Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 16.1.2011 19:34:33
|
|
|
|
Tigrica86
|
iii, HoneybeeMaja čestitke za Zojo in Maja za delfinkini pupiki pa veliko in
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 16.1.2011 19:36:51
|
|
|
|
FoxyLady
|
ČESTITKE OČKU IN MAMICI ZA MAJA IN ZOJO! PATRISHA-ja v P LJ pridem.pocukaj me za rokav Močna kratke lase,če ne se pa zader kira je foxy
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 16.1.2011 19:38:12
|
|
|
|
d´ori
|
Majči čestitke za malo princesko in princa! Seveda čestitke tudi očitu. Upam, da boste čimveč uživali in se cartali.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 16.1.2011 19:39:01
|
|
|
|
lil_
|
Honeybeemaja cestitke za dvojno sreco! Ps: zelo lepa imena sta izbrala
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 16.1.2011 19:47:21
|
|
|
|
hayabusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7 Meta, eno vprašanje. Kako se smatra, da otrok miruje. Ko ne čutiš brcanja? Namreč meni se pribljižno teden dni dogaja, da ga čutim brcat nekaj časa, potem je pa čisto namiru, še premika se ne. Dobesedno ne čutim ga, nobenih premikov. A to pomeni, da otrok takrat miruje pa da ga ne čutiš? Sej veš prvorodka, pa mam še taka čudna vprašanja Glede na to, da sem bla pred enim mesecem zaradi teh zadev v bolnici so meni rekli takole... Na dan moraš čutit 10 gibov in si zapisat uro do kdaj je teh 10 gibov bilo (v porodnišnici dobiš tabelo pa križce delaš). V primeru da je 10 gibov zaporednih, ne velja, tako da kot so punce rekle bi naj bli sklopi. Sploh ni pomembno al ti trebuh skače al je to glih toliko da je, važno da jih čutiš! Je pa res, da malčki dosti spijo. In pa dost aktivni znajo bit, če kak sladkor vase daš npr. čokolado (upam da nisi med tistimi s cuker problemom;) ) Delfinka - mi je prav vse dol padlo ko sem prebrala, upam da so čim prej bolje in spet doma!! Honeybeemaja- čestitam naj vam bo lepo!!!!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 16.1.2011 19:59:41
|
|
|
|
trsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: j6 Jaz vam lahko sam povem da ni važno aliti voda odteče al ne, bolečine niso odvisne od tega. Jaz sem vse štiri rodila drugače, pri prvi in pri 4. mi je odtekla voda, pa pa je bil porod hiter in niti ne boleč. Najhitreje pa je blo pri tretjem, ko mi ni voda odtekla ampak so se mi poadki začeli 23 55 mali pa je rojen 00 28, rojen pa je bij še v plodovem ovoju, tko da so mehur predrli šele ko se je rodil. Me prav zanima kako bo zdaj v peto. A ta tretjič si rodila v KR? Ker mi je ravno ena sestra na oddelku razlagala, da je eno z oddelka s posteljo vred peljala v porodno in je pred porodno rodila, pa otrok je prišel z ovojem vred ven. IZVIRNO SPOROČILO: meta21 VESELA NOVICA! Ob 15.30 se je zgodila najina dvojna sreča. Prva se je rodila Zoja in nekaj minut za njo Maj, tako da že vsi lepo okrevamo. Pozdrav vsem februarkam, HoneyBeeMaja Iskrene čestitke! ČESTITKEEEEEE
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 16.1.2011 20:32:53
|
|
|
|
Tisia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla **Pa Delfinka je sporočila, da so na pediatriji, ker sta obe mali nehali dihat. Najprej Eva, naslednji dan pa še Neža. Dobile sta hujšo obliko RSVja in so jima pljučka počla. Hvalabogu je imela Apnejo in so ju pravočasno rešili. Pa Eva je na aparatih, in uspavana. Za Nežo pa ne vem. So pa to stari smsi ker mi je pisala, ko sem bila v P, pa vam nisem mogla sporočit. Vse vas lepo pozdravlja. groza,kar srce mi se para ko sem to prebrala,želim jim vso srečo in da se čimprej vse tri vrnejo domov zdrave honeybeemaja čestitke za Zojo in Maja
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 16.1.2011 20:40:58
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: FoxyLady ČESTITKE OČKU IN MAMICI ZA MAJA IN ZOJO! PATRISHA-ja v P LJ pridem.pocukaj me za rokav Močna kratke lase,če ne se pa zader kira je foxy ob kolkih mas?? joj jaz sem tak corava da me ze boli!! :) seveda imen si ne zapomnim in sem sla prav na FB iskat tvoje ime! da se ne bom ko en telicek tam drla :)) bom kulturno z imenom se zadrla jaz sem narocena ob 12:45 ampak bom skoraj 100 % lazla okrog 12 , rajs urco prej tam, kot prepozno! upam, da se kje vidiva, ce ne pa fajn opravi in upam, da gres domov!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 16.1.2011 20:53:01
|
|
|
|
Mišyka
|
HoneyBeeMaja čestitam za vaši novi pridobitvi, Zojo in Maja!!!
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 16.1.2011 21:02:07
|
|
|
|
Mišyka
|
Delfinka, tud men se je zdelo grozno, ko sem prebrala kaj se vam je zgodilo. Vseeno pa upam, da ni tko zlo resno kot se sliši. Vsekakor, upam, da boste tako ti (oz. vidva) kot tudi dojenčici preživeli tudi to... Me je pa začela že kr mal panika grabit, ko vidim, da kr že rojevate in neki popadki in to... Pa da mate ene že en mesec vse prštimano. No, jst mam zdej clo cunjce že v stanovanju, niso pa še oprane in pripravljene. Kje je šele kozmetika... Jst se tenutno ukvarjam z dekoracijo, katero naj izberem namreč. Ker so mi blazno všeč Medvedki od Decofun, ki se jih pa pri nas več ne da dobit, ne vem kje naj še iščem. Ma katera kakšen predlog? Pa itak bi to tukej zraven previjalne začasno neki oz. v najini spalnici, kjer naj bi do približno enega leta spala... Tko da nebi nekih prov orng stenskih tatoojev kao za otroško sobo. Mela bi tisti trak in nalepkice. Mi dobr gre ane... bog ne dej da nas kej prehiti! Sej mam še skor 5 tednov. Nina se mi prov smiliš s to prebavo in hemeroidi. Pr men še kr so, ampak večino časa niti ne bolijo več, je pa ful nadležno. Pol naj si pa še masiram presredek?!!!
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 16.1.2011 21:14:33
|
|
|
|
cukica
|
Punce zna katera italijansko?
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 16.1.2011 21:22:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Držim pesti, za jutri tistim, ki imate dan D.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 16.1.2011 21:29:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka Me je pa začela že kr mal panika grabit, ko vidim, da kr že rojevate in neki popadki in to... Pa da mate ene že en mesec vse prštimano. No, jst mam zdej clo cunjce že v stanovanju, niso pa še oprane in pripravljene. Kje je šele kozmetika... Enako je pri meni, vse kar mam je to, da sem svoje stvari dala v vrečko od tosame, moram pa še vse to preprat, da ne rečem, da nimam niti oprano za mojo bebico nič. Midva še kar jedilnico+dnevno sobo delava, sem prav Treba 2/3 ploščic položit pa gips plošče nekje na lepit pa pogipsat pa barvat.... joj! Se je pa dans spet spotaknil mi v previjalno Se kregal, ma ga kar ignoriram, ker mam dost teh for.
< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 16.1.2011 21:30:10 >
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 16.1.2011 21:31:39
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukica Punce zna katera italijansko? Če rabiš kaj prevest pojdi na google in zgoraj klikni prevajalnik
|
RE: Februarke 2011 III.del 16.1.2011 21:44:44
|
|
|
|
trsica
|
Moj all inclusive vikend paket se bliža koncu. Jutri zjutraj moram biti nazaj v P. Zaenkrat se še nič ne dogaja. Sem možu rekla, da bo moja mama prišla pomagat sortirat stvari v kuhinji (ker imava vse v razsulu), je bila kuhinja v dveh urah pospravljena, pa še kosilo je skuhal vmes. Kakšen čudežen napredek. Pa tudi ena posteljica in ena komoda sta že razpakirani. Še sestavit ju mora. Moški... Saj je priden in delaven. A mu manjka malce organizacije. Se je pa ta vikend res potrudil in sem jaz samo ležala in jedla.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 16.1.2011 22:00:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Točno ja, ta google je kar dober, je pa še en slovenski, ki pa najbolj prevaja, pa iščem stran ti jo pripnem samo, da jo najdem.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 16.1.2011 23:40:03
|
|
|
|
Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 VESELA NOVICA! Ob 15.30 se je zgodila najina dvojna sreča. Prva se je rodila Zoja in nekaj minut za njo Maj, tako da že vsi lepo okrevamo. Pozdrav vsem februarkam, HoneyBeeMaja Iskrene čestitke! ČESTITKE VSEM TREM HoneyBeeMaja Kako lepa novica . Čimhitrejše okrevanje (je bil CR ali "po naravni poti"?) vsem trem!!! D3lfink4, niti približno si ne predstavljam, kako mora bit hudo . Naj se princeski čimprej pozdravita ....
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 16.1.2011 23:46:30
|
|
|
|
Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha mnja moja mama je tudi rodila 5x in pravi, da niti ena mama nima nobenega poroda istega, kaj sele da bi primerjali med osebami... res je zanimivo! Jaz upam, da bomo vse mele cim hitrejse in z cim manj bolecin Ja, sej po svoje je logično: tut v "isto" reko ne stopiš 2x Me smo z vsakim porodom starejše, otrok je pa itak vedno drug . sicer mene tudi vsak dan nekaj spika in boli in un filing menze ( joj mi kr nic ne pase, da bo tole srackanje nazaj prislo , je prav fino brez ane?? ). Čudovito je bit brez, ja . Al tkole kt smo zdej al pa poj - čeprav za poj je mal tko-tko, ker nikol ne veš, kdaj te "preseneti" in se morš "ves" čas delat, de je lohk že na poti (no, to je zoprno glede , ker rabiš poj neki "proti prehitrem povečanju družine" in se človeku poj mal zamau zdi, ko ugotovi, de bi lohk, tko kt recimo pr nas, bli ceu let brez te "zaščite" - "odsotnost" same M pa pomoje res nobene ne moti ).
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 16.1.2011 23:57:50
|
|
|
|
Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka Mi dobr gre ane... bog ne dej da nas kej prehiti! Sej mam še skor 5 tednov. Mene je šele par dni nazaj neki zagrablo - sem kr mal "divja" , mojga je pa strah, ker v prvo ni blo nč tega, no slab dan pred porodom sem en mali kupček naredla za v P - sej posteljico, lupinico in vozek sem imela pripravljeno, pa ostale zadeve so bile +/- doma, razem mazila za ritko, ki mi je čist ušlo v prvo (to pot pa ne more, ker ga še rabimo ). Jaz sem imela/imam Kmetijo od Decofuna, sam vidim, de jih tut nimajo več kej na zalogi (bi bilo treba mal "popravit" ), sam sem jih poj limala gor, po ene 4 tednih, ko sem se mal skulirala . Nina se mi prov smiliš s to prebavo in hemeroidi. Pr men še kr so, ampak večino časa niti ne bolijo več, je pa ful nadležno. Pol naj si pa še masiram presredek?!!! Ja, se strinjam . Sem včeri olje gledala in študirala... no way Si bom pa verjetno kupila Cicatridina sprej/kremo(?), de se bom hitrejš pocelila (no, drgač upam, de ne bom rezana). Glede H pa - pr nas je na žalost še rak kolona v familji, bi blo itak že davno fajn, de grem na kolonoskopijo . Je imel ati na začetku tut samo s H težave - no, na srečo so zgodi odkrili in zrezali ven tega . Jaz bom še mal familjo povečala prej, poj pa grem tut jaz mal se spucat in "čreva kazat"
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 17.1.2011 0:02:02
|
|
|
|
Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: trsica Sem možu rekla, da bo moja mama prišla pomagat sortirat stvari v kuhinji (ker imava vse v razsulu), je bila kuhinja v dveh urah pospravljena, pa še kosilo je skuhal vmes. Kakšen čudežen napredek. Ti še ne veš, kaj je to, tvoj pa zgleda ve : Kaj je to: podnevi grize, ponoči pa plava? Taščina proteza Saj je priden in delaven. A mu manjka malce organizacije. Se je pa ta vikend res potrudil in sem jaz samo ležala in jedla. Pa lepo, de ga pohvališ , res je priden,no .
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 17.1.2011 0:06:30
|
|
|
|
Nina33
|
Čer! Čukica, FoxyLady, Patrisha - dobro opravite jutri!!! Naj una, ki bi že cartala, carta, una, ki ne bi še, naj pa še ne . PilotGirl, dobro opravi na izpitu in potem na urgenci . Pa ne sekirej se preveč zaradi - ko bo treba, bo vse zrihtal, de bo tipi-topi, vsaj večina je takih . Pa tut glede previjalne bo k pameti prišel. Enkrat . Ostalo morm it pa še enkrat brat - Teyla, okužla si nas vse .
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 17.1.2011 0:22:49
|
|
|
|
Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: trsica Zakaj imam občutek, da bom rodila med zadnjimi? Mož še vedno navija za 25. januar. Če sem že zdaj zamaknila za 14 dni, pa lahko še teh 9 dni zdržim, kajne? Ti kr počaki, mam jaz 24. skor zihr CTG pa te še na en kufe povabim 3v1 . Kako pa petrap? Zdej sta "samo" še vidve ostali dvojni
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 17.1.2011 0:26:18
|
|
|
|
Nina33
|
Ja, pa Suzy, ste jo določle za naslednjo - de ni resno zastavla že ? Če ja, poj vso srečo!!! Drgač pa nimam nč več za komentirat - a se to km zapiše? Sam še eno spodbudno: ♥ Why does my mind circle around you? Why do planets wonder what it would be like to be you? All your soft wild promises were words Birds, endlessly in flight ~Jim Morrison Pa še eno: ♥ How very close is your Soul with mine, I know for sure everything you think goes through my mind. ~Rumi Lahko, lepo (lahko tudi mirno in prespano) noč, lepe sanje vsem!
< Sporočilo je popravil Nina33 -- 17.1.2011 0:28:04 >
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 17.1.2011 0:43:07
|
|
|
|
petrap
|
večer čveke čvekaste... jaz še kar v enem kosu , pa bi tako rada šla že rodit. sem imela kar naporen konec tedna. v petek sem 2x bruhala, sem komaj živela. no v soboto je že minilo, drugače bi se šla pokazat. mi je pa v soboto 2 uri otrdeval trebuh na 10 minut, sem že upala, da bova šla z mojim proti P, pa se je umirilo. no zdajle me pa že lepo ščiplje tam doli, samo nič posebnega, čakam še kak znak, preden se opravim v P (popadki, odtekanje vode...) . drugače pa čestitke za Zojo in Maja. sem pa tudi jaz radovedna kako je potekal porod, kako velika sta, težka ... počasi se bo treba proti krevetu zvlečt, sam se mi ne da, ker vem da ne bom zaspala, pa še zgaga me peče
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?