valči
|
Ojla,pridne hujšarce! Da se javim malo,ker res ni časa nič.Namreč v sredo zvečer si je mož zlomol roko in prebil glavo in pristal v bolnici. Zame se je začela muka,namreč imamo doma krave molznice,ki jih je rihtal mož v kombinaciji z mano in taščo. Sedaj je stvar taka,da je to padlo name in na taščo-kombinacija zjutraj in zvečer. Torej od pol šestih zjutraj v hlevu,delat kot norc,prav tako zvečer do 7.Posledično telovadbe ne rabim,časa za grešit ni.No ja,ko bi mi vasaj tašča prizanesla ,tako pa,kaj čem jamrat... Da je bila mera polna,sem včeraj mogla v kleti večina vse zrihtat vino za dabnašnjo prodajo z moževo pomočjo,namreč le eno roko ima ,da je mrea polna,danes zjutraj ob 3!! se zbudit in peljat s kombijem,ki še ga praktično nisem prav vozila na Gorenjsko.Dve uri in pol vožnje do tja,prodaja na tržnici v mrazu,pol še vožnja na Dolenjsko v Šentjernej in domov na kozjansko. Eto,jaz reva preživela,mož zraven mene učil,naj bom nežna pri speljevanju,jao meni,pol Slovenije prevozila in to kombi.sem vesela,da sem doma,a še me to čaka druho soboto in naslednje,dokler bo mož imel roko v gipsu. In delo doma in trije otroci. Tako da telovadbe ne rabim. Hvala,da ste me brale,sem malo na tleh,pa sem se vam potožila.