik? Kdaj šibate v Avstralijo in za kolk časa? Greste vsi štirje? Aja zadnjič sem te potem nazaj klicala, ko sem utegnila, no potem mi je pa še baterije zmanjkalouser posted image se kej slišive da mal počvekave user posted image

hej sej se mi je zdelo da si bila ti...sem klicala nazaj...men se je telefon razbil pa mam zdej eno gajbo k se sploh ne znajdemsi shranim št. pa je kr ni..al mam pa shranjeno pa se mi sploh ne izpiše ime...kr nekiuser posted image

ja gremo čez en mesec...vsi štirje....erik in hana sta super..dones gremo na eno prdstavo če bom jest lohk uč odprla do takratuser posted image ...če ne bom rabla taxi
plačilna ja bomo vidli kaj bo...mam novga šefa in mi je dal zdele že dva mesca 30% nižjo plačo kt sm jo mela...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
15.1.2011 10:29:38   
Čebel@
kolumbo.....kako je z Majem? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

baki.....pošlji oz. nesi prošnjo na jonsons, in če te povabijo pač povej da si podpisala drugje za 1 mesec in bi raje pri njih delala-ni ti treba pa podpisat za naprej,ampak ta en mesec boš mogla zdej pač tukaj odelatuser posted image .....sem pa vesela da se ti je toliko vrat odprlouser posted image user posted image user posted image

urša.....dobrodošle domauser posted image user posted image user posted image ......čuvajte nase in se fino cartejteuser posted image user posted image user posted image ....mihailo je v nizkem štartu-en centi in pol odprta,barbarags je 3. user posted image  drugo je pa itak spotoma vse isto(bolančki).....duda:zaradi nje se zbuja,tko da smo jo prerezali in boljše spi,ker jo ne izgubljauser posted image

petrušk.....upam,da se ti tole pošlihtauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tanci.......joj revčka nouser posted image .....user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojo učko....če ne bo boljše,se le pejt pokazat k dežurnemu

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
15.1.2011 10:32:15   
tanci29
za vse bolančkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
15.1.2011 10:32:52   
tanci29
čebela- a zdej jo sploh ne zgubi al jo ne vleče več...dude

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
15.1.2011 10:34:54   
tanci29
petrušk...moja prjatlca je mela tole sladkorno...pa je mogla zelo merkat na prehrano...7 krat na dan jest pa točno določeno kaj lahko...na inzulinu pa ni bila...kaj več ti pa težko povem ker nimam pojma kako to gre..

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
15.1.2011 10:36:05   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Tanci uvau kaka kuhinjica user posted image user posted image user posted image user posted image ful lepa. Jaz komi čakam da bom za našo princesko začela igračke kupovat. Bo prav pasalo kupit kaj bolj punčkastegauser posted image user posted image user posted image Pa super za kino user posted image user posted image user posted image Jaz sem šla 26.12 s prijateljico in je prav pasalo resuser posted image . Uf plačilna lista jah če nisi pričakovala potem je to res sranjeuser posted image user posted image user posted image bo pa drug mesec boljše. Kako sta Hana in Erik? Kdaj šibate v Avstralijo in za kolk časa? Greste vsi štirje? Aja zadnjič sem te potem nazaj klicala, ko sem utegnila, no potem mi je pa še baterije zmanjkalouser posted image se kej slišive da mal počvekave user posted image

hej sej se mi je zdelo da si bila ti...sem klicala nazaj...men se je telefon razbil pa mam zdej eno gajbo k se sploh ne znajdemsi shranim št. pa je kr ni..al mam pa shranjeno pa se mi sploh ne izpiše ime...kr nekiuser posted image

ja gremo čez en mesec...vsi štirje....erik in hana sta super..dones gremo na eno prdstavo če bom jest lohk uč odprla do takratuser posted image ...če ne bom rabla taxi
plačilna ja bomo vidli kaj bo...mam novga šefa in mi je dal zdele že dva mesca 30% nižjo plačo kt sm jo mela...
pa to lahko kar naredi?user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
15.1.2011 10:37:07   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

čebela- a zdej jo sploh ne zgubi al jo ne vleče več...dude
lahko jo normalno vleče,ampak jo ima večino noči kar v roki

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
15.1.2011 10:42:27   
MIHAILO
OJla punce moje...Vceraj zvecer smo prisli v Velenje...Jutri zvecer gremo pa nazaj v Hrastnik,v pon.imam pregled,ctg...Otrok mi fulll pritiska dol ,drugace sem pa vredu...

KAKO SO URSA IN EVA???
KOLUMBO KAKO JE ROK?

Vsem bolanckom user posted image user posted image user posted image user posted image

Vas nisem nic brala ,grem zdaj kolikor uspem...Pogresam vas...

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
15.1.2011 11:58:33   
baki
punce  jst bom šla na johnson ,bom nesla prošnjo.pol bom pa vidla kako se bodo stvari odvijale .če bom dobla službo bom pač dala odpoved v upanju da me bojo pri booxmarku brez zezanja spustili.drzite pest da se odvije tako kot je pravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
15.1.2011 12:56:54   
sjmm
hojla!

kok mo se mi fajn sprehodili......mami pa 3 dečki....smo se res nasončkaluser posted image user posted image user posted image

zdej smo mel sadno malco

oči nam je oblubu d kmau pride k je tak lepo d bomo šli še skup mau na sončka

Majki zdej tortico dela, pol pa mižule

jz pa grem palačinke pečt, ker iz unga zelenjavnega narastka al pa šmorna...so itak d palačinke vn padle...bomo pa za očija slane spekl s sirčkom, d bo zravn solatko jedu...ne morm verjet kok mam dons izi jedilnikuser posted image

aja, pa vse jogije smo dal preluftat, zdej bomo pa postelje oblekli...kok smo mi pridniuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
15.1.2011 12:57:32   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: baki

punce  jst bom šla na johnson ,bom nesla prošnjo.pol bom pa vidla kako se bodo stvari odvijale .če bom dobla službo bom pač dala odpoved v upanju da me bojo pri booxmarku brez zezanja spustili.drzite pest da se odvije tako kot je pravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

že navijamo zate!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
15.1.2011 12:58:25   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

OJla punce moje...Vceraj zvecer smo prisli v Velenje...Jutri zvecer gremo pa nazaj v Hrastnik,v pon.imam pregled,ctg...Otrok mi fulll pritiska dol ,drugace sem pa vredu...

KAKO SO URSA IN EVA???
KOLUMBO KAKO JE ROK?

Vsem bolanckom user posted image user posted image user posted image user posted image

Vas nisem nic brala ,grem zdaj kolikor uspem...Pogresam vas...

mihailo, vidim da se bližate veselemu dnevu...drži se in srečnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
15.1.2011 14:06:28   
petrušk_
tamika in sjmm in tanci...tenkju za vse napisano...upam, da v sredo kaj več izvem...ko grem do svoje G...do takrat se bom pa pazila kar maksimalno....
sjmm...si rekla da si mela 10 pa da ni blo panike? so te še na kakšen test poslal al si se samo fino pazila?sj mi ni panike skenslad sladkarij, sam zadnje čase sm jih res kr ogromno pojedla...pa mastno pa to mi je pasal za popi....tko da mi je čist jasn od kje tak rezultat....se bom zj fino pazla pa bom prosila pol za še en test pa bomo koj vidl kolk je urcauser posted image
mihailo...vso srečo na poti v rim....in da bi ti bilo čimlažje zdržat do konca
kolumbo, ajvy, čebela, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kako ste? kaj bolje??
baki...jst nebi nč povedala ja johnsons, da si kej podpisala....če bojo pa super pogoji pa v slučaju da dobiš, se boš pa že naknadno menila kako in kaj naprej...sam ne vnaprej govorit ničesarrrrrr...to je moj predlog.....sj ponavadi majo vsi k menjajo službo 3 mesečni odpovedni rok....tko da pomoje nau panike da te počakajo....sicer pa če maš zj pogodbo za 1 mesec tud ni panike....pomoje bi štekal da si pač dobila za dalj časa in glede na to, da maš družino za preživljat, valjda da boš tam vzela.....novga bojo pa itak koj dobil sploh glede na stanje na vašem koncu s službami zj...to je mnenje.....povedal ti bojo pa sami za kolk časa te bojo zaposlil.....na johnsons mislm....
urša...zate sm pa še posebej heppiiii k norc...super za dobro napredovanje in da ste vsi kompletni, zj pa sam pazit na miško in fanta....
birdy...kako ste vi? lev kej boljš?

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

zanositev
awwa

Koliko časa po prenehanju jemanja kontracepcijskih tablet ste "se trudile", da vam je uspelo zanositi?

prvi mesec (37%)

2-3 mesece (23%)

4-6 mesecev (14%)

7-9 mesecev (4%)

več kot 9 mesecev (22%)

Število vseh glasov: 234

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!