|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
16.1.2011 19:43:27   
suzy85
Tudi jaz sem bila nora na OH. No, saj sem še. Ampak krompirja res nekako ne pogrešam. Sem se pa že zdavnaj odpovedala vsaki dieti, ki je prepovedala testenine user posted image Te imam zelo rada, zato jih tudi večkrat pripravim, ampak z zelenjavno omako. Včasih pa si na hitro dam gor kar malo lahke kisle smetane in je njami user posted image Tudi pri rižu sem se navadila, da zase uporabljam dolgozrnatega in ga kombiniram z zelenjavo. Mi takšen način prehranjevanja kar odgovarja. Ko pa jem meso, pa ga kombiniram s solato ali kuhano zelenjavo.

Se pa moram pohvalit, da se mi sladkega nič kaj ne lušta. Včasih sem v trgovini na blagajni obvezno vzela kakšno čokoladico, zdaj pa me niti ne mika. Še včeraj smo imeli na mizi potico in kekse, pa danes pecivo, pa mi ni blo sile user posted image


_____________________________

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 601
   [Brisano sporočilo]
16.1.2011 20:18:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu suzy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 602
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
16.1.2011 20:22:46   
jakopino
Nekako se mi zdi,da je hujsanje in predvsem vzdrzevanje teze lahko uspesno le, ce med fazo hujsanja spremenis svoje prehranjevalne navade v bolj zdrave, da postenejo del tebe.. (+ seveda dodas gibanje) Drugace je tukaj spet poznani jo jo efekt. Ce je tako, pol noben RD ali praznovanje ni problem - so to pac dnevi, ko pojes nekaj vec, kar drugace ne bi, ampak ostalih 310+ dni pa jes v mejah normale... -> to bi pomenilo,da se en dan v tednu prekrsis. Morda bi kateri pomagala ta taktika, da ima en dan v tednu za "cheat day" - dan ko si privoscis tortico cokolado, OH... Kar sploh ni slabo, ker tako organizem zmedes in ga vrzes ven iz faze hujsanja/stradanja..


Bravo zelo dobro napisanouser posted image user posted image user posted image user posted image in resnično.

Jaz sem imela popoldan en družinski pohod na en hrib(bolj počasi,ker je mali tudi hodil in ne samo nosil,ker ga bolijo nogeuser posted image ) sedaj zvečer pa še s kolegico ena urca teka +hoje.Sva danes prvič poskusili tekat saj od jeseni nisva pa nama je kar dobro šlouser posted image user posted image .Saj vmes sva hodile in na zumbo hodiva 2x tedensko tako,da nekaj kondicije imava.
Sedaj pa spat,nočko

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 603
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
16.1.2011 20:34:03   
neika
mam kar tremo prej jutri zjutraj, če bo sploh pokazalo kak minus...user posted image

ko sem malo jedla, je blo manj lakote, ko sem pojačala, je tud lakota večja...zanimivo.

glede tistega enega dneva goljufanja pa ga bom začela prakticirati, ker enkrat na teden si želim jesti tisto, kar si želim, magari res en sendvič z majonezo, ne na žemlji, ampak na kakem wassa kruhku, z veliko paradižnika in peteršiljem..njami.

sem pa razmišljala, kako kruto je, da sporočam kile v ponedeljek. Menim, da se nas večina tu gor zmore držat čez teden, med vikendom pa ga pobiksamo, in to skoraj izniči tedenslki trud...jaz bi kar sporočala petkovo jutranje kileuser posted image user posted image , ker med tednom se po moje več zgubi kot med vikendom.

upam, da bo vsaj kake pol kile dol!!!!!user posted image


(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 604
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
16.1.2011 20:43:44   
neika
aja, še odgovor na to, kaj me žene v hranjenje???

zase lahko rečem, da sem začela lesti narazen po prometni, in potem sem se še preselila k tašči, kjer smo vsa ta leta (5) imeli skupno gospodinjtvo.Prej sem imela svoje stanovanje in svojo kuhinjo in nikoli se ni kuhalo nič mastnega, zalitega z oljem, in temu primerni so bili kg - 55 na 160.

zato komaj čakam svojo novo kuhinjo(upam,da nama bo ratalo naklepat eure zanjo, na koncu gradnje zmanjka denarja še za wc papir), potem pa se za nas začne novo obdobje raznolikosti pri hrani. Možu sem že zdavnaj povedala, da lahko gre na dunajske in pečen krompir, zalit z mastjo, kar lepo k tašči, ker meni se obrne želodec, ko to vidim....tako so pač navajeni jesti, pa nihče ni debel, razen mene, haha...

seveda pa se ne bom odrekla njeni pehtranki, ki jo peče le zaradi mene..pa kaj jamram, mam zlato taščo, samo hrane njene ne smem videt user posted image .

(odgovor članu neika)
Neposredna povezava do sporočila: 605
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
16.1.2011 20:46:51   
ječi12
ojla

evo jutri je tretji teden :)

pri meni jedilnik
Z: omleta
M: šejk plus tri kekse grancereale
K: kraljeva solata(iz gostilne,samo sm naročila brez dresniga,tko da nobenega prekrška)
V: kisle kumarice,sir,pečena paprika
V2: šejk po stepanju

sicer pa tut za mano dons hoja,ampak pri tem niti ne zašvicam če ni res hitra zato niti ne štejem kot rekreacijo.
tole ko stepam je veliko bolje. dons bo prvič cilj pou ure,ker do 25minut sm že prišla.

sicer sm pa tut js nora na OH,ampak ne na testenine al pa kej podobnega ampak samo na kruh in podobne kruhove zadeve(sirova,zavitki,rogljički ipd),ampak zdj pač ne razmišljam o tem in je ok. aja krompir sm tut jedla fuuul in v vseh oblikah. no zdj ga že 14 dni pač nisem.

je pa res vse v glavi. js sm probala že miljon diet. ampak ko se trdno odločiš potem ti rata. potem ni prekrškov ker se ne splača ker veš da jih ne rabiš...veš da delaš to zase,da misliš to naredit,in vsak prekršek(ala kos torte) ti čas do cilja podaljša.
metabolizem rabi nek ritem in navado in rabi nekje tri mesece da pride k sebi če je bila prej hrana kr neki in je bil "pokvarjen" potem šele ti zaupa in lahko tudi kšn prekšek narediš pa je metabolizem tok dober da to prebavi in ni težav in tudi na teži se ne pozna.seveda pa niso te prekrški kr vsak dan. tko kot je ena napisala kšn rd oz 1x na teden recimo.

ampak se da tut na rdjih. dons smo bli na obisku in je bil narezek in ogroomno dobrot. jedla sm pač samo kisle kumarice in sir kar vem da je ok,salam in kruha nism niti pogledala,pa še pečeno papriko sem,to je pa tut čis ok.....tko da sm prou ponosna...pa nč težko mi ni blo. za povrh sm pa še čakala na svojo uro večerje in prej sploh jedla nism,sm pač rekla da se neki slabo počutim user posted image

tko da punce res se da :) samo razultati bojo čez čas,ko bomo vztrajale....js se mislim pregrešit prvič šele marca....na svoj in hčerin rd.

(odgovor članu neika)
Neposredna povezava do sporočila: 606
   [Brisano sporočilo]
16.1.2011 20:49:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ječi12)
  Neposredna povezava do sporočila: 607
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
16.1.2011 21:00:53   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: neika

glede tistega enega dneva goljufanja pa ga bom začela prakticirati, ker enkrat na teden si želim jesti tisto, kar si želim, magari res en sendvič z majonezo, ne na žemlji, ampak na kakem wassa kruhku, z veliko paradižnika in peteršiljem..njami.


dodatek k ideji o dnevu pregreh -> da pac ta dan pojacas kardio vadbe in tako iznicis vsaj del kalorij user posted image

UmpaLumpa - PMS in M sta definitivno tudi pri meni razlog, da me je ornk neslo.. Ponavadi sem zrla cokolado na veliko.. 


_____________________________

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu neika)
Neposredna povezava do sporočila: 608
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
16.1.2011 21:08:26   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

Ječi, jaz sem pa brala, da sir najbolj redi. Da je meso manj redilno. Kaj je res, punce?


seveda... sir ima vec mascob ... ima pa tudi kalcij ki ga meso nima.. jaz kupujem smarski rog sir al neki tazga, ki ima "samo" 25% mascob.. ementaler ima 55%.. imas pa v hoferju recimo mozarelo light z 8% - to jaz jem s solato.


_____________________________

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 609
   [Brisano sporočilo]
16.1.2011 22:31:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 610
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
16.1.2011 22:34:13   
ječi12
ja itak da ma sir veliko maščob,samo js jem samo lahkega druzga ne. pa vedno neke male količine ker je dober kot beljakovina ni pa ok ker ma useeno dost maščob čeprou je manj masten. pa tudi mozarelo si kupujem mm....
je pa v teli prehrani z minimalno OH sir čis dovoljeno živilo,samo kot pravim pazit na to kok je masten pa količinsko ne veliko.....

evo js sm 28 minut stepala,že izpod tuša in že popila šejk,zdj pa počas spat.

jutri pa srečno na vagicah user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 611
   [Brisano sporočilo]
16.1.2011 23:03:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ječi12)
  Neposredna povezava do sporočila: 612
   [Brisano sporočilo]
16.1.2011 23:57:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 613
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
17.1.2011 6:57:59   
miška17
Dobro jutro.
Prejšni teden sem na novi tehnici imela 86,5kg
Danes imam 85,5kg.
To je v 1 tednu -1kg. Jaz sem zelo zadovoljna.
Lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 614
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
17.1.2011 7:10:25   
Mala_Ajda
Ojla.

Jaz bom prenehala s postom, je šlo kar spodobno dol. Ta teden bom na sadju in zelenjavi potem pa jedilnik po pameti. Mi nič ne diši kak mesek, sem se čisto odvadila.
Trenutnih 54 kg bo bolj na kratek rok, se bom potrudila, da se "poredim" le za 2 kg.
Od novega leta sem izgubila 6 kg.
Pa prosim ne mi zdaj pridig držat, da tako hitro hujšanje ni OK. Šlo je za čiščenje telesa, itak bom pridobila kg na račun vnosa OH, glikogen se bo zapolnil, pa še rabim ga za miganje.
Vesela sem, da se je celulit zmanjšal (mal se ga pridelala novembra in decembra), koža kar sije, je pa zelo suha in tudi jaz sem v boljši koži

(odgovor članu miška17)
Neposredna povezava do sporočila: 615
   [Brisano sporočilo]
17.1.2011 7:16:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mala_Ajda)
  Neposredna povezava do sporočila: 616
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
17.1.2011 7:24:19   
pikapolonice
Jutro!

Evo, da poročam kg, ostala sem na istih na žalostuser posted image 60,2 kg. Pregreški v tem tednu so bili kar očitni user posted image . Se bom drugi teden bolj potrudila. Je pa še težje izgubit teh par kilogramov se mi zdi.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 617
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
17.1.2011 7:32:10   
Pinga
Oj !

Dobro jutro !

Kljub pol pice v petek in velikemu kosu gibanice v soboto je danes tehnica pokazala 87,2, torej od prejšnjega tedna -1,3 kg. Sem zelo zadovoljna.

Sem pa ponosna na sebe da sem se včeraj v slaščičarni odpovedala torti z vanilijevo kremo in borovnicami.

Lp

(odgovor članu pikapolonice)
Neposredna povezava do sporočila: 618
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
17.1.2011 7:34:23   
soncnica 3
Jaz v soboto bolana, včeraj boljš.

Še tehtanje: 72,8, torej -0.8 od prejšnjega tedna, skupaj 2,7 kg.


(odgovor članu pikapolonice)
Neposredna povezava do sporočila: 619
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
17.1.2011 7:37:34   
lija34
Dobro jutro!
Tehtnica mi je pokazala 65,4 kg, kar je -0,5 kg. manj kot prejšnji teden. Ok nekaj je, sem pričakovala več.


Ime:          Tedensko:   Skupaj:    Začetna:    Želena:   Trenutna:
lija34                   -0,5kg    -2.4kg       67,8kg      57kg         65,4kg

(odgovor članu pikapolonice)
Neposredna povezava do sporočila: 620
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
17.1.2011 8:03:16   
pimpa
Ojla.

No glede na moje negibanje v prejšnjem tednu mi je tehtnica pokazala 97,7, kar je samo 30 dag manj kot prejšnji teden. Sam sem si prav sama kriva, ker sem zbolela in posledično nisem gibala.

Sem pa včeraj opravila dveurni pohod in se takoj bolje počutim. V nove boje pa takoj danes, upam da bo ta teden bolj uspešen. Vsem, ki vam je uspelo bolje pa  čestitam user posted image user posted image user posted image

Se tipkamo.

(odgovor članu lija34)
Neposredna povezava do sporočila: 621
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
17.1.2011 8:09:41   
Ivi33
user posted image vsem za izgubljene kg.
Pa tudi če ni šlo ne vem koliko dol, bo pa nasleden teden boljši.

V soboto smo imeli RD in je bilo cel dan ogroooomno za jesti, vendar sem kombinirala meso + zelenjavo, nekaj piškotov sem pa tudi pojedla ... nisem pričakovala kakih velikih rezultatov, ampak mi je uspelo 1 kg odložiti. Sem na 74.2 kg - ne morem verjet, da sem teh kg veselauser posted image Ampak počasi, pa pridemo do željenega cilja, kajne?

Predvsem poskušam, poleg hujšanja, uvesti bolj zdrave prehranjevalne navade in pojesti več zelenjave in sadja - namesto čokolade. Pa še nekaj sem ugotovila - če si umijem zobe takrat kot otroka, potem ne hodim več do omarice s priboljški user posted image .

Tako da - uspešno naprej.


_____________________________

Življenje je lepo ...

(odgovor članu lija34)
Neposredna povezava do sporočila: 622
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
17.1.2011 8:19:37   
aleksandra123
Jutro,

moj rezultat pa tokrat ni dober, pridobila sem 0,5 kg, trenutno jih imam 72,7, zaenkrat sem v minusu 3,2 kg.




(odgovor članu Ivi33)
Neposredna povezava do sporočila: 623
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
17.1.2011 8:30:09   
neika
se še jaz javim - -1kg. Ker sem šele prejšnji teden nabavila novo vago, je to tudi skupni rezultat - 78,5 kg.user posted image

(odgovor članu aleksandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 624
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
17.1.2011 8:33:29   
2ursae
jaz sem šla dol za celih 30 dag user posted image , torej s 72kg na 71,7kg. Glede na to, da je bil to moj prvi teden, sem zadovoljna user posted image .

Vidim, da ste včeraj na veliko debatirale o OH. jaz se OH ne odpovedujem, sem pa začela z zdravimi oblikami, tako da mi ta način ni pretežak. Seveda, šlo bo počasneje, ampak bom jaz bolj zadovoljna. Sladkarij na splošno ne jem, a če mi kdo ponudi kaj, kar je npr. sam spekel, z veseljam poskusim. Ali pa če je kakšna posebna priložnost. Pazim le, da se ne bašem brez veze, kar sem počela prej. In ja, tudi pri meni so psihični problemi. Namreč jem, predvsem sladko, ko mi kaj ne gre, ko se matram, ko mi je neudobno ... in se malo pocrkljam, razveselim s čokolado.

Tako, glede včeraj: bila sem pridna, gibanja ni bilo ravno veliko, smo šli z mulčki v Tivoli na igrišče. Sicer smo bili tri ure, a sem bolj hodila od enega tobogana do drugega, vozičkala tamalo, dojila ... ni neka huda rekreacija. Sem pa zvečer pojedla vrstico (ali morda dve user posted image ) temne čokolade.

Danes pa v nove zmega, me čaka Peščenik.

Držte se in zdržte user posted image


_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu aleksandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Tudi kot s.p. lahko prejemate denarno soci...
Pri izračunu dohodka iz dejavnosti za določanje upravičenosti do denarne socialne pomoči je pomembno, ali v času vložitv...




Prezgodaj za otroka?
пеперутка16

Ali je pri 18 letih prezgodaj imeti željo po otroku in poroki?