Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 17.1.2011 11:01:10
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla Nekaj sem pozabila vprašat. Vidim, da vas je dosti anročalo psoteljico preko Recinkota. Midva sva jo tudi, pa sva razočarana. Ena stranica je obrabljena, da zgleda, kot da so z njo brusili, na dnu je pa polomljen vhod za vijak in nastavka za vijak sploh ni notri, tako da je ne moreva sestavit. Jo danes neseva zamenjat, če delajo popoldne (ker po pošti zna predolgo trajat). A to je drugorazredna roba, al sva samo midva slučajno naletela na kaj takega? Mi smo zadovoljni in poznam veliko zadovoljnih kupcev. Je pa svakinja naročila pri njih previjalno komodo pa je bila ena stranska deska počena na predalu. Je klicala nazaj in so bli res zelo prijazni, poslali so ji pa pol kar cel nov predal, ker niso bli ziher a je leva al desna stranica predala. Jaz mislim, da sta imela samo smolo.
|
RE: Februarke 2011 III.del 17.1.2011 11:08:36
|
|
|
|
Teyla
|
Meta21 hvala za info. Bo moj danes poklical kako pa kaj. Se nama ne splača pošiljat nazaj, ker morva stroške sama krit, pa posteljica ni lih lahka. Pa še en izletek bova naredila.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 17.1.2011 11:09:43
|
|
|
|
meta21
|
Cukica, upam, da sta že spoznala svojega prvorojenca!
< Sporočilo je popravil meta21 -- 17.1.2011 11:17:12 >
|
RE: Februarke 2011 III.del 17.1.2011 11:18:14
|
|
|
|
valek
|
Midva pa juhico, pečen krompir, pečene bedrce in solata...
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 17.1.2011 11:19:47
|
|
|
|
Teyla
|
Sama taka nedeljska kosila berem. Sem kar lačna ratala.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 17.1.2011 11:23:58
|
|
|
|
valek
|
Kakšne lepe sončne dneve imamo zadnji čas,....a ni to fajn...bom šla zihr na sprehod... Tako sm vesela , sm dobila med vikendom od kolegice celo vrečo cotik,...so že oprane,...danes jih pozložim v omaro...med ostalim pa je vmes taki lepi beli pajacek ,ki bi ga lahko imela za iz bolnice,pa taki beli copateki bombažni juhuhu...!!! po kosilu se lotim spet...mojih najljubših opravil za ta malega....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.1.2011 11:28:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 17.1.2011 11:32:03
|
|
|
|
Teyla
|
Kdo pa sporoča v cukičinem imenu? po moje je že vsega konec, pa se že cartajo. Ali se pa ravnokar vse še dogaja. Kdo bi vedel, timingi so pri vseh drugačni.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.1.2011 11:37:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 17.1.2011 11:43:25
|
|
|
|
kiara24
|
Zamudila sem ful, to vem pa nimam časa brat sem rekla samo tolk da se vam javim mal. Imela sem pestro Klara mi je zbolela za rota virusom in sva imeli cel teden borbe. Mene skoz boli v trbuhu spodaj in pa kar špika, me tako da komaj čakam da bom imela pregled v četrtek da vidim kako in kaj je tam spodaj. Maurica- iskrene čestitke še iz moje strani. Upam, da ni bilo krize. Obiski v P- ali ste slišale obiski v P so zaradi bolezni omejeni in naj bi hodili na obisk samo po en ljudek..... Torbe še vedno nimam prštimane še kompltka nimam za iz P. ne vem zdej bom mogla pa res počasi kaj prštimat drugače bo res vse moj moral..... Kar je naštimano je to da so plenice oprane, pa cunce so zlikane, pa zibka je še za naštimat pa ena posteljica, pa v lekarno moram it..... v sredo ima Klara 2 Rd, tako da bo pestro. Delfinka- joj me je skoraj pobralo ko sem tole brala, jaz upam, da bo vse ok in da boste čimprej doma na varnem.....držite se. HoneybeeMaja - iskrene čestitke za dve sreči. Cukica- vso srečo.... Pa FoxyLady tudi tebi vso srečo.... Grem likat pa prat, pa naštimvat...... za kosilo trnutno kuham juhico, da jo bom pol dala še v srinjko da jo bosta lahko jedla ko mene ne bo. ješpren je že v sprinji za enkrat pa še nekaj stvari mu bom prirpavila za vsak slučaj, če bo kdaj pestroa li pa če se bo kdaj kaj mudilo.....
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 17.1.2011 13:06:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Držim pesti Cukica!!!! Čim hitrej da mine, da bo vsega konc! Jaz sem bila na urgenci, zadeva se mi je še povečala čez noč in se za poseg niso odločili. Se bojijo, da se bo preveč vse skup spacalo in da bo treba preveč odpret, če v 3 dneh ne gre naprej, grem na poseg pa v bolnico, da me bodo čistli, ker bo tako velika rana Mama pa cel kup nekih mazil in nekih antibijotičnih mrežic, sem kar zgubljena ... držte pesti, da prime.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.1.2011 13:20:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 17.1.2011 13:24:47
|
|
|
|
prvičmami
|
Pilotgirl - tole se pa ne sliši nč kaj nedolžno No upam, da ti bojo pomagale vse te zadeve in da se vse samo od sebe umiri Drugač pa me je pa danes spet napadla lenoba , čist nč se mi ne lubi, sem šla na sprehod mal na sončka da bi se mi mal baterije nafilale, pa nč od tega. Je sicer pasalo ampak zdj sem pa spet sam za na kavč. Ja nč bo treba počakat da mine Tuki je pa pravo zatišje.... punce, ki mate dans preglede oz ste v P sporočte vesele novice!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.1.2011 13:28:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 17.1.2011 13:39:34
|
|
|
|
sara1986
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Ravnokar sem poslala Delfinki SMS z našimi pestkami in pikapolonicami za njeni princeski, upam, da dobro napredujeta. Jaz vas kar naprej čekiram, če je že kaj novičk (Cukica, FoxyLady, Patrisha...) . tudi jaz čekiram vsako uro, če je že kaj novega, držimo pesti za naše punce
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 17.1.2011 13:42:08
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: valek Kakšne lepe sončne dneve imamo zadnji čas,....a ni to fajn...bom šla zihr na sprehod... Sem glih razmišljala, kako bi bilo lepo it z vozičkom danes ven. Joj, še en razlog, da komaj čakam da rodim . Pol bo pa sneg, ne O sami hrani danes govorite ... Jaz sem se pa ravnokar napokala kislega zelja in ajdovih žgancov. Razneslo me bo PilotGirl, upam, da se kmalu kaj izcimi iz tega in da te neha bolet. Danes si imela izpit, ne? Kako je šlo? Tako zdaj grem pa še jaz malo na bok. Lovro se tudi trudi zaspat, mož je šel pa v službo.
|
RE: Februarke 2011 III.del 17.1.2011 13:47:56
|
|
|
|
tamy82
|
pilotgirl upam, da se ti hitro pozdravi ta stvar na nogi, da ne bo treba v bolnico zaradi tega! Pazi nase in drži se! Ostale, upam, da je vse ok! Držim pesti za vase vas danes in mislim na vas!! Kakšno lepo vreme je danes! Prav pomladno že! Čeprav sem kljub temu nekam bolj slabe volj danes ... upam, da hitro mine ... Uživajte!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 17.1.2011 13:50:37
|
|
|
|
Teyla
|
Pilotgirl upam, da se ti tole porihta in ne bo potrebno nič rezat. registrirana imava pa isti timing. Tudi jaz sem delfinki zjutraj poslala sms, kako so. Upam, da se ne počuti preveč "zasipano" z naše strani. Zdaj je pa tu v Lj tak lep sonček, da ne moreš bit slabe volje. Moj pride čez eno uro domov, jaz sem pa že zdaj takoooo lačna, da ne vem kaj naj naredim. Hudiča, kaj pa tako dobro kuham. Za malo sem oprala plišastega zajčka in skorajda vse cotike. Likala bom pa kdaj drugič. kako ve obešate, da se ne pozna nič od kljukic? ne vem al naj oblačilo zaviham čez "štangico" in dam kljukico čez, al ne? V vsakem primeru se fuul pozna. Kakšen nasvet za obešanje, da bo čim manj likanja.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 17.1.2011 13:51:01
|
|
|
|
tincha21
|
Pozdravček! Spremljam vas že od vsega začetka kr redno, ampak se ne spravim, da bi kaj napisala.. No ja, zdaj sem doma, faks sem zaenkrat potisnla bol na stran (do zdaj sn vse v rednih rokih delala tak da mam zaj pavzo do poletnih izpitov) in sn se odločla, da se bom probala malo vključit v vašo debato (če vam je prav ). Najprej čestitam vsem, ki ste že mamice!!! Kak sem vam fauš Mene že 3 dni nekaj daje.. Vse me tišči, križ me boli, nenormalno veliko hodim lulat (sploh zvečer, tak na 10min),.. Res upam, da bo čimprej! Danes sem začela 38. teden in glede na to, da je moja žaba (no ja, žabec ) med tavelkimi, bi lahko počasi že pokukal na svet. Zadnji pregled sem mela 7.1. (36.teden) in je bil baje težki že 3.300g, obseg glavice 34cm! Moja G mi vedno tako zelo prijazno pove, da bo dete veliko, kar pomeni tudi to, da bo imelo široka ramena in večji obseg glavice in, da bo porod težji.. Oh, najlepša hvala No ja, tak kak je not prišo bo mogo tud nekak ven prit, še noben ni not ostal :) Kar se tiče gnezdenja, sem mislim da jaz že zaključla.. Enostavno nimam več kaj za delat, razen da čakam (plus sprotna opravila po hiši). Potovalka je tud že perajt Bom počasi zaključla svoj mini roman Aja pa še za Delfinko in njeni pupi Upam, da se bo vse lepo izteklo.
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 17.1.2011 13:51:33
|
|
|
|
tamy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Sem glih razmišljala, kako bi bilo lepo it z vozičkom danes ven. Joj, še en razlog, da komaj čakam da rodim . Pol bo pa sneg, ne Joj meta, jaz tudi danes prav komaj že čakam, da rodim, da bo porod in prvih par dni za mano ... prav ti ne morem povedat kako! Po mojem se bo zdaj vsak dan samo stopnjevalo tole Aja, za februar je pa res napovedano spet slabše vreme, bolj mrzlo
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 17.1.2011 13:55:45
|
|
|
|
tamy82
|
Vse ste neki pridne s tem pranjem pa likanjem danes ... kaj se samo meni ne da Jaz tudi čakam, da pride moj nazaj domov, ker ma neki pregled danes ... sva se prej poslovila v bolj "čudnem" vzdušju ... mah ja, hormoni pač ...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.1.2011 13:58:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 17.1.2011 14:02:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja jaz bi tudi z vozekom šla na sprehod in štručko, res je tko lep dan kle gor. Od jutra je sonček. Meta, ej se že vidm, kako bom v Grosuplje hodila s tamalim na sprehod pa medve s kakšno debato babjo Pa še dosti blizu si mi! Hvala, upam, da bodo pikepoke prijele, da se to porihta!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 17.1.2011 14:09:26
|
|
|
|
prvičmami
|
Tincha dobrodošla! Kdaj pa maš rok? Tamy nisi edina js že leš čas gledam kup cot za speglat, ki se povečuje, ker prat še nekod dam, likat pa Sonček je pa kriv da vse isto študiramo Js sem tud prej vzuni študirala da je idealno vreme za vozičkanje. Noj sj smo kr prav čas , napovedujejo še sicer nekaj snega ampak na tisto pravo vozičkanje ko si lahk dlje časa vzuni je treba še tk mal počakat, marca bo pa že več takih dni . Js pa dans tud kuhala nisem, sem sama doma pa še napad lenobe kot sem že omenla, tk da bom kr kako solato s tuno
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 17.1.2011 14:11:03
|
|
|
|
tamy82
|
Sem zdej poslala sms tudi HoneybeeMaji, da mi kej sporoči kako so. No, sem ji prenesla tudi vaše lepe želje
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?